| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - co myślicie o tym aucie??
RoboCop - 2007-07-09, 15:31 Temat postu: co myślicie o tym aucie?? Mój młody ziomek napalił się, żeby kupic to auto (to drugi koniec kraju) -
jak to wyglada według Was?
http://moto.allegro.pl/it...erwisowane.html
Sobek - 2007-07-09, 15:37
Auto wyglada na bardzo zadbane, naprawde prezentuje sie super...
ale wiadomo lepiej by bylo je obejrzec moze jest ktos z tych okolic to niech podjedzie i zerknie...
Szkoda ze ma taki ch.... szyberdach...
RoboCop - 2007-07-09, 15:50
szyberdach faktycznie porażka... rozmawiałem ze sprzedającym, ale auto zostało kupione, żeby zaraz sprzedać, więc jak zwykle chore gadki handlarzy... dziwna jest ta konsola środkowa, myslałem, że to było tylko w starszych rocznikach w wersji bez obrotomierza...
ale to akurat szczegół...
Łukasz - 2007-07-09, 16:02
kolor nieciekawy, wersja silnikowa także, stan dość ciekawy, brak obrotomierza , wyglada jakby miała dystanse z przodu.....????? jakoś tak....ogólnie 316i jest warte zainteresowania, ale nie wiem, czy akurat to.....
RoboCop - 2007-07-09, 16:06
chłopak chce tą - wszystko mu odpowiada, tak jak jest... te koła też mnie zastanowiły ale handlarz mówi, że są wbite w TUVie, więc chyba spoko...
cholera, wybiłem mu z głowy e36 i teraz mam kłopot
Łukasz - 2007-07-09, 16:21
powiedz mu, że napalanie się to najgorszy doradca przy kupnie auta, tym bardziej nieco wiekowego.....z drugiej strony niech też może nie szuka tyle co ja
trzeba zobaczyć kilka aut, zeby porównać.
[ Dodano: 2007-07-09, 17:21 ]
| RoboCop napisa/a: | chłopak chce tą - wszystko mu odpowiada, tak jak jest... te koła też mnie zastanowiły ale handlarz mówi, że są wbite w TUVie, więc chyba spoko...
cholera, wybiłem mu z głowy e36 i teraz mam kłopot |
co to znaczy, ze są wbite w TUVie?????
RoboCop - 2007-07-09, 16:29
w szwabowie jest zdajesie tak, ze jak kupisz auto i potem dokupujesz do auta nioryginalne alusy, to na to jest cała dokumentacja (widziałem to nieraz) - to samo się tyczy spoilera tylniego (takie coś nawet mam w domu, miomo ze spoiler jest HARTGE)...
duchPW - 2007-07-09, 16:54
milion rzeczy trzeba przy niej będzie zrobić i wcale nie wygląda na unikat
nie widzę, żeby było napisane, że bezwypadkowa, ale poproś, żeby Ci koleś podesłał zdjęcia spoin błotników w okolicy podszybia - jak nie były zdejmowne, to powinny być
mimo to - IMO za drogo
[ Dodano: 2007-07-09, 16:54 ]
oczywiście jak zwykle - najlepiej, żeby ją ktoś obejrzał
ogolny - 2007-07-09, 19:14
Lewy błotnik do roboty
http://www.p12.neostrada.pl/bmw/
MAJSU - 2007-07-09, 19:47
4,5 tyś spoooro jak za to... Dzisiał gadałem z typkiem na parkingu E30 4 drzwi granatowa, środek ten sam 2,0 gaz z przodu na błotkikach i masce źle lakier położony ale nie po jakimś mocnym dzownie, rdzy brak 240tyś przejechane i 3,5 tyś chciał...
J E L I T O - 2007-07-09, 20:22
Obok mojego auta stoi czasami śliczna e30 do sprzedania. Jest jeszcze na niemieckich blachach, jeździ nią jakaś dziewczyna rano z dzieckiem do przedszkola. Jest to zielony metalic kombi 324d, jak by ktoś chciał to zrobię fotki.
RoboCop - 2007-07-09, 21:20
| J E L I T O napisa/a: | | Jest to zielony metalic kombi 324d, jak by ktoś chciał to zrobię fotki. |
Mój koleś to motocyklista, raczej diesel mu nie podejdzie... fatalnie jak okaże się, ze to auto to lipa, bo mam tam ponad 530km (w jedną stronę )
zauważyłem, że ma niezłą wgniotkę na prawym progu... a pod maską na wysokości przepływki coś wyowijane folią...
center - 2007-07-11, 12:39
a nie moze CI ktos robo tego obejrzec i przekazesz mu ze to szrot i szczep??
RoboCop - 2007-07-11, 13:00
tamto odpadło.... byliśmy dziś oglądać, ale 325... opisze potem ten konkretny samochód, żeby się ktoś nie naciął...
[ Dodano: 2007-07-12, 09:12 ]
BYLIŚMY OGLĄDAĆ TO:
http://www.carland.pl/opi...6&lp=4&lb=4&l=1
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2699473
Arturek - 2007-07-12, 09:20 Temat postu: Re: co myślicie o tym aucie??
| RoboCop napisa/a: | | Mój młody ziomek napalił się, żeby kupic to auto |
napalił sie jak szczerbaty na suchary w dodatku na 316
ale widze ze ciągniesz ziomka w dobra strone na 325i .. bedzie sie na nie patrzył na nie jezdził
Łukasz - 2007-07-12, 09:29
i jak to 325?
RoboCop - 2007-07-12, 12:13
auto niezłe, fajny środek -cały M Pakiet w środku (sufit też)i na zewnątrz, alpina looki, cały układ wydechowy HARTGE -w niezłym stanie, pieknie brzmiał... nowy lakier...
ale...
auto całe malowane (nawet ładnie) i to pare miesięcy temu- niestety peka szpachla na masce na przednim nadkolu, zaczynają się pojawiać pęcherze na tylnim nadkolu, chłodnica oleju wygięta w banan po jakims uderzeniu... powycinane ranty w tylnich nadkolach, wilgoś w schowku a komputer silnika wyowijany jakimis foliami (pewnie go zalewało - co jest dziwne, bo auto przecież było niedawno malowane)... wszystkie drzwi zamykałem po trzy razy -a to wersja 4-door, powinny zamykać się na dotyk w porównaniu z moim coupe...
w czasie jazdy auto jakos kiepsko się prowadzi, nie było za bardzo gdzie go przetestować, możliwe, że to tylko kwestia, małego ciśnienia w przed oponach i za wysokiego profilu opon z tyłu, ale nie był to taki gokart jak mój...
no i ten silnik, zapalił ładnie i fajnie pracował na wolnych, jak zobaczyłem ta barany i wydechy od Hartge, to myślłałe, ze auto bedzie kręcić jak wściekłe, ale tu zonk, jedzie jak jakieś 2,0litry - moje 2,5l to wściekły zaperd... i to mój mimo, ze nie ma baranów kreci jak szlifiera...
nie jechaliśmy na stacje diagnostyczną - bo jak dla mnie w tym aucie było za dużo niewiadomych... jakby kosztowało ze 3,5 to możnaby ja wziąść na części, bo całe ospoilerowanie - komplet, fotele i tylnia kanapa z podłokietnikiem spoko, kiera, felgi, barany, tłumiki, czarny sufit, silnik mozliwe, ze nie był zły tylko ktoś nie dał rady przy przejsciu z kostki z wąskiej lampy na szeroką - nie wnikałem, bo szukamy czegoś innego...
|
|