| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - NOWY AVATAR BAJKI I KONKURS !!!
Piotrek - 2007-05-31, 15:21 Temat postu: NOWY AVATAR BAJKI I KONKURS !!!
mój typ to : ale mam wielką głowę
marvin-86 - 2007-05-31, 15:36
Moj typ : Ten Pinky WInky ( czy jakmu tam) to calkiem fajny koles szkoda ze gej ooo i ma gustowna torebke ciekawe gdzie ja kupil
Yakuzatti - 2007-05-31, 15:55
Moj typ: O kurde, zaraz mnie na forum zjada za avatarka
wrona - 2007-05-31, 15:57
mysl: no nie ubott rozwalil chlodnice i kto mnie teraz do domu odwiezie??
jaqub - 2007-05-31, 16:12
mysl: ciekawe czy Piotrek, wrzuci temat o moim nowym avatarku...
Pietrek - 2007-05-31, 16:28
Mój typ to: "orzesz kurnasz ręka wplątała mi się we włosy, nosz niemogem , ludzie kto mi pomoże sie uwolnić ?! "
Shreku - 2007-05-31, 16:32
mój typ.... kurdę nie mogę do dzisiaj wyciągnąć resztek gumy którą kolega wrzucił mi we wosy w gimnazjum....
Menel - 2007-05-31, 17:31
moj typ :
"kurde menel, nie trzeba bylo mnie tak ciagnac za te wlosy, inaczej tez bym sie z toba...no wiesz ...dogadala "
Kosa - 2007-05-31, 17:41
Moj typ: " A moze zrobie z nimi to co britey"
BM 6 - 2007-05-31, 17:56
Mój typ: - Nie główkujcie tak mocno, bo mnie już głowa boli!!!
casus maximus - 2007-05-31, 18:10
moj typ: kim jestem? skad przybywam? dokÄ…d zmierzam?
ubott - 2007-05-31, 19:19
Mój typ: cholera wsiury mnie gryza...
Ostry - 2007-05-31, 19:54
Moj typ: Achh...ten Ostry...jaki on jest boski...moze go namowic na przejazdzke??
marvin-86 - 2007-05-31, 20:30
ogolny jak zawsze kokret ;D
mariusz szkocja - 2007-05-31, 21:02
oto moj typ
z kim spedzilam wczorajsza noc z markiem , piotrem albo z jozkiem .
KORDI - 2007-06-01, 01:21
"ciekawe czy wkońcu będzie sie avatarek podobał.... " ...
PozdrOOfki...
P.S.
a jaka nagroda...?? może coś z tych myśli co były wymienione...??
speed - 2007-06-01, 08:47
mój typ: " ciekawe jak by to było z kobietami, może warto spróbować "
p.s. ogólny, dajesz po bandzie
Bajka - 2007-06-01, 10:52 Temat postu: Re: NOWY AVATAR BAJKI I KONKURS !!!
| Piotrek napisa³/a: | mój typ to : ale mam wielkÄ… gÅ‚owÄ™ |
nad tym się już nie zastanawiam, to po prostu wiem
z racji tego, że założyłeś ten temat możesz zgadywać jeszcze raz jak weszlam na forum to zrozumiałam dlaczego się do mnie wczoraj odezwałeś na gadu i zapytałeś czemu jestem zła
| marvin-86 napisa³/a: | | Moj typ : Ten Pinky WInky ( czy jakmu tam) to calkiem fajny koles szkoda ze gej ooo i ma gustowna torebke ciekawe gdzie ja kupil |
| wrona napisa³/a: | | mysl: no nie ubott rozwalil chlodnice i kto mnie teraz do domu odwiezie?? |
te wypowiedzi bardzo mi siÄ™ podobajÄ…
| Shreku napisa³/a: | | kurdÄ™ nie mogÄ™ do dzisiaj wyciÄ…gnąć resztek gumy którÄ… kolega wrzuciÅ‚ mi we wosy w gimnazjum.... |
dobra, aczkolwiek nietrafiona, gimnazjum mnie ominęło - jestem nieco starsza
| menel napisa³/a: |
"kurde menel, nie trzeba bylo mnie tak ciagnac za te wlosy, inaczej tez bym sie z toba...no wiesz ...dogadala " |
jak zwykle Jackowi się za dużo wydaje, ale widzę, że znowu ma bana, to nie będę go dołować bardziej
| Kosa napisa³/a: | | Moj typ: " A moze zrobie z nimi to co britey" |
nigdy w życiu!
| BM 6 napisa³/a: | | Mój typ: - Nie główkujcie tak mocno, bo mnie już gÅ‚owa boli!!! | Mariolka jak zwykle ma racjÄ™
| casus maximus napisa³/a: | | moj typ: kim jestem? skad przybywam? dokÄ…d zmierzam? | nie ta mina, wtedy wyglÄ…dam tak:
| ubott napisa³/a: | | Mój typ: cholera wsiury mnie gryza... |
phi, takie zwierzÄ…tka siÄ™ mnie nie czepiajÄ…
| Ostry napisa³/a: | | Moj typ: Achh...ten Ostry...jaki on jest boski...moze go namowic na przejazdzke?? |
następna myśl - autko dostał od teściowej - żona mnie zabije
| speed napisa³/a: | | mój typ: " ciekawe jak by to byÅ‚o z kobietami, może warto spróbować " |
ciekawe co by na to powiedziała Justa E30? tu jest zdjęcie, z którego wycięłam avatar
BADYL - 2007-06-01, 11:07
Mój typ :
"...ah ten wiedeński walc wszyscy mieli maski i z kim czemu nie pamietam ehhh fajnie było kiedy powtórka..."
MARTINEZ - 2007-06-01, 11:17
| truskawka napisa³/a: | yo!
gruba jestes i podobna do begierowej - korzuch |
no nie no myslałem ze odpoczniemy od ciebie korzuch
moja wersja :
co tu zrobić żeby martinez przewiózłszy mnie na swoim motorku....
lesiek - 2007-06-01, 11:47
Ja mysle ze bylo tak:
"cholera, znowu nie umylam wlosow..."
zeby nie bylo
brain69 - usunięty - 2007-06-01, 11:53
lesiek to są dziewczyny takie trochę inne od chłopaków, na razie nie musisz wiedzieć czym się różńią, podstawowa różnica jest w tym ze się inaczej do nich mówi np nie "nie umyłem" tylko "nie umyłam"
mój typ na cholere nam takie długie włosy gorąco jak fix
viktor - 2007-06-01, 12:35
a moze bym tak chciała
nokerman - 2007-06-01, 13:17
Bajka jak któreś wypowiedzi godzą w twoje dobre imię albo są niesmaczne dla ciebie to daj znać
zrobiÄ™ z tym porzÄ…dek
póki co widzę że nie grzmisz nawet jak widzisz
PZDR
lesiek - 2007-06-01, 13:41
| brain69 napisa³/a: | lesiek to sÄ… dziewczyny takie trochÄ™ inne od chÅ‚opaków, na razie nie musisz wiedzieć czym siÄ™ różńiÄ…, podstawowa różnica jest w tym ze siÄ™ inaczej do nich mówi np nie "nie umyÅ‚em" tylko "nie umyÅ‚am"
mój typ na cholere nam takie długie włosy gorąco jak fix |
Kurcze, literowka
speed - 2007-06-01, 15:52
lesiek, Ty się już nie tłumacz
Bajka, nie widziałem całego zdjęcia a jednak byłem blisko
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-06-01, 20:20
| speed napisa³/a: | mój typ: " ciekawe jak by to byÅ‚o z kobietami, może warto spróbować "
p.s. ogólny, dajesz po bandzie |
po pokazaniu całego zdjęcia ta wypowiedź zaczyna być bardziej sensowna
jaqub - 2007-06-01, 20:42
| nokerman napisa³/a: | Bajka jak któreÅ› wypowiedzi godzÄ… w twoje dobre imiÄ™ albo sÄ… niesmaczne dla ciebie to daj znać
zrobiÄ™ z tym porzÄ…dek
póki co widzę że nie grzmisz nawet jak widzisz
PZDR |
ja tu widze to co o czesci beemki-klubu wiedzialem juz od +/-2004 roku... czyli ze jest to grupa naprawde spox ludziskow z poczuciem humoru, dystansem do innych i samych siebie...
a tak apropo... Bajka skoro masz takie fajne fotki to wrzuc ich wiecej... chyba ze robisz odcinki w avatarach
Pozdr!
Bajka - 2007-06-01, 22:51
odcinki w avatarkach? coś na kształt B jak Bajka?
da się zrobić
Martinez: wiem, że wystarczyłoby poprosić
brain69 gorąco było bardzo - to fakt! ale i wiatr wiał, stąd moja ręka we włosach
jaqub - 2007-06-01, 22:53
hej... mialem raczej na mysli ze Twoje avatarki beda sie regularnie zmieniac przedstawiajac Twoje nowe fotki
Menel - 2007-06-01, 23:56
ale bajka tylko na avatarkach jakos wyglada, na zywo to mega paskuda
nie polecam
KORDI - 2007-06-02, 01:16
| Menel napisa³/a: | ale bajka tylko na avatarkach jakos wyglada, na zywo to mega paskuda
nie polecam |
Jak zwykle poleciałeś max po bandzie...
pamiętaj menel ze sa różne gusta...
PozdrOOfki...
Ostry - 2007-06-02, 02:29
A mi tam sie ona bardzo podoba...Menel zreszta tez... Jakbym byl sam to kto wie...
Bajka - 2007-06-02, 09:55
| Menel napisa³/a: | ale bajka tylko na avatarkach jakos wyglada, na zywo to mega paskuda
nie polecam |
dziadku menelu ponad rok mnie nie widziałeś, bo bałeś się pokazać na ostatnim spocie, byśmy się nie śmiali z twoich siwych włosów... ja pieknieję, ty z roku na rok jesteś brzydszy - musisz się z tym pogodzić
| Ostry napisa³/a: | A mi tam sie ona bardzo podoba...Menel zreszta tez... Jakbym byl sam to kto wie... |
to jak byś był sam to niestety musiałbyś podrywać Menela - ja jestem zajęta [/quote]
slawo - 2007-06-02, 10:00
korzuch Ty swinio, przywiozlam skrzydelka a Ty ich nawet nie potrafisz dobrze upiec
hihiih
Bajka - 2007-06-02, 10:08
| slawo napisa³/a: | korzuch Ty swinio, przywiozlam skrzydelka a Ty ich nawet nie potrafisz dobrze upiec |
tak to myślałam trochę później - nie zjadłam ani jednego skrzydełka bo były surowe, ale korzuch zmęczył jedno czy dwa
ps. grillem zajmowal siÄ™ Chris
korzuch - 2007-06-02, 10:15
bajo ale ci powiem ze poslady to masz masakryczne same klaskają zrób cos z tym bo odstraszasz potencjalnych łosi no i troche przytyłas jak na laske waga 90 kg to przesada
Bajka - 2007-06-02, 10:28
| korzuch napisa³/a: | jak na laske waga 90 kg to przesada |
liczy się moje piękne wnętrze
kafarek - 2007-06-02, 10:31
I bajeczna buźka
korzuch - 2007-06-02, 10:32
licze na prostowanie twoich jelit
i bajka niestrasz mnie proboszczem
Menel - 2007-06-02, 11:31
| Bajka napisa³/a: | | Menel napisa³/a: | ale bajka tylko na avatarkach jakos wyglada, na zywo to mega paskuda
nie polecam |
dziadku menelu ponad rok mnie nie widziałeś, bo bałeś się pokazać na ostatnim spocie, byśmy się nie śmiali z twoich siwych włosów... ja pieknieję, ty z roku na rok jesteś brzydszy - musisz się z tym pogodzić
| Ostry napisa³/a: | A mi tam sie ona bardzo podoba...Menel zreszta tez... Jakbym byl sam to kto wie... |
to jak byś był sam to niestety musiałbyś podrywać Menela - ja jestem zajęta |
bajeczko, ja wole ryczace 16stki a nie takie celulitowe kaszanky.o tych krotkich siwych wloskach na jajeczkach nie musialas juz wspominac.niech zostanie to miedzy nami.
ostry, nie patrz na to ze jest zajeta.najwazniejsze to poczestowac laske % a pozniej to juz z gorki .
|
|