| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Agenci sa wsrod nas
Bruner - 2007-05-28, 16:56 Temat postu: Agenci sa wsrod nas Nie mozliwe? A jednak! Cytat za onetem:
| Cytat: | | Ryszard Bogucki chwalił się swoim udziałem w zabójstwie gen. Marka Papały nie tylko policyjnemu agentowi Piotrowi W . |
A na dodatek
| Cytat: | | Piotr W.(...) miał tendencję do konfabulowania w niektórych sprawach |
Kto wie czym nas obciazyl? Nie wiem jak wy ale ja sie pakuje i uciekam
A tu zrodlo:
http://wiadomosci.onet.pl/1543444,11,item.html
Pozdro agencie
sybir - 2007-05-28, 16:59
Ujawnijcie teczkę Piotra W
sie ma
casus maximus - 2007-05-28, 17:00
o kurde. grubo...dobrze ze wiele o mnie nie wie
lesiek - 2007-05-28, 17:01
O TRUSKAWKA (tu pisze truskawka, a nie k...otlet) TO korzuch napewno jest w to wplatany
Gniewek89 - 2007-05-28, 17:02
| lesiek napisa/a: | O TRUSKAWKA (tu pisze truskawka, a nie k...otlet) TO korzuch napewno jest w to wplatany |
I w tym momencie masz przetruskawione
misza - 2007-05-28, 17:21
| lesiek napisa/a: | O TRUSKAWKA (tu pisze truskawka, a nie k...otlet) TO korzuch napewno jest w to wplatany |
sory Bruner ze mieszam w temacie ale w sumie OT
Nabijasz wiecej postow niż Łukasz i Yaku razem wzieci(6,43 posta dziennie!!!) może lepiej przestań siedzieć tyle przy kompie bo w szkole bedziesz miał problemy i matury nie zdasz, albo może zajmij sie reklama swojej strony bo widać ze tylko ty na niej przebywasz, i przestań pisać ciągle truskawka, przez ciebie to sformułowanie straciło to cos co miało przed tym jak zacząłeś tego używac, był fajny klimat, a teraz truskawka jest wszedzie
ciekawe co korzuch na to? pewnie zlewa cie.....
!!!!!dziecko neostrady!!!!!!!
zabierzcie mu neta........
lesiek - 2007-05-28, 17:39
Co Ty mówiesz, nie reklamuje swojej strony, w tej chcwili jest zarejstrowanych tam 8 osób, z reszta to nie Twoja sprawa Troche przesadzasz, bo szczerze mowiac nie znasz mnie i nie wiesz jaki jestem, nie jest zadnym dzieckim neostrady, bo ja za internet SAM płace, sam na niego zarabiam wiec moge sobie siedziec na takich forach jak mi sie podobajai moge nabijać tyle postow ile chce, zaloze sie ze w twarz byś mi tego nie powiedzial, mial bys wielkie ....... w porach, i prawde mowiac to Ty jestes dzieckiem Neostrady (nie obrazajac tutaj userow Neostrady) Moze i jestes odemnie starszy, ale nie koniecznie mądzejszy, a jak Ci sie cos nie podoba, to nie musisz zwracać uwagi na moje posty. Strasznie mnie rozbawiles tą wypowiedzią Staruszku
A co do korzucha, to to byl żart, bo zawsze jak jest korzuch na ShoutBox'ie to jest i Pioter W. wiec pomyslalem ze jest to jakies powiazanie
korzuch - jezeli Cie urazilem to przepraszam Napijemy sie piwa w Rzemieniu
misza Mam nadzije że bedziesz w Rzemienu
Pozdrawiam lesiek
misza - 2007-05-28, 18:07
niestety nie bedzie mnie w rzemieniu a co jakbym był to bys mi pokazał??? lol
no ja mam wielkie jaja w portkach a skąd ty to wiesz??? co w tym trudnego powiedzieć komus ze pisze za duzo postów?? jezu.... nie zachowuj sie tak ze jak mu pojade to sie bedzie bał
nadal uwazam tak samo
i nie w nikam skąd masz internet
aha nie powiedziałęm ze reklamujesz tylko zebys rozreklamował!!! czytaj uwaznie bo przyda ci sie na mature z polskiego(pierwsza czesc to czytanie ze zrozumieniem a potem wypracowanie.... to tak zebys wiedział co cię czeka
jak sie zastanowie to cos jeszcze dopisze narazie nie mam czasu
aha a ty bedziesz swoja w rzemieniu czy jak???????
korzuch - 2007-05-28, 18:52
yo!
a o co ja mam sie gniewac spokojnie mi leci czas do emerytury a teraz ide malowac słupy bo mam nowe plakaty z męskimi dupami
metaldaw - 2007-05-28, 18:56 Temat postu: Re: Agenci sa wsrod nas
| Bruner napisa/a: | Nie mozliwe? A jednak! Cytat za onetem:
| Cytat: | | Ryszard Bogucki chwalił się swoim udziałem w zabójstwie gen. Marka Papały nie tylko policyjnemu agentowi Piotrowi W . |
A na dodatek
| Cytat: | | Piotr W.(...) miał tendencję do konfabulowania w niektórych sprawach |
Kto wie czym nas obciazyl? Nie wiem jak wy ale ja sie pakuje i uciekam
A tu zrodlo:
http://wiadomosci.onet.pl/1543444,11,item.html
Pozdro agencie |
Ja od samego początku miałem wątpliwości co do osoby PioteraW... niby taki spokojny... zawsze na uboczu... kryjący sie po kątach... chodzący w pewnej odległości za grupą... niewiele mówił... dużo słuchał... zawsze cos tam notował swoim czarnym długopisem w swoim czarnym notatniku... taki cicho-ciemny... w zeszłym toku zamówił koszulke ALE BEZ WŁASNEGO NICKA... ślub tez wziął przktycznie potalemnie... niegy nie było wiadomo co mu po głowie chodzi (bo czesto zakładał kaptur i nie było widać co tam mu łazi)...
no ale w końcu ktos sypnął... i sprawa PioteraW ujrzał światło dzienne... teraz juz oczu nie zamydlisz nikomu PioterzeW... - mamy cie jak na widelcu... rzekłbym jak na srebrnej tacy...
ubott - 2007-05-28, 19:02
| lesiek napisa/a: | | sam na niego zarabiam wiec moge sobie siedziec na takich forach jak mi sie podobajai moge nabijać tyle postow ile chce, zaloze sie ze w twarz byś mi tego nie powiedzial, mial bys wielkie ....... w porach |
nikogo nie interesuje kto ci placi za neta!! a co do nabijania postow to rzeczywiscie niektorzy tyle ich napierdala@# ze sie rzygac chce. jak wlaczam forum to zastanawiam sie czy bedzie z 15 postow (z 350 nieprzeczytanych), ktore w mniejszy lub wiekszy sposob mnie zainteresuja.
aaaaa
ja ci chetnie powiem w oczy w rzemieniu zebys nie nabijal tyle postow.....
urbi - 2007-05-28, 19:30
o kurde lesiek - jak ci to ma powiedziec ubot to lepiej nie przyjezdzaj ... albo pozycz pampersa od Piorera
misza - 2007-05-28, 20:01
agenci są wśród nas!!!
lesiek - 2007-05-28, 20:09
Ubott - Ok, czekam, ale zle mnie zrozumieliscie Chodzilo mi o to ze jest dozo ludzi ktorzy sa odwazni tylko przez internet, a jak przychodzi co do czego, to sraja w gacie.
Dobra, musze zeczywiscie presatac nabijac te posty A nich wam bedzie
korzuch - Wiedzialem ze jestes agentem 8)
Bruner - 2007-05-28, 20:15
Lesiek, zanim nastepnym razem bedziesz komus grozic, to radze Ci sie bardzo dobrze zastanowic.
Koniec offtopu, wracamy do sprawy Piotra W
Piotrek - 2007-05-28, 22:00
Kurczę czytam Waszą kłótnię i czuje się jak na forum Bravo Girl
A co do Piotera to jestem pewny że jest czysty , pewnie Noker go wrobił, on ma takie uprawnienie że lepiej z nim nie zaczynać
korzuch - 2007-05-28, 23:43
yo!
w rzemieniu koty beda plakac
lesiek - 2007-05-29, 08:52
| Bruner napisa/a: | Lesiek, zanim nastepnym razem bedziesz komus grozic, to radze Ci sie bardzo dobrze zastanowic.
Koniec offtopu, wracamy do sprawy Piotra W |
Jescze tylko jedna zecz napisze, nikomu nie grozilem, napisalem tak:
"misza Mam nadzije że bedziesz w Rzemienu"
Bo chcialem wszystko wyjasnic wszystko pokojowo przy piwie
A Miesza - Tobie radze sie zastanowic zanim napiszesz, ze ktos jest dzieckiem Neostrady, dziekuje za uwage
A co do Piotra W. - to wydaje mi sie, ze przebywajac na tym forum szuka bylych agentow SB
duchPW - 2007-05-29, 19:11
Bruner Ty świnio!!!!!!!!!!!!!
lesiek - 2007-05-30, 14:28
| PioterW napisa/a: | Bruner Ty świnio!!!!!!!!!!!!!
|
Nie mow tak, bo narte dostaniesz
slawo - 2007-05-30, 15:50
| PioterW napisa/a: | Bruner Ty świnio!!!!!!!!!!!!!
|
chyba raczej NIE ZE MNA TE NUMERY BRUNER
Bruner - 2007-05-30, 16:04
Najlepsze jest to, zze slynne "Bruner, ty swinio!" nigdy w tym filmie nie padlo. O ile sie nie myle to Hans powiedzial do kogos cos w stylu "Bruner to swinia". Ale przyjelo sie inaczej
RoboCop - 2007-05-30, 16:31
| lesiek napisa/a: | | Bruner napisa/a: | Lesiek, zanim nastepnym razem bedziesz komus grozic, to radze Ci sie bardzo dobrze zastanowic.
Koniec offtopu, wracamy do sprawy Piotra W |
Jescze tylko jedna zecz napisze, nikomu nie grozilem, napisalem tak:
"misza Mam nadzije że bedziesz w Rzemienu"
Bo chcialem wszystko wyjasnic wszystko pokojowo przy piwie
A Miesza - Tobie radze sie zastanowic zanim napiszesz, ze ktos jest dzieckiem Neostrady, dziekuje za uwage
A co do Piotra W. - to wydaje mi sie, ze przebywajac na tym forum szuka bylych agentow SB |
lesiek masz przechlapane - bo UBOTT to kawał chłopa
http://img476.imageshack....leekozak6yu.jpg
ubott - 2007-05-30, 16:42
buehehehehe dobre to bylo ale ten koles na fotce jest za bardzo koscisty
pozdro
Piotrek - 2007-05-30, 16:45
| ubott napisa/a: |
buehehehehe dobre to bylo ale ten koles na fotce jest za bardzo koscisty |
Ubott pokaż swoją fotkę bo aż strach coś pisać
ubott - 2007-05-30, 17:11
| Piotrek napisa/a: | | ubott napisa/a: |
Ubott pokaż swoją fotkę bo aż strach coś pisać |
mowisz i masz!! dosyc aktualna fotka bo z niedzieli ze spotu i na dodatek masz porownanie ja - wrona
pozdro
urbi - 2007-05-30, 17:17
ubott to stary warszawski zabijaka dobrze znac takich ludzi
duchPW - 2007-05-30, 17:24
| urbi napisa/a: | ubott to stary warszawski zabijaka dobrze znac takich ludzi |
przynajmniej wiesz kto Cie kasuje
RoboCop - 2007-05-31, 15:32
lesiek cos zamilkł
Pietrek - 2007-05-31, 15:38
Wcale mu się nie dziwie
lesiek - 2007-05-31, 15:45
| RoboCop napisa/a: |
lesiek cos zamilkł |
upsss, chyba zaczne siedziec cicho i powoli sie wycofywac
RoboCop - 2007-05-31, 15:45
to chyba się zwolniło jedno miejsce w Rzemieniu
lesiek - 2007-05-31, 15:47
| RoboCop napisa/a: | to chyba się zwolniło jedno miejsce w Rzemieniu |
Chyba tak, Skorpion nie chce mnie zapisac Ale bardzo chetni bym sie tam zjawil
RoboCop - 2007-05-31, 15:48
lesiek jednocześnie nabiliśmy sobie posta
lesiek - 2007-05-31, 15:52
| RoboCop napisa/a: | lesiek jednocześnie nabiliśmy sobie posta |
Bo nabijacze jestesmy
Yakuzatti - 2007-05-31, 16:50
| ubott napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | | ubott napisa/a: |
Ubott pokaż swoją fotkę bo aż strach coś pisać |
mowisz i masz!! dosyc aktualna fotka bo z niedzieli ze spotu i na dodatek masz porownanie ja - wrona
[url=http://img267.images...yb9.jpg]Obrazek[/URL]
pozdro |
ubott, gaaangsta
mariusz szkocja - 2007-06-01, 19:59
siemka
agent od dawna jest wsrod nas a teraz szpicla na forum jeszcze wposcil - robocika
sb-esja pochrzaniona
misza - 2007-06-02, 18:38
| mariusz szkocja napisa/a: | siemka
agent od dawna jest wsrod nas a teraz szpicla na forum jeszcze wposcil - robocika
sb-esja pochrzaniona
|
chyba masz obsesje.....
do tego udajesz mądrego chyba tylko.....
narta dla pana, za obrażanie.......
center - 2007-06-03, 11:55
kolejny temat mysle ze wystarczy...
|
|