| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kto zobaczy E30 320 ?
Łukasz - 2007-04-11, 10:18 Temat postu: Kto zobaczy E30 320 ? http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2527935
cóż, poszukiwania trwają , ten jest bez gazu, nie ma rdzy i podobno wszystko gra, ma ktoś tam blisko????
southOFheaven - 2007-04-11, 11:38
"podobno" tak na serio ta beemka to zdrowo wyglada i duzy plus za brak szamba. coz przemysl dla mnie za daleko.
Łukasz - 2007-04-11, 11:43
Auto wygląda dobrze, gość chyba ma szacunek do samochodu, bo powiedział, że sprzedaje, bo chce kupić auto z gazem, a do tego nie założy ....Ma jakieś małe obicie na pasie tylnym.
Wiem, że "podobno" , dlatego pytam, czy ktosik by nie podjechał, jak ma oczywiście niedaleko. Porobił jakieś foty.....
misza - 2007-04-11, 12:01
sorki za ot ale msle ze trzeba odpowiedni temat przykleic i tam zamieszczac wszystkie takie proszby hmm?
auto wyglada wmiare, zadnych dodatkow jesli z felagmi to promocjia, jedz nie czekaj na nikogo, w pociag bedzie taniej....
nokerman - 2007-04-11, 12:21
| misza napisa/a: | | sorki za ot ale msle ze trzeba odpowiedni temat przykleic i tam zamieszczac wszystkie takie proszby hmm? |
był taki dział w giełdzie, lecz nie spotkał się z aplausem z waszej strony
więc póki co
bujaj się
a jak juz łukasz kupi fure to skleje mu te wszystkie posty w jeden Mega Temat i bedzie nowela na siedemdziesiąt przewijań monitora i to dziewiętnastki
Łukasz - 2007-04-11, 12:29
| nokerman napisa/a: | | misza napisa/a: | | sorki za ot ale msle ze trzeba odpowiedni temat przykleic i tam zamieszczac wszystkie takie proszby hmm? |
więc póki co
bujaj się
a jak juz łukasz kupi fure to skleje mu te wszystkie posty w jeden Mega Temat i bedzie nowela na siedemdziesiąt przewijań monitora i to dziewiętnastki |
dzięki Noker
Szukam tak długo, bo chcę dokonać jak najlepszego wyboru i nie kierować się tylko i wyłącznie emocjami, ale także rozsądkiem.
David - 2007-04-11, 13:05
| Łukasz napisa/a: | | nokerman napisa/a: | | misza napisa/a: | | sorki za ot ale msle ze trzeba odpowiedni temat przykleic i tam zamieszczac wszystkie takie proszby hmm? |
więc póki co
bujaj się
a jak juz łukasz kupi fure to skleje mu te wszystkie posty w jeden Mega Temat i bedzie nowela na siedemdziesiąt przewijań monitora i to dziewiętnastki |
dzięki Noker
Szukam tak długo, bo chcę dokonać jak najlepszego wyboru i nie kierować się tylko i wyłącznie emocjami, ale także rozsądkiem. |
To Nie kupuj e30...bo przy zakupie tego modelu rozsadek ma najmniejsze znaczenie
Łukasz - 2007-04-11, 20:08
pierwszy zakup e30 był sercem, teraz też będzie sercem tylko z dużą domieszką rozsądku, emocje przy kupnie auta to zły doradca.
I jak, ma ktoś blisko?
RoboCop - 2007-04-11, 20:12
zauważyłem pewną prawidłowość w tych poszukiwaniach....
wzrasta pojemność
Yakuzatti - 2007-04-11, 22:27
| RoboCop napisa/a: | wzrasta pojemność |
sluszne spostrzezenie czyzby walka o 6 cylindrow?
Łukasz - 2007-04-12, 08:55
| RoboCop napisa/a: | zauważyłem pewną prawidłowość w tych poszukiwaniach....
wzrasta pojemność |
nie wykluczam żadnego silnika ani m10(szeroka lampa), ani m40, ani m20 (ale tylko b20)...Wiadomo, że wolałbym 6 garków. Jak już wcześniej wspomniałem najważniejsze jest nadwozie, potem ogólny stan mechaniki i zawiasu, a potem silnik (warunek , musi być sprawny, nie rzygać olejem i jeździć), ale wiadomo, ze jak blacha będzie łądna i raczej samo przez się, ze reszta też powinna być w niezłym stanie.
SmasherE30 - 2007-04-12, 10:29
| Łukasz napisa/a: | | nie wykluczam żadnego silnika ani m10(szeroka lampa) |
czyżby kruczek?
basza11 - 2007-04-12, 11:03
Witam. Lukasz nie wiem czy to auto bedzie akurat dobre szegolnie za ta cene. ja mieszkam 90km od przemysla ale wiem ze tam sie rozne rzeczy dzieja......<zastrzyki> bardzo duzo handlarzy itp.
Pozdrawiam.
Łukasz - 2007-04-12, 11:36
| SmasherE30 napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | | nie wykluczam żadnego silnika ani m10(szeroka lampa) |
czyżby kruczek? |
było m10 w szerokiej lampie
[ Dodano: 2007-04-12, 12:37 ]
| basza11 napisa/a: | Witam. Lukasz nie wiem czy to auto bedzie akurat dobre szegolnie za ta cene. ja mieszkam 90km od przemysla ale wiem ze tam sie rozne rzeczy dzieja......<zastrzyki> bardzo duzo handlarzy itp.
Pozdrawiam. |
możliwe, ale dopóki się nie zobaczy to nie będzie się wiedziało....
lc123 - 2007-04-12, 12:28
dzwoniłem bo tez zainteresowany byłem juz poszła
Łukasz - 2007-04-12, 13:37
pewnie była w porządku, ja niestety nie mogę ot tak wyskoczyć do Przemyśla.....tak bywa , szukamy dalej.
misza - 2007-04-12, 14:06
| nokerman napisa/a: | | misza napisa/a: | | sorki za ot ale msle ze trzeba odpowiedni temat przykleic i tam zamieszczac wszystkie takie proszby hmm? |
więc póki co
bujaj się
mod walnał foha
zbierajac wszystkie tematy, mozna by ukleic jeden juz naprawde duzy temat
p.s moge miec moda?
RoboCop - 2007-04-12, 15:26
| Łukasz napisa/a: | | SmasherE30 napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | | nie wykluczam żadnego silnika ani m10(szeroka lampa) |
czyżby kruczek? |
było m10 w szerokiej lampie |
[/quote]
u mnie dwóch kolesi ma właśnie takie... M10 to chyba najtrwalszy silnik w e30...
Łukasz - 2007-04-12, 15:36
bardzo dobry "motór" , blok z F1
Bruner - 2007-04-12, 15:37
| misza napisa/a: |
zbierajac wszystkie tematy, mozna by ukleic jeden juz naprawde duzy temat
|
Lukasz poprostu chce pobic rekord nalezacy do Urbiego i jego telenoweli (albo raczej "forumo-noweli") pt "Urbi i poszukiwanie fura" Wiec przygotujcie sie na dluga lekture, bo do pobicia wynik 11 stron (na starym forum gdzie na strone wchodzilo mniej postow to bylo ponad 20)
misza - 2007-04-12, 15:39
no co ty urbi zrobił 20stron? myslalem ze nie całe 10, piekny temat był naprawde
Łukasz - 2007-04-12, 15:45
mi nikt nie pomaga aż tak więc nie widzę tych 20 stron za bardzo....
RoboCop - 2007-04-12, 18:52
czyżby ktoś się na Ciebie obraził
|
|