BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Samobojca a moja beemka :/

SOER - 2007-03-30, 11:33
Temat postu: Samobojca a moja beemka :/
Dziś koło 7:45 rano brat mnie budzi wstawaj straciłbyś beemke patrze z okna max. metr od auta leży facet pytam brata co jest mówi: szedłem z psem patrze coś się dzieje na II pietrze przy oknie a zaraz koleś skoczył ... Przyjechała prewencja nie zbyt rozgarnięta zamiast pomóc człowiekowi wyciągnęli notesiki.... przyjechała karetka po kilkunastu minutach reanimacji zabrali go wiedz chyba żył, po 8 przyjechała już kryminalna po tajniacku wiedz pewnie nie przyjechali wcześniej bo od 8 pracują heh.

BADYL - 2007-03-30, 11:36

Szczescie w nieszczeciu.

Jakos w weekend w wawie koles uczył sie latac z 9 pietra na ochocie az mu łbe odpadł jak przebił dach CC.

casus maximus - 2007-03-30, 11:41

jesli chodzi o prewencje to moze to byli malolaci co odrabiaja wojo. wiec nie dziw sie ze wyjeli conajwyzej notesiki. zreszta sam wyjalbym chyba tez bo faceta ktory uczyl sie latac lepiej nie dotykac jak sie nie ma fachowej wiedzy. maly ruch i inwalida do konca zycia. wiec to lepiej zostawic lekrzom. wiec chyba dobrze zrobili.
SOER - 2007-03-30, 11:41

Dokładnie jak napisałeś ;/ ... jestem jeszcze w szoku, dalej krew jest na ulicy zaraz idę zobaczyć czy na pewno nie puknął mi nigdzie jak spadał i przestawiać auto bo źle mi sie kojarzy.... ja miałem szczęście to fakt !
speed - 2007-03-30, 12:26

Ale numer :shock: naprawdę miałeś szczęście :) Ciekaw jestem co by było gdyby spadł Ci na samochód i go zniszczył kto by za to zapłacił

:?: :?: :?: ;/

casus maximus - 2007-03-30, 12:33

speed napisa³/a:
Ciekaw jestem co by było gdyby spadł Ci na samochód i go zniszczył kto by za to zapłacił

jakby przezyl to pewnie zostal by dopbity przez wlasciciela autka :wink: . a kto by za to zaplacil? aniolki.... :mg:

southOFheaven - 2007-03-30, 13:25

o jaacie farta miales :wow:
:?

SOER - 2007-03-30, 14:02

Gdyby spadł na maskę i błotnik jeszcze lajt ale np. na dach :cry: .. miałem fart ! a teraz newsy: mieszkanie jest mojego kumpla który wyjechał do UK a jego rodzice przeprowadzili sie i wybudowali dom a mieszkanie na niego czeka prawie puste... jego Ojciec na dzisiejsza noc je pożyczył kumplowi który skoczył okazało sie że był naćpany wiedz pewnie nie chciał się zabić... zmarł w szpitalu.
duchPW - 2007-03-30, 14:26

SOER napisa³/a:
zmarł w szpitalu.
przykra sprawa, ale przy okazji uczynnemu koledze problemów narobił ;/ trzeba uważać co i komu się pożycza :?
Gniewek89 - 2007-03-30, 14:55

Farciarz z ciebie Soer , niepowiem. Nurtuje mni ejedno pytanie jakby skoczyl na auto i sie zabil to by placili za stray z jego ubezpieczenia czy jak :?: :maruda:
Pietrek - 2007-03-30, 15:40

Nieźle gościu przyciął placka :shock:
Belisama - 2007-03-30, 16:54

Gniewek89 napisa³/a:
Nurtuje mni ejedno pytanie jakby skoczyl na auto i sie zabil to by placili za stray z jego ubezpieczenia czy jak

Spadkobiercy dzidziczą zarówno majątek jak i zobowiązania ;)

pawelbach - 2007-03-30, 17:26

o kur to jes przezycie
Yakuzatti - 2007-03-30, 18:40

SOER, teraz radze sie odstresowac i postarac sie zapomniec, bo po psychice moze dac... a i przestaw auto.

Szczescie czy nie ale widocznie "tak mialo byc"

Cypisek - 2007-03-30, 20:42

Yakuzatti napisa³/a:
SOER, teraz radze sie odstresowac i postarac sie zapomniec, bo po psychice moze dac... a i przestaw auto.

Szczescie czy nie ale widocznie "tak mialo byc"

Nie przestawiaj! Jakie jest prawdopodobieństwo że znowu ktoś tam skoczy? znikome : ] To tak jakby trafić 2 razy pod rząd 6 w totka!

Yakuzatti - 2007-03-30, 20:42

No to nie przestawiaj! :mg:
Drucha - 2007-03-30, 20:50

Zrobmy narodowa sonde - czy SOER :
1.ma przestawic auto
2.pozostawic w dotychczasowym miejscu :lol:

Yakuzatti - 2007-03-30, 20:52

Obstawiam punkt 1, po dokladnym przeanalizowaniu sentencji Cypiska :mg:
Cypisek - 2007-03-30, 21:29

wyślij SMSa o treści:

PRZESTAW! na numer 75930

lub wyślij SMSa o treści:

NIE PRZESTAWIAJ! na numer 75930

koszt smsa 7.52 netto, do wygrania cenne nagrody min. toster z Lidla i gumofilc Kononowicza!

SOER - 2007-03-30, 21:29

maskę mam i tak do lakierowanie cała porysowana i braki lakieru do blachy no cooż :/ facet wyskoczył przez szybę i szyba spadła mi na maskę w częściach.... Zniczy na mojej ulicy w tym miejscu trochę się zrobiło.
Odpowiadam na sondę bo szkoda kasy na sms-y :lol: auto przestawiałem

speed - 2007-03-30, 23:53

Człowiek się zabił a Wy sobie żarty robicie - a z drugiej strony zrobił to na własne życzenie więc płakać nad rozlanym mlekiem nie będziemy :wink:
jaqub - 2007-03-30, 23:59

SOER napisa³/a:
maskę mam i tak do lakierowanie cała porysowana i braki lakieru do blachy no cooż facet wyskoczył przez szybę i szyba spadła mi na maskę w częściach....

ale serio? jesli tak to bylo to zglosic na policje bo pozniej to sobie bedziesz mogl...

SOER - 2007-03-31, 01:01

speed napisa³/a:
a z drugiej strony zrobił to na własne życzenie więc płakać nad rozlanym mlekiem nie będziemy :wink:

Nie zgodzę się z Tobą speed bo nie wiemy czy chciał się zabić był naćpany wiedz wiesz....

jaqub napisa³/a:
SOER napisa³/a:
maskę mam i tak do lakierowanie cała porysowana i braki lakieru do blachy no cooż facet wyskoczył przez szybę i szyba spadła mi na maskę w częściach....

ale serio? jesli tak to bylo to zglosic na policje bo pozniej to sobie bedziesz mogl...

Niby tak ale wiesz co mam to w du*** nie chciało mi się byłem w szoku i jakoś głupio koło karetek chodzić człowiek nie zyje a ja sprawdzam sobie jak wygląda moja maska w aucie z 88 roku... a druga sprawa ze taka tragedia i scigać rodzinę jeszcze, eh trzeba być człowiekiem.

Gasper - 2007-03-31, 01:04

SOER napisa³/a:

Niby tak ale wiesz co mam to w du*** nie chciało mi się byłem w szoku i jakoś głupio koło karetek chodzić człowiek nie zyje a ja sprawdzam sobie jak wygląda moja maska w aucie z 88 roku... a druga sprawa ze taka tragedia i scigać rodzinę jeszcze, eh trzeba być człowiekiem.

Jestem podobnego zdania. Na Twoim miejscu bym olał jakiekolwiek roszczenia. Miałem kiedyś podobną sytuację gdy potrąciłem z nie swojej winy dziewczynę. Naprawiłem auto z własnej kieszeni. Odrzuciłem propozycję jej rodziny żeby mi malowali błotnik... ;/

pawelbach - 2007-03-31, 08:34

SOER, ty to masz gest Pozdro
speed - 2007-03-31, 09:21

SOER, wiesz ja nikogo nie oskarżam może faktycznie człowiek nie miał takich zamiarów ale naćpał sie chyba z własnej nie przymuszonej woli :?: Tak czy inaczej myślę że postępujesz dobrze :spoko: Ja też nie miałbym ani odwagi ani sumienia nachodzić jego rodzinie... :|
Pułkownik Zuber - 2007-04-01, 00:02

Fak men..

Pewnie miałeś taką minę :shock: jak zapuściłeś żurawia przez okno