| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - I ponownie - Kto zobaczy E30?!!!!
Łukasz - 2007-03-29, 19:08 Temat postu: I ponownie - Kto zobaczy E30?!!!! http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2468029
bardzo mi się kolor podoba, wydaje się mieć zdrową blachę, a, że golas...? no to mniej ważne, nie mówiąc o tym rakietowym silniku.....
Mi się podoba.
Kto może podjechać? Koledzy z województwa lubuskiego?
Z góry dzięki
Pozdro
webretti - 2007-03-29, 20:17 Temat postu: Re: I ponownie - Kto zobaczy E30?!!!!
| Łukasz napisa/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2468029
bardzo mi się kolor podoba, wydaje się mieć zdrową blachę, a, że golas...? no to mniej ważne, nie mówiąc o tym rakietowym silniku.....
Mi się podoba.
Kto może podjechać? Koledzy z województwa lubuskiego?
Z góry dzięki
Pozdro |
podpinam sie do tematu, bo tak szczerze mówiąc to szukam dodatkowych 4 kolek i chodzi mi po glowie 2dr albo Touring, ale to co Łukasz zapodał dodałem sobie nawet do listy obserwowanych wygląda zdrowiutko i na tle reszty aut na allegro wypada jak nowy, ale licho wie co z nim jest tak na serio tak czy siak bardzo ładne seryjne coupe
Łukasz - 2007-03-29, 21:51
weber, ty mi się nie podpinaj do tego auta, choć masz bliżej!!!!
Jak jest blacha zdrowa i nie ma wad ukrytych (znaczy, że nie całowała się z Tirem) , to po nią jadę!!! Proszę sprawdźcie!!!
Weber, szukaj innego
webretti - 2007-03-30, 01:08
tylko bez nazwisk mi tu prosze
ja i tak szukam trumniaka ale nie zaszkodzi zatrzymac oka na ładnym 2dr a ten jest pierwsza klasa na pierwszy rzut oka
Menel - 2007-03-30, 07:40
jak lukasz Łukasz na allegro to powinienes juz ja widziec, tez chyba ponad 1-2 miesiace wisi.
ale trzeba przyznac ze na zdjeciach ladnie sie prezentuje.
Łukasz - 2007-03-30, 09:00
Oc do 11 kwietnia....
Piotr_1 - 2007-03-30, 12:48
no pięknie wygląda i coupe w dodatku
Łukasz - 2007-03-30, 13:17
wygląd zacnie, dziś będę miał więcej zdjęć i VIN. Właściciel sprzedaje podobno dlatego, że stracił pracę. Jak zawsze - ile w tym prawdy nie wiadomo. Przetarte siedzenia i wyciek spod miski olejowej.
southOFheaven - 2007-03-30, 13:30
| Łukasz napisa/a: | | wygląd zacnie, dziś będę miał więcej zdjęć i VIN. Właściciel sprzedaje podobno dlatego, że stracił pracę. Jak zawsze - ile w tym prawdy nie wiadomo. Przetarte siedzenia i wyciek spod miski olejowej. |
kolor bardzo ladny- granitsilber pewnie.
a co do wycieku to zalezy jak mocno kapie, moze trzeba bedzie wziac banke oliwki na powrot jakby co
Łukasz - 2007-03-30, 16:18
uszczelke pod miską to na miejscu ktoś może założyć to nie problem... Pytanie, czy ktoś bywa tam w tych okolicach, czy nie...? Bo ja jak już mam z Wawy jechać, to kupić, nie ogladać....
|
|