BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E36] miroll ->> 325i

miroll - 2007-03-29, 10:55
Temat postu: [E36] miroll ->> 325i
Witam!

To autko mojego znajomego.Ma juz je ladne pol roku, tylko bidula sie boji fotek zapodac na forum...Wydaje mu sie ze jego seryjne auto to nic specjalnego :) Zrobilem to za niego.

Jak zdobede vin kolegi to postaramy sie dac liste wypasow. Jest klima, komputerek z check`iem i pare innych pierdolek. Najwazniejsze ze auto jest zadbane , chyba najmniej zakatowane e36 jakie w zyciu widzialem... a warto nadmienic ze to 1993r.

P.S. Ten woz jest doskonalym przykladem tego ze E36 to potrzebny tylko motor i gleba :)

korzuch - 2007-03-29, 11:03

yo!
Mirolla - grubasa auto to enduro przy tym :wink: podoba mi sie :)
pozdrawiam

miroll - 2007-03-29, 11:05

korzuch napisa³/a:
yo!
Mirolla - grubasa auto to enduro przy tym :wink: podoba mi sie :)
pozdrawiam

Ciesz sie ze nie siedzialem w srodku bo tak to by siadlo jeszcze min 3 cm :D Bylem milosierny :spoko:

frantic - 2007-03-29, 11:49

fura Ryboka jest ładna i do tego zdrowa, jeździłem testowałem i z takim e36 mógłbym zdradzić swojego IS-a ,mirollowi beata też sie podoba i to nawet bardzo bo na spocie chodził z rozpiętym rozporkiem koło niej :lol:
kiloff - 2007-03-29, 12:01

mi nie leza felgi ..

a poza tym niech nie zmienia kierunkow !! te super wygladaja do seryjnych zderzakow !!

ponadto najmniej zakatowane bo mojego nie widziales :D i pomyslec ze bylem na tym parkingu w tym samym czasie co wy tylko ze z drugiej strony .. ;/

siwy e-36 - 2007-03-29, 12:17

Wzorowa gleba i ladne kolka, no ale jak by trafila ona w moje rece to nie spoczal bym dopuki nie zmienil bym: m-pakiet(zderzaki,progi,lustra), kierunki i lamp tyl to tak na poczatek :D A i niewiem jak tak srodeczek wyglada.. :?: No ale najwazniejsze jak zapewnia miroll ze stan igla, podstawa to idealny stan techniczny autka a pozniej kosmetyka 8) Ogolnie ladna coupeta. Gratuluje i dbaj tak dalej i nia, napewno jest warta. Pozdro
miroll - 2007-03-29, 13:08

kiloff napisa³/a:

ponadto najmniej zakatowane bo mojego nie widziales :D /

Twoj silnik to juz zatruty pozadnie tÄ… gazowniÄ… wiec jestes ze tak powiem poza konkurencja "zdrowosci". <don`t hit me>:)

Yakuzatti - 2007-03-29, 16:55

miroll napisa³/a:
P.S. Ten woz jest doskonalym przykladem tego ze E36 to potrzebny tylko motor i gleba :)

i grube fele :-)

Auto no magia na 4 kolach :]

Kujon - 2007-03-29, 21:35

Mirolla ładniejsza :mg: , choś ta też nie głupia , ale wizulanie całkiem inna :D
GERMAN BOY - 2007-03-29, 22:21

Tak ładna i faktycznie gleba i felga to podstawa wiem cos o tym :D ale piekna jest tez ta druga e 36 ta niebieskawa chyba o ile dobrze dostrzegłem kolor :)Takie zgrupowania sa fajne.wkrótce ja zapodam kolejne!!!Tym razem ze stolicy!!Mały wiesz o co chodzi dwie e36 ,piekne e 36 :lol: :roll: to na dniach.Only E36 coupe(cabrio)szeroko i nisko i wszystko jasne. :wink: