| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Lato promocje na sprzet zimowy Snowboard
MrKrYH_e34 - 2007-03-26, 22:05 Temat postu: Lato promocje na sprzet zimowy Snowboard Siemka jak wiadomo idzie lato i masakrycznie polecialy ceny sprzetu zimowego, nart i desek no snowboardu, mam sobie deske na oku ktora jest w sieci hipermarketow. W zime kosztowala 860 zl pozniej 640 pozniej ... i teraz jest ostatnia sztuka 268 zl z wiazaniami .. i
Pytanie jaka ja mam sobie deske kupic i czy w ogole oplaca sie takie cos kupowac decha ma wiazania dlugosc ma 158 cm firmy nie znanm .. jest z jakiegos wlokna boki aluminium czy jakos .. zagiete 2 konce dechy ..
Ja w zyciu nie jezdzilem na takim czyms czy w ogole taka decha dla mnie bedzie dobra?? waze ok 75 kg mam 185 cm wzrostu napiszcie co o tym sadzicie !
Kupic w promocji czy nie ????
center - 2007-03-27, 00:37
deche powinienes miec mniej wiecej do swojej brody stojac to raz
decha z obu stron zagieta jest zebys mogl fruwac w obie strony, czyli freestylowo
z 1 storny zagiete sa do szybkich zjazdow tylko i wylacznie, ale Ciebie jako poczatkujacego to srednio interesuje
jadac dalej warto zainwestowac w dobre wiazania, zeby to nie byla zadna kupa z tandetnego plastiku, maja byc wytrzymale i mocne, straczyc na dlugo i w razie wpadki uratowac Ci nogi wypinajac deche..
firma to pojecie bardzo wzgledne, ja tez jezdze na noname juz 3 sezon i dalej jest ok, tu placisz praktycznie tylko i wylacznie za znaczek typu hammer czy burton...
jak chcesz porzadnie podejsc do tematu, idz najpierw do porzadnego sklepu z dechami, tam gosc Ci pokaze deski dla Ciebie, na dlugosc itd wiazania Ci popokazuje, wyjdzie czy jestes goofy czy regular i git
potem sobie spokojnie z wieksza wiedza bedziesz mogl szukac czegos taniego...
deska to nie buty czy auto ze musi byc konkretnej firmy bo sie rozleci po miesiacu, szczegolnie dla poczatkujacego, zreszta w sezonie wykorzystujesz ja pare razy...
nie bedziesz bal sie przeleciec przez lod, kamienie, trawy i inne cuda czasami wystajace spod sniegu bo masz deche za 300 a nie za 3k zl..
powodzonka
Kosa - 2007-03-27, 17:39
Hej
Zdąbądź ostatni PKS na 2007 (Polski Katalog Snowboardowy) jest obszerny opis w temacie desek, wiązań ciuchów itp. no i masa pozycji z cenami
pozdro
ps. deske nie tylko do wzrost uale i do wagi powinno sie dobrac
|
|