| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Potrzebuje kontakt do Arcziego e30 ... !!!!!
Menel - 2007-03-24, 20:15 Temat postu: Potrzebuje kontakt do Arcziego e30 ... !!!!! Potrzebuje pilny kontakt tel na pw do arcziego tego przekreta z Plocka ale nie chodzi mi o lincz...
mam pilna prywatna sprawe . GG juz mam ale nie odpisuje..
jak zdobede kontakt temat zamykamy i kasujemy
Ktos jest jeszcze z Plocka
KORDI - 2007-03-24, 20:39
Może juz Cie nie kocha i nie chce gadac...??
PozdrOOfki...
Menel - 2007-03-25, 00:00
karwa fa, nie o to mi chodzi. mam cos kupic od jakiegos cwaniaka z plocka ktory ma zero komentarzy..ale cos mi smierdzi ze bedzie to cegla w paczce..to ze arczi przekrecil juz pare osob z forum to nie znaczy ze mnie przekreci..(mam nadzieje ze sie nie myle).
koles skopiowal fotke od innego handlarza i pewnie szuka jelenia
Gasper - 2007-03-25, 00:04
| Menel napisa/a: | | karwa fa, nie o to mi chodzi. mam cos kupic od jakiegos cwaniaka z plocka ktory ma zero komentarzy.. |
Podejrzewasz, że to Arczi??
Gniewek89 - 2007-03-25, 00:07
oj menel menel zbierasz sobie na anoniam oj zbierasz podejrzewajac kolege...
nieladanie nieladnie
Menel - 2007-03-25, 00:13
nie, no co wy.gadalem z tym kolesiem..z arczim tez gadalem w toruniu. poznalbym po glosie.
ale od razu krecicie nawet mi to przez glowe nie przeszlo..
ale napisalem do niego pw na forum potem na gg i nic a pozniej widze ze byl na forum
KORDI - 2007-03-25, 00:14
Fffffffffffffffffkręęęęęca Cie na cegłe....
PozdrOOfki...
kuzyn - 2007-03-25, 00:18
masz potrzebe utopienia paru złotych ziom ?
Menel - 2007-03-25, 01:04
DOOOBRA, MAM TO W DUUUPIE.
pierwszy link to jest ten do sciemniajacego kolesia :
http://moto.allegro.pl/it...e30_318is_.html
mial mi zakonczyc aukcje i sie zgodzil po czym jakis lafik licytuje a aukcja jest nadal . koles przepraszal ze jeszcze nie wyslal i zrobi to w poniedzialek.umowilismy sie na paczke pobraniowa.
a tu link do handlarza jendrysa78:
http://moto.allegro.pl/it...e_sprezyny.html
z ktorym gadalem i jemu raczej wierze ze ma te sprezyny . powiedzial ze czesto kopiuja jego zdjecia.
porownajcie oba zdjecia.te same springi.
jak ktos chetny to niech zaryzykuje kupic od tego cwaniaczka z zeroma komentarzami a ja odkupie chetnie
Gasper - 2007-03-25, 01:13
O Jendrysa się nie martw. 3 razy ubijałem z nim interes i jest git
Menel - 2007-03-25, 01:19
| Gasper napisa/a: | O Jendrysa się nie martw. 3 razy ubijałem z nim interes i jest git |
wiem wiem, gadalem o nim z Robocopem. normalny spoko handlarzyna.Ten cwaniak mnie deneruje.
Szkoda ze swoje juz sprzedales ale skad moglem wiedziec ze bede mial beemke "prawie jak MPOWER"
korzuch - 2007-03-25, 01:30
yo!
chyba jak m40 bez urazy dla włascicieli
kamil.k - 2007-03-25, 07:13
Menel targuj sie z tym z bełchatowa sprezyny juz sa odysc długo na allegro.
a zdjecie ktos bezszczenie skopjowal i tego nei napisal ale jak wróce ze szkoły to sie skusze i zalicytuje
Tymon - 2007-03-25, 09:14
Menel, Wojtek / Jendrys jest naprawdę spoko.
Da się z nim targować itp.
318is...prawie jak M3
LuKaSzQ18 - 2007-03-25, 11:31
menel w plocku jestem co dziennie jak cos moge ci je obejżec te spreżyny
[ Dodano: 2007-03-25, 10:55 ]
ale sie wkurzylem na tego pajaca z plocka hehe myslalem ze to spoko koles a tu sie okazuje
czytaj to jeszcze raz bo do ciebi to napisalem arturku
widzialem tą twoja e-30 , przypałowa jak każe które miałeś...aha jakos wczesniej nie czytalem tematu w czarnej liście dlatego pisze tu ...abyc poodawał chłopaką kase którą wisisz i dopiero kupuj sobie auta... ty mi sie zawsze podejżany wydawales nawet chłopaki z płocka mówili ze jestes ostry pajac ze na glupie dekelgi od alpiny wykreciles chlopaczka i w piwnicy jakiś smieszny nożyk wyjołes ..aha osiedlem z plocka to ty nie strasz bo ciebie tam maja sam wiesz arturku za kogo hehe wybijaja Ci szyby w samochodach ze nienadązuz garaży zmieniac..aha synku nieracze cos brzydkiego na mnie napisac bo sam wiesz ze jestem czesto w plocku i mozesz mniec nie przyjemnosc:) jak z ciebie taki mądrala przez ten internet i twoje posty wszystkie tak pięknie brzmią to mowie oddaj kase a nie pokazujesz swoje redła.
Menel - 2007-03-25, 14:22
| Tymon napisa/a: | Menel, Wojtek / Jendrys jest naprawdę spoko.
Da się z nim targować itp.
|
spoko, lukasz obada tego cwaniaczka co skopiowal fote.jak to beda jakies badziewia to zagadam z Jendrysem78..lub zielone Weitec kupie z poznania.
RoboCop - 2007-03-25, 15:08
o jezu ale jazdy
Menel - 2007-03-25, 17:59
dobra, sprawa zalatwiona.
Wielkie dzieki dla Łukaszq18 Pojechal specjalnie obadac cwaniaczka do Plocka i nawet okazalo sie ze sprezyny sa ok.
Pawel-e30 - 2007-03-26, 21:28
| Menel napisa/a: | dobra, sprawa zalatwiona.
Wielkie dzieki dla Łukaszq18 Pojechal specjalnie obadac cwaniaczka do Plocka i nawet okazalo sie ze sprezyny sa ok. |
czyli jędrys skopiował foty
|
|