| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Piaskowanie -- Warszawa
MAJSU - 2007-03-24, 14:45 Temat postu: Piaskowanie -- Warszawa Witam ! Ktoś może zna jakieś dobre miejsce gdzie piaskują ew malują proszkowo muszę oddac parę elementów do odrdzewienia dzisiaj odebrałem moje zderzaki i mało nie ubiłem "piaskarza" tak pięknie mi je wypiaskował że aż się dziury porobiły a lakier jest tak żałośnie położony że sam będe musiał to wszytsko poprawiac... fachowcy jego mać...
biemdablju - 2007-03-24, 14:50 Temat postu: Re: Piaskowanie -- Warszawa
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | Witam ! Ktoś może zna jakieś dobre miejsce gdzie piaskują ew malują proszkowo muszę oddac parę elementów do odrdzewienia dzisiaj odebrałem moje zderzaki i mało nie ubiłem "piaskarza" tak pięknie mi je wypiaskował że aż się dziury porobiły a lakier jest tak żałośnie położony że sam będe musiał to wszytsko poprawiac... fachowcy jego mać... |
Moze podaj namiary, żeby nikt sie już nie pojechal do tych cieci
MAJSU - 2007-03-24, 15:13
Trzaskowska Urszula. Malowanie proszkowe, piaskowanie, śrutowanie
0 22 788 85 14
05-400 Otwock, Narutowicza 400
Dziad jeszcze na odchodne gdy byłem już w bezpiecznej odległości mi rzucił przez siatkę że: "mam szczęście że się nie chce denerwowac i żebym więcej się tam nie pokazywał"
Menel - 2007-03-24, 16:32
Zagadaj z Martinezem. Polecil mi dobry zaklad gdzie rok temu piaskowalem swoje 17". On tez swoje 15" tam robil.Miesci sie to w Wolominie.Nie pamietam ile dalem za 4 szt ale baardzo malo.
MAJSU - 2007-03-24, 17:02
No tak ale do Wołomina to będe miał z 50km z Kabat Nie zna ktoś czegoś bliżej ?
Menel - 2007-03-24, 18:36
hehe, no ja akurat mam blisko
Shreku - 2007-03-24, 18:40
przy ul. Łopuszańskiej jest lakierowanie proszkowe, może robią też piaskowanie...
MAJSU - 2007-03-24, 20:05
Shreku A jakieś namiary masz ?
Shreku - 2007-03-24, 20:26
niestety nie, ale mogę podejść tam w poniedziałek i popytać co robią...
MAJSU - 2007-03-24, 20:39
Ooooo byłbym wdzięczny ! Wkur... niemiłosierny mnie ogarnął jak zobaczyłem co zrobili z moimi zderzakami bo nie łatwo jest je znalezc w dobrym stanie do E28 do tego jeden był praktycznie nowy a teraz jest cały zwichrowany... myślałem że zaraz sobie przywiozę samochód do lakiernika na poprawki i jazda a tu taka kicha...
yoshi - 2007-03-25, 19:16
piaskowanie to Marki tanio, szybko i solidnie, a proszek to Wołomin/Kobyłka
MAJSU - 2007-03-25, 19:27
Yoshi a testowałeś już ich kiedyś Na czymś innym niż felgi...
Pułkownik Zuber - 2007-03-25, 20:35
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | | Dziad jeszcze na odchodne gdy byłem już w bezpiecznej odległości mi rzucił przez siatkę że: "mam szczęście że się nie chce denerwowac i żebym więcej się tam nie pokazywał" |
Ale zapłaciłeś mu? Jeśli tak to bym końskiemu zwisowi nie popuścił. Robił by dotąd aż by zrobił dobrze.
MAJSU - 2007-03-25, 20:55
Zderzaki oddał mi Kot_Sylwester bo mówił że robią dobrze i tanio no i srednio mi po drodze do Otwocka... najpierw pomalowali je na czarno a miały byc na szaro... czekałem 2 tyg aż je poprawią na szaro pewnie się ciecie zdenerwowały że muszą drugi raz od nowa i zrobili na odwal się niestety nie ja oddawałem zderzaki osobiście więc ciężko się było kłócic bo "szef" stwierdził że może kolega pogiął jak wiózł paprochy pod lakierem to "chrom wstaje" a te dołki to wżery w metalu a ja się pytam a skąd wżery na fabrycznie nowym zderzaku A ten debil a co to pod chromem nie może być ? To ja na to: Skoro chrom był równy to dlaczego Pan nie potrafi równo lakieru położyc bo widzę że ( obok leżały jakieś części od ciągnika świeżo pomalowane ) na tym jest równo.. Burak zaczął się burzyc więc powiedziałem mu co myśle o nim i jego drutowym zakładzie... I zażyczył sobie za to 150zł ! Teraz mam nauczkę żeby samemu wszytsko oddac wtedy bym nie popuścił chamowi.
Shreku - 2007-03-26, 18:00
sprawdziłem, niestety ten warsztat na Łopuszańskiej już nie istnieje...
|
|