BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - wymiana oleju

korzuch - 2004-10-09, 14:40
Temat postu: wymiana oleju
yo!!!

Niewiem czy w dobnrym dziale to wsadziłem niech moderator decyduje

http://complex.pl/~rodzynek/n-olej.htm

pozdro

Miki - 2004-10-09, 16:07

buahahahahaha mnie niedlugo czeka wymiana oleju
szkoda że nie jestem kobieta bo z tego co widze DUŻO taniej by wyniosło :lol: :lol: :lol:

AMISZ - 2004-10-09, 19:47

hehehehehehe ja chyba dam swojej koleżnce to do zrobienia będzie taniej a potem sobie na piwko skoczymy :wink:
duchPW - 2004-10-09, 23:28

AMISZ napisa³/a:
hehehehehehe ja chyba dam swojej koleżnce to do zrobienia będzie taniej a potem sobie na piwko skoczymy :wink:

hehe- tak to się zaczyna, a potem musisz ją zaprosić do kina, ona pomyśli, że skoro powierzyłeś jej ukochany samochód to na pewno....... i potem wspólne mieszkanie - czasem 1300 PLNów, to na prawdę nie tak dużo :wink:

Pawel-e30 - 2004-10-09, 23:45

to ja jednak chyba sobie sam ten olej wymienie :twisted:
AMISZ - 2004-10-11, 02:15

piOTer_W napisa³/a:
AMISZ napisa³/a:

hehe- tak to się zaczyna, a potem musisz ją zaprosić do kina, ona pomyśli, że skoro powierzyłeś jej ukochany samochód to na pewno....... i potem wspólne mieszkanie - czasem 1300 PLNów, to na prawdę nie tak dużo :wink:

To ja chyba jednak też sam to zrobie :wink:

pozdro

Arczi e30 - 2004-10-11, 08:32

dobre, śmieszne, choć coś w tym jednak jest, myśle że w jakim sensie to prawda, jak ktos nie wie jak wymienic to niech jednak jedzie do warsztatu :lol: