BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] gujo997 ->> 318

gujo997 - 2007-02-25, 01:10
Temat postu: [E30] gujo997 ->> 318

KAMILOS - 2007-02-25, 01:41

Beema spoko śmiało możesz wpadać na zlot :roll:
Piotrek - 2007-02-25, 01:51

na pewno 90% uczestników Cię wysmieje

no chyba ze pościągasz te nędzne plastiki...

urbi - 2007-02-25, 01:52

siema gujo ! ori rieger ... wolal bym bez neigo !! no ale .. jak juz jest .... wywal ta naklejke z pzredniej szyby walnij ja na glebe sporo i jakas wieksza felge ! bedzie w maire ok

a jak chcesz kozaka na majowke zmien zderzaki na oryginalne z jakimis fajnymi pokdladkami i pozloz na glebe - napewno wieksza przykuje uwage niz teraz !

ubott - 2007-02-25, 02:54

nie przejmuj sie tym co pisza inni wpadaj na zlocik - jest to otwarte spotkanie wiec nie ma konkretnych kryteriow wygladu samochodu jednak musisz wziac pod uwage to ze jest to forum ktore tworzy wiekszosc ludzi dazacych oryginalowi wiec kazda wielka naklejka czy rzucajacy sie w oczy spoiler jest krytykowany

pozdro

marvin-86 - 2007-02-25, 06:56

jasne ze przyjezdzaj :) polowa ludzi na tym zloi bedzie mialo wiejski tuning ;)

ps. szczerez nie jest ze tyle brakuje gleby i felgi dobrze ze nie masz jagodowego koloru bo kiedys widzialem identyczna i byla masakryczna :hyhy: :lol:

MARTINEZ - 2007-02-25, 08:13

kolor jest ok czekamy na zlocie :)
jackx - 2007-02-25, 08:15

Samochodzik nawet O.K. gorsze widziałem. Tak jak koledzy pisali wcześniej troszke zmian i bedzie dobrze. Na majóweczke mozesz jechać bez krepacji gwarantuje Ci że będą tam takie wynalazki że te jakies małe niedoskonałości nie bedą zauważalne :lol: .
Pewnie będe nie oryginalny i monotematyczny ale jak juz jakies dołladki pod przod to od IS-a albo M-Technik. I koniecznie naklejeczki przełożyc na malucha albo poloneza :lol:

P.S.

postaraj sie zdobyc plastik osłoniający wiązke elektryczna i może ten czerwony z dekla usunąć, jak sie da

pawelbach - 2007-02-25, 09:46

też chciałem załorzyc taki zderzak ale wolałem nie podpadac na forum
korzuch - 2007-02-25, 11:08

yo!
mi sie tam podoba fajne autko :wink: wpadaj z laskami :)

Ghost - 2007-02-25, 11:09

wychlostac wlasciciela... :D

pozdrawiam

Menel - 2007-02-25, 11:24

gujo, a nie mowilem :P
narazie to poczatek komentarzy ale najwazniejsze ze masz spoko do tego podejscie i nie walisz babskiego focha. marka sie liczy.
jak nie chcesz pchac wiecej kasy narazie na wymiane spoilerow to walnij ja maxymalnie na glebe,zdejmij te naklejki .

marekfl - 2007-02-25, 11:51

Jak przywieziesz kikla browców :beer: :beer: :beer: :beer: to nikt nawet nie zwróci uwagi :drunk:
Shreku - 2007-02-25, 11:53

o kqrwa zbite z ciebie robią, masz szczęście że na razie nikt cię nie zrównał z ziemią...
a menel to cię tylko podpuszcza :maruda: :x

korzuch - 2007-02-25, 11:55

yo!
dla mnie weź 2 laski i skrzynke piwa a z reszta to sie dogaduj sam :beer:

Shreku - 2007-02-25, 11:58

korzuch napisa/a:
yo!
dla mnie weź 2 laski i skrzynke piwa a z reszta to sie dogaduj sam :beer:

tylko korzuch nie dodał że weźmie krecika....
piwo i laski dla niego a piesek już się tobą zajmie :mg: ...

Mlody - 2007-02-25, 11:58

Ja bym sie zachowal tak :smiech: :smiech: :smiech: :lol: :lol: :lol:

Nienawidze takich tjuningow :cry:

marekfl - 2007-02-25, 11:59

korzuch napisa/a:
2 laski i skrzynke piwa

Paniczu widok Ciebie w towarzystwie dwóch niewiast i dużej ilosci alkocholu może zapsuć twoj niepokalany wizerunku wśród poddanych :drunk:

gujo997 - 2007-02-25, 12:09

El Menello masz racje jak bym mial siano to bym to pozmienial wszystko ale nie mam jak na razie robie wszystko z kieszonkowego :) w sumie nie jestem zwolennikiem skrzydel na klapie dlatego nie posiadam tam nic chcialem zrobic ja troche inna http://wp1016621.wp027.we...1456/f01456.htm wiem moja przypomina ja w malym stopniu moze nie jest za piekna ale powiem wam ze moim najwiekszym marzeniem jest taka wlasnie http://wp1016621.wp027.we...1222/f01222.htm no ale tak wyszlo ze pod nie wiem jakims wplywem emocji kupilem to cale ospojlerowanie no i jest jak jest i spoko naklejke sciagne.
urbi - 2007-02-25, 12:35

ta w kameleonie jest kozak ! zrobisz tak i bedzie super !!
Menel - 2007-02-25, 12:39

Shreku napisa/a:
o kqrwa zbite z ciebie robią, masz szczęście że na razie nikt cię nie zrównał z ziemią...
a menel to cię tylko podpuszcza :maruda: :x

jak bym podpuszczal to juz wyzwal bym go od agro tjuningowcow itd a nie o to tu chodzi. jak zawital na to forum i zaczyna dopiero zabawe z beemkami to trzeba dac troche na luz.nie kazdy musi miec od razu np.super 325 w mtechniku II i na felach car line.
oczywiscie ze jestem przeciwnikiem takich riegerow ale liczy sie chyba zeby chlopak umial sie napic wodki z innymi a nie marudzenie.

Shreku - 2007-02-25, 12:50

nom wódki, albo soczku można się napić....
gujo997, mówisz że zaczynasz przerabiać, zobaczymy co ci z tym wyjdzie...

gujo997 - 2007-02-25, 13:04

teraz to dzieki wam wiem ze musze zaczac odkladac na komplecik mtechnik II a te oddac niech przerobia na reklamowk. muslalme ze z wieszku juz bedzie ok sciagne tylko ta naklejke lub zwykla czarna zalorze i bedzie lepiej chcialem juz sie brac bardziej za srodek jakas skóre walnac w 2 kolorach albo w jednym kremowym juz kupilem 2 monitorki i dvd chcialem jeden montowac w nawiew centralny ale chyba musze zajac sie znowu wygladem :(
marvin-86 - 2007-02-25, 13:30

gujo997 napisa/a:
teraz to dzieki wam wiem ze musze zaczac odkladac na komplecik mtechnik II a te oddac niech przerobia na reklamowk. muslalme ze z wieszku juz bedzie ok sciagne tylko ta naklejke lub zwykla czarna zalorze i bedzie lepiej chcialem juz sie brac bardziej za srodek jakas skóre walnac w 2 kolorach albo w jednym kremowym juz kupilem 2 monitorki i dvd chcialem jeden montowac w nawiew centralny ale chyba musze zajac sie znowu wygladem :(

jezu..... te monitorki dvd mnie zabily walnij jeszcze PS2 i 30 calowy monitor :lol: komplet mt2 heh za same spinki zaplacisz prawie 500 zl :D :]

casus maximus - 2007-02-25, 13:32

gujo wazne ze jest chec doprowadzenia jej do porzadku. zobaczymy co ci z tego wyjdzie. w kazdym razie malo jest przypadków jesli ktos robi beemke na gorsza niz byla lub zmienia na gorsza ( pod wzgledem agro ). ale jednak sa i ostatnio taki byl.
Pietrek - 2007-02-25, 15:54

Słuchaj uważnie chłopaków , bierz sobie to do serca i beemka z czasem będzie wyglądać :tak:
Powodzenia w doprowadzaniu jej do słusznego stanu :beer:

PS. Jestem na Nie :nie:

Adi - 2007-02-25, 17:06

marvin-86 napisa/a:
gujo997 napisa/a:

jezu..... te monitorki dvd mnie zabily walnij jeszcze PS2 i 30 calowy monitor :lol: komplet mt2 heh za same spinki zaplacisz prawie 500 zl :D :]

marvin-86 ale czemu taki piszesz? Przecierz to fajna sprawa mieć takie coś, ważne tylko żeby było dobrza zamontowane, nie raziło w oczy i nie zalatywało wsią, do tego dobre audio i jest fajnie.
Rieger wiadomo kontrowersyjny jest ale gujo997 chce mt II więc spoko wie co dobre a z braku laku zamontował riegera, także będzie dobrze.
Pozdro!

marvin-86 - 2007-02-25, 18:00

sry adi ale skojarzylo mi ie z programami PIMP MY RIDE i jakos zwalilo na ziemie wiesz rozowe futra i wogole :D jakies przykre skojarzenia :D
pawelbach - 2007-02-25, 18:07

e tam jemu ma sie podobac ja mysle ze gleba jakies kozak fele na rancie szerokie na 10 cali i bedzie fajnie
gujo997 - 2007-02-25, 18:27

sam juz nie wiem co z tym wszystkim robic ;( myslalem ze jescze na glebe ja walne i na tyl chcialem borbet typu a czarne z polerowanym rantem takie jak mam tylko na tyl te szersze o ile wiem to 9 bo z przodu mam 7,5
Adi - 2007-02-25, 18:29

marvin-86 napisa/a:
sry adi ale skojarzylo mi ie z programami PIMP MY RIDE i jakos zwalilo na ziemie wiesz rozowe futra i wogole :D jakies przykre skojarzenia :D

Hehe no fakt może się i też tak kojarzyć, tak jak pisałem wszystko zależy ja będzie wykonane :wink:

gujo997 - 2007-02-25, 18:42

audio juz mam mam radio JVC KD-LHX502 to jest seria EXAD z dotykowym panelem do tego wzmacniacz 2x20 po mostku 1x40 i tube JBL 500 moze to mnie troche uratuje ze jeszcze nie widacz tej padaki a juz ja slychac no i musze jeszcze zamontowac te monitorki spoko nie sa wielkie 5,6''
center - 2007-02-25, 19:08

nie chce byc niemily i niegrzeczny od poczatku, ale cos mi tu sciema zalatuje..
najpierw piszesz ze nie masz kasy, przerobiles ja z samego kieszonkowego i bedziesz 'zbieral' na mtecha i zeby zrobic ja tak jak wrzuciles ta czarna w linku..
a teraz piszesz o 5'' ekranach i radiu jvc ktore kosztuje 1.5k zl?
albo masz konkret kieszonkowe, albo sciemniasz, albo najpierw zabierz sie za inwestycje w outside, a potem w inside...
pozdro 735...

Yakuzatti - 2007-02-25, 19:24

beema mi sie nie podoba i tyle no :] ale jak bedziesz mial taki psrzet to elegancko :D
gujo997 - 2007-02-25, 19:59

center napisa/a:
nie chce byc niemily i niegrzeczny od poczatku, ale cos mi tu sciema zalatuje..
najpierw piszesz ze nie masz kasy, przerobiles ja z samego kieszonkowego i bedziesz 'zbieral' na mtecha i zeby zrobic ja tak jak wrzuciles ta czarna w linku..
a teraz piszesz o 5'' ekranach i radiu jvc ktore kosztuje 1.5k zl?
albo masz konkret kieszonkowe, albo sciemniasz, albo najpierw zabierz sie za inwestycje w outside, a potem w inside...
pozdro 735...

no wiesz radyjko kupilem od kumpla za dokladnie 0,7 bolsa i do tego dalem mu swoje stare sony taka biede i szybki mu pomoglem przyciemnic a monitory i dvd kupilem za grosze

Menel - 2007-02-25, 20:10

mi monitorki jak najbardziej pasuja. sam bym chcial jedna szt podloczona po PS2 . idealna zabawka np.jak sie czeka na laske pod szkola dla zabicia nudy. ale na pierwszym miejscu wystawilbym te spoilery na allegro i zobaczyl czy trafi sie chetny. za otrzymana kase zalozylbym zwykle zderzaki i wtedy zaladowalbym PS2 :spoko: i reszte audio.
gujo997 - 2007-02-25, 21:52

ps2 to nie mam :) ale zawsze na dvd mozna zobaczyc filmy lub fotki ze zlotow i z laska w nocy gdzies w lesie ogladnac jakis horror fajnie by sie bala jeszcze audio jest git to tym bardziej:) wlasnie tylko je3st maly problem musial bym znowu cale auto malowac do okola :( i problem by byl ze sciagnieciem progow bo za zalane zywica na rowno z progiem jak otwierasz drzwi jest to cale zalane wyrownane i pomalowane ;( problem by byl je sciagnac i to wielki
Yakuzatti - 2007-02-25, 22:02

Dasz rade gujo, wazne ze zmieniles swoje nastawienie "tuningowe" :-) Jak zrobisz jak wyzej napisali koledzy i dodasz te bajery audio/video to naprawde bedzie pozyteczna i ladna beemka.
gujo997 - 2007-02-25, 22:15

chcial bym to wszystko juz zrobic :( ale trudno musze sie meczyc na razie i na majowke tez wpadne jeszcze z tym ;( tylko mnie nie wygoncie ii nie smiejcie sie tak na glos

[ Dodano: 2007-02-25, 22:41 ]
gdybym mial 6.000 euro to kupil bym ta co mi sie widzi no jedna z tych 2 wlasnie ja znalazlem ze jest na opylenie http://www.autoscout24.de...tsg_detail_bild

Lord Lukasz - 2007-02-26, 08:39

Coś wszyscy bardzo delikatnie traktują twoją bemke, o co chodzi ? zazwyczaj jak wpada taki rodzynek to właściciel ma dośc pisania po kilku postach :lol: Ja napisze wprost, masz festyniarską bmke i to że masz jakieś car audio nie zmienia faktu że jest to wiocha, e30 to jest już klasyk i nie nadaje sie do wieś tuningu więc jak kupiles okazyjnie radyjko i coś tam jeszcze to sprzedaj to w dobrej cenie i doprowadz auto do porządku
Menel - 2007-02-26, 09:03

Lord Lukasz napisa/a:
Coś wszyscy bardzo delikatnie traktują twoją bemke, o co chodzi ? zazwyczaj jak wpada taki rodzynek to właściciel ma dośc pisania po kilku postach :lol:

no i zawsze robimy blad. lepiej nakierowac czlowieka zeby przywrocil bardziej oryginalny wyglad i zostal na forum niz odszedl z babskim fochem i robil dalsza wioche w polsce gdzie pozniej odbija sie na nas - na wlascicielach beemek :]

tomcat944 - 2007-02-26, 09:38

hej,
Bociek na reigerach....... :lol: :help: .....

ale do rzeczy....
1. ta za 6000 jurkow tez nie jest fajna bo tez ma reigery, jest w niej kilka plusow ale mimo wszystko jest to przyklad na to, ze niemcy tez robia agrotuning, tyle, ze za duzo wieksze pieniadze...

2. przykro mi, ze nameczyles sie z zalozeniem tych progow, no ale czlowiek uczy sie na bledach...
ori zdezaki nie sa takie drogie, wiec moze zamiast tych monitorkow kup zderzaki...

3. na majowce napewno czesc osob bedzie sie smiala na glos ale i tak bedziesz mial nie NAJBRZYDSZA becie na zlocie...

podsumowujac: jestes na dobrej drodze ale dopiero na jej poczatku, posiedz troche na tym forum to bedziesz wiedzial jaki obrac cel....

P.S. Mtech II nie jest najtansza rzecza na swiecie i mozna zrobic fajne BMW e30 bez Mtech II...

pozdrawiam i do zobaczenia w Toronto :drunk:

korzuch - 2007-02-26, 09:42

yo!
jedno jest pewne bedzisz starrtował w "najlepszym tjuninku bmw" przewidziane puchary i zdjecia :wink: komisja sie zbierze na miejscu :) tylko nie uciekaj jak jeden typ z żóltej E30 :lol:

gujo997 - 2007-02-26, 12:57

chyba wcale swojej nie bede tam gonil jak cos to wpadne z kumplem e36 w cabrio a moja niech stoi na parkingu i niech gnije. maysalem ze moze znienie ten przedni zderzak i bedzie juz calkiem lepiej ale widze ze to nic nie zmieni. zaczne robote to kupie inna i na bank czarna.
pawelbach - 2007-02-26, 13:14

gujo997 napisa/a:
czarna
same czarne kup czerwona
Łukasz - 2007-02-26, 13:18

gleba 10cm, czarne szyby, jakieś felgi kup od barabusa zanim mu je ktoś ukradnie, albo zginą, gałka biegów z trupią czachą , kierownica jakies 28 cm, futro na niej obowiązkowo, kostki pluszowe na lusterku, wlot wycięty na masce, czarna hella ii..to tak na poczontek :D
Belisama - 2007-02-26, 13:47

:roll: :roll:

Łukasz napisa/a:
gleba 10cm, czarne szyby, jakieś felgi kup od barabusa zanim mu je ktoś ukradnie, albo zginą, gałka biegów z trupią czachą , kierownica jakies 28 cm, futro na niej obowiązkowo, kostki pluszowe na lusterku, wlot wycięty na masce, czarna hella ii..to tak na poczontek

i przykład bierz oto człowiek który wie czego chce ;) a nie to co inni a może rant a może co innego .....

gujo997 - 2007-02-26, 13:58

to co mam ta robic dalej tylko przedni zderzak zniamic na jakis lagodniejszy i ladniejszy czy dac sobie z nia spokoj???

[ Dodano: 2007-02-26, 13:59 ]
taki odpada choc ladniejszy od mojego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=167387353

[ Dodano: 2007-02-26, 14:00 ]
moze taki????????????
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=166402551

Lord Lukasz - 2007-02-26, 14:04

Cytat:
chyba wcale swojej nie bede tam gonil jak cos to wpadne z kumplem e36 w cabrio a moja niech stoi na parkingu i niech gnije

Czytając ten tekst dochodze do wniosku że nie jestes prawdziwym fanem bmw więc lepszym rozwiązaniem będzie sprzedać ją komuś kto przywróci jej prawdziwy wygląd

A tak na poważnie nie szczelaj fochów bo na tym forum za to można bana dostać :lol: odklej progi i wywal na śmieetnik, kup zwykły fabryczny zderzak na przód i na tył, posadz ją niżej i to wszysko co potrzeba na poczatek żeby ta betka wyglądała tak jak powinna. Moja jak ją kupiłem też była w tragicznym stanie, coprawda nie było to agrotuningowóz ale umierała, dzisiaj jest prawie idealna i ma sie bardzo dobrze więc jak czegoś chcesz to nie ma rzeczy niemożliwych

casus maximus - 2007-02-26, 14:11

gujo997 napisa/a:
[ Dodano: 2007-02-26, 13:59 ]
taki odpada choc ladniejszy od mojego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=167387353

[ Dodano: 2007-02-26, 14:00 ]
moze taki????????????
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=166402551

nie tylko nie to gujo!!!!
zwykly fabryczny zderzak i zobaczysz ze wszyscy ci tu dobrze radza. i nie denerwuj sie bo nikt zlosliwie ci tu nie cedzi. ostre slowa szybciej cie skieruja na wlasciwa sciezke :mg:
oryginal lub gleba i fajna fela - i bedziesz mial mega bete.

gujo997 - 2007-02-26, 14:12

wiem ze nie ma spoko zderzakow nie musze kupowac bo mam oryginalne tylko dokladke do przedniego bym musial kupic ta M TECHNIC tylko progi mnie martwia najbardziej tak to bym sie nie przejmowal i juz dzisiaj je posciagal ale jak zerwe progi to musze caly bok malowac ;( znowu ;(

[ Dodano: 2007-02-26, 14:18 ]
a te alu sa zle??? borbetki typ a 16'' 7,5 z polerowanym rantem i czarna gwiazda dodam moze dzisiaj wiecej fotek na tyl chcialem te z wiekszym parapetam tym 9 tylko jaka tam wtedy opona wchodzi minimalnie oczywiscie bo mam 1,8 silnik ;(

KORDI - 2007-02-26, 14:25

Gujo...no to proste....zmień zderzaki na orginalne,a progi narazie zostaw...już lepiej będzie wyglądało...
Za progi sie weźmiesz jak będziesz miał kase żeby pomalować... :)
Felunek całkiem słuszny borbeciki wypaśne sa do e30... 8)

PozdrOOfki... :D

gujo997 - 2007-02-26, 14:29

gdybym kupil dwie na tyl borbetki ale z tym wiekszym parapetem to jaka oponke moge wsadzic minimalnie???????

[ Dodano: 2007-02-26, 14:35 ]
spokojnie z plastikami szukaja sie juz M TECHNIC II w niemczech mam tam kilku znajomych i troche rodzinki to juz dalem im znac niech szukaja i szepnolem słowko do drezdenka i niegoslawia to znajomy chlopakow co targaja czesci i auta jak zobacza lub znajda jakas w niemczech to bedzie tylko to potrwa pewnie i do dosyc dlugo bo o to tam tez nie jest latwo ale z czasem :) jestem dobrej mysli

[ Dodano: 2007-02-26, 14:40 ]
no i prosze jak ktos chce to potrafi zwlaszcza ja jak sie upre to konie :) http://cgi.ebay.de/M-tech...VQQcmdZViewItem
oto i to czego wszyscy szukaja jeszcze tylko kumpel czeka na odpowiedz na meila od wlasciciela i bedzie malowanie na moj kolor hihi

jackx - 2007-02-26, 14:52

gujo997 napisa/a:
spokojnie z plastikami szukaja sie juz M TECHNIC II w niemczech mam tam kilku znajomych i troche rodzinki to juz dalem im znac niech szukaja i szepnolem słowko do drezdenka i niegoslawia to znajomy chlopakow co targaja czesci i auta jak zobacza lub znajda jakas w niemczech to bedzie tylko to potrwa pewnie i do dosyc dlugo bo o to tam tez nie jest latwo ale z czasem

to może by poszukali i do 4 furtek takiego M-Technika cooo :papa: :D :prosze:

gujo997 - 2007-02-26, 17:03

jackx napisa/a:
to może by poszukali i do 4 furtek takiego M-Technika coo

spoko dalem juz mu znac :) jak cos to ci napisze podam linka lub co tam bedziesz chcial

[ Dodano: 2007-02-26, 17:15 ]
przekonaliscie mnie :) czyli obieram wasz kierunek zrobie jak tak tylko ze nie bede malowal na czarno zostawie moj kolor ten co jest wydaje mi sie ze tez bedzie hit
http://wp1016621.wp027.we...t/f01222/02.jpg
http://wp1016621.wp027.we...t/f01222/01.jpg
http://wp1016621.wp027.we...t/f01222/03.jpg
http://wp1016621.wp027.we...t/f01222/05.jpg
http://wp1016621.wp027.we...t/f01222/06.jpg

no i oczywiscie nie na takich felgach zostawie ja na moich borbetkach no i u mnie nie bedzie taka klapa tylko bedzie z daszkiem takim jaki jest :) i co wy na to to czyli musze kupic tylko dokladke M-Technika i te bokli tyl zostanie czyli bedzie hittttt co ty na to zobaczcie porownajcie i odpiszcie :) dzieki wam :)

jackx - 2007-02-26, 17:28

:lol: :lol: :lol: ale chłopaki potrafia namieszać , ledwo sobie człowiek zakupił samochodzianke i miał koncepcje jak go zrobi a juz został nawrócony na wiarę i znowu odkładanie kasy o nowe projekty.
Ale dobrze, tylko osioł nie zmienia zdania. :wink:

I nie samą dokładke pod zderzak tylko cały komplet czyli przedni zderzak z dokładka, tylny zderzak i boki

P.S.
dzieki za zainteresowanie :jupi: :jupi: :prosze: :prosze: :beer: :beer:

No i pewnie widzimy się w kwietniu na majówce :drunk:

gujo997 - 2007-02-26, 18:06

no boki juz do swojej mam na na oku czyli musze tylko dokladke przedniego kupic bo orginalny mam czyli do tego dokladki brakuje no i wszystko juz :)
a tobie szukaja do 4 drzwi

Menel - 2007-02-26, 18:14

ta czarna tez nie wyglada idealnie bo ma jakis wiejski tylny spoiler. ale nadrabia felgami .
zakladaj na przod narazie zwykly zderzak,progi zostaw.zdejmiesz jak bedziesz mial kase na malowanie pozostalosci po nich.
co do opon na 9 cali to polataj po forum bo bylo o tym sporo.
215/40 i 225/40
pzdr

gujo997 - 2007-02-26, 18:36

no ale na tym zwyklum to ona wyglada jak czochra taka lusa ze masakra bo nawet tego malego orginalnego spojlera nie mam ten taki maly plastikowy co tam przychodzi nie mam bo ukradli tylko spinki zostaly po nim i jak zalorzylem ten zwykly to powiem wam ze wyglada strasznie. dobra jak wchodza tam 215 to juz nie dla mnie za maly silnik mam zostawie te co mam 7,5 chyba no tak skromnie ale niech juz beda takie niz walce za soba bede kulal
jackx - 2007-02-26, 18:36

gujo997 napisa/a:
no boki juz do swojej mam na na oku czyli musze tylko dokladke przedniego kupic bo orginalny mam czyli do tego dokladki brakuje no i wszystko juz
a tobie szukaja do 4 drzwi

przedni zderzak od M-technika jest inny jak ryginalny (fabryczny) przyjzyj sie dobrze .
w ory. masz po środku czarne plastikowe nakładki które są wypukłe, a w M-Tech nie ma tych nakładek i jw tym miejscu zderzak jast wklęsły tak samo tylny

[ Dodano: 2007-02-26, 18:41 ]
gujo997 napisa/a:
dobra jak wchodza tam 215 to juz nie dla mnie za maly silnik mam zostawie te co mam 7,5 chyba no tak skromnie ale niech juz beda takie niz walce za soba bede kulal

eee taam gadasz ja u siebie miałem 215/40/16 9" szerokie tył i przód i miałem 1.6 fabryczne i kapcia paliła i to na dwa kólka(szperka) :lol: :lol:

gujo997 - 2007-02-26, 19:58

jasne ja palilem na 205 zimowkach i poszedl mi dyfer i musialem nowy kupowac. wole nie kombinowac juz :)

[ Dodano: 2007-02-27, 16:31 ]

[ Dodano: 2007-02-27, 16:36 ]
wstawie jeszcze pare fotek jak jest w srodku tylko na razie cos dodawac nie moge na ta dziwna stronke cos mnie blokuje nie wiem czy tam jakis limit jest czy co ale spokojnie bedzie jeszcze srodek :) troszecze sprzetu itp

[ Dodano: 2007-02-27, 16:38 ]
a i jeszcze jedno tego napisu nie bedzie zostanie sama czarna naklejka zeby slonce po oczach nie walilo czrna chyba moze zostac mam nadzieje :)

[ Dodano: 2007-02-27, 16:54 ]

Rafał - 2007-02-27, 16:58

a ja bym zrobil tak:

pojezdzil taka jak jest napisal na niej kartke ze do sprzedania strzelil cene 7k zł
jak sie ktos trafi -opchnal

za te pieniadze kupil bude z allegro (jest kombiak za 1000)
do tego m30 2 kubełki,pasy i szpere

poo takich modyfikacjach auto nie musi juz grożnie wygladać :wink:

oczywiscie to byl mały zarcik

kombinuj chlopaku i nie słuchaj tych jeleni co sie z ciebie nabijaja
na zlocie poogladaj sobie dokladnie ich błyszczace wypastowane trupy :evil: :wink:

pozdro 335

BTW
kolega menel to jeszcze niedawno na lampy pończochy zaciągał :D :D :D

SOER - 2007-02-27, 18:04

Dziwne podejście niektórym klubowiczów... moim zdaniem wygląda jak calibra :oops:
gujo997 - 2007-02-27, 18:08

Yakuzatti - 2007-02-27, 18:12

gujo, tylko nie wpadaj w panike :-) Krotka lista modyfikacji a`la yaku:
-M Technik 2 (poki nie nazbierasz kasy na malowanie bokow to progi zostaw)
-tylnia blenda do garazu :-) (potem sam zdecydujesz czy jest warta zalozenia)
-moze usunac te czarne srodki, znaczy sie spolerowac wszystko, albo srebrne srodki i polerowany rant...?

A tak do wypasu to :mg:

kiwajaca sie laleczke na deske rozdzielcza, uwierz ze pomaga sie odprezyc w korkach :mg:
:mg: :mg:

Menel - 2007-02-27, 18:14

Rafał napisa/a:

BTW
kolega menel to jeszcze niedawno na lampy pończochy zaciągał :D :D :D

a gdzie sie kolega menel tego nauczyl? w OTWOCKU :lol: no ale to bylo ladnych pare lat temu.
Gujo, szkoda gadac. zegary tez koszmarne..
eeh chlopaku, mam nadzieje ze nawrocisz sie dzieki temu ze tu zagladasz :spoko:

gujo997 - 2007-02-27, 18:15

Mlody - 2007-02-27, 18:15

Oj masakra biale tarcze sa tragiczne ;/ nie wiem jak mozesz na to patrzec ,nie lepiej zwykle czarne i do tego srebrne obramowki :D I ta kierownica tez jakas taka dziwna :roll:
Yakuzatti - 2007-02-27, 18:16

czarne tarcze i czerwone wskazowki :-)
gujo997 - 2007-02-27, 18:20

ok zegary juz jutro sciagne. poszukam ramek tez mi sie podobaja albo bialem zegary tylko te co mozna ustawiac kolor i co cale swieca te chyba by mogly byc co???

[ Dodano: 2007-02-27, 18:21 ]
co wskazowki tez mam normalne wsadzic ?? ?

casus maximus - 2007-02-27, 18:21

brakuje tylko neonów ;/ . gujo zrob cos z tym wszystkim.
gujo997 - 2007-02-27, 18:24

Yakuzatti - 2007-02-27, 18:27

casus, daj szanse chlopakowi. Naprawde jest malo ludzi, ktorzy po takich komentarzach wracja na te forum. Albo jestem tu za malo, zeby tego doswiadczyc albo nie bylo tyle tego :-)

Hmm...gujo, chodzi o to, zeby po zapaleniu swiatel caly panel z oborotomierzem, wskazowkami itd podswietlal sie na czerwono. Wtedy bedzie ostro!

gujo997 - 2007-02-27, 18:27

[ Dodano: 2007-02-27, 18:30 ]

[ Dodano: 2007-02-27, 18:31 ]

[ Dodano: 2007-02-27, 18:32 ]

[ Dodano: 2007-02-27, 18:35 ]
kurcze smutno mi bo do wypadu na majowke bede musial taka jechac jaka jest i bedziecie sie smiac ;( ale spokko jeszcze zobaczycie jaki german bedzie :) )))))

[ Dodano: 2007-02-27, 18:36 ]
tylko mnie nie zostawiajcie na pastwe losu bo znowu cos zle zrobie choc juz mam nowego plana na nia :)

casus maximus - 2007-02-27, 18:49

gujo997 napisa/a:
kurcze smutno mi bo do wypadu na majowke bede musial taka jechac jaka jest i bedziecie sie smiac ale spokko jeszcze zobaczycie jaki german bedzie

nie pekaj, nie bedzie smiechów. kto sie mial posmiac to juz sie posmial.

gujo997 - 2007-02-27, 19:01

no mam nadzieje ze juz sie smiac nie bedziecie hihi
Piotrek - 2007-02-27, 19:18

nic się nie martw , chwile poleją i odpuszą :wink: to taka klubowa tradycja :lol:
Menel - 2007-02-27, 19:35

poza tym BOSKI odszedl do innej piaskownicy wiec chyba musimy z ciebie popekac :lol:
mozesz na zlot nakleic naklejki np.na tylna szybe "Nastepca Boskiego" :lol:

ChriS - 2007-02-27, 20:00

A może jak kolega przyjedzie na majówkę to pomożemy mu zdjąć te riegery :)
wrona - 2007-02-27, 20:02

to kto w tym roku bierze kilof?????? :mg:
Tors - 2007-02-27, 20:32

według mnie to kolega Gujo ma duzo odwagi zeby pokazywać swoje autko nadal po szyderstwach jakie dość często przewijają sie przez to forum! :D Ja sie na temat stanu w jakim narazie jest autko nie wypowiadam bo poprostu ujme to delikatnie nie jest w moim guście! Ale z tego co widze gujo sie powoli nawraca i to akurat pochwalam! Jak juz macie plan pomóc mu na majówce w przywracaniu stanu godnego BMW e30 to moze załatwcie jakieś seryjne zderzaczki i za jakąś symboliczną opłate zprezentujcie je koledze! Może nawet na majówce szybko je przetransplantować zeby te laminaty nie straszyły przechodniów :D a co do zegarów to polecam czarne + pomarańczowe wskazówki! No i oczywiście ringi! Wygląda to elegancko i ładnie przykuwa wzrok!
gujo997 - 2007-02-27, 22:26

dobra to zoatawie przedni zderzak zebyscie mogli go rozwalic i spalic wezme orginalny do srodka jak bede jechal na zlot :)

[ Dodano: 2007-02-28, 00:17 ]
Siemka nauczyciele co powicie na ta dokladke w stylu m-technik
bedzie git???? czy nie bardzo??? pomocy bo juz nie wiem ktora noc nie moge spac tylko szperam po necie walcze ze znajomymi z zagranicy zeby szukali m-technika II.

[ Dodano: 2007-02-28, 01:34 ]
a ja dalej siedze i czytam forum teraz czytalem o Black Hella nic tylko brac sie do roboty :)

jackx - 2007-02-28, 07:00

gujo997 napisa/a:
Siemka nauczyciele co powicie na ta dokladke w stylu m-technik
bedzie git???? czy nie bardzo??? pomocy bo juz nie wiem ktora noc nie moge spac tylko szperam po necie walcze ze znajomymi z zagranicy zeby szukali m-technika II.

M-Tech II jest to chyba najładnieszy aero-pakiet i większość ludzi jeżdzących E30 chce go założyć-mieć. Zwróć tylko uwagę że jak Ci juz pisałem wcześniej na samej dokładce i bokach się niekończy, do kompletu wchodzi jescze to co jest nad dokładko czyli zderzak ( jest inny) i tylni zderzak( jest inny) . Po taniości to mozna kupić na allegro same dokładki z żywicy zarówno na przód jak i na tył.

Tak więc jak masz możliwość znalezienia czgos takiego u szkopów to i bardzo dobrze, szybciej namierzysz ale cały komplet nie tylko same dokładki.

P.S.

Mogą być nawet lekko uszkodzone ( jakies pękniecia itp.) Z powodu ze Polak potrafi sa zakłady które naprawiaja takie rzeczy. :D

gujo997 - 2007-02-28, 08:08

no widzialem wlasnie ze zderzaki sie roznia ale na poczatek nie morze byc orginalny z ta dokladka???
Lord Lukasz - 2007-02-28, 08:46

Dużo ładniejsza będzie imintacja M-tech 2 z allegro od tego co masz teraz, w sumie wyglądaja prawie tak samo tylko jakościowo te z allegro są słabe
jackx - 2007-02-28, 08:50

gujo997 napisa/a:
no widzialem wlasnie ze zderzaki sie roznia ale na poczatek nie morze byc orginalny z ta dokladka???

Pewnie że moze :tak: jak najbardziej (ja zdobyłem taką dokładke w oryginale, miałem kiedys nasz plastik ale jak go zostawiłem u ciotki na podjeżdzie i polamał sie w paru miejscach to powiedziałem sobie albo ory. albo żaden :D ), tylko chciałem zwrócic twoja uwage przy poszukiwaniach u naszych zaprzyjażnionych sąsiadówł :lol: :lol:

Jak chcesz szybko zadzialać i nie czekac na sprowadzenie to możesz zakupic nasz rodzimy wyrób, cena wacha sie od 100-150zł + koszt przesyłki i założyć go do seryjnego zderzaka, z tyłem możesz zrobic to samo

marvin-86 - 2007-02-28, 15:43

widze ze rekord pada :D wpda sobie gosc z autem zrobionym tak sobie a tu juz 4 strona :D pytasz SIE IDIOTYCZNIE :) jasne ze mt2 i brak brewek (boze wiem ze zgrzeszylem na poczatlku brewkami z laminatu :D ) wybacz :D
gujo997 - 2007-02-28, 15:54

co to zle ze sa tu juz 4 strony poprostu chce sie nawrocic na dobra droge i jak na razie mi bardzo pomagacie do chyba git wegle mnie o to tu chodzi chyba. spoko bedzie m-technik na przodzie niedlugo :)
Łukasz - 2007-02-28, 16:37

m-technik nie jest jedyną fajną rzeczą, poszukaj pakietów schintzer'a, hartge lub alpiny...
Yakuzatti - 2007-02-28, 16:39

Jestem pod wrazeniem guja! Pierwszy "okaz", ktory tak sie przestawil dzieki nam :)
gujo997 - 2007-02-28, 16:54

madzie dar przekonywania wiecie te mlotki kilofy szykowane na moje autko na majowke mnie przestraszyly :wink: ale tak naprawde to pomogliscie mi bradzo i ustawilem sie na m-technik II juz wczesniej jak mialem ja jeszcze nie oszpecona to chcialem to znalesc ale nie bylo i nie jest o to latwo i sklonilem sie ku temu badziewiu ;( ale dzieki wam :prosze: :prosze: :prosze: juz wracam do normalnosci :* choc widze ze juz mnie macie dosc
marvin-86 napisa/a:
widze ze rekord pada :D wpda sobie gosc z autem zrobionym tak sobie a tu juz 4 strona :D pytasz SIE IDIOTYCZNIE :) jasne ze mt2 i brak brewek (boze wiem ze zgrzeszylem na poczatlku brewkami z laminatu :D ) wybacz :D

Pietrek - 2007-02-28, 19:34

Eeeee tam , fajnie będzie oglądać jak to sie zamienia w coś dobrego.

Na twoim miejscu bym zmienił radio bo jakoś nie pasuje do wnetrza ... chyba żeby Ci je przemalował jakiś magik... Ale lepiej chyba wrzucić coś bardziej komponującego sie z wnętrzem a kase zainwestować w odbudowe auta :wink:

marekfl - 2007-02-28, 20:42

Yakuzatti napisa/a:
Jestem pod wrazeniem guja! Pierwszy "okaz", ktory tak sie przestawil dzieki nam

Yaku no ja też wyszłem na ludzi odkad jestem tu.

FOR ALL

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :drunk:

gujo997 - 2007-02-28, 22:44

Pietrek napisa/a:
Na twoim miejscu bym zmienił radio bo jakoś nie pasuje do wnetrza ... chyba żeby Ci je przemalował jakiś magik...
A co powiesz na taki juz w sumie od poczatku chcialme pomalowac na czarno bo drugiego panela dotykoweto raczej wole nie kupowac :) ale mam kuzyna lakiernika ma fajny aerograf moze mi jeszcze gdzies wcisnie maly znaczek bmw lub e30. a nie chcial bym sprzedawac bo potem bede szukal a tu byla niesamowita okazja :) Mysle ze jak bedzie czarny to bedzie git co ty na to???

[ Dodano: 2007-02-28, 22:44 ]

Tors - 2007-02-28, 23:11

Odewij sie do Wiechue30 ! Koles jest od car-audio! Mi zmieniał kolor panela w ALPINE ze srebrnego na czarny i dopytaj sie co trzeba zrobić, jakiego lakieru użyć i jak do tego podejść żeby nic nie zepsuc! Zdecydowanie bardziej bedzie pasować czarne radyjko niz srebrne! wiec nawet sie nie zastanawiaj!
gujo997 - 2007-02-28, 23:29

ok juz go szukam dzieki za rade :drunk: :beer: :drunk: :jupi: czebie hitt mam na osiedlu elektronika to bez uszkodzen rozbierze panel oj bedzie super dzieki :)
Menel - 2007-03-01, 01:24

i nie peniaj ze zrobia z ciebie posmiewisko forumowe tak jak zrobilismy z pewnego kolesia jak polecilismy mu dla jaj pomalowac swoje BBSy RSy na czarno bo zaczal sluchac sie wiekszosci forumowiczy. chlopak sie nabral i zwiesniaczyl tym caly wyglad.
Tobie serio jak narazie radzimy dobrze a jak cos bedzie nie tak to dam ci znac na GG :wink:

gujo997 - 2007-03-01, 13:37

ok mam nadzieje ze nie bedzie takiej sytuacji :) ale dzieki menello. a jesli chodzi o radio to napisalem do tego kolesia ale jak na razie milczy.
Łukasz - 2007-03-01, 13:42

menel uważaj bo wkraczasz na grunt pt."szkalowanie" :lol:
center - 2007-03-01, 21:49

El Menello napisa/a:
i nie peniaj ze zrobia z ciebie posmiewisko forumowe tak jak zrobilismy z pewnego kolesia jak polecilismy mu dla jaj pomalowac swoje BBSy RSy na czarno bo zaczal sluchac sie wiekszosci forumowiczy. chlopak sie nabral i zwiesniaczyl tym caly wyglad.
Tobie serio jak narazie radzimy dobrze a jak cos bedzie nie tak to dam ci znac na GG :wink:

menel jeszcze jedno slowo w tym temacie kierujace sie w jakikolwiek sposob do barabusa i bede grzmial..

gujo997 - 2007-03-01, 22:00

spokojnie bez denerwacji nik tu nie chce nikogo denerwowac :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Menel - 2007-03-01, 22:21

center napisa/a:
El Menello napisa/a:

menel jeszcze jedno slowo w tym temacie kierujace sie w jakikolwiek sposob do barabusa i bede grzmial..

ok obronco szpanera

gujo997 - 2007-03-01, 22:37

obgadalem juz temat Wiechue30 mi powiedzial co i jak i jutro biore sie za zmiane koloru panela zeby bardziej pasowal i nie gryzl sie nastrojem w aucie. dzieki Wiechue30 za pomoc i Tors dzieki za skierowanie do konkretnej osoby :beer: :beer: :beer: :beer: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Tors - 2007-03-01, 22:51

Nie ma za co! Najbardziej cieszy mnie, że słuchasz co sie do Ciebie mówi i wyciągasz z tego wnioski, a nie obrazasz sie i nie uciekasz z tego forum! Najwazniejsze że zrozumiałes gdzie tkwił Twój błąd i teraz dązysz do tego by to naprawić :) Życze owocnej pracy przy aucie i wytrwałości w poszukiwaniu gagetów do niego! Wiem ile to czasem nerwów kosztuje ale cierpliwość popłaca! PS. Przytocze powiedzienie mojego znajomego: "pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł!" Sam wyciąg z tego co najwazniejsze! :) Pozdrawiam!
gujo997 - 2007-03-02, 00:44

no ale pomogles i dziekuje :) spoko cierpliwosc mam pomysl jaka musialem miec cierpliwosc i samozaparcie montujac te plastiki hihi ale spoko auta w zyciu nie sprzedam to mam czas zeby je odbudowac i doprowadzic do normalnosci a jak zaczne robote to z czasem mam w planach ja przemalowac na czarno ale jak na razie mam jeden cel m-technik II :D :D :D

[ Dodano: 2007-03-04, 02:44 ]
no radyjko juz pomalowane :) )) wyglada :jupi: super postaram sie zrobic fotki i wystawic :jupi:

[ Dodano: 2007-03-07, 00:17 ]
zamontowalem glosniczki wysokotonowe calkiem calkiem nawet to wyglada bo w oczy nie gryzie :)

[ Dodano: 2007-03-07, 00:24 ]

[ Dodano: 2007-03-07, 00:25 ]

[ Dodano: 2007-03-07, 00:27 ]
sorki ze tyle linków ale net mi sie wiesza i mnie wk...ia :( nio ale cale szczescie sie udalo powoli jakos idzie :)

[ Dodano: 2007-03-07, 00:27 ]

[ Dodano: 2007-03-07, 00:33 ]

[ Dodano: 2007-03-07, 00:34 ]
odrazu calkiem inaczej wygląda i lepiej pasuje a i ramka jeszcze dojdzie :D

[ Dodano: 2007-03-07, 00:37 ]
no i jak juz siedzialem w aucie to wziolem sie za zegary PRZED

PO

jeszcze przyjda te alu ramki

KORDI - 2007-03-07, 01:38

szczerze gratuluje wytrwałości... :)
Naprawde ogromny respect z mojej strony ze nie walnołeś focha po tylu słowach krytyki...
Widzać ze zalezy Ci na dobrym wyglądzie auta.... :) :spoko:
Co do zegarków od razu to zupełnie inaczej wygląda... :)
Takie kolorowe to jak jakaś niemowlęca zabawka wyglądało... :wink: :P
Hehe..widze ze na pulpicie już nawet masz bunie w Mtechiku... :mg: :brawo:

kamil.k - 2007-03-07, 07:48

gujo997 wskazówki sam malowales :?: jak tak to czym :)

ja kiedys z kumplem u neigo malowalismy lakierem do paznokci i extra sie swieciły :D

southOFheaven - 2007-03-07, 09:42

brawo :spoko: odrazu lepiej.
gujo997 - 2007-03-07, 16:20

kamil.k napisa/a:
gujo997 wskazówki sam malowales jak tak to czym

czerwonym markerem tez sie swieca tak fajnie pasuja.

KORDI napisa/a:
Hehe..widze ze na pulpicie już nawet masz bunie w Mtechiku...

u mnie na kompie innych fotek jak bmw e30 nie ma :) i standardowa na tapecie.

KORDI napisa/a:
Naprawde ogromny respect z mojej strony ze nie walnołeś focha po tylu słowach krytyki...
Widzać ze zalezy Ci na dobrym wyglądzie auta....

zalezy i to bardzo

Yakuzatti - 2007-03-07, 20:39

Gujo, naprawde chyle czola :)

Pozytywnie mnie zaskakujesz. i to u Ciebie lubie!

Eleganckie teraz te zegaryny i radyjo :)

Pietrek - 2007-03-07, 21:13

Szkoda że przełączniki srebrne , ale rozumiem że gdybyś je pomalował to nie miały by podświetlania.

Jest lepiej :wink:

wiechue30 - 2007-03-07, 22:25

panel wyszedł bardzo dobrze :spoko: no przyciski musiały zostać srebrne - ja bym jeszcze wziął papierek ścierny i przeszlifował napis JVC żeby był srebrny :wink:
a zegarki od razu dużo lepiej wyglądają :D

Menel - 2007-03-07, 22:32

gujo, zdejmij jeszcze ta nakladke biala z zegarka
gujo997 - 2007-03-08, 00:02

wiechue30 napisa/a:
ja bym jeszcze wziął papierek ścierny i przeszlifował napis JVC żeby był srebrny

tez tak wlasnie myslalem nad tym tylko musze walnac kielicha przed robota zeby mi lapy nie lataly :)

El Menello napisa/a:
gujo, zdejmij jeszcze ta nakladke biala z zegarka

spoko juz tego nie ma :)
dzieki wam wszystkim za komplementu :oops: :oops: :oops: to wszystko dzieki waszej pomocy to ja wam dziekuje :prosze: :jupi: i obiecuje ze powoli ale bede was jeszcze zaskakiwal mam nadzieje ze pozytywnie :spoko: jeszcze zobaczycie jaka bedzie ladna tylko po szkole spadam do roboty i bedzie M-Technik 2 i zmiana lakieru na mocno czarny i do tego tylko borbetki te co mam tylko pelna polerka takie mam moje male plany powoli i bede do nich sie staral dojsc :drunk: :beer:

marvin-86 - 2007-03-08, 07:41

Po 1 jakie glosniczki zalozyles do wysokotonowek zamiast zaslepek lusterek sie do tego przymierzam kupic i nie wime co kupic :/ po 2 pelna polerka borbet :) extra ALE :) zeby o to dbac i zeby nie bylo zadnych plamek od pylu z klockow musisz latac codziennie ze scierka raczej proponowal bym same ranty pozatym idzie w dobry kierunku ja dzis przestawie swoja bunie SKONCZONA po wielu miesiacach zobaczycie sami yooo
gujo997 - 2007-03-08, 14:42

no ja te glosniczki montowalem sam tez ci proponuje kup tylko gwizdki z taka ladna oslonka co ma taki do okola rant z tego co pamietam to BOSCHMANN ma takie tez fajne z taka obudowa. a z borbetkami to jeszcze mysle bo na razie mam z samym rantem polerowanym i czarna gwiazda zobaczymy jak to bedzie

[ Dodano: 2007-03-09, 15:28 ]
zegary juz zamontowane
[img=http://img183.images...3757pu2.th.jpg]

[ Dodano: 2007-03-09, 15:31 ]
http://img147.imageshack....dsc03757sz9.jpg

[ Dodano: 2007-03-09, 15:32 ]
http://img410.imageshack....dsc03755ga2.jpg

[ Dodano: 2007-03-09, 15:33 ]

[ Dodano: 2007-03-12, 00:28 ]
zaczolem moj nowy projekt i nowe prace nad autem zabralem sie za polerowanie felg masakra dopiro zdarlem farbe z jednej i ja wyszlifowalem papierkiem tak wstepnie a juz mam lapy do ziemi ale to nic czego sie nie robi dla swojej ukochanej

[ Dodano: 2007-03-16, 23:27 ]
siemka wlasnie skonczylem zakladac zawieszenie na tyl hihi powiem wam ze wyglada strasznie to jest chyba -80 ale juz mi sie podoba :) hittt zakochalem sie normalnie
[img=http://img329.images...3824ay7.th.jpg]

[ Dodano: 2007-03-16, 23:27 ]

[ Dodano: 2007-03-16, 23:41 ]

na felge nie patrzcie bo bede ja robil i tak zdrapalem farbe i wstepnie jednym papierkiem zjechalem na rowno bez porow beda cale polerowane

troszeczke nie taka kolejnosc ale to nic wszyscy wiedza o co chodzi :)

nawet mocno padajacy deszcz mnie nie przestraszyl

[ Dodano: 2007-03-16, 23:46 ]

az kola tak fajnie lekko sie pochylaja

[ Dodano: 2007-03-16, 23:52 ]

i co jak ?? ? musze jeszcze tylko na razie wstawic gume zeby ja lekko podniesc i usztywnic bo mam opony 205/55/16 i dolinka bo obcieraja lekko ale to nic podniesie sie mimimalnie na razie :D

Menel - 2007-03-16, 23:52

zaraz pewnie beda texty ze wozisz ziemniaki w bagazniku ale OLEJ TAKICH FRAJEROW.szukaj teraz przednich niskich i bedzie :spoko:
Łukasz - 2007-03-16, 23:57

istny lowrider :D wow
gujo997 - 2007-03-17, 00:07

tylko jakie zeby to w miare wygladadalo czyli tez musi byc na glebie ladnie. te co mam na tyle to nie sa od bmw nie wiem od czego ale kumpel mi dal bo mowilem ze potrzebuje cos takiego powiedzial ze chyba ma ze sa takie jajowate no i pasi i to jak

Yakuzatti - 2007-03-17, 00:08

chlopak jest konkretny co nie Panowie!
gujo997 - 2007-03-17, 00:10

a wiecie jaka maja wysokosc :] 18 cm
Yakuzatti napisa/a:
chlopak jest konkretny co nie Panowie!
dlaczego konkretny :)
Menel - 2007-03-17, 00:47

gorzej bedzie z przodem bo niskich sprezyn do takich niby krotszych amorow juz nie wsadzisz...no i problem wogole kupic przednie - 80.
gujo997 - 2007-03-17, 00:50

o to ja nie wiedzialem ale nie chce przodu na -80 jak jeszcze mozna -60 i -40 nio wybiore cos z tych dwuch ostatnich a najlepiej chyba -60 to bedzie tak w miare wygladalo chyba co o tym myslicie???
Menel - 2007-03-17, 00:54

zrob tyl -80 a przod -60 tak jak angole robia. poszukaj mojego tematu na forum stylizacje.
najlepiej to bedzie wygladalo na 17"
beda texty ze bagaznik siedzi na glebie lub ziemniaki wozisz ale mierzac prog przy przednim kole i prog przy tylnym bedzie na rowno wiec to tylko zludzenie ze tyl siedzi.

Łukasz - 2007-03-17, 09:29

a te progi nie należałoby oddać biednym dzieciom :wink: ?
wojtaq - 2007-03-17, 09:59

Cytat:
a te progi nie należałoby oddać biednym dzieciom :wink: ?

nie zapominajmy jeszcze o koncowce wydechu , kierownicy oraz nakladkach pedalow :P

Tors - 2007-03-17, 10:07

Co do polerowania felg to z tego co napisałes wyszło ze lakier zdzierasz papierem sciernym! Poszukaj dobrze na forum bo jest temat o polerowaniu felg i zamiast stary lakier sciągac papierem kup w sklepie lakierniczym SCANSOL! (środek do usuwania starych powłok lakierniczych!) Ułatwi Ci to niesamowicie prace! Potem dopiero papierki od 320 do 2000 i pasta automax na filc na wiertarke i ładna polerka gwarantowana! :) Co do -80 na przodzie to jestem jak najbardziej ZA :) z doswiadczenia powiem ze da sie jezdzić ale jazda po koleinach to niezłe wyzwanie :D za to auto wygląda niesamowicie:)
Pietrek - 2007-03-17, 14:43

Tors napisa/a:
pasta automax na filc na wiertarke i ładna polerka gwarantowana! :)

Autosol o niebo lepsza :wink:

gujo997 - 2007-03-17, 15:06

wojtaq napisa/a:
a te progi nie należałoby oddać biednym dzieciom ?
wojtaq napisa/a:
nie zapominajmy jeszcze o koncowce wydechu , kierownicy oraz nakladkach pedalow

spokojnie na wszystko przyjdzie pora nie mam siana zeby ja teraz malowac jak oderwe progi ja nigdzie nie pracuje sie tylko ucze cierpliwosci.
Tors napisa/a:
Co do -80 na przodzie to jestem jak najbardziej ZA
ale na -80 to bede musial amory wymienic bo za dlugie beda te normalne z trgo co slyszalem to chyba bedzie -60 zobaczymy jeszcze bede juz szukal. a teraz ide zakladac gumy zeby ja delikatnie oderwac z tej ziemi bo opony mam za wysokie na razie : :] :] :]
Yakuzatti - 2007-03-17, 15:51

no gujo jestes kozak :D jak pojdziesz dalej tym tropem co idziesz to bedziesz mial jedna z fajniejszych beemek na forum. Ale jak juz zaczales to koncz :-) Ostra gleba, fele z rantem potem jakis kolor dobierzesz. Czeka Cie masa pracy ale bedzie kozak!
gujo997 - 2007-03-17, 19:38

Yakuzatti napisa/a:
no gujo jestes kozak jak pojdziesz dalej tym tropem co idziesz to bedziesz mial jedna z fajniejszych beemek na forum. Ale jak juz zaczales to koncz Ostra gleba, fele z rantem potem jakis kolor dobierzesz. Czeka Cie masa pracy ale bedzie kozak!

no ucze sie od najleprzych mam nadzieje :) nie no bedzie gleba ostra bedzie niska na maxa :] :] :] zawsze mi sie podobalo jak kola juz bokiem stoja tak jak niemcy robia i tak bedzie z moja :) mysle nad przodem i szukam bo wyglada na razie strasznie du.a na ziemi a swiatla swieca w niebo :) ale to nic na razie bedzie stala az znajde sprezyny przednie bo ucinac chyba nie ma sensu??? wie ktos gdzie jest projekt oslony na miske olejowa do 1,8 m40 bo bedzie potrzebny i to bardzo

[ Dodano: 2007-03-22, 22:08 ]
No dzisiaj proce poszly do przodu bo kupilem dwie felgi takie jak mialem tylko srebrne z polerowanym rantem i kupilem oponki 205/45/16 do tych sprzezyn wcisnolem jeszcze jedna gume i jest hittt :)

[ Dodano: 2007-03-22, 22:44 ]

a tutaj zalorzylem ten niski z laminatu to gowienko co mialem i zobaczcie czym sie skonczyla proba wyjechania z garazu na tamtym zderzaku :) byl 4-5 cm od ziemi

no i taki efekt hihi ale si enasmialem a wam pewnie kamien z serca zlecial ze w koncu konice z tym gownem hihi spoko i tak juz mi si enie podobal dlatego sie smialem a nie plakalem. odziwo jest caly to jest najsmieszniejsze

[ Dodano: 2007-03-22, 22:56 ]
odrazu zamiana na orginal :) i o wiele wiele ladniej :) )))

[ Dodano: 2007-03-22, 23:02 ]

[ Dodano: 2007-03-22, 23:35 ]

[ Dodano: 2007-03-22, 23:40 ]
nio starczy tch fotek jak na razie :) dobra ide kimac bo o 4 rano spadam pod holandie szukac m-technika 2 zawieszenia przedniego sprezyn dokladniej -60 gladkich dekli z napisem borbet i oczywiescie kierownice dla kolegi z forum moze i dla siebie tez no a pozatym biore wszystko co sie przyda do odnowienia mojej na igielke :) i tez dlatego wracam w poniedzialek w nocy ale bedzie latania :] :] :] mam nadziejej ze znajde cos ciekawego

Yakuzatti - 2007-03-24, 19:53

jego samozapracie mnie zwala z nog! Panowie na najblizszym zlocie musimy mu jakos to wynagrodzic :)
KORDI - 2007-03-24, 20:18

Kurde...ale na ostatniej fotce jakoś nie widzi mi sie jak stoją tylne koła..chyba za bardzo na bok poszły.... :| ;/

Ale ogólnie jak już pisałem...gratki za samozaparcie... :)

marvin-86 - 2007-03-25, 11:32

jak dla mnie za nisko juz na tyle, ale graty odwagi i mocenego zoladka i sluchu :D
casus maximus - 2007-03-25, 11:53

marvin-86 napisa/a:
jak dla mnie za nisko

nigdy nie jest za nisko :mg:

Pietrek - 2007-03-25, 16:32

casus maximus napisa/a:
nigdy nie jest za nisko :mg:

Chyba że koła już nie dotykają ziemi :lol:

gujo997 - 2007-03-26, 02:18

wlasnie przyjechalem z niemiec i poszukiwania m technika polegly nie znalazlem ale nie poddam sie moze za tydzien pojade jeszcze raz :) i bede tak dlugo smigal az znajde. menel z kierownicy tez :cenzura: myslalem ze turasa pobije hihi glupek jakich malo ale to ci opowiem na gg. a i mam super wiadomosc hihi wlasnie przeczytalem poczte i co si okazuje ze koles sie napalil na moje plastiki i chce kupic przedni tylni i progi w tym przedni jest polamany ale to go nie zrazilo hihi no to wyjde na prosta bo jak posprzedaje zderzaki to kupie m technika 2 ta z allegro te dokladki na przedni i tylni :) co nie znaczy ze juz poprzestane na tym te z allegro beda do czasu az nie znajde orginalu :jupi: :jupi: :jupi: to jutro a raczej dzisiaj bedzie akcja odcinanie progow

[ Dodano: 2007-03-26, 01:20 ]
marvin-86 napisa/a:
jak dla mnie za nisko juz na tyle

bylo jeszcze bardziej na glebie to juz po dwie gumy wladowalem :) jest tak optymalnie :roll: :D

duchPW - 2007-03-26, 08:12

te gumy, to ... hmmm - straszne druciarstwo
nie chcę Cię zniechęcać, bo widzę, że z wielkim zapałem bierzesz się za swoją berte, ale jak coś robić to porządnie

marvin-86 - 2007-03-26, 09:27

gujo997 napisa/a:
wlasnie przyjechalem z niemiec i poszukiwania m technika polegly nie znalazlem ale nie poddam sie moze za tydzien pojade jeszcze raz :) i bede tak dlugo smigal az znajde. menel z kierownicy tez :cenzura: myslalem ze turasa pobije hihi glupek jakich malo ale to ci opowiem na gg. a i mam super wiadomosc hihi wlasnie przeczytalem poczte i co si okazuje ze koles sie napalil na moje plastiki i chce kupic przedni tylni i progi w tym przedni jest polamany ale to go nie zrazilo hihi no to wyjde na prosta bo jak posprzedaje zderzaki to kupie m technika 2 ta z allegro te dokladki na przedni i tylni :) co nie znaczy ze juz poprzestane na tym te z allegro beda do czasu az nie znajde orginalu :jupi: :jupi: :jupi: to jutro a raczej dzisiaj bedzie akcja odcinanie progow

[ Dodano: 2007-03-26, 01:20 ]
marvin-86 napisa/a:
jak dla mnie za nisko juz na tyle

bylo jeszcze bardziej na glebie to juz po dwie gumy wladowalem :) jest tak optymalnie :roll: :D

no czyli teraz to juz wogole jakiej kolwiek amortyzacji brak ;) pozro 600 ;)

gujo997 - 2007-03-26, 11:42

marvin-86 napisa/a:
no czyli teraz to juz wogole jakiej kolwiek amortyzacji brak pozro 600
wlasnie nie jest zle jest super bo nie jest twarda jak bym wspawal plaskownik zamiast amorka jest hittt dam ci sie przejechac na zlocie zobaczysz ze jest fajnie.
PioterW napisa/a:
te gumy, to ... hmmm - straszne druciarstwo
nie chcę Cię zniechęcać, bo widzę, że z wielkim zapałem bierzesz się za swoją berte, ale jak coś robić to porządnie
gumy wyciagne jak z przodu zmienie bo tak to strasznie wyglada i musialem je wstawic zeby swiatla jeszcze w miare swiecily a nie w niebo :) kto ma przednie -60 do 1,8??? potrzebne na gwalt :cry:

[ Dodano: 2007-03-27, 01:23 ]

:lol:

[ Dodano: 2007-03-27, 01:28 ]

to biale to tylko pyl bo na poczatku je probowalem odciac ale nie bylo strasznie bo jak szarpnolem to ladnie odpadl lepiej niz cen odcinany choc nie powiem troche musialem sie naszarpac jeszcze ja umyje jutro i pomaluje ten caly dol na czarno na razie zeby zabezpieczyc i zeby tak w oczy nie razilo

Yakuzatti - 2007-03-30, 22:51

ooo gujo, widze progow sie pozbyles :prosze:

tak trzymaj :spoko:

gujo997 - 2007-03-30, 23:32

a no nie ma progow :) )))

zostaly tylko male slady myslalem ze bedzie bardziej strasznie ale wziolem zabezpieczylem prog pomyslalem ze walne go na czarno i ze bedzie git nie mylilem sie wyglada jak by tak mialo byc :) i slady niewielkiepo progach ale na razie brak sponsorow na malowanie to sie musze wstrzymac ;(

Drucha - 2007-03-30, 23:37

super teraz - calkiem inny samochod :D sciagnij tylko ta blende z szyby i bedzie cacy..
Menel - 2007-03-30, 23:40

no no, widac ze sie chlopak stara i bez zadnej wiejskiej szpanerskiej wsi bananowej.
zdejmij jeszcze tylna blende z szyby, odklej te naklejki z bocznych szyb, koncowke wydechu zmien na 2x76 grube lub ala M3 , przednie kola zrob tak jak tylne :spoko:
pozdro dzieciak

urbi - 2007-03-30, 23:43

czemu na zadnym foto nie widac przodu ?
Drucha - 2007-03-31, 00:05

urbi napisa/a:
czemu na zadnym foto nie widac przodu ?

popatrz dobrze - u gory masz przod..

Pietrek - 2007-03-31, 12:19

Menel napisa/a:
widac ze sie chlopak stara i bez zadnej wiejskiej szpanerskiej wsi bananowej.

:jupi: :jupi: :jupi:

Jest coraz lepiej :)

Yakuzatti - 2007-03-31, 16:25

jakbys zalatwil plaskie dekle do felg to miodowo by bylo :D
gujo997 - 2007-03-31, 22:35

Menel napisa/a:
no no, widac ze sie chlopak stara i bez zadnej wiejskiej szpanerskiej wsi bananowej.

to chyba nie bedzie wioche co :) )))

OTO EFEKT JAKIS 4 DNI JECHANIA PAPIERKIEM I TO DOPIERO DWIE SZTUKI TAK DLUGO BO NAD JEDNA SIEDZIALEM 3 DNI BO BYLA STRASZNIE ROZWALONA PELNO ODPRYSKOW I ROZNYCH FARB NAWET TEN SRODEK DO USOWANIA NIE DAWAL RADY NIO ALE CO TAM ZATO JA NIE ODPUSCILEM A BYLY JUZ MOMENTY ZE MIALEM DOSC ALE TO BYLA TYLKO SEKUNDA ZAWACHANIA I DALEJ DO ROBOTY

po probach doszedlem do wnioski ze te miejsca trodno dostepne psikne na czarno bo walnolme na srebrno i glupio wyglada jak dal mnie a na czarnym choc jeszcze nie psiklem to zostal ten stary to widze ze swietnie sie odbija ta polerka i podkresla efekt fotka dla poruwnania

musze teraz kolowac dekielki gladkie ale na razie mam inne wydatki i chyba beda bez dekli bo musze przod zglebowac oponki na prod bo nie bede na tych balonach jezdzil jak na fotkachbo to sa zimowki mosze kupic 45 profil jak te tylnie a nigdzie nie robie tyl;ko sie ucze czyli z dekli nici na razie ;(

[ Dodano: 2007-03-31, 22:56 ]
jeszcze kilka tutaj ladnie widac ze z czarnymi bokami lepiej wyglada

z lampeczka :)

BEZ LAMPY BO SZPECILA EFEKT ZA BARDZO SIE ODBIJALA :mg:

[ Dodano: 2007-03-31, 23:10 ]

Dobra starczy tych fotek bo jeszcze mnie z forum wywalicie ze tyle tam ich wystawiam :) ))) teraz czekam co wy na to :roll: :roll: :roll:

globi - 2007-03-31, 23:18

gujo997 widzę ze w końcu robisz z tego e30 jest pełna klasa muszę Ci powiedzieć tak dalej :brawo:
Menel - 2007-04-01, 00:42

gujo :spoko:
pomysl tez nad nizsza opona

gujo997 - 2007-04-01, 01:38

Menel napisa/a:
pomysl tez nad nizsza opona

wiem napisalem tam ze bede musze nizsze kupic takie jak na tyle sa :) :mg: dzisiaj gielda poznań jak co niedziele zreszta i bede sobie biegal i szukal :)

Gasper - 2007-04-01, 01:41

No i fajnie. Myślałem że będzie musztarda po obiedzie, ale jednak udaje Ci się przywrócić bumkę do dobrego stanu. Czeszę się :brawo: :mg:
Yakuzatti - 2007-04-02, 17:26

Gujo moje zdanie znasz :spoko:
southOFheaven - 2007-04-02, 17:39

brawo! odwaliles kawal dobrej roboty :spoko:
gujo997 - 2007-04-02, 21:26

juz nie daje rady z felgami ale sie nie poddam. chcialem dzisiaj zakamarki pomalowac ale nie za bardzo wyszlo i jak obkleilem tasma ta papierowa to musialem od nowa je jechac filcem bo sie uwalily i na dodatek tasma wpila farbe i rozpuszczalnikiemi musialem jechac przejechalem rozpuszczalnikiem ladnie wytarlem poszedlem do auta przychodze a one biale :shock: :shock: :shock: jade szmatka a to nie chce zejsc :cry: :cry: :cry: myslalkem ze sie potne od nowa jechalem cale malowanie za swietnie nie wyszlo bo gdzie niegdzie sa pechezyki ale tego i tak nie za bardzo widac ale juz nie mialem sily.
urbi - 2007-04-03, 23:26

jeszcze plaskie dekielki i bedzie w pytke ! szacun za polerke calosci ! ja kiedys zrobilem jedna i powiedzialem DZIEKI :D dajesz dajesz do przodu ! pozdro chlpaku
gujo997 - 2007-04-04, 22:54

pare dzisiejszych fotek po przymiarce no nie moglem tak przechodzic obojetnie jak mi tak swiecila po oczkach :cry: :cry: :cry: :P :P zalorzylem tylko ta jedna przednia zeby zobaczyc jak to bedzie wygladac

oponki juz sa w drodze te na przod z nizszym profilem. efekt na zywo jest jeszcze lepszy no ja sie zakochalem :) ))) :oops: :oops:

Yakuzatti - 2007-04-04, 22:58

no gujo! jest bomba! Tylko srodka srodka bym na czarno nie zostawial, przemaluj (przepoleruj) na srebrny jak z tylu i bedzie w ogole miodzio. A i blende w wolnym czasie wywal :-)

A tak to jest super!

gujo997 - 2007-04-05, 10:50

Yakuzatti napisa/a:
Tylko srodka srodka bym na czarno nie zostawial, przemaluj (przepoleruj) na srebrny jak z tylu i bedzie w ogole miodzio.

chodzi ci o srodek tam gdzie bedzie gekielek :roll: ja nic z nim nie robilme byl ten srodek czarny no ale jak drkle przyjda to nie bedzie widac ale postaram sie psiknac. A o blende sie boje na razie bo jest na klej do szyb i jak ja zerwe to z lakierem a nie mam siana zeby ja malowac przed zlotem ;(

Ghost - 2007-04-05, 11:22

No kolego jestes nie mozliwy odwaliles kawal dobrej roboty... :brawo:

pozdrawiam

kuzyn - 2007-04-05, 12:52

widzę źe zmiany ida w dobrym kierunku :spoko:
gujo997 - 2007-04-05, 15:55

Ghost napisa/a:
No kolego jestes nie mozliwy odwaliles kawal dobrej roboty...

to dopiero poczatek bo mam dopiero dwie sztuki jeszcze 3 bo zapasowke tez robie :)
JacekG napisa/a:
widzę źe zmiany ida w dobrym kierunku

nop mam nadzieje :jupi: mi tez sie coraz bardziej podoba juz nie bede mowil ze sie zakochalem to juz oczywiste :jupi: :jupi:

jackx - 2007-04-05, 16:38

Stary co tu sie bede rozpisywał :drunk: :drunk: :drunk: :spoko: , mam nadzieje ze w Toruniu sie zobaczymy :beer: :beer:
gujo997 - 2007-04-06, 01:19

jackx napisa/a:
mam nadzieje ze w Toruniu sie zobaczymy

ja tez mam taka nadzieje :) staram sie jak moge zeby sie tam pokazac :)

wrona - 2007-04-06, 02:25

to co juz mam nie brac tego kilofa :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :mg:
gujo997 - 2007-04-06, 13:11

wrona11 napisa/a:

to co juz mam nie brac tego kilofa

no nie wiem a co juz sie nie przyda??? jest juz w miare??? czy dalej sie na zlot nie nadaje???

Pietrek - 2007-04-06, 16:23

Kurde a mówiłeś że spalicie laminaty na stosie a tu co , laminatów brak :beer:
gujo997 - 2007-04-06, 19:39

Pietrek napisa/a:
Kurde a mówiłeś że spalicie laminaty na stosie a tu co , laminatów brak
zawsze cos sie znajdzie wiesz jeszcze brewki moze i moze blenda :) :wink: a moze bedzie ten koles co odemnie kupil hihihi :roll:

[ Dodano: 2007-04-09, 20:32 ]
chlopaki pomocy potrzebuje sprezyny przednie do 1,8 -60 nie wiecie kto ma i chcial by sprzedac jak cos to piszcie w moim temacie lub jak wolicie gg lub co chcecie

[ Dodano: 2007-04-14, 03:03 ]
wlasnie przyjechalem z gorzowa od panci hihi znacie??? tego co kiedys rekinem palil gume a teraz e30 z silnikiem 3,5 masakra koles niesamowity ale co najwarzniejsze po to co jechalem to sprezynki na przod h&r niebieskie caly komplecik kupilem od niego za 150 zl :) jestem zadowolony a moj kumpel kupil od niego e30 czyli nastepny sie szykuje na zlot :)

[ Dodano: 2007-04-14, 03:20 ]
jutro porobie fotki do dam wam zerknac na nie :) teraz nie wiem czy zmienic tylko te przednie a tylnie zostawic takie jakie mam czy walnac komplet