| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - FOSAB w Warszawie
mariano - 2007-01-31, 14:53 Temat postu: FOSAB w Warszawie witam , mam pytanie do ludzi z Wawy czy ktos wie co sie dzieje z firma Fosab? Ich stronka nie działa ( fosab.pl) dziala tylko austryjacka, tel i fax tez milczy. Jesli nadal sa na rynku prosiłbym o aktualny nr tel. z góry dzieki
kuzyn - 2007-01-31, 14:59
próbowałem do nich dotrzec jak kupowalem
zawieszenie do siebie ale bez rezultatu...
nie wiem o co chodzi... wyglada na to ze firma padla
korzuch - 2007-01-31, 15:02
yo!
jest taka piosenka o janku W. który padł moze on tam pracował
pozdro
mariano - 2007-01-31, 15:06
no własnie ja tez wczesniej gwinty do e30 w dobrej cenie widzialem u nich , ale teraz widze ze juz za pozno chyba.
ps. jestem z trojmiasta i jakos tekst o JANKU nie wydaje mi sie smieszny
urbi - 2007-01-31, 15:07
a ja w ogole tekstu o janku nie znam - kepasa ?
kuzyn - 2007-01-31, 15:09
nie mam pewnosci ale te ceny na ich stronie sÄ… chyba netto
korzuch - 2007-01-31, 15:18
| urbi napisa³/a: | | a ja w ogole tekstu o janku nie znam - kepasa ? |
yo!
ja ją znam z piosenki zespoło Nauka o gów.... - janek wisniewski bo innej nieznam
pozdro zielony
mariano - 2007-01-31, 15:20
grudzien 1970 milicja albo wojsko strzela do robotnikow stoczni gdynskiej , jedna z pierwszych ofiar jest wlasnie mlody chlopak , ktorego tłum po smiertelnym postrzale polozyl na drzwiach przykrytych Polska flaga i niosl w pochodzie.
a tekst Janek Wisniewski padl pochodzi z piosenki solidarnosciowej, ktorej fragment uzyl Pasikowski w PSACH jedynce
[ Dodano: 2007-01-31, 14:21 ]
aha imie i nazwisko Janek Wisniewski zostalo wymyslone naprawde chłopak nazywał sie inaczej.
korzuch - 2007-01-31, 17:09
yo!
tutaj orginał prosto od autora czyli NOG http://www.wrzuta.pl/audi..._gownie_-_janek
polecam to klasyka i tutaj jeszcze DEZERTER wtedy chyba jeszcze SS-20 http://lia.lp.wrzuta.pl/a...ytaj_milicjanta
pozdro
I.
Chłopcy z Grabówka, chłopcy z Chyloni.
Dzisiaj milicja użyła broni
Dzielnieśmy stali i celnie rzucali
A Janek Wiśniewski bidok padł
II.
Jeden zraniony, drugi zabity
Krew się polała grudniowym świtem
To władza szczela do robotników
Janek Wiśniewski padł
III.
Lecą petardy, ścielą się gazy
Na robotników sypią się razy
PadajÄ… dzieci, starcy, kobiety
Janek Wiśniewski padł
IV.
Na drzwiach ponieśli w noc świętojańską
Na przeciw gliną na przeciw czołgom
Chłopcy stoczniowcy pomścijcie drucha
Janek Wiśniewski padł
V.
Stoczniowcy Gdyni, Stoczniowcy Gdańska
Idzcie do domu przegrana walka
Świat się dowiedział nic nie powiedział
Janek Wiśniewski padł
VI.
Nie płaczcie matki, bo nie na darmo
Nad stoczniÄ… sztandar z czarnÄ… kokardÄ…
Za chleb i wolność i nową Polskę
Janek Wiśniewski padł
pawelbach - 2007-01-31, 17:34
czy wy cały czas rozmawacie o firmnie fosab
korzuch - 2007-01-31, 17:36
yo!
to OT napisałem tylko o pracowniku co padł
pozdro
mariano - 2007-01-31, 17:49
zeczywiscie sie OT na OT zrobił
to co z tym Fosabem ktos cos wie może
[ Dodano: 2007-01-31, 16:52 ]
a tu mozna oryginalu posluchac
http://www.uio.no/studier...nekw.html[/URL]
[ Dodano: 2007-01-31, 16:54 ]
janek
GERMAN BOY - 2007-02-01, 16:04
Dzwoniłem do nich z 4 miesiace temu i byli ale uciekaj od nich jak najdalej.Popaprana firma.Firma ATC w Wawie .Wpisz w googla i znajdzie.Porównanie.Zawieszenie gwintowane Weitec fosab chciał 4,500 i to najtanszy a w ATC z regulacja twardosci gwint Weiteca czyli nie najsłabszy model do bmw e36 wyliczyli 3 950./Jednym słowem jak fOSAB jeszcze istnieją to CHODU OD TYCH BARANKóW!!!!!ATC jeszcze kilka rzeczy mi wyceniła tarcze klocki i dystanse i ceny sa przyjemne.Odpisuja na maile nie sciemniaja.Takich firm nam trzeba.Ja tam napewno zawitam w maju.
kuzyn - 2007-02-01, 16:11
jeszcze taniej powinno być w CARTUNING.pl, serio.
GERMAN BOY - 2007-02-01, 16:17
Dzieki sprawdze.Pozdrawiam.
mariano - 2007-02-01, 17:33
dzieki za jakies info na ich temat, ale z gwintami do e30 ciezko jest, chociaz ostatnio tomson sprzedaje gwinty firmy D2 w dosc atrakcyjnej cenie, z tym ze na streetracing.pl zdania sa podzielone jak to bedzie sie uzytkowalo;)
jaqub - 2007-02-01, 23:49
a kto teraz ma importera na polsze REMUSa? kiedys byl FOSAB i mial najlepszejsze ceny na tlumiki...
GERMAN BOY - 2007-02-02, 14:20
Co do Remusa to nie wiem ale fajnie by było żeby ktoś taki był w aWawie.Gwint D2?troche czytałem tam na tym forum i ja postanowiłem że jednak do Niemca musi iść Niemiec.Może droższy ale moim zdaniem warto.Najlepszy przykład Niemców którzy na pewno jak by widzieli że D2 jest lepszy to sami by go wrzucali ale oni zostali przy FK,WEITEC czy KW.To jest najlepsza wskazówka.
jaqub - 2007-02-02, 23:27
| Kamil napisa³/a: | | jak by widzieli że D2 jest lepszy to sami by go wrzucali ale oni zostali przy FK,WEITEC czy KW. |
KONI rulezzz
Gasper - 2007-02-02, 23:33
FK byla zawsze slabą budżetówką z raczej marnej jakości zawieszeniami. Dopiero Highsport i Koenigsport mogły zacząć konkurować z dobrymi markami. Teraz się im w pupie przewróciło i ogólnie wszystkie zawiasy tej firmy podrożały
|
|