| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - RWD - nowa gazeta
marekfl - 2007-01-27, 13:15 Temat postu: RWD - nowa gazeta j/w
Bruner - 2007-01-27, 13:19
Marek, wiekszych fotek sie nie dalo wkleic? Wrzucales to na imageshacka, wiec podaj link do miniaturki (2 z gory chyba, thumbnail for forum czy cos w tym stylu), bo sie zaczekac mozna na smierc.
Co to za swierszczyk i gdzie to dorwales? Cos ciekawego?
marekfl - 2007-01-27, 13:28
Fotki juz poprawiłem 8) Nie mam skanera wiec foto aparatem
Co myślicie o czymś takim
Bruner - 2007-01-27, 13:46
Jeszcze nie wiem co myslec bo nie mozna nic rozczytac Musze sie przejsc do kiosku i wziasc do lapy, jesli nie beda pisac takich bzdur jak w autoswiecie i nie pojda w strone fascynacji szpachla w stylu GT i artykuly beda bardziej konkretne niz w BMW Trends to moze byc calkiem calkiem.
Yakuzatti - 2007-01-27, 13:49
Wczoraj e Empiku ogladalem BMW Scene, ofcourse po niemiecku. Bardzo milo sie oglada obrazki i nie ma praktycznie "szapchla-tjunink"
A ten RWD to mozna kupic w sieci sklepow prasowych?
marekfl - 2007-01-27, 13:54
| Yakuzatti napisa³/a: | | A ten RWD to mozna kupic w sieci sklepow prasowych? |
Raczej nie kupicie tego w sklepie chyba ze na specjalne zamowienie u mojej dziewczyny, robiła ta jaka prace zaliczeniowa na dziennikarstwie.
Yakuzatti - 2007-01-27, 13:57
No to sie pisze, ze ktos to robil i ze to jest wielki zonk
bo ja uwierzylem
duchPW - 2007-01-27, 15:27
hehe a już chciałem lecieć do empiku i oblukać
skoro nie jest do kupienia, to zapodaj nam coś więcej - tak, żeby dało się poczytać i pooglądać
pzdr
marekfl - 2007-01-27, 16:55
Siemka
Moja dziewczyna miała to zrobić jako prace zaliczeniowa jakiegoś przedmiotu. tzn miała wymysleć gazete zrobić okładke i przygotowac jeden artykuł (napoczątku chciała coś zrobic o modzie ale ja przekonałem żeby napisała o czymś takim 8) ), postaram się to zeskanować żeby się dało odczytać.
|
|