| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Znajduchy z "Baru"...
casus maximus - 2007-01-04, 11:39 Temat postu: Znajduchy z "Baru"... mialem to umiescic w humorku ale po obejrzeniu tego filmiku stweirdzilem ze to nie jest smieszne tylko zalosne...daje to tutaj i sami ocencie....
http://video.interia.pl/o...i_z_Baru,,aok,1
Melis - 2007-01-04, 12:02
nie wiem jak to określić ale główki to maja porysowane... szególnie ta jedna... chore
Gniewek89 - 2007-01-04, 12:03
Niewiadomo ktre bardziej z*&^^ ale z tego co pametam to fryta u wojewodzkiego mowila jaka to ona nie jest yntelygyntna itp.
Ale najlepiej ją zbeszta cjerowski niewiem czy widzieliscie
Adi - 2007-01-04, 12:05
eh nie wiem czy śmiać się czy płakać, ta laska jest tak płytka jak kałuża u mnie przed domem
Arczi e30 - 2007-01-04, 12:07
na google video bardzo znany jest kawałek jak to Frytka była u Cejrowskiego ... i sama przynała ze jest kobieta lekkich obyczajów ...
ciezko okreslic kiedy człowiek gra a kiedy nie ... za dupe robi sie kariere wszedzie ... nawet kiedy twarz jest jak ...
reszte życia spedzic z takim przygłupem .. krzyż na droge ... moim zdaniem człowiek intelignetny i stonowany niema takich niekontrolowanych ruchów ... szczegolnie kiedy wie ze ludzie patrza ...
Co do przygłupow w reality tv .. psyhologowie nie spią .. im wiekszy czub tym lepiej
nie patrze i nie bede patrzył na te małpie sceny .. w durnych domkach czy innych zabudowaniach na potrzeby tv ...
casus maximus - 2007-01-04, 12:09
| Gniewek89 napisa/a: | | Ale najlepiej ją zbeszta cjerowski niewiem czy widzieliscie |
widzialem to...laska nie wiedziala co powiedziec...jakby wtedy w programie u cejrowkiego miala troche oleju w glowie to by wyszla...ale nie ma...to znajduch i tyle...
BADYL - 2007-01-04, 12:32
Dobre - to jest własnie cała prawad o tyc reality show - przez kamerami grzeczni a poza cenzurka hahahahah
Hak im w smak i tyle.Nie ogldałem zadego Baru i widze ze dobrze zrobiłem.
Gniewek89 - 2007-01-04, 12:46
niewiem jak dla was ale mi by bylo wstyd nawet bez kamer taki teatrzyk odpierniczać
damiano_e30 - 2007-01-04, 12:50
Frytka jest pusta jak bęben , najlepiej to pokazała u Cejrowskiego
Ale co tam, grunt że zrobiła kariere w tv
W ogóle to myśle że trzeba mieć nieźle zrypany beret żeby sprzedać swoją prywatność w RjalitySzoł dla marnej kasy...
Pscolka - 2007-01-04, 13:00
Aloha!
Specjalnie wybieraja glupkow i osoby rzucajace sie w oczy zeby cos sie dzialo w tym programie. Gdybyscie tam zamkneli 10 cichych, spokojnych i zrownowazonych osob to nie bylo by takiego efektu, nikt by sie nie wyzywal a w programie by sie nic nie dzialo.
Apropo Frytki:
Ale ta dziewczyna ma nasrane w tej glowie, malo tego leci jak mucha do gowna...
Sorry chlopaki ze tak z rana o kupie
emaloo - 2007-01-04, 13:10
Ja nie będę tego komentował...
MrKrYH_e34 - 2007-01-04, 13:24
Widzialem to juz jakis czas... no co slownictwo zenada, dala d&py kenowi i postawiono na jej osobie kreske .. teraz sie chce wylansowac jako piosenkarka pewnie tez gdzies d&py dala i mysli ze zrobi kariere .. kazdy popelnia w zyciu jakies bledy tylko ona robila bledy publicznie a nie ma chyba nic gorszego
casus maximus - 2007-01-04, 13:36
nie wiem jak wy ale jakby mi ktos tak grozil i takie rzeczy na mnie gadal to nie wazne czy kobieta czy nie dostalby takiego buta ze prawdopodobnie zlamalby sie w pol. zreszta fryta to nie kobieta - to scierwo...zreszta, oni wszyscy tam byli warci siebie, same łby...
Melis - 2007-01-04, 14:24
| MrKrYH_e34 napisa/a: | .. kazdy popelnia w zyciu jakies bledy tylko ona robila bledy publicznie a nie ma chyba nic gorszego |
ja u niej tak bym tego nie nazwał... bo ona własnie taka jest... jedna wielka pomyłka własnie i biedactwo nie moze sie odnalesc wiec dla lansu i kariery działaja jej cztery litery (hehehe jak rymik mi wyszedł yooo).
co do lamania jej w pół to byłby głupi pomysł maxi bo wtedy za głupia szmate miałbys od truskawki problemów... ale co innego ja oskarzyc itd. a niech rura ma troche cieższe życie...
casus maximus - 2007-01-04, 14:33
| Melis napisa/a: | | co do lamania jej w pół to byłby głupi pomysł maxi bo wtedy za głupia szmate miałbys od truskawki problemów... ale co innego ja oskarzyc itd. a niech rura ma troche cieższe życie... |
co racja to racja....
duchPW - 2007-01-04, 14:56
| kirek napisa/a: | | Dobre - to jest własnie cała prawad o tyc reality show - przez kamerami grzeczni a poza cenzurka hahahahah |
no ale to właśnie było przed kamerami
Yakuzatti - 2007-01-04, 15:08
Jaki festyn
Frytka chyba z frytkownicy wyjechala
Pietrek - 2007-01-04, 15:13
Śmiech na sali... Puste krzesła...
MAJSU - 2007-01-04, 16:00
Niemieeeeeeeeeeeeeeec !! hehehe Dobre dobre....
korzuch - 2007-01-04, 17:13
yo!
ciekawe czy by ja zdazyli ugasic jak bym ja podpalił
pozdro
marvin-86 - 2007-01-04, 18:20
| emaloo napisa/a: | Ja nie będę tego komentował... |
Ja tez nie bo wstyd mi troche az [quote]
| Cytat: | nie wiem jak wy ale jakby mi ktos tak grozil i takie rzeczy na mnie gadal to nie wazne czy kobieta czy nie dostalby takiego buta ze prawdopodobnie zlamalby sie w pol. zreszta fryta to nie kobieta - to scierwo...zreszta, oni wszyscy tam byli warci siebie, same łby...
|
ale to jest dobre pozdro
Tommec - 2007-01-04, 18:51
| MrKrYH_e34 napisa/a: | .. kazdy popelnia w zyciu jakies bledy tylko ona robila bledy publicznie a nie ma chyba nic gorszego |
To coś uważa, że nie popełniło błędu, taki ma styl życia i takie postępowanie jest według tego czegoś w porządku. Tak więc nie widzi problemu w publicznym robieniu z siebie m.in. dziwki, sorry kobiety wyzwolonej . Ogólnie żenada.
jaqub - 2007-01-04, 18:57
ja bym chcial taka frytke.... ma dupesko tak rozrusza*e ze bym mial gdzie beemke parkowac
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-01-04, 19:05
Nie chcę zbytnio osądzać, ale fytka za każdym razem jak się pokaże w telewizji musi się pokazać. W bardzo fajny sposób pokazała się u Cejrowskiego, kto nie widział niech obejrzy.
Nie wiem o co poszło w tym programie, ale szkoda mi było tego gostka na którego usiadła, i pomimo że już trochę % we krwi to jednak nie dał się sprowokować i jej nie uderzył chociaż sama łapy pchała
Tommec - 2007-01-04, 19:11
| jaqub napisa/a: | .... ma dupesko tak rozrusza*e ze bym mial gdzie beemke parkowac |
bokiem
MrKrYH_e34 - 2007-01-04, 19:53
Ostatnio frycia byla w TVN u kuby wojewodzkiego kto nie widzial to tu jest link zobaczcie jak pieknie spiewa heheh biedna frycia potrzebuje odpowiedniego podejscia chyba sie w niej zakochalem ...... JOKE
frycia u kuby http://www.smog.pl/wideo/5859/ódź_przeprasza_za_frytkę_kielce_za_liroya/
Gniewek89 - 2007-01-04, 20:10
| MrKrYH_e34 napisa/a: | biedna frycia potrzebuje odpowiedniego podejscia |
Od tyłu
[ Dodano: 2007-01-04, 20:05 ]
Ciekawe co by temu frytka powidziala
kamil.k - 2007-01-04, 21:15
jak bym był na miejscu tego kolesia to bym ja wykonczyl psychicznie.uwielbiam dogadywac laskom takim jak ona
ten koles z tyłu co siedzi nawalony i krzyczy niemieccccc tez nie zly artysta i psychopata.tez ja pewnie walił albo mu obiecała ze mu da i za to jej tak bronił
frytka jest pusta i wielkiej kariery jej nie wroze
jaqub - 2007-01-04, 21:52
| Gniewek89 napisa/a: | Dodano: 2007-01-04, 20:05 ]
Ciekawe co by temu frytka powidziala
_________________ |
hehe... pewnie nie wykonali zadania czy cos i nie przyznali im vvodki w nagrode
marvin-86 - 2007-01-06, 17:08
zal mi frytki to musi bolec taka .... niewypelniona przestrzen w glowie
tomasz86staszic - 2007-01-06, 18:00
u wojewodzkiego wyszlo jaką idiotką jest
casus maximus - 2007-01-06, 18:02
| tomasz86staszic napisa/a: | | u wojewodzkiego wyszlo jaką idiotką jest |
mysle ze szczyt glupoty jaka pokazala to u Cejrowskiego...tam przeszla sama siebie...porazka...
a jakby ktos sobie chcial obejrzec Cejrowski vs Frytka to prosze:
http://video.google.pl/vi...965138&q=frytka
tomasz86staszic - 2007-01-07, 14:40
Cejrowski niestety nie jest dla mnie zadnym autorytetem a nawet uwazam ze robi z siebie idiote w tv.WC kwadrans to byla dla mnie totalna porazka choc trzeba przyznac ze ksiazki pisze naprawde niezle
casus maximus - 2007-01-07, 19:11
dla mnie tez nie jest autorytetem ale gasil fryte okrutnie
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-01-07, 20:54
Dla mnie to też nie jest autorytetem. Napewno jest inteligentnym człowiekiem, zwiedził trochę świata, lubię gościa posłuchać i pooglądać bo w ciekawy sposób potrafi przekazać życie, kulturę, obyczaje ludzi żyjących w Ameryce Południowej.
Wyżej wspomnieliście o książce jego autorstwa i myślę że będzie to którą przeczytam w najbliższym wolniejszym czasie.
Vindevil - 2007-01-07, 21:17
I pomyśleć że ona jest z pod Częstochowy. Ale ogólnie coś w sobie ma ( i ten co ją ...... to zaraz to wyjmie )
casus maximus - 2007-01-07, 21:28
| Vindevil napisa/a: | | I pomyśleć że ona jest z pod Częstochowy |
co ??
antyreklama regionu...
Vindevil - 2007-01-07, 21:32
| casus maximus napisa/a: | | Vindevil napisa/a: | | I pomyśleć że ona jest z pod Częstochowy |
co ??
antyreklama regionu... |
Smutne , ale prawdziwe. Niestety głąbów sieją gdzie popadnie!
casus maximus - 2007-01-07, 21:34
| Vindevil napisa/a: | | Niestety głąbów sieją gdzie popadnie! |
to samosiejka raczej...
Adi - 2007-01-07, 21:45
| casus maximus napisa/a: | | Vindevil napisa/a: | | Niestety głąbów sieją gdzie popadnie! |
to samosiejka raczej... |
Hehe dokładnie, wiatr rozsiewa to po całym karju
|
|