| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - ................................................
MARTINEZ - 2007-01-03, 20:01 Temat postu: ................................................ ...................................
adamwsb - 2007-01-03, 20:07
sliczna !!!!!!!!!!!!!! nic dodac nic ujac....
Tomek3er - 2007-01-03, 21:15
tylko przód w glebei ciemny ryjek
Lord Lukasz - 2007-01-03, 21:21
Czy ja widze tam szambo ?
Na drugi raz zastanów się proszę i dopiero napisz ,bo możesz kogoś obrazić swoimi kategorycznymi osądami.
Yakuzatti - 2007-01-03, 21:31
Sliczna, kolor - magia, moj ulubiony felgi - moj ulubiony typ.
Po prostu cud miod! Gratulacje i zapraszam na sesje zdjeciowa
A co do LPG, to nie mam nic przeciwko.
okero21 - 2007-01-03, 23:00
A ja tam nie widze nic takiego złego w gazowni , o co tu sie kłucić ?
Przecież LPG jest paliwem pochodnym od benzyny więc dlaczego od razu że "szambo" ?
Ze do V8? Taki sam silnik jak każdy inny tylko cylindrów więcej, więc co , do naprzykład 318 może być a do 540 juz nie ?
Tak samo będzie znosił gaz jeden jak i drugi więc o co chodzi ?
Przecież jeśli można oszczędzać to czemu nie , jeśli właściciel godzi sie na ciut gorsze osiągi i inne tam minusy to dlaczego nie ma stosowac tańszej alternatywy ?
MM - 2007-01-03, 23:41
+ za ogólny wyglad auta, silnik i felgi
- za LPG
sybir - 2007-01-03, 23:44
Ładnie się prezentuje na zewnątrz i wewnątrz. Masz więcej fotek?
Szkoda, że gazownik miał dziwne poczucie estetyki i funkcjonalności
sie ma
puz - 2007-01-04, 00:59
| Lord Lukasz napisa/a: | Czy ja widze tam szambo ?
Na drugi raz zastanów się proszę i dopiero napisz ,bo możesz kogoś obrazić swoimi kategorycznymi osądami. |
chyba troche przesadziles Cris
auto fajne motorek przedni. nie jestem entuzjastom gazowni kazdy wkłada to na własna odpowiedizalnosc
BADYL - 2007-01-04, 01:07
| puz napisa/a: | | Lord Lukasz napisa/a: | Czy ja widze tam szambo ?
Na drugi raz zastanów się proszę i dopiero napisz ,bo możesz kogoś obrazić swoimi kategorycznymi osądami. |
chyba troche przesadziles Cris
auto fajne motorek przedni. nie jestem entuzjastom gazowni kazdy wkłada to na własna odpowiedizalnosc |
Auto fajnie duzło słyszałem a GAZ wedłyg mnie to kazdego indywiduana sprwa - pokazal bym wam e38 740 2001 z gazownia koles robi 20 tys km miesiecznie.
zerathu - 2007-01-04, 01:17
Fajne auto piątka z takim silniczkiem cacuszko szkoda ze gaz, ale kazdy orze jak moze. pozdro
LoveJoy - 2007-01-04, 10:21
Siema,
Furka tip top, śliczne felgi i bardzo ładny środek ale...
- obrzydliwe nakładki chromowane na lusterka (trzecia fota) ja bym wyautował, bo według mnie szpecą samochód
- szambiarnia założona cholernie niedbale - jak już ktoś montował ten shit (wiem co mówie, bo sam jeszcze to mam) to mógł się pokusić o bardziej staranne założenie
- przy tym silniku raczej chyba powinny być dwa parowniki?
- ryjek zrobiłbym na ciemno
Pozdro
LJ
casus maximus - 2007-01-04, 10:29
fakt...te chrmomowane nakladki na lusterka to porazka...ale na jednym zdjeciu chyba ich nie bylo chyba ze to zludzenie optyczne.
jesli chodzi gaz to kazdego indywidualna sprawa, ale nie zdecydowalbym sie na zalozenie do takiego silnika instalacji gazowej. tez slyszalem ze w 4.0 powinny byc dwa parowniki ale moze to jakas hiper instalacja najnowszej generacji...
pozatym jest sliczna i zostawilbym tak jak jest. jest dobrze.
KUKI - 2007-01-04, 11:02
Kolorek fajny no i ten silnik w połączeniu z manualną 6-biegową skrzynią , ale nie lubie szarej tapicerki w bmw kojarzy mi sie z lanosem szczególnie jak kokpit jest szary(choc mam w pracy kiepski monitor bo jak jest piaskowy ten kokpit to juz mi sie podoba
no i ten zawias sprzodu masakra jak ponton ale poza tymi dobrymi szczegułami to Fajne i niepowtarzalne E34
Lord Lukasz - 2007-01-04, 16:51
Ja podtrzymuje to co napisałem, nie będe powtarzał bo znowu dostane ostrzeżenie ale wg. mnie V8 to jest jeden z najlepiej brzmiących silników nie tylko w bmw ale wogule, jak mnie kumpel pierwszy raz tym przewiozł to w szoku ciężkim byłem, nawet przejaźdzka m3 nie zrobiła na mnie takie wrażenia jak jazda tym czymś.
Dlaczego nie dla gazu, dlatego bo nie jest to masówka i nie jest to taki silnik jak każdy inny, V8 jest naprawde mało zwłaszcza w e34. To tak samo jak by ktoś włożył do e30 m3 gaz. To że pchają szambo do prawie nowych beemek to akurat ważenia nie robi bo te nowe bmki to już nie są prawdziwe auta.....
Drucha - 2007-01-04, 17:07
Ladna i ten silniczek 4.0 . Wszystko fajnie tylko z ta cena troche przegioles
Kumpel kupil rok temu za 3000euro taki 540iA full opcja, a tu skory nie ma itp.
Arczi e30 - 2007-01-04, 17:11
| Lord Lukasz napisa/a: | Czy ja widze tam szambo ?
przepraszam za co Łukasz dostał za pytanie o to czy w aucie jest LPG ... po kiego wała ktoś daje zdjecia swojego auta ... zeby ten co je ogladał nie mogl zadac pytania do wlasciciela ... nie mogl sie o nic spytac ... jak komus nie pasuje pytanie to nie zglosi o zablokowanie komentarzy w temacie ...
Nie bede nic wiecej pisal bo dostane ostrzezenie ...
Bardzo ładne 34 540 z wygladu ... widac ze zadbana ... kolega ma 540iT w manualu ...
MARTINEZ - 2007-01-04, 17:23
| Lord Lukasz napisa/a: | Ja podtrzymuje to co napisałem, nie będe powtarzał bo znowu dostane ostrzeżenie ale wg. mnie V8 to jest jeden z najlepiej brzmiących silników nie tylko w bmw ale wogule, jak mnie kumpel pierwszy raz tym przewiozł to w szoku ciężkim byłem, nawet przejaźdzka m3 nie zrobiła na mnie takie wrażenia jak jazda tym czymś.
Dlaczego nie dla gazu, dlatego bo nie jest to masówka i nie jest to taki silnik jak każdy inny, V8 jest naprawde mało zwłaszcza w e34. To tak samo jak by ktoś włożył do e30 m3 gaz. To że pchają szambo do prawie nowych beemek to akurat ważenia nie robi bo te nowe bmki to już nie są prawdziwe auta..... |
WIDZISZ JAK TROSZKE POMYSLISZ TO POTRAFISZ NAPISAC COŚ NORMALNIE!
MOZE MYSLENIE CIE BOLI ALE NAS TO AKURAT NIE INTERESUJE I TEN SPOSOB PRZEKAZUJESZ SWIADECTO O SOBIE TO ZE MOZE CIEBIE NAZYWALI TAK WDZIECINSTWIE JAK PISAŁES WCZESNIEJ TO NIE POWOD ABY TO PRZENOSIC NA NASZE FORUM!
BETKA JEST NAPRAWDE W SUPER STANIE I WYGLADA SUPER.
Z TYM GAZEM KAZDEGO STAC BY JEŻDZIŁ TAKA 540KA
GAZU SAM NIE MAM I JESTEM JEGO PRZECIWNIKIEM ALE TU PASI JAK ULAŁ
ChriS - 2007-01-04, 18:25
| Lord Lukasz napisa/a: | | Ja podtrzymuje to co napisałem, nie będe powtarzał bo znowu dostane ostrzeżenie |
Chciałem wyjaśnić ,że Lord Lukasz dostał ostrzeżenie ,nie za samo stwierdzenie obecności gazu,ale za formę w jakiej się wyraził o właścicielu beemki.
Usunąłem to co dalej napisał, bo powinniśmy się nawzajem szanować, a nie obrzucać obelgami.
Lord Lukasz - 2007-01-04, 21:02
Spoko, napisałem to ze świadomością ze dostane ostrzeżenie ale tak właśnie o takich ludziach myśle i nigdy nie zmienie zdania.
| Cytat: | WIDZISZ JAK TROSZKE POMYSLISZ TO POTRAFISZ NAPISAC COŚ NORMALNIE!
MOZE MYSLENIE CIE BOLI ALE NAS TO AKURAT NIE INTERESUJE I TEN SPOSOB PRZEKAZUJESZ SWIADECTO O SOBIE TO ZE MOZE CIEBIE NAZYWALI TAK WDZIECINSTWIE JAK PISAŁES WCZESNIEJ TO NIE POWOD ABY TO PRZENOSIC NA NASZE FORUM! |
Pisze to co widze i co myśle, normalnych ludzi nazywam normalnie a takich co robią takie rzyczy nazywam tak jak nazwałem.
Co do samej bety to widaż że ktoś dbał o nią i nic jej nie brakuje, tak było dopóki ktoś nie wpadł na pomysł żeby jeździć ekonomicznie autem któro nie do tego zostało stworzone......
tomcat944 - 2007-01-05, 11:19
hej,
Chris dzieki za wyjasnienie dlaczego wypowiedz Lorda Lukasza zostala zmodyfikowana...
nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz na tym forum gaz dostal miano szamba i jesli tylko za to mialoby sie dostac ostrzezenie to chyba cos nie tak....
ale, jak nam wyjasniles, byl ciag dalszy wypowiedzi i to on spowodowal ostrzezenie...
kiloff - 2007-01-05, 11:32
| Drucha napisa/a: | | Kumpel kupil rok temu za 3000euro taki 540iA full opcja, a tu skory nie ma itp. |
tak jak napisales - kupil automata a nie manuala .. "delikatna" roznica ..
Drucha - 2007-01-05, 20:33
To sporo chce za ta manualna skrzynie
Pozdrawiam i udanej sprzedazy..
MARTINEZ - 2007-01-05, 21:40
spokojnie Łazar wcale nie kwapi sie ja sprzedac ale bogatemu wszystko wolno jak chce akurat ta
RoboCop - 2007-01-07, 18:05
| Drucha napisa/a: | To sporo chce za ta manualna skrzynie
Pozdrawiam i udanej sprzedazy.. |
Drucha - może nie wiesz o co chodzi... wyjaśniam.... 540i e34 w 6-biegowej manualnej skrzyni biegów powstało tylko ok.760sztuk - dlatego nie mozna porównywać tego auta z 540iA, których sprzedano sporo wiecej... dlatego to auto to swego rodzaju rodzynek -
-nie mylić z truskawką
lagadula - 2007-01-07, 18:50
Cudna.
Jestem przeciwnikiem gazu, ale to indywidualna sprawa właściciela. Mam kolegę , jezdzi 740 z gazem i ma taką instalacje że nikt nawet o niej nie wie. Kosztowała majatek, a chłop dba jak mało ludzi. I o wóz i o instalacje.
Jesli ktoś lubi oszczedzac kasę - proszę bardzo.
korzuch - 2007-05-31, 11:28
yo!
ja mam u siebie szmabo bo robie miesiecznie tyle kilometów co lord w całym roku auto bardzo ładne respekt
MARTINEZ - 2007-05-31, 11:32
| korzuch napisa/a: | yo!
ja mam u siebie szmabo bo robie miesiecznie tyle kilometów co lord w całym roku auto bardzo ładne respekt |
ja u siebie tez założę szambo bo mam zamiar robić więcej od lorda km bo zarazie to stoi w garage wiec tez sie lansuje ze nie mam szamba
Lord Lukasz - 2007-05-31, 15:36
Skąd wiecie ile kM ja robie miesięcznie Korzuch jak bym miał takie plastikowe e36 jak Ty to też bym zaszczepił do niej gaz
korzuch - 2007-05-31, 17:10
yo!
chopaku pisz na temat albo daj sobie narte za pisanie niena temat chyba nie musze takich rzeczy pisac modowi co do mojego plastikowego E36 prosze mnie nieobrazać i dac sobie druga narte za naruszenie regulaminu co do obrazania szamobowiników 3 narta nie fikaj małolat
pozdro dla trzeźwych i zdrowo myslacych
MARTINEZ - 2007-05-31, 17:20
| korzuch napisa/a: | yo!
chopaku pisz na temat albo daj sobie narte za pisanie niena temat chyba nie musze takich rzeczy pisac modowi co do mojego plastikowego E36 prosze mnie nieobrazać i dac sobie druga narte za naruszenie regulaminu co do obrazania szamobowiników 3 narta nie fikaj małolat
pozdro dla trzeźwych i zdrowo myslacych | POPIERAM NARTA
co do bety łazara to instalacja LPG jest dlatego widoczna bo przy instalowaniu jej brano pod uwage wygodne jej serwisowanie!
na placyku pieknie na gazie sie spisywała.
co do tankowania paliwa. jak bedzie kosztowało 5zyla za litr to lord na twoim miejscu bym nie tankował do pełna bo jeszcze bete ukradną dla paliwa
pozdro
puz - 2007-05-31, 19:20
zobaczcie gdzie Lord mieszka gdybym mieszkal tak blisko wschodneij granicy tez bym smigal na codzien na PB. Panie K obserwoje Cie bacznie grabisdz sobie znow szukasz dymu? mało Ci?
MARTINEZ - 2007-05-31, 20:33
| puz napisa/a: | zobaczcie gdzie Lord mieszka gdybym mieszkal tak blisko wschodneij granicy tez bym smigal na codzien na PB. Panie K obserwoje Cie bacznie grabisdz sobie znow szukasz dymu? mało Ci? |
narta dla puza za zastraszanie
korzuch - 2007-05-31, 22:14
yo!
własnie o tym samym pomyslałem gdybym mieszkał przy wschodniej granicy tez bum latał na PB przyznam szczerze nic sobie nie grabie puzon to ty źle interpretujesz moje uwagi
pozdro
Lord Lukasz - 2007-06-01, 08:21
HEhe jak chcecie podżuce wam karnister wschodniego paliwa do Rzemienia, zobaczycie tak naprawde co to jest, jakiś czas temu więcej czasu spędzałem na Ukrainie niż w Polsce i wiem bardzo dobrze na jakiś zasadach jest robione Paliwo dla Polaków
GERMAN BOY - 2007-06-01, 09:28
Ladna sztuka.Rzuc ją o glebe.U mnie wisniowa jezdziła taka w 3,5 silniczku i weiteca gwint.Nie ma to jak e34 rzucone na ziemie.Wygląda moim zdaniem najlepiej z wszystkich bmke.Nie dosc że normalnie jest szeroka a jak ją kładziesz bliżej ziemi wtedy robi sie naprawde szeroka i niebezpieczna Ale to wiadomo wtedy musisz podjac inna taktyke jazdy i nie każdemu to odpowiada.Ale ogólnie auto ładne.Zrób coś z tymi lusterkami chromowanymi.
G-R-Z-E-Ś - 2007-06-01, 10:12
Bardzo ładna mi osobiscie podoba sie a ten silnika poprostu cudo a że na gazie nic sie nie dzieje jak ktoś duzo jeżdzi to czemu nie w koncu dużo taniej . Ja tez jeżdze na lpg bo moje autko naprawde dużo jeżdzi wogóle nie stoi w garażu
Szacunek dla własciciela tej pięknej piąteczki
maciekab - 2007-06-02, 00:40
ladna 5 jednak jestem przeciwnikiem gazu ale ogolnie podoba mi sie nic dodac nic ujac
RoboCop - 2007-06-03, 17:31
| Kamil napisa/a: | Nie ma to jak e34 rzucone na ziemie.Wygląda moim zdaniem najlepiej z wszystkich bmke.Nie dosc że normalnie jest szeroka a jak ją kładziesz bliżej ziemi wtedy robi sie naprawde szeroka i niebezpieczna Ale to wiadomo wtedy musisz podjac inna taktyke jazdy i nie każdemu to odpowiada. |
miałem przez jakiś czas e34 zglebione i w porównaniu z niewiele obniżonym e30 - to auto można traktować jak auto terenowe - prześwit jest ogromny, mozna się niczym nie przejmować...
|
|