| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nocy wypad 16 grudnia
BADYL - 2006-12-17, 13:46 Temat postu: Nocy wypad 16 grudnia Chciałem sie z wami podzielic co wczoraj przezyłem.
Nigdy ale to przenigdy nie byłem na takiem imprezie wszystkie klubu moga sie schowac.
O godzine 21 podstawiony został stary angielski pietrowy autobus na jeden z parkingów pod himermegamarketem.
W środku DJ,ludziiiii od groma bling bling %% róznego rodziaju.O 22 zaczeła sie impreza na pokładzie ów autobusu.Przejazd po całej wawie w rytmach disco i innych.
Ludzie na przystanach w szoku.
Ludzie w srodku - tance wygibasy.
No nie da sie tego opisac ale POLECAM.Wróciłem do domu o godzine 4 rano.
Wszystko to dzieki uprzejmosci mojej siostry :D:D:D:D (pora na wazelinke) ----> truskawka Star :D:D:D:D juz wiem czemu mówia na nia gwiazda - Gdynia rozwaliła sztywniaków z Wawki,kocie ruchy,wygibasy,taniec brzucha i to wszystko w jednym miejcu w samym srodku Polski,STOLYCY krainy przyjezdnych.
urbi - 2006-12-17, 13:50
w krakowie slyszlalem ze jedza takie tramwaje albo autobusy ... niezla jazda
BADYL - 2006-12-17, 13:54
| urbi napisa³/a: | w krakowie slyszlalem ze jedza takie tramwaje albo autobusy ... niezla jazda |
No jazda na maksa pod Cynamonem ludziom koparki opadły,policaje sie patrzyły i tez nie wiedzieli co zrobic ile ludzi chciało sie wbic.
PS.Pozdrawiam 4 ziomków z białego VOLVO S70 :D:D:D:D jestescie debesciaki.
Przy tym film Hardcore from Torun to pikuÅ›.
Yakuzatti - 2006-12-17, 17:27
Chyba cos mam http://youtube.com/watch?v=5bpyk-BKO-k
speed - 2006-12-17, 21:10
| urbi napisa³/a: | w krakowie slyszlalem ze jedza takie tramwaje albo autobusy ... niezla jazda |
Autobusy, ale to tylko w sezonie letnim
Tomek3er - 2006-12-17, 21:23
W Krakowie mzona wunająć tramwaj ale z ego co wiem to troche kosztuje i zrobiło sie to całkiem popularnym zjawiskiem....
BADYL - 2006-12-17, 22:52
Akurat to była wersja z dachem ale polecam wszystkim nie wazne czy leci disco z pola czy disco błysko - wrazenie robi niesamowite.
PS.Menell - powiedz skad bierzesz Finladie w plastikowych butelkach bo tutuaj było tego duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooo.
Rafał - 2006-12-18, 15:14
buhehehehe
-polecieli na placu buraczanym !!!!!
|
|