BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Zna ktos to Bmw?? Co o nim powiecie??

Sobek - 2006-10-19, 19:27
Temat postu: Zna ktos to Bmw?? Co o nim powiecie??
Co powiecie o tej Beemce??
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1629125
Myle ze jest w bardzo dobrym stanie i warta tej kasy :!:
Bede szukal e30 raczej w szerokiej lampie ale ta mi sie podoba :wink:

Lord Lukasz - 2006-10-19, 20:57

Hmmm albo efekt światła albo auto ma 3 kolory, cena coś za bardzo okazyjna, plus za mt1 ale zdrowa 325 w wąskie lampie i z mt1 i z.... szambem powinna chyba więcej kosztowac
Sobek - 2006-10-19, 21:41

Lord Lukasz napisa³/a:
Hmmm albo efekt światła albo auto ma 3 kolory, cena coś za bardzo okazyjna, plus za mt1 ale zdrowa 325 w wąskie lampie i z mt1 i z.... szambem powinna chyba więcej kosztowac
hymm 3 kolory ja jakos tego niemoge dostrzec :wink:
Ale fakt cena jest bardzo okazyjna.
Dlatego chcem sie dowiedziec cos o tym aucie od kogos 8) moze ktos to auto zna.
Bo wiadomo ze wlasciciel powie ze jest w idealnym stanie itd.

kamil.k - 2006-10-19, 22:27

po pierwsze warto sie nia zainteresowac bo nie wyglada na pierwszy rzut oka zle wiec jesli cos latwo bedzie doprowadzic do idealu ale bez ogladania to nigdy nic nie wiadomo.

po drugie w stanie idealnym na pewno nie jest i nie chodzi tu o sam silnik.325i w waskiej lampie jest warte ok. 6-7 tys.zl.

sprawdzales numery nadwozia :?:

ChriS - 2006-10-19, 22:38

Do Szczecina mi nie pasuje jechać,ale jakby gość przyjechał się zaprezentować do Ciebie do Jastrowia to mogę wpaść pomóc oglądać :wink:
misza - 2006-10-20, 07:35

to jest chyba to auto co kiedys za 3zl wylicytowalem, koles wtedy sam nie wiedzial jaki ma silnik a jak to bylo w oryginale, padło hasło:szczep na forum, i tez chcial 3tysie

[ Dodano: Pią Paź 20, 2006 7:35 am ]
oczywiscie tez byl ze szczecina

korzuch - 2006-10-20, 07:58

yo!
Sobek załatwiaj busa i pojada z toba lekarze z pomorza na oględziny :mrgreen: może być wesoło :D
aloha :D

Sobek - 2006-10-20, 12:44

Hehe busa :shock: to napewno bedzie ciekawie :wink:
narazie tylko tak chcem sie dowiedziec itp.
Bo szukac to raczej bede dopiero albo pod koniec tego miesiaca albo w nastepnym :cry:
teraz nie dam rady niestety narazie brak funduszy :o dopiero pod koniec tego miecha bede wiedzial czy moge czegos szukac.
Ale jak juz bede szukal na 100% jak bedze kasa to dam znac :P