| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - elektryczne szyby
center - 2004-09-15, 13:12 Temat postu: elektryczne szyby bawil sie ktos z was juz w zakladanie tego we wlasnym autku??podejrzewam ze piep**enia jest troche, ale za to potem jaka satysfakcja
i ile to mniej wiecej kosztuje, na allegro chodza zestawy do pary drzwi po 300 zl, a to troche duzo jak chcialoby sie zelektryzowac cale autko...
chyba ze nie warto??
slawo - 2004-09-15, 13:24
Ja sie przymierzam do elektryfikacji,jak tylko dostane komplet razem z przyciskami itd,narazie na przod,zobaczymy jak pojdzie.Pozdro
Arczi e30 - 2004-09-15, 14:06
no mysle że za mnie niż 150zł na szybe to niekupisz, chyba ze ktos bedzipilnie potrzebował kasy, ja mam elektryke w przednich drzwiach, myslę tez o tylnich, moze kiedys sie o to postaram
slawo - 2004-09-15, 16:22
U nas nie kupuje,bo i po co.Przy okazji w koncu gdzies znajde tanio.Teraz nie bylo a szukalem,ano szyb ani szyberdachu,moze teraz znajde.Powiem Wam ze coraz mnie j3-ek na szrotach,trzeba sie spieszyc....
Arczi e30 - 2004-09-15, 16:37
a gdzie są, jak u nas kupuja to niemamy sie co martwic, pojeżdzą troche w niepowołanych rekach zniszcza sie i też trafią na szroty, widząc auta klubowiczów mozna stwierdzic ze o nie dbaja jednak niejestest tak wsród innych uzytkowników, spokojnie jeszcze beda na szrotach dlugo
|
|