| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LoveJoy - 2006-09-11, 10:25 Temat postu: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W Warszawie aktywnie działa nowy nabytek policji wyposażony w kamery.
Rejestruje wszelkie wykroczenia. Jest to biały VW LT o numerach WU 56323, na dachu ma zamontowane dwie obrotowe kamery na wysięgnikach
Fotka dostępna na życzenie
Pozdro
LJ
Domel - 2006-09-11, 10:40
O k.... ale wynalazek....
Ale z takich kamerek, to chyba prędkości nie są wstanie określić...
Mariusz - 2006-09-11, 10:58
Nie wiemczy taki nowy ... służy już jakiś czas stołeczniakom
Swojego czasu na stronie arbiter.pl fotograf obfotografował ten samochód i za upublicznienie nieoznakowanego pojazdu Policji wytoczono mu proces ... mógłbym zrobić Ci to samo ... lepiej ściągaj te foto ...
| Domel napisa/a: | | Ale z takich kamerek, to chyba prędkości nie są wstanie określić... |
Skąd ta pewność, że w środku nie ma fotoradaru ?
LoveJoy - 2006-09-11, 11:21 Temat postu: /// Siema,
Mariusz, Ty co pies jesteś że chcesz mi proces wytaczać
Ale jak Cię tak to razi to proszę bardzo - fotka usunięta.... Jak ktoś będzie chciał to wyślę na PW - tego mi nie zabronisz
Pozdro
LJ
Łukasz - 2006-09-11, 11:25 Temat postu: Re: ///
| LoveJoy napisa/a: | Siema,
Ale jak Cię tak to razi to proszę bardzo - fotka usunięta.... Jak ktoś będzie chciał to wyślę i tak - tego mi nie zabronisz
Pozdro
LJ |
Skąd Ty się urwałeś Mariusz jest policjantem.
LUKAS - 2006-09-11, 11:45
Poproszę foto na maila
grucha - 2006-09-11, 12:30
Ten Samochód o ktorym pisze LoveJoy to tzw Mobilne Centrum Monitoringu.
Można czasami zobaczyć jak to działa w prgramie "Uwaga Pirat" w TVN Turbo
Rejestruje wykroczenia po czym powiadamia patrol drogówki i hyc już Cię mają
RoboCop - 2006-09-11, 12:42 Temat postu: Re: ///
| LoveJoy napisa/a: |
Ale jak Cię tak to razi to proszę bardzo - fotka usunięta.... |
wystraszyłeś się??
LoveJoy - 2006-09-11, 12:50 Temat postu: /// Siema,
Robo, nie tyle co się wystraszyłem tylko że nie potrzebuje mieć policji na głowie, przez taką głupotę... A jak chłopak pracuje w psiarni to chyba wie co mówi, nie? Po cholere maja mnie ciągać po sądach i innych tego typu pierdołach? To się nazywa słuchanie tych co wiedzą więcej a nie strach... A fotka już dołączyła do kilku chłopaków z forum
Poza tym tak jak pisze Grucha - ta fura jest pokazywana na TVN Turbo, więc i tak jest już niektórym znana...
Pozdro
LJ
Mariusz - 2006-09-11, 12:52
Ja bym Ci nie wytoczył procesu, bo to nie w moim interesie (nie moja jednostka), ale są sekcje, które "patrolują" internet. Skoro tam wytoczyli proces, to czemu nie tu ?
Dając takie info na publiczne forum dajesz szanse potencjalnemu przestępcy.
Zrobiłem to tylko w Twoim interesie
Piotrek - 2006-09-11, 13:05
a jesli nie były by podane numery rejestracyjne to tez problemy?
LoveJoy - 2006-09-11, 13:06 Temat postu: fota Siema,
Mariusz - rozumiem , dlatego skasowałem fotę - nie mam czasu na ciąganie się po sądach za takie pierdoły....
A że są jednostki do szpiegowania netu to wiem, ale ten samochód i tak był pokazywany już publicznie (TVN Turbo), więc chyba im też powinni wytoczyć proces, nie sądzisz?
Pozdro
LJ
Firley - 2006-09-11, 17:43
| Mariusz napisa/a: | Nie wiemczy taki nowy ... służy już jakiś czas stołeczniakom
Swojego czasu na stronie arbiter.pl fotograf obfotografował ten samochód i za upublicznienie nieoznakowanego pojazdu Policji wytoczono mu proces ... mógłbym zrobić Ci to samo ... lepiej ściągaj te foto |
Wydaje mi się że troszke przesadzasz kolego policjancie
duchPW - 2006-09-11, 17:59
Mógłbym, a zrobię .... spokojnie
Policjantem się jest 24h/dobę
Darek W-wa 735 - 2006-09-11, 21:30
Widziałem ostatnio to cudo na rondzie Żwirki i Wigury/Sasanki.Na CB radiu nadają o tym autku.
Rafał - 2006-09-13, 08:04
| PioterW napisa/a: | Mógłbym, a zrobię .... spokojnie
Policjantem się jest 24h/dobę |
Mariusz - 2006-09-13, 23:55
Spokojnie, nie ma powodów do obaw
Chciałem tylko przestrzec co czeka za publiczne ujawnianie pojazdów nieoznakowanych.
webretti - 2006-09-14, 00:02
| Mariusz napisa/a: | Spokojnie, nie ma powodów do obaw
Chciałem tylko przestrzec co czeka za publiczne ujawnianie pojazdów nieoznakowanych. |
dokładnie, kolega wie co mówi, a tak a'propo to nasze forum i tak jest pod kontrola z uwagi na marke BMW 8)
i jak ktoś wcześniej zauważył, policjantem sie jest 24h/dobe 8)
Mariusz - 2006-09-14, 00:54
Zawsze służę pomocą na tyle na ile mogę
|
|