| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - dostawca internetu na Pradze ??
Marcin e30 - 2006-09-01, 15:45 Temat postu: dostawca internetu na Pradze ?? Witam wszystkich.
Mam takie pytanie - jaki dostawca internetu na Pradze (konkretnie na Pradze Południe ) ma najkorzystniejsze warunki
napewno macie jakieś opinie i chętnie je poznam. netu potrzebuje dla mojej dziewczyny i nie chciałbym aby to była jakaś lipa za kosmiczne pieniądze, filmów i muzy sciągać raczej nie bedzie więc wystarczy jakieś "normalne" łacze, tepse zostawiam narazie na koniec.
duchPW - 2006-09-01, 15:53
jak dziewczę ma kablówkę, to niech zapyta czy jest możliwość podłączenia netu - jak blok nie jest okablowany, to raczej będzie ciężko
niestety wybór jest niewielki - kabel albo neostrada (chyba, że działa tam jakiś operator radiowy)
Menel - 2006-09-01, 18:04
ja tam zasysam od sasiada pedofila juz od 2 lat. nic nie kuma bo przeglada tylko stronki z golymi chlopcami
LoveJoy - 2006-09-02, 10:02 Temat postu: net Siema,
Jak ma w bloku astercity to niech podepnie się pod kabelek - w miare dobrze działa.
Chello (upc) raczej nie polecam, bo strasznie pływa prędkość...
Oczywiście pozostaje jeszcze nerwostrada
Pozdro
LJ
Firley - 2006-09-02, 16:14 Temat postu: Re: net
| LoveJoy napisa/a: | Siema,
Chello (upc) raczej nie polecam, bo strasznie pływa prędkość...
LJ |
ciekawe skad takie info
Ja polecam ci własnie chello jest naprawde szybkie nie musisz zakładać specjalnie telewizji kablowej zeby miec net Pozatym ceny wachaja sie od 60 do 90 zł miesiecznie w tym drugim dostajesz 2MB czyli całkiem sporo jak na domowe potrzeby
Za takie same łącze w neostradzie płacisz 2 razy drozej tak samo jak aster nie jest zbyt tanim dostawcą
Musisz sie najpierw zorientowac czy na twoim osiedlu mozliwe jest zalozenie chello bo nie wszedzie na pradze pld jest to mozliwe
LoveJoy - 2006-09-04, 11:51 Temat postu: Re: net Siema
Info z doświadczenia niestety... miałem chello, miałem aster i uważam, że nerwostrada jest (póki co) najlepsza....
Poleciłbym blueconnect z ściERY, ale wspominałeś o kosztach a blue tani nie jest
Pozdro
LJ
Łukasz - 2006-09-04, 12:23
blue jest spoko, laptok i forum masz nawet na kiblu.
Heja!
LoveJoy - 2006-09-04, 13:01
| Łukasz napisa/a: | blue jest spoko, laptok i forum masz nawet na kiblu.
Heja! |
Siema,
A myślisz, że gdzie piszę niektóre posty? Tylko tam została mi odrobina prywatności
Pozdro
LJ
Rafał - 2006-09-04, 13:33
| Łukasz napisa/a: | blue jest spoko, laptok i forum masz nawet na kiblu.
Heja! |
lukasz na forum moze wchodzic tylko z kibla
tak to jest jak ma sie żone
3-4 godziny dzienni rany !! łukasz nie masz odciskow ?
Łukasz - 2006-09-04, 13:35
| Rafał napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | blue jest spoko, laptok i forum masz nawet na kiblu.
Heja! |
lukasz na forum moze wchodzic tylko z kibla
tak to jest jak ma sie żone
3-4 godziny dzienni rany !! łukasz nie masz odciskow ? |
kupiłem specjalne żelowe podkładki pod tyłek
http://www.allegro.pl/ite...sz_zelowe_.html
5 kupiłem
Firley - 2006-09-04, 20:22 Temat postu: Re: net
| LoveJoy napisa/a: | Siema
uważam, że nerwostrada jest (póki co) najlepsza....
|
ehh taryfa 256 miesiecznie kosztuje mnie ok 90 zł do tego dochodzi abonament telefoniczny 45zł w ciagu ostatniego polrocza ok 20 razy zerwalo mi sie polaczenie do tego kolosalny mół w otwieraniu stron duze pingi i oczywiscie co za tym idzie lagi na serverach nie mówiąc nic o ograniczeniach w sciąganiu plików
no coz jednym sie to podoba drugim nie
na drugim kompie mam zainstalowane chello 2mb (4 razy wieksze jak w neo) 90 zł abonamentu (za sam internet bez koniecznosci zakladania tv) innych rzeczy nie ma nawet sensu porownywac bo lacze czello jest o niebo lepsze od tp
duchPW - 2006-09-05, 12:53
wszystko zależy od tego co jest na tej Pradze dostępne - z tego co się zorientowałem, to z reguły tam gdzie jest aster nie ma chello i odwrotnie
Marcin e30 - 2006-09-07, 11:17
dzięki chłopaki
rozejrze się i coś jej wybiorę
|
|