| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Przeciek do środka E36
ajmax - 2006-08-31, 21:53 Temat postu: Przeciek do środka E36 Dziś rano,gdy otwarłem bejce myślałem ,że mnie krew zaleje na tylnych siedzeniach mokre plamy tak jakby ktos sie na nie zlał.Przez dwa dni intensywnie padał deszcz.Nie wiem gdzie to może przeciekac gdy otwarłem bagażnik to wykładzina też jest mokra wiec wydaje mi sie ze woda scieka do bagażnika a potem dochodzi do tylnych siedzen .Czy miał ktos z was podobny problem ????Njagorsze jest to ze w sobotę jeżdze na weselu a siedzenia mam całe mokre.Pomóżcie nie chce zrobic kumplowi siary na weselu jak goscie wyjdą z mokrymi tyłkami z bejcy,ale by było gadki hehehe.
Bruner - 2006-08-31, 21:57
Nie wiem jak w E36, ale w E30 przewaznie leje sie przez uszczelki tylnych lamp, sprawdz je. A co do wysuszenia kanapy to nie widze problemu, da sie je latwo wyciagnac. Wyjmujesz, farelka i jechana, goscie nie moga sie pomoczyc A tymczasem sprawdz te lampy
Gepard - 2006-08-31, 22:37
raczej stawial bym na szybe skoro tyle tego jest moze ktosz szybke wymienial i jest zle wklejona wskocz do auta i popros kogos aby lal wode sprawdz tez uszczlke bagaznika.
|
|