BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Szpetne beemki w Toruniu

ChriS - 2006-08-26, 23:14
Temat postu: Szpetne beemki w Toruniu
Zrobiłem taką oto nagrodę na zlot w Toruniu
[img][/img]
Następnie komisja w składzie: RoboCop,Bruner,korzuch,menel,mój brat Tomek i ja wybraliśmy najbardziej festyniarską beemkę zlotu
[img][/img]
[img][/img]
Niestety gość chyba wyczuł co się święci i dał nogę ze zlotu :)
W związku z tym nagrodę otrzymał ten kto zajął drugie miejsce
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Zdjęcia nie do końca oddają ogrom tragedii jaka spotkała te beemki.
Gratulacje :mrgreen:

Mariusz - 2006-08-26, 23:19

Dwa znaczki: ///M i 316i to już faktycznie tragedia :D
A jaka była reakcja tego pana z czerwonej e30 ? Na początku zmieszany, a potem uśmiechnięty czy cały czas nie kumał o co biega ?

kuzyn - 2006-08-26, 23:24

powiedziałeś mu za co dostaje tę nagodę? :lol:

ale kurde faktyczie jak się tak przyjżeć zdęciom to festyn nieziemski :roll:

Pułkownik Zuber - 2006-08-27, 00:03

Ale sie uśmiałem :!:

Świetny pomysł z tą "nagrodą" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Labrador - 2006-08-27, 00:26
Temat postu: Re: Szpetne beemki w Toruniu
ChriS napisa/a:
Zrobiłem taką oto nagrodę na zlot w Toruniu

Następnie komisja w składzie: RoboCop,Bruner,korzuch,menel,mój brat Tomek i ja wybraliśmy najbardziej festyniarską beemkę zlotu

gratuluje pomysłu niezły ,ubaw :wink: :mrgreen:

Dixi - 2006-08-27, 00:29

pomysl zajefany :D :mrgreen:
swietnie mnie to rozbawilo ale z 2 strony szkoda czlowieka tyle sie nameczyl przy aucie a my sie smiejemy ciekawe czy wie dlaczego akurat on dostal nagrode... chociaz z 3 strony teraz po namysle to chyba bardziej szkoda mi beemki niz wlasciciela :D

kuzyn - 2006-08-27, 00:54

całe życie "upiększał" swoje auto, każdą wolną kasę ładował w kolejne
gadzety tuningowe a tu o! takie podsumowanie...podważyliście sens jego życia :wink:

jeszcze się biedak zamknie w sobie :lol:

Menel - 2006-08-27, 03:45

hehe, szkoda ze uciekl ten koles od tej zoltej ale faktycznie zczaila sie jego kobitka i chyba nie chcieli kaszany :wink:
jutro wkleji shrek czarna e30 ktora ominelismy bo stala za kiblami i za wjazdem , moglaby byc ostra konkurencja..

Szef_22 - 2006-08-27, 09:19
Temat postu: .
Dixi ma racje szkoda człowieka,fura wygląda jak wygląda,ale widać włożyl w nią dużo pracy,dla niego jego auto jest najpiekniejsze.Przyjechał na zlot pewnie dlatego,że uwilebia marke BMW tak samo jak wy,za rok mozliwe ze nie przyjedzie wcale, ba może nawet zamieni auto na jakiegos wałweja.Uważam,ze ta nagroda skoro juz jest to powinna byc przyznawana na forum a nie osobiscie.Nie każdy preferuje original style czy jakies tam inne,na klapie ma 316 bo tak pewnie miał od nowsci a znaczek "M" zapodał bo pewnie chciał mieć jakis element związany z tym kultowym modelem.Osobiscie tak samo jak wy uważam,ze ładownie 100kg laminatu z allegro do bmw to profanacja tej marki,ale każdy ma swój gust.Przeglądajac auta "komisji" w dziale "nasze smigiełka" która przyznała tę nagrodę,jakos szczęka z wrażenia mi nie opadła.Pewnie zaraz zostane ostro skrytykowany za to napisałem,ale poprostu wyraziłem swoją opinie na temat tej "nagrody".Pozdrawiam Bartek
KORDI - 2006-08-27, 10:40

Niby masz racje bo to jednak jest publiczne zbijanie sie z gościa..
Ale prawda jest też taka że srobił taka wioche ujakich mało.... :lol: :lol:
Co inego już ta żółta bo tamten dowalił festyniarskie ospojlerowanie..ale ten koleś wyszedł z założenia tjuning naklejkowy...bo przecież prócz wszelkiego rodzaju naklejek i spojlera wyglądajacego jak z desek to nie zrobił przy niej nic....nawet jej nie zglebił...więc jednak zbyt wiele pracy w to auto nie wsadził....więc już nie róbmy z niego jakiegoś męczennika......tutaj bardziej ta betka cierpi....

Ale to też tylko moje zdanie..... ;)

PozdrOOfki.... :-D

ChriS - 2006-08-27, 11:07

Gość który dostał nagrodę faktycznie był zmieszany i za bardzo nie kumał o co chodzi.
Nagroda była za "tuning"-my wiemy o co chodzi ,a on może żyć w niewiedzy.
Faktycznym zwycięzcą była ta żółta-trzeba było ją widzieć na żywo,aż płakać się chciało.
Teraz już się nie da cofnąć nagrody.Na następny zlot postaram się przygotować nagrodę za najładniejszą beemkę zlotu.

Szef_22 - 2006-08-27, 11:22

Może po przeczytaniu tego wszystkiego własciciel za rok zaskoczy nas wszystkich zdejmie naklejki i inne gadżety ,swapnie slinik na cos konkretnego i zdobedzie nagrodę najładniejszego auta zlotu.
Shreku - 2006-08-27, 11:39

kolejny kandyadat do nagrody :mrgreen: :D

ChriS - 2006-08-27, 11:55

Tak ta czarna byłaby rewelacją gdybyśmy ją wczesniej zobaczyli :mrgreen:
Shreku - 2006-08-27, 11:59

menel to sie w niej "zakochał" :lol: , mam jeszcze inne "bryki" ale foty zapodam późnej
Menel - 2006-08-27, 12:02

ta ostatnia byla debesciak :lol:
czerwona 1.6 byla na 2 miejscu ,szkoda ze zolta uciekla. silnik miala sprayem pomalowany tak ze i na kable polecialo :wink:
szef, nagroda byla przyznana przez forumowiczy ktorzy byli na zlocie wiec przeciez to samo..
bylo duzo e36 ktore wygladaly jak z kosmosu ale w nich bylo widac ogrom wlozonej pracy.np full spoilerow,szpachli itd ale ladnie spasowane,idealnie pomalowane,oryginalne lampy lexus,felgi 17 skrecane wiec taki niby prawdziwy TUNING SHOW.

Szef_22 - 2006-08-27, 12:39

Niestety zabraklo mnie w tym roku w Toruniu,ale mam pytanko:Czy była ta alpina e36 ktora została okrzynięta autem zlotu w zeszłym roku?Jesli tak to jakich zmian własciciel dokonał? :D
korzuch - 2006-08-27, 12:54

yo!
alpina była i upalała dętke jak trzeba jak komus sie to oczywiscie podoba co do zmian nieogladałem tego auta wolałem z barabusem i menelem pogadac :mrgreen:
pozdro

ChriS - 2006-08-27, 13:22

Chyba doszły nowe wloty na bokach w tym czymś co kiedyś było Alpiną.I trochę więcej srebrnego koloru na drzwiach.
Scigany - 2006-08-27, 13:39

Shreku napisa/a:
kolejny kandyadat do nagrody :mrgreen: :D
[url=http://img220.images...ln7.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img220.images...gl5.jpg]Obrazek[/URL]

co sie ( z nią ) stao ?? ?

ten na zdjeciu to domyslam sie ze nie dumny wlasciciel ?

Miki - 2006-08-27, 14:00

moze to przyszly wlasciciel?
:lol:

emaloo - 2006-08-27, 16:06

Pierwsze miejsce zdecydowanie powinna zająć ta którą pokazuje Shreku, stala przed samym wejściem prawie i od razu rzucała na kolana :mrgreen:
Menel - 2006-08-27, 17:33

tak, na fotce to ja i chyba wiem co teraz kupie po stracie mojej :lol:
szkoda ze zakrylem srebrne plomienie na boku, troche ich tam jest.
na alpina e36 nie glosowalismy bo juz sie przejadla, ile razy moze wygrywac na najwiekszy wies tuning,poza tym pierwszy raz palila kapcie jedne za drugim i to ostro,pozniej latala po torzez na czas. koles w koncu troche wykorzystuje jej moc.

emaloo - 2006-08-27, 17:51

ano latala dobrze... ostatni zakret koleś pokonywał najlepiej (czyt. najefektowniej) :twisted:
MrKrYH_e34 - 2006-08-27, 19:20

jak dla mnie to festynem jest taka nagroda ..bo nie nabijamy sie z wlascicieli ale z samej marki :D powodzenia przy krytykowaniu innych bo tak najprosciej ... musicie zrozumiec ze jeden woli matke inny corke .. tak wiec to co sie wam NIE podoba dla tych wlascicieli moze byc wszystkim .. i odwrotnie .. jak dla mnie to jest jakies ograniczenie z waszej strony ale mam nadzieje ze ktos z tych nagrodzonych przywita was z taka sama nagroda za wasze poglady :P pozdrawiam hehehehe
Scigany - 2006-08-27, 19:40

menel napisa/a:
tak, na fotce to ja .

menello to Ty na focie ?? :)

te otwory na wydechy to chyba cążkami do paznokci sa powycinane

Menel - 2006-08-27, 20:52

MrKrYH_e34 napisa/a:
jak dla mnie to festynem jest taka nagroda ..bo nie nabijamy sie z wlascicieli ale z samej marki :D powodzenia przy krytykowaniu innych bo tak najprosciej ... musicie zrozumiec ze jeden woli matke inny corke .. tak wiec to co sie wam NIE podoba dla tych wlascicieli moze byc wszystkim .. i odwrotnie .. jak dla mnie to jest jakies ograniczenie z waszej strony ale mam nadzieje ze ktos z tych nagrodzonych przywita was z taka sama nagroda za wasze poglady :P pozdrawiam hehehehe

nie kumam cie, dostal puchar ze statuetka spoilera wiec wie o co biega.tym bardziej ze nie byl zrobiony z plasteliny czt jakis malinek flamastrem na kartce.na przyszly raz mozna pomyslec nad czyms takim na najwieksza glebe, najlepsze palenie gumy ale wedlug nas czyli bardziej drifting, najladniejszego klasyka..itd itd.
MrKrYH_e34, cos ci poczucie humoru spadlo :lol:

ChriS - 2006-08-27, 21:16

Jacek mówisz i masz :D
Na majówkę zrobię nagrody dla najładniejszej beemki,najniższej(będziemy mierzyć) i najlepszego klasyka(czyli seryjna beemka)

MrKrYH_e34 - 2006-08-27, 21:17

hehehehe nie nie mi nigdy nic nie spada 8) poprostu odebrałem ten temat jak legalne nabijanie sie z kogos lub czegos i wreczanie mu dennej nagrody tylko po to by z niego pozniej drzec łacha jaki to wiesniak, i zastanawiac sie czy wie za co i w jakich intencjach to otrzymuje !! Fotum to tylko forym kazdy sie moze wypowiedziec tak wiec to zrobilem .. fak mi tez ego tupu modyfikacje nie podchodza .. ale jak mowie jeden lubi to inny tamto .. dla jednego e46 jest boskie dla innego tylko e 30 jest swietoscia tak wiec zdania sa podzielone i pewnie tak samo podzielone sa zdania w kwestii modyfikacji pozdrawiam ;) i nadal mma usmiech :twisted:
Menel - 2006-08-27, 22:53

krychu, nie nabijalismy sie z ludzi tylko ze stylu tjuningowego..wiec nie bylo czegos takiego ze podchodzilismu i gadka" ale masz wiejski tjuning,czlowieku wstydz sie "
wiec takie male urozmaicenie zlotu.

nokerman - 2006-08-28, 08:22

ChriS napisa/a:
Jacek mówisz i masz :D
Na majówkę zrobię nagrody dla najładniejszej beemki,najniższej(będziemy mierzyć) i najlepszego klasyka(czyli seryjna beemka)

a na tabliczce przydałoby sie napisać kto to sponsoruje :D :D

RoboCop - 2006-08-28, 11:07

emaloo napisa/a:
ano latala dobrze... ostatni zakret koleś pokonywał najlepiej (czyt. najefektowniej) :twisted:

najlepszy, najefektowniejszy przejazd miał mój ziomek Adrian z częstochowy (nie wiem jak z czasem przejazdu) w 325 e30... ten a Alpiny był niezły ale Adrianowi do piet nie dorasta...
co do Alpiny, to ona od zawsze jarała gumy w Toruniu - patrząc jak zasuwał na torze i porównując z tą niebieską e46 coupe (z silnikiem M3) - widać że auto mimo ostrgo traktowania wciąż trzyma moc - jednak Alpina wie jak robić silniki...
auta "tuningowe";
było ich troche ale wbrew pozorom, wcale nie było tego dużo - chyba poziom uświadomienia właścicieli BMW wzrasta :lol: - muszę się z ciekawości przejechać na jakiś zlot tuningowy i zobaczyć co tam ludziska wyczyniają :wink:

ps. a puchar Chrisa był zajefajny - można pozazdrościć zmysłu artystycznego :D

Miki - 2006-08-28, 17:15

menel napisa/a:

na alpina e36 nie glosowalismy bo juz sie przejadla, ile razy moze wygrywac na najwiekszy wies tuning,poza tym pierwszy raz palila kapcie jedne za drugim i to ostro,pozniej latala po torzez na czas. koles w koncu troche wykorzystuje jej moc.

wykorzystuje bo moze chce niedlugo pogonic auto do żyda wiec mu jej nie szkoda juz?

RoboCop - 2006-08-28, 19:58

Miki napisa/a:

wykorzystuje bo moze chce niedlugo pogonic auto do żyda wiec mu jej nie szkoda juz?

Miki, przeczytaj mój post powyżej... gość wkłada dużo wysiłku w zeszpecenie auta, ale
trzeba mu przyznać, że jeździć potrafi i na prawie każdym zlocie w Toruniu to pokazuje...

lagadula - 2006-08-28, 20:04

Menel przyznał sie, zamieniłeś swoją na tą czarną lux-rakiete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale wiocha, jasny ry.... :lol: :lol:

Bruner - 2006-08-28, 20:17
Temat postu: Re: .
Szef_22 napisa/a:
Przeglądajac auta "komisji" w dziale "nasze smigiełka" która przyznała tę nagrodę,jakos szczęka z wrażenia mi nie opadła.

Miedzy autami komisji, a wyroznionymi jest jedna zasadnicza roznica - te pierwsze moze szalu nie robia (chociaz chyba nie ma osoby ktora nie obejrzy sie za E30 Chrisa i E36 Korzucha), to obojetnie gdzie bysmy nimi nie pojechali, nikt z politowaniem nie odwroci wzroku, a pierwsza mysla na temat wlasciciela na pewno nie bedzie cos w stylu "boze co za wiesniak". Co do nagrody to po pierwsze tak jak Chris napisal, bylo to zrobione delikatnie, nikt nie zostal upokorzony , na pucharku byla tabliczka nagroda za najlepszy "tuning" BMW. My wiemy o co chodzi, a koles jak pomysli to moze tez dojdzie do podobnych wnioskow. Po drugie faktycznie, o gustach sie nie dyskutuje. Jak ktos lubi to niech zaklada spoilery, lambo doors, siatki, brewki, folie i co tylko mu przyjdzie do glowy. Ale niech sie troche do tego przylozy, tak jak chocby wlasciciel wspomnianej Alpiny czy blekitnej E36 z lambo doors. Moze i te samochody to totalne bezguscie, ale jedno trzeba przyznac - sa zrobione perfekcyjnie, nigdzie nic nie odlazi, szpachel nie peka itd. A fury ktore dostawaly punkty byly zrobione tak, jakby wlasciciel wpadl na pomysl przerobki na godzine przed zlotem. Ta zolta wygladala jak pomalowana walkiem, pod maska farba splywala i chlapala na wszystko wokol (np wspomniane przewody), zle spasowane, krzywo zamocowane spoilery, odlazacy i pekajacy szpachel, wszedzie tasma klejaca i blachowkrety, itp itd. Tak jak napisalem, moze byc bezguscie, ale niech sie ktos chociaz przylozy do pracy. Wlasnie dlatego nie wygrala Alpina czy kilka innych samochodow, ale bezguscie skrzyzowane ze szczytem niechlujstwa.

Menel - 2006-08-29, 00:37

shreku, wklej tego kompacta z alienowymi tylnymi lampami. tego tez jakos przeoczylismy :lol: ale bedzie polewka :lol:
Shreku - 2006-08-29, 10:51

oooo..........

Łukasz - 2006-08-29, 11:08

OOOO....własnie takie cuś mi pasuje :lol:

Wygląda jak jakiś owad :mrgreen:

1.6????? :lol:

ogolny - 2006-08-30, 19:27

8) Szpetne,brzydkie Ale każdy z właścicieli włożył w to swoją kaske i czas bo widocznie kochają BMW.Kochać nie zawsze znaczy to samo. :shock: :lol:
RoboCop - 2006-08-30, 19:35

jedne z 4 kpl RS-ów jakie były na tegorocznym Toruniu (15/7 ET25) - daje foty tutaj z wiadomych powodów :lol:

Łukasz - 2006-08-30, 19:49

RoboCop napisa/a:
jedne z 4 kpl RS-ów jakie były na tegorocznym Toruniu (15/7 ET25) - daje foty tutaj z wiadomych powodów :lol:
[url=http://img131.images...hx8.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img178.images...is3.jpg]Obrazek[/URL]

oj nie są takie złe, ale na furze z kilometra widać tonę szpachli :lol:

Arczi e30 - 2006-08-30, 19:57

hot-rod-y nie maja tak wyklepanych blotnikow .... pewnie chcial wlozyc 18-tki ... ale zalozyl 15-tki ... widzialem go na wlasne oczy ...
RoboCop - 2006-08-30, 20:12

były (oprócz moich i Barabusowych) właśnie dwa e30 na takich zaniedbanych RS o ET 25 - te drugie, którym nie zrobiłem fot miał braki w deklach -ale ogólnie pozatym, że do malowania i polerki mechanicznie wyglądały na niepouszkadzane - niestety obydwaj właściciele nie chcieli słyszeć o sprzedaży - a te koła jak nie są wypolerowane, to kible straszne :lol: lepsze cokolwiek innego, zwyczajnego...

i ulubione "tuningowe" auto z Torunia: