| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Niewielki transport z Sanoka lub Krakowa do Wawy potrzebny
Grzesio - 2006-08-20, 21:45 Temat postu: Niewielki transport z Sanoka lub Krakowa do Wawy potrzebny Siemka
Potrzebuję przewozu szybek (6szt) do e30 z Sanoka bądź Krakowa do Warszawy, jeżeli ktoś by się wybierał w tamte okolice lub jechał do Wawy i był taki dobry i przywiózł mi te szybki, byłbym dozgonnie wdzięczny ( o flascze nie wspomnę )
A może ktoś do Torunia na zlot z tamtych okolic się wybiera to też mógłbym je tam odebrać
Piotrek - 2006-08-20, 21:54
Grzesio daj mi jakies szczegóły na pw , moze będę Ci mógł pomóc
Grzesio - 2006-08-24, 21:12
i co nikt nie będzie mógł mi pomóc
Lord Lukasz - 2006-08-25, 16:23
Załatwiłem transport do Krakowa moich szybek i woże je zapakowane już od wtorku ale Grześ coś ucichły i szczerze mówiąc nie patrzyłem do pudełka ale nie wiem czy nadal wszyskie są całe czekam na info bo koleś kursuje codziennie sanok-kraków
Piotrek - 2006-08-25, 16:30
Grzesio póki co nikt nie wybiera się odemnie do Wawy.Jak będę wiedział ze jedziemy to dam znac.
Grzesio - 2006-08-25, 20:40
W Toronto pogadam z chłopakami to coś napewno wykombinujemy. A jak nie to jak będę wracał z Katowic to zajadę do Kraka tylko jeszcze nie wiem kiedy pojadę
|
|