| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - do ludzi z Kielc i okolic - serwis, najchetniej ASO
antimatter - 2006-06-17, 10:04 Temat postu: do ludzi z Kielc i okolic - serwis, najchetniej ASO mam na oku auto w okolicy Kielc, ale z tego co wiem, nie ma w tym miescie ASO, gdzie moglbym sprawdzic auto przed zakupem (zawieszenie, silnik, elektornike (komp), grubosc lakieru itp.)
moze ktos zna najblizsze ASO (Lodz, Czestochowa?) albo zaklad na terenie Kielc (okolicach), godny zaufania wzgledem takiego przegladu?
Autko jest ladne, ale...chyba zbyt ladne
chodzi o E34.
pozdro.
a.
Dee Jay - 2006-06-17, 14:46
Znajdz dobrego mechanika, odwiedz autem diagnostyke. W ASO nie warto przepłacać a i tak w większości wypatków to znakomici "fachofcy".
antimatter - 2006-06-17, 14:59
| Dee Jay napisa³/a: | Znajdz dobrego mechanika, odwiedz autem diagnostyke. W ASO nie warto przepÅ‚acać a i tak w wiÄ™kszoÅ›ci wypatków to znakomici "fachofcy". |
rzecz w tym, ze auto jest wlascicielem wspanialego artysty plastyka , albo faktycznie jest w IDEALNYM stanie i jest warte dolozenia tych 3-4tys w porownaniu z innymi tego typu BMW E34.
wszystko raczej sobie zorganizuje, bardziej chodzi mi o wskazanie naprawde uczciwego fachowca od BMW z kanalem..
|
|