| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kot który uwielbia BMW;D
Kowal - 2006-06-15, 23:07 Temat postu: Kot który uwielbia BMW;D Zobaczcie gdzie mój kot najbardziej lubi przebywać
Dee Jay - 2006-06-15, 23:13
Za kratami.
Wie co najlepsze. 8)
SmasherE30 - 2006-06-16, 00:12
to trzeba było uzyć klaksonu ... miałbys filet z kota
Mc - 2006-06-16, 00:41
Kocurek jest zajefajny i wie czym się wozić... niestety jest jeszcze za mały i nie siega do pedałów, więc jeździ pod chłodnicą..
kamil.k - 2006-06-16, 07:36
radze go oduczyc siadania w takich miesjcach - taki sam kotek u mojej babci tez tak wchodzil i raz go brat przewiozl passatem - jechal ponad 60 i koteczek wypadl na droge ; od tamtej pory juz nie wsiada do samochodu i nie podchodzi jak sie jedzie ;wtedy niezle sie pozdzieral bo droga na ktora wylecial to taki niby asfalt - ostre kamyczki ;jak go wzialem na rece to myslalem ze mu serce wyskoczy za chwile
jaqub - 2006-06-16, 08:31
w mojej okolicy jest pelno kotow "bezpanskich"... i sierciuchy jak odstawiam auto ZAWSZE siadaja na masce... tylko ze maja brudne lapki i zostawiaja slady... powod zarowno Twojego Kota jak i tych innych jest prosty... SIERSCIUCHY lubuja sie w grzaniu swojego tylka... i beda wlazic wszedzie gdzie jest cieplo...
KUKI - 2006-06-16, 09:00
Dokladnie koty lubią ciepło i mojego kolegi koty to samo robią . i jak zwykle mam maske w kocich łapkach . kiedys jego kota "burasa" troszke nastraszylismy, siedzielismy w aucie i gadalismy a kot wlazł na maske i sie patrzy na nas taki zkoncentrowany na to ja fru wycieraczki włączyłem jak sie pderwał do góry ze strachu to dodzisiaj chce mi sie smiac ,ale i tak dalej włazi na maske jak tylko sie przyjedzie
samson - 2006-06-16, 09:05
Uważaj na kiciule... widziałem jak jedna przez takie przesiadywanie źle skończyła.... wkręciła się w pasek klinowy, dramat
Arczi e30 - 2006-06-16, 09:43 Temat postu: Re: Kot który uwielbia BMW;D
| Kowal napisa³/a: | Zobaczcie gdzie mój kot najbardziej lubi przebywać
|
bardzo ciekawe ze nasz forumowy Kot jeszcze sie nie odezwał ... podobno tez lubi przesiadywac w BMW z tym ze jest ludzkich rozmiarów
RoboCop - 2006-06-16, 16:15 Temat postu: Re: Kot który uwielbia BMW;D
| Arczi e30 napisa³/a: |
bardzo ciekawe ze nasz forumowy Kot jeszcze sie nie odezwał ... podobno tez lubi przesiadywac w BMW z tym ze jest ludzkich rozmiarów |
dodam że wozi w swoim Baurze całe stado kociaków, które może są nawet lwicami
Bruner - 2006-06-16, 19:05
Smiej sie smiej, ale jak Ci sie ten kot skasztani pod maska to przez pol roku sie smrodu nie pozbedziesz Ojciec kiedys remontowal silnik i samochod stal sobie z tydzien - dwa w kacie podworka, a pod maska zamieszkaly koty. Jeszcze dluuugo po tym trzeba bylo zamykac wloty od wentylacji i otwierac okna jak sie silnik nagrzal
Dee Jay - 2006-06-17, 14:39
| Cytat: | | Uważaj na kiciule... widziałem jak jedna przez takie przesiadywanie źle skończyła.... wkręciła się w pasek klinowy, dramat |
Mojemu kuplowi kot lubiał siedzieć na oponie i nie musze mówić jak skonczył. Lepiej uważaj na kotka.
|
|