| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
FELUNEK - Nowe M3 Felgi...?
s13nismo83 - 2006-06-15, 01:02 Temat postu: Nowe M3 Felgi...? Dzisiaj probowalem nowe/uzywane Felgi...
dostane je za 2 tygodnie bo moj kolega jesze nie dostal nowych, ale zanim je zaloze to bedzie rant polerowany a srodek felgi na czarno lakierowany... co wy na to?
misza - 2006-06-15, 08:55
niezle to wyglada i chyba bym zostawil tak jak sa, bez malowania na czarno ale jak uwazasz tak zrobisz
RoboCop - 2006-06-15, 10:31
też uważam, że to bardzo udany wzór... co do tego czarnego, to sam nie wiem...
s13nismo83 - 2006-06-15, 10:54
tutaj fotki jesze tego kombi i innego M3...
zobaczymy jak bedzie sie prezentowal z tym czarnym jak bedzie zle to na srebrno polakieruje...
jaqub - 2006-06-15, 11:23
ja mam taki felunek na zime... tzn ten troszke starszy model bardziej kanciaste ramiona (chyba przed liftingiem)... i sa to chyba najmocniejsze fele jakie mozna kupic do e36... sa z jakiegos specjalnego stopu... tylko drogie sa bo nowe od 2100 do 2800 za szt. ja bym raczej nie malowal na czarno bo optycznie sie zmniejsza...
kiloff - 2006-06-15, 11:31
bardzo fajny wzor (w szczegolnosci do eMki), ale .. zostaw w orginale .. rant tez za maly zeby go polerowac .. ale byc moze beda fajnie wygladac . napewno nie maluj srodkow na czarno
luk325 - 2006-06-15, 13:36
a ja bym zrobil tak jak piszesz. rancik polerka choc nie koniecznie i fela czarna.
kamil.k - 2006-06-15, 17:46
| luk325 napisa³/a: | | a ja bym zrobil tak jak piszesz. rancik polerka choc nie koniecznie i fela czarna. |
tez bym zrobil tak jak piszesz - przynajmniej malo kto takie ma no i bedzie lepiej tarczowki widac 8)
jaqub - 2006-06-15, 22:18
| kamil.k napisa³/a: | | luk325 napisa³/a: | | a ja bym zrobil tak jak piszesz. rancik polerka choc nie koniecznie i fela czarna. |
tez bym zrobil tak jak piszesz - przynajmniej malo kto takie ma no i bedzie lepiej tarczowki widac 8) |
tarczowek to przez te felgi prawie wogle nie widac... bo fela ma szeroki dekiel srodkowy...
urbi - 2006-06-16, 00:55
rant w polere i srodek czarny !
kamil.k - 2006-06-16, 07:25
| jaqub napisa³/a: |
tarczowek to przez te felgi prawie wogle nie widac... bo fela ma szeroki dekiel srodkowy... |
zawsze jak sie pomaluje na czarno felgi to tarcze lepiej widac ,nawet jesli felgi sa takie jak te ...
jaqub - 2006-06-16, 08:17
| kamil.k napisa³/a: | | jaqub napisa³/a: |
tarczowek to przez te felgi prawie wogle nie widac... bo fela ma szeroki dekiel srodkowy... |
zawsze jak sie pomaluje na czarno felgi to tarcze lepiej widac ,nawet jesli felgi sa takie jak te ... |
w emce to moze bedzie choc skrawek widac a moze nie ale jak zaciski beda ladnie pomalowane to bedzie je troszke widac... ta felga jest MOCNO zabudowana... wiem bo mam takie na ZIME... zobacz 3cie zdjecie w pierwszym poscie... to co widac jest mniejsze niz trojkaciki hohlandu
VinCent318iS - 2006-06-29, 09:39
| jaqub napisa³/a: | | kamil.k napisa³/a: | | jaqub napisa³/a: |
zawsze jak sie pomaluje na czarno felgi to tarcze lepiej widac ,nawet jesli felgi sa takie jak te ... |
w emce to moze bedzie choc skrawek widac a moze nie ale jak zaciski beda ladnie pomalowane to bedzie je troszke widac... ta felga jest MOCNO zabudowana... wiem bo mam takie na ZIME... zobacz 3cie zdjecie w pierwszym poscie... to co widac jest mniejsze niz trojkaciki hohlandu |
jaki z tego morał trza zakupić większe tarcze , bo wzór felaszki mało spotykany
|
|