| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Serwis z pokerem-online. Jaki?
Pułkownik Zuber - 2006-05-23, 12:44 Temat postu: Serwis z pokerem-online. Jaki? Cześć.
Czy ktoÅ› z Was gra na jakimÅ› portalu w pokera Texas Hold'em na pieniÄ…dze przez internet?
Chodzi mi o taki system jaki jest np. na expekcie, czyli wpłacamy pieniążki jako depozyt na konto (może być zł, euro, $, funt) i gramy- tylko tutaj online w pokera.
Jeśli tak, to jaki portal polecacie? Chodzi o to żeby to nie był jakiś portal-słup, bo wolę pieniądze przegrać, albo "przetańczyć" niż po prostu stracić wpłacając na konto jakiemuś cwaniczkowi...
duchPW - 2006-05-23, 16:51
ja znam taki tajny portal - przynosisz do mnie kasę w depozyt i ja dalej je wpłacam odpowiednim ludziom (sam wiesz komu) - potem gra odbywa się przez jakikolwiek komunikator - niestety nie zostały dopracowane jeszcze szczegóły techniczne, więc po prostu otrzymujesz wiadomość ile osób siedzi przy wirtualnym stole, kiedy następuje rozdanie, jakie karty dostajesz, oraz jak zachowują sie kolejni gracze - niestety na razie z braków technicznych nie jest możliwe odwzorowanie oblicza graczy - jednak ma to też swoje dobre strony - można się cieszyć z dobrych kart 8)
potem po kolei licytujecie, przebijacie, sprawdzacie i dowiadujesz sie kto wygrał - z tego co wiem wszystko jest na maxa uczciwe, ale nieco nielegalne, tak więc na razie nie wolno mi więcej nic mówić - wchodzisz w to?
Dee Jay - 2006-05-23, 18:30
Hazard uzależnia. Daj sobie spokówj bo będziesz musiał BMW sprzedać.
Pułkownik Zuber - 2006-05-23, 18:49
| PioterW napisa³/a: | ja znam taki tajny portal - przynosisz do mnie kasÄ™ w depozyt i ja dalej je wpÅ‚acam odpowiednim ludziom (sam wiesz komu) - potem gra odbywa siÄ™ przez jakikolwiek komunikator - niestety nie zostaÅ‚y dopracowane jeszcze szczegóły techniczne, wiÄ™c po prostu otrzymujesz wiadomość ile osób siedzi przy wirtualnym stole, kiedy nastÄ™puje rozdanie, jakie karty dostajesz, oraz jak zachowujÄ… sie kolejni gracze - niestety na razie z braków technicznych nie jest możliwe odwzorowanie oblicza graczy - jednak ma to też swoje dobre strony - można siÄ™ cieszyć z dobrych kart 8)
potem po kolei licytujecie, przebijacie, sprawdzacie i dowiadujesz sie kto wygrał - z tego co wiem wszystko jest na maxa uczciwe, ale nieco nielegalne, tak więc na razie nie wolno mi więcej nic mówić - wchodzisz w to? |
Spoko, ten portal wydaje się być uczciwy. Zasady są proste i przejrzyste- zero krętactwa. Wchodzę w to
| Dee Jay napisa³/a: | Hazard uzależnia. Daj sobie spokówj bo bÄ™dziesz musiaÅ‚ BMW sprzedać. |
Co najwyżej nie kupię, bo póki co to nie mam BMW żeby móc je sprzedać.
Tak na poważnie, to do hazardu rzeczywiście mam słabość, szczególnie do pokera.. póki co to ogrywam kolegów na uczelni z ich pensji dlatego właśnie chciałem spróbować swoich sił przez internet
Marcin - 2006-05-23, 21:51
Gralem przez prawie rok z powodzeniem. Teraz nie mam czasu ale mysle, ze w przyszlym m cu znow usiade do stolu. Polecam:
Ultimatebet.com
Truepoker.com
Paradisepoker.com
Pokerstars.com (jest sporo dobrych graczy, trzeba uwazac).
gfeneralnie jest tego od cholery. Wpisz w google texas hold'em i znajdziesz jakas stronke z rankingiem kasyn on line z ta gra.
PZDR
Pułkownik Zuber - 2006-05-23, 22:15
| Marcin napisa³/a: | | Gralem przez prawie rok z powodzeniem... |
Dzięki za namiary!
osd - 2006-05-23, 23:27
Ja gram na www.betfairgames.com jest ok, ale tam komp jak by losuje karty,
a jak chcesz z ludzmi to gralem troche na www.unibet.com.
Pozdrawiam
|
|