BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] jinos ->> 316i

ŚP+jinos+ - 2006-05-16, 10:43
Temat postu: [E30] jinos ->> 316i
Witam
Oto nowa sesja mojego auta, ktore na dobra sprawe jest juz praktycznie sprzedane nad czym ubolewam - aczkolwiek 1.6 to w moim przypadku juz za malo.
Zdjecia sa z przed kilku dni i obecnie auto jest na dystansach 15mm z tylu. Po poludniu zrobie jeszcze kilka fotek i postaram sie wrzucic.

Za pomoc w tworzeniu auta chce goraco podziekowac Jackowi, bez ktorego kilka aspektow technicznych moglo by okazac sie dla mnie nie do przejscia.
Masz u mnie za to krate piwa :D

Jak widac nastapilo kilka znaczacych zmian i dlatego tez postanowilem zaczac nowy temat...
Czekam na ocene i pozdrawiam.

Mariusz - 2006-05-16, 10:46

Autko niczego sobie ;)
A co Ty tam masz za tłumik ? Buczy normalnie jak 1,6 czy inaczej ?

ŚP+jinos+ - 2006-05-16, 10:59

wydech marki REMUS i nie buczy tylko ryczy ;)

[ Dodano: Wto Maj 16, 2006 12:02 pm ]
Aura dzisiaj nie ulegnie zmianie wiec postanowilem wyprowadzic moja piekna na male conieco ;)
Juz na dystanach:

Jacek E30 - 2006-05-16, 13:10

Hehe zupełnie jak moja była EX :wink:

Tak jest ciemno, nisko i szeroko......................

Brawo JINOS brawo-oby tak dalej, ale za bardzo mnie przecieniasz ja Tobie tylko rad udzielałem ale przede wszystkim to Ty chciałeś odmienić swe auto także sobie najbardziej podziękuj :lol: gratuluje za wytrwałość!!!!!!!!!

Auto jak dla mnie prezentuje się jak najbardziej okazale i za to wieeeeeeelkie brawa.

Pozdro z WLKP dla MALBORKA.

P.S. Czasem felg nie sprzedawaj bo to w tym kraju towar deficytowy jak za komuny kołopaki :P

Sobek - 2006-05-16, 13:12

WOooooooooooooooooooOW
{biiiiip} germaniec, bardzo mi sie podoba tylko przod na glebe jeszcze i bedzie miodzio, szkoda ze to tylko 1.6 :lol:
Ale auto :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ŚP+jinos+ - 2006-05-16, 13:16

Jacku ta skromnosc niepotrzebna! ;)
Auto byc moze bedzie jezdzic po POZNANIU wiec kolejna ladna E30 w stolicy niemieckiego tunningu!
Pozdro, dla WLKP i mam nadzieje, ze zobaczymy sie na jakims zlocie co by mozna bylo rozpic obiecana krate piwa :D

Lord Lukasz - 2006-05-16, 13:26

Ciemno, szeroko ale nisko napewno nie jest. Pomijając silnik była by idealna jak by ktoś nie pousówał znaczków, ja bynajmniej do znaczków przywiązuje ogromną wage i jak widzee auto bez nich to uważam że właściciel ma całkowity brak szacunku do marki i kojaży mi sie to z takimi festyniarzami z Golfów czy oplów któzy też gipsują znaczki i klapy zalepiają z tyłu.
Jacek E30 - 2006-05-16, 14:52

LORD ja już wielokrotnie o tym pisałem, usunęcie emblematów to jedna z licznych cech germana!!!

A porównanie tego do festynu jest conajmniej nie na miejscu-niechcij, żebym Twoje ciemne szyby z mega komponującymi się chromami wokół okien oraz od statku kosmicznego progami przyrównał.....................

Na pewno nie jest to tak mega nisko-ale trzeba przyznać spoiler M-Technic robi swoje!!!!! Pamiętaj Ty masz 17" on ma 16stki także-także miarą gleby jest dla mnie nie prześwit miedzy kołem a nadkolem lecz odległość od najniższego punktu (zazwyczaj jest to spoiler) do ziemii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oprócz tego chyba każdy beemkowicz o tym wie, w końcu miska w M40 W E30stkach jest jeszcze niżej niż w stosunku do M20 także tu należy patrzeć na zdrowy rozsądek i tu pewnie JINOSowi o to chodziło, tak sądzę???!!!

P.S. JINOS nie ma problemu, mam nadzieje, że w sierpniu w Toruniu piwko nie jedno się wleje :P

ŚP+jinos+ - 2006-05-16, 14:58

dokladnie tak!
Napisze tylko tyle, ze i tak zygzakami musze jezdzic po drogach mojego miasta, a niekiedy planowac droge w glowie co bym zawracac nie musial, wiec w moim przypadku bylo by to samobojstwo!

Lord Lukasz - 2006-05-16, 15:23

Mam 16" :D po ostatnim kontakcie z glebą progów nie mam, w drodze MT I . Zmierzam w kierunku shadow więc chromu ani jednego nie będzie a trwa to troche bo nie łatwo skompletowac wszysko. Wyraziłem swoje zdanie i nie tylko moje jest takie, Pozatym tródno jednoznacznie określić jak ma wyglądac german gdyż ja widziałem wiele germanów ze znaczkami.

o to czy miska w m40 jest niżej niż w m20 bym sie kłucił, u mnie jak przyłożyłem MT 1 na przód to do ziemi było dokładnie tyle samo co od miski, nie wiem czy MT 1 jest niższy od MT 2 ale tak to wyglądało

Pozatym szyby czarne mam ale wszyskie jednakowe a nie z tyłu roleta, boczne tył przyciemnione, a przód zwykłe....

Menel - 2006-05-16, 15:59

no gdyby nie ta koooza z przodu ( z tylu w sumie tez) z zawieszeniem to faktycznie prawie jak german jacka.k
i szkoda ze to tylko 1.6

KORDI - 2006-05-16, 16:32

Czemu mi żadne fotki nie działają.......? :cry: :cry:

PozdrOOfki........ :D

--==maly==-- - 2006-05-16, 16:33

Mi też nie dizłają ale z tego co się domyślam widziałem ją na allegro.
Tak myślałem czy to nie twoja Jinos tylko nie wiem czemu byłem przekonany,że miałeś numery WOR a nie GMB

ŚP+jinos+ - 2006-05-16, 16:36

Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.

REPUBLIKA :( bedzie musieli sprobowac troche pozniej, wybaczcie za niedogodnosci ;)

Mariusz - 2006-05-16, 16:51

Auto powinno równie ładnie wyglądać w środku, więc ... odkurz te fotele, bo narobimy Ci wstydu składając się na odkurzacz ;-)
ŚP+jinos+ - 2006-05-16, 17:57

auto wczoraj bylo na myjni, moze nie widac tego na zdjeciach. A jesli chodzi o fotele to te pokrowce sa jakies takie dziwne, wiec musialbym kupic nowe.
Piotrek - 2006-05-16, 21:30

To jest to co lubię!!!

BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--==maly==-- - 2006-05-16, 22:20

A co zamierzasz kupić następne?
puz - 2006-05-17, 09:44

jak dla mnie rewelka gleba i gleba przez ta presje sam temu uległem taczkowoz się teraz zrobił czyt. lansowoz (nie powiem ze nie podoba mi sie to ale do tej pory pamiętam oryginalne dziewicze zawieszenie pięknie się pływało) ja tez pozbyłem się znaczków choć długo się nad tym zastanawiałem to wcale nie żałuje auto dzięki temu zyskało inny urok wracając do Twojego auta kwintesencja E30 czasem trochę żałuje ze ja poszedłem dalej i nie zostałem przy podobnej konfiguracji ale tak to jest ze w miarę jedzenia rośnie apetyt
Menel - 2006-05-17, 09:49

Cytat:
w miarę jedzenia rośnie apetyt
hehe puz, ale to do czasu (wieku :wink: ). pozniej juz wraca sie z powrotem prawie do oryginalu (jezeli chodzi o stylistyke).
ŚP+jinos+ - 2006-05-17, 12:11

--==maly==-- napisał/a:
A co zamierzasz kupić następne?

Na dzien dzisiejszy jest to Audi Coupe 2.3NG, poniewaz nie stac mnie na ladne e36, ale mozlwie, ze cos zmieni :) Wtedy bedzie to na pewno BMW z motorem przynajmniej 2.5

Arczi e30 - 2006-05-17, 12:15

jinos napisał/a:
\Na dzien dzisiejszy jest to Audi Coupe 2.3NG\

:| .... to żes wymienił Panie .... serek na gówienko :roll:

ŚP+jinos+ - 2006-05-17, 12:18

jesli juz sie stane posiadaczem takowej nie omieszkam jej zaprezentowac.
Ogolnie to na Audi B3, B4 i Coupe to patrzec nie moge, dla mnie to sa smietniki.
Ale ta byla zrobiona z glowa! I nawet zagorzaly fan BMW stwierdzi iz jest to naprawde ladne auto.
Poza tym dedykowany wydech SuperSprinta w polaczeniu z dzwiekiem 5cylindrow tego silnika daje efekt, ktoremu nie potrafie sie oprzec...

damiano_e30 - 2006-05-17, 12:26

Bardzo ładna sztuka, gratulacje
Tak wg mnie powinna wyglądać dobrze "zrobiona" e30
Ewentualnie ciut większa gleba jeszcze no chyba że u Ciebie drogi są w takim serze jak u mnie :mrgreen:
pozdro

Tomek3er - 2006-05-17, 13:15

to nie lepszy swap? od tego audi przeciez twoje e30 bardzo ładne...
ŚP+jinos+ - 2006-05-17, 13:22

koszt swapa to jakies 3tys za same czesci (silnik w dobrym stanie+zawieszenie) wiec troche to bez sensu...
Tomek3er - 2006-05-17, 18:57

zelrzy jak na to patrzec :wink:
misza - 2006-05-17, 19:56

jak mi jest smutno to ogladam sobie jakiegos germana na allegro spedzilem dzis troche czasu i mocno sie jej przypatrzylem troche mozna by ja zmienic/ulepszyc ale i tak jest spoko naprawde ladna szkoda ze to m40....
wiechue30 - 2006-05-17, 20:38

cóż tu pisać..po prostu stary, dobry G-Style :D
super wygląda na tych felgach, sam poluje na takie
szkoda że ją sprzedajesz
pozdro

Menel - 2006-05-17, 21:52

eeee..ale co ty tym AŁDI zrobisz? chyba nic poza rwaniem lasek..e30 325 cie wciagnie z pod swiatel i nawet nie polatasz sobie bokami :? no i ta ochydna deska rozdzielcza w audi..fuj fuj
piszesz ze swap okolo 3 tys...a ile bedziesz musial dolozyc do tej ałdicy ? bo za ta cene co sprzedasz e30 to coupety nie kupisz...
naprawde baze stylistyczna masz idealna do swapu wiec wsadzone tam serducho M50 powali kazdego z nog.
ja osobiscie jak bym zmienial to tylko na tylnonapedowke czyli np. prosiaka 944 turbo :wink:

Jacek E30 - 2006-05-17, 22:39

Eeetam może JINOS robi se z Was jaja :wink: a Wy wierzycie!!!!!!!!!
Menel - 2006-05-18, 01:28

dobra,dobra...juz kiedys pisal ze ma zapedy na AŁDI :lol:
ŚP+jinos+ - 2006-05-18, 10:03

wiec auto podoba mi sie bardzo i myslalem o swapie, ale chce po prostu zmienic na cos nowszego. Nie musi byc to koniecznie audi np. dlatego, ze jest to audi :o
Ale na auto bede mogl przeznaczyc powiedzmy 11k wiec czy znajde za te pieniadze E36 godne uwagi?
Jesli macie jakies pomysly to chetnie poslucham :)

Kaczor - 2006-05-18, 11:38

Wypasss e30 :mrgreen:

Naprawde bardzo ładna... :wink: