| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] tomcio83 ->> 316 1,8L
tomcio83 - 2006-05-14, 13:35 Temat postu: [E30] tomcio83 ->> 316 1,8L Alufelgi jak widac , DVD , sprt kierownica , i male dogodnienia w srodku autka.
http://img81.imageshack.u...281cie196zw.jpg
http://img81.imageshack.u...281cie200ec.jpg
http://img81.imageshack.u...281cie213ht.jpg
http://img81.imageshack.u...281cie222rh.jpg
http://img81.imageshack.u...281cie233sy.jpg
Pozdrawiam i czekam na opinie aaaaa i sorki za jakosc ale to bylo telem robione
Arczi e30 - 2006-05-14, 13:40
Zaraz posypią sie gromy ...................................
Tu raczej ludzie sa za oryginalnym stylem + ewentualny german ....
Felgi są ładne ... nie widac zeby było to 10" ... jakby auto miało gwint i gelebe np. -80/60 i nie słuzyło do codzinnej jazdy byłby miód w tym zakresie ....
po za tym jestem za org. wiec na temat spojlerów i wydechu sie nie wypowiem ...
Piotrek E-30 - 2006-05-14, 13:40
Szczerze, nie spodziewaj sie przychylnych wypowiedzi, na tym forum ponuje German stajl albo klasyk.
A tak odemnie, myslałes moze nad orginalnym ospojlerowaniem M techa ?
Mariusz - 2006-05-14, 13:43
Szczerze: mnie się nie podoba. Są gusta i guściki.
Zderzak tył i przód
Znaczek ///M tył
Co to za lotka na klapie ?
Co to za rury z tyłu ?
Co to za lampki z przodu ?
A ta brewka ?
A te lusterka ?
Brrrr ...
Pawel-e30 - 2006-05-14, 13:49
e tam nie znacie się ona jest idealna.... 8) 8) 8)
Moja też już prawie tak wygląda tylko czekam na zderzaki bo iddą za wielkiej wody
casus maximus - 2006-05-14, 13:52
no mnie twoja betka tez jakos nie pasuje...ale najwazniejsze ze tobie sie podoba...ma sprawiac frajde tobie a nie innym. pozdrawiam...( preferuje orginal bez zbednych dodatkow )
tomcio83 - 2006-05-14, 13:56
no znalazla sie 1 osoba ktorej sie podoba moja bestia.
duchPW - 2006-05-14, 14:10
tomcio83 - silnik w Twojej beci nie należy do najmocniejszych - nie myślałeś żeby odelżyć nieco autko: pozbądź się zbędnych kilogramów w postaci dokładek, zderzaków, spojlerów - zobaczysz, że od razu będzie żwawsza... a jeśli zależy Ci na opinii forumowiczów, to po odjęciu tych dodatków autko zystka coś jeszcze
Bajka - 2006-05-14, 14:25
to taki niedzielny żart, tak?
mamy kolejną emkę z "pięknymi" dokładkami na polskich drogach, ehh...
nawet nikt nie zdążył powiedzieć, żeby robić swap silnika... wszyscy tak się przejęli wyglądem
Pioter bardzo dyplomatyczny post!
KORDI - 2006-05-14, 14:31
No........może faktycznie zastanowiłbyś sie nad odciążeniem autka.....?
Jeśli Tobie sie podoba takie ospojlerowanie to OK.ale może chociarz troche walniesz ją niżej....?znacznie lepiej by wyglądała.....
Hmm....no nie wiem co napisać....
A zapodaj fotki środka.....
PozdrOOfki......
Pawel-e30 - 2006-05-14, 14:33
| KORDI napisał/a: | A zapodaj fotki środka.....
PozdrOOfki...... |
kordi zastanow sie najpierw czy chcesz zobaczyć środek po tuningu
KORDI - 2006-05-14, 14:37
| Pawel-e30 napisał/a: | | KORDI napisał/a: | A zapodaj fotki środka.....
PozdrOOfki...... |
kordi zastanow sie najpierw czy chcesz zobaczyć środek po tuningu |
Nie no właśnie sie zastanawiałem.. ale może akurat w środku jest w miare fajnie.....?
Staram sie znaleźć punktu zaczepienia.....
PozdrOOfki....
Mariusz - 2006-05-14, 14:38
Nie ma co zrażać chłopaka
Damy mu szansę ? Pomożecie ?????
Jacek E30 - 2006-05-14, 14:39
Generalnie wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAA
KORDI - 2006-05-14, 14:40
| Mariusz napisał/a: | Nie ma co zrażać chłopaka
Damy mu szansę ? Pomożecie ????? |
Jestem za...!!
Może uda sie Go ściągnąć na dobrą droge......
PozdrOOfki......
tomcio83 - 2006-05-14, 14:56
troche nizej bedzie na pewno tylko musze amorki i sprezyny kupic tylko za bardzo mi sie nie chce
duchPW - 2006-05-14, 16:48
jak wywalisz zbędne plastiki, to Ci się zachce - do dzieła - uratuj ją
Lord Lukasz - 2006-05-14, 18:24
Nie no ludzie ! co ona Ci zrobiła że ją tak zdewastowałeś ?? chyba że ktoś inny to zrobił więc pokaż że jesteś porządny człowiek i pościągaj te wszyskie gipsy, potem zniszcz,spal i wżuć do rzeki żeby inny oszołom tego nie pozakładał.
Przecież to jest BMW i to jeszcze e30 w wąskiej lampie, ratuj ją !!!
Ogólnie zdołowałem sie bardzo patrząc na te fotki
David - 2006-05-14, 18:31
Okropnie wyglada to auto!!! WYWAL TEN PLASTIK!!! (przepraszam wlokno )
oxstyle - 2006-05-14, 18:37
Ja tam preferuje orginal lub german , a wiec nie obraz sie ale to auto jest strasznie pokaleczone ....
Abarth - 2006-05-14, 19:45
ja Ci sie wcale nie dziwie ze niechce Ci sie jej obnizac, widzac te drogi u Ciebie to tez bym wolal ją zostawic terenowa, po takich dziurach to mosz dobre jezdzic. Ale ospojlerowanie bardzo mi sie podoba, wg mnie tak wyglada idealna e30, to ze troszeczke brzydko Ci poszlo wyciecie na tlumiki to olać Te migacze w zderzaku ze spryskiwaczami na swiatla są cudowne (napisz mi na pw gdzie i za ile je kupiles, teraz do mnie przemowilo ze wlasnie takich szukam do swojego auta i chetnie w takie zainwestuje). Spojler idealny, wkoncu dzieki niemu mozesz latać nad dziurami Moim zdaniem tych znaczkow M powinno byc wiecej, bo jeden to jakos wiejsko, albo go sciagnij albo walnij wiecej, zderzaki PIERWSZA KLASA!!! Troszeczke mi brakuje tych naklejek, przydaly by sie jakies na przedni zderzak. Naprawde piekna BMW, dbaj o nia bo taki egzemplarz to niezly rarytas Super kolor!! Lubie bardzo niebieski.
Menel - 2006-05-14, 20:58
tomcio jeszcze mlody jest i niech sie wyszaleje taka e30tka... pierwsza moja e30 tez miala riegery i wtedy nie widzialem ladniejszej poza moja 8) z czasem podejscie do wygladu sie zmienia i wiem ze na starosc bede latal 750 8) ale narazie jak jest jeszcze czas wole trojeczki.
co do felg to masz z tylu 8 lub 9 cali.napewno nie 10. jak ja walniesz na glebe to bedzie lepiej wygladac. wiecej chyba nie napisze bo tez jestem juz raczej przeciwny masywnym spoilerom ale ... ! ale najwazniejsze ze jestes kulturalny na tym forum w przeciwienstwie do pewnych prostakow ktorzy ostatnio wpadali tu,narobili szumu i wypadli 8)
pzdr
r3kin - 2006-05-14, 21:19
Mnie się felgi podobają ,a do spojlerów to nie bawem sam zdejmie bo będzie miał dość klejenia jak zaliczy parę kraweżników .Pozdrawiam
tomcio83 - 2006-05-14, 21:24
tak na serio to mialem dosc zderzakow szczegolnie zima bo go rozwalilem na koleinach ale jak przyszlo lato to juz mi sie dalej podobaja. Chce zglebowac autko ale cena zawieszenie mnie troche przerasta nowego a starego to nie moge dorwac. Dzieki za ocene negatywna/pozytywna dobrze ze jest i ta i ta Fele z tylu i przodu sa niby 9,5'' bo tak wyswietlila maszyna jak bylem wymieniac oponki
Pawel-e30 - 2006-05-14, 21:57
co do zawieszenia
kup uzywane sprezyny cena hmmm około 250zl....
Przydalo by się amorki jeśli chcesz tanio i w miare dobrze to polecam ci zregenerowanie starych amorów i skrucenia skoku amorka to ci zrobi gość który regeneruje amorki.
myśle że komplet amorkow i sprezyny nie powinny cię wiecej jak 800zl wyniesci
zaraz ci napisza ze druciarstwo itd. ale ja to przerabialem i bylem zadowolony
tomcio83 - 2006-05-14, 21:59
ale za ta kwote to mam nowe kompletne wiec nie wiem czy oplaca mi sie regeneracja.
http://allegro.pl/item101...40_40_40mm.html
Pawel-e30 - 2006-05-14, 22:00
ludzie z forum nie maja dobrego zdania o tym... ale chetnie poslucham na temat tego goscia na allegro
nokerman - 2006-05-14, 22:08
jak na jeden szceść za mało wydechuuf
Menel - 2006-05-14, 22:09
troche pawel zawyzyl cene. za zregenerowanie 4 amorow zaplaci 400 zl a sprazyny 4szt dorwie za 150-200 zl .cena chyba przystepna...
Sobek - 2006-05-14, 22:14
Oboshe co to jest ?????? jaka zabaweczka
Pawel-e30 - 2006-05-14, 22:33
sory jacek za zregenerowanie przodu bierze 300zl za tyl 200zl bez skracania skoku wiec mysle że z 600zl za amorki wyjdzi
mozesz sam wyjac amorki i same przednie wklady przyniesci i tylnie amorki to bedzie taniej
BARABUS - 2006-05-14, 22:59
.. jak chłopak poogląda nasze beemki to napewno się nawróci Więc nie ma co za dużo krytykować tylko dobrze mu doradzić bo widać że chce słuchać
Pozdro
damiano_e30 - 2006-05-14, 23:12
Nokerman napisał: jak na jeden szceść za mało wydechuuf
To jest przecież 1.8 więc wydechuf jest w sam raz
Najważniejsze żeby Tobie się podobała, innym nie musi
Przynajmniej wyróżnia się z tłumu bo teraz to tylko te germany i germany
Kiedy patrze tak na nią jest fajna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, dla mnie ma stajla
puz - 2006-05-14, 23:49
bez urazy, szanuje Twoj gust ale wedlug mnie powinienes umiescic to tu
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=207
Arczi e30 - 2006-05-15, 09:04
niemam zdjec swojej pierwszej e30-tki ale była bardzo podobna do beemki tomcia .... nawet miała taki sam kolor ... z przodu rieger, ogolnie tragedia .... rozbiłem, kupiłem org. 325i obnizone, seria i w kolorze ciemnym ... i juz spojlera na auto do tej pory nie założyłem ... to było 4 lata temu .... on też nie założy, ale zawsze pierwszy tuning jest troche dziwny, człowiek sie uczy i nie wie co mu pasuje ... choc niektorzy nie wyrastaja z "Szybcy i wsciekli" ... z tym ze zaczyna miec to rece i nogi ...
Kaczor - 2006-05-20, 16:53
Masakra...
Ten spojler...
"gleba" - hehe
Sporo pracy aby była z niej Beemka...
tomcio83 - 2006-06-24, 16:34
Jak obiecalem teraz troche srodka
http://img150.imageshack....zdjcie308lm.jpg
http://img96.imageshack.u...zdjcie295fn.jpg
Arczi e30 - 2006-06-24, 19:00
... Yo
widze ekranik ... wiesz co pare razy widziałem takie ekrany umiejscowione za przednia popielniczką ... w tej luce miedzy tunelem, a kokpitem, wyglada to zdecydowanie lepiej, z tym ze patrzec napewno jest gorzej ...
Ja nie lubie krytykować ... mialem dosłownie ideantyczny samochód jak ty jakies 4 lata temu ... nawet taki sam kolor .... ty preferujesz poprostu styl ktorego nie lubia ini forumowicze, awangardzki tuning ja bym go nazwal .... ale wiele z elementów ktore posiadasz sa godne uwagi
Lord Lukasz - 2006-06-24, 22:06
Poprawił mi sie humor na wieczór patrząc na te fotki, to futro z tygrysa na siedzeniach jest naprawde kozackie ogólnie zrozumiałem o co chodzi, twoje auto i jak Ci sie podoba takie to ok
Miki - 2006-06-24, 22:17
| Arczi e30 napisał/a: | | Zaraz posypią sie gromy ................................... |
nie było tak źle raczej
tomcio ale sam przyznaj czy ogladajac autko w stylu german (zwlaszcza e30 jest sliczne) nie masz czasem ochoty pozdejmowac te wszytskie kilogramy spojlerow?
pozdr
Marcin - 2006-06-25, 08:56
| Arczi e30 napisał/a: | | awangardzki tuning ja bym go nazwal .... |
No to moze ja napisze co mysle bo juz mnie troche drazni takie wasze cackanie. Kolego to nie jest awangardzki tuning tylko AGRO - WIEŚ - SUPER MADAFAKA TUNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POWINNI ZABRAC CI AUTO ZA COS TAKIEGO A CIEBIE WYSLAC NA LECZENIE.
Wiocha na calego. Z zewnatrz tony plkastiku, rury kanlizacyjne zamiast tlumikow, balerony Riegera i do tego kierunkowskazy od Lanosa. Po prostu Super!!
I szczeze ci powiem, ze nie napisalbym nic zanim nie zobaczylem srodka. Z tymi tygrysami na fotelach to przeszedles sam siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez juz nawet na wsiach nie chca tego do Polonezow montowac a ty zrobiles to Beemce.
Jak dla mnie totalna porazka.
Lord Lukasz - 2006-06-25, 09:11
| Cytat: | | rury kanlizacyjne zamiast tlumikow |
tomcio83 - 2006-06-25, 11:22
Tygrysy na fotelach to jedyna rzecz ktora mi sie podoba z obicia siedzen nie biorac pod uwage skory. Styl germany mi sie podoba ale nie na moje drogi ktore sa w miescie bo teraz zderzakiem tylnim chacze po koleinach i nie mam zamiary zbierac miski kolo przystanku.Po trzecie auta seryjne sa jak by to powiedziec wedlug mnie oklepane jak bede chial takie autko jak kazdy ma to w koncu pod realem go nie znajde tylko bede czekal az wszyscy odjada. Aha co do tego monitorka to fakt moze przy popeilniczce lepiej wyglada ale co do patrzenia to masakra wole go przy szybie bo widze i co na monitorku i co na drodze. Pozdro
Menel - 2006-06-25, 22:43
tomcio, moze wez zdejmij jedynie te tygryski a wygladem zewnetrznym mozesz sie bronic piszac ze w najnowszych niemieckich gazetkach w stylu BMW TUNING, BMW TRENDS tez takie ospoilerowania maja...
ogolnie tez mi sie nie podoba cale twoje autko ale jakos bede troche po twojej sytronie
Miki - 2006-06-26, 10:30
| Marcin napisał/a: |
No to moze ja napisze co mysle bo juz mnie troche drazni takie wasze cackanie. Kolego to nie jest awangardzki tuning tylko AGRO - WIEŚ - SUPER MADAFAKA TUNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POWINNI ZABRAC CI AUTO ZA COS TAKIEGO A CIEBIE WYSLAC NA LECZENIE.
Jak dla mnie totalna porazka. |
pierwsze odważne słowa
Piotrek - 2006-06-26, 11:34
Marcin otrzymujesz ostrzezenie za obrazę użytkownika.O gustach się nie dyskutuje , kazdy robi auto pod siebie i co się komu podoba , mnie równiez jest nie po drodze ze stylingiem Tomcia ale wysyłanie go na leczenie jest juz grubą przesadą , podoba mu się to co ma ,więc to uszanujmy.Ja cenią go za odwagę ze zdobył się na odwagę i zaprezentował nam swoje auto.Dla mnie liczy się człowiek a nie jego samochód , poza tym Tomcio wydaje się byc bardzo kulturalnym fanem bmw , dlatego sądzę iż odsyłanie go na leczenie i nazywanie wiesniakiem jest nieelegackie i nie dopuszczalne i naganne.
Pozdro
Piotr
korzuch - 2006-06-26, 11:38
yo!
Co do jazdy po Dąbrowie , Będzinie ,Czeladzi i innych kurortach zagłębiowych to mój german dawał rade i sie da tam jeździć zglebowanym BMW co do auta to tak jak wyzej koledzy napisali i dodatkowo problem ze sprzedazą ogromny
pozdro
VinCent318iS - 2006-06-26, 13:04
tomcio83 napisał: | Cytat: | | jak bede chial takie autko jak kazdy ma to w koncu pod realem go nie znajde tylko bede czekal az wszyscy odjada. |
jak ktoś ma kłopoty z pamiecią to w sumie się nie dziwie że ludzie sobie tak przerabiają samochody poprostu ułatwiają sobie życie RESPECT
Tomek3er - 2006-06-26, 23:09
Jak dla mnie dramat po całosci tygrysy to dla mnei cos najgorszego az mi sie to w głowie nei miesci i ta koszmarna okleina na desce, n inei mam do ciebei Tomcio, ale uwazam ze mozna inaczej szukac saomochdu na parkingu niz po spojlerach . . . .
Pozdrawiam
burgund - 2006-06-27, 12:44
HEHE takie tygrysy miał mój dziadek w ładzie i też nie można było na to patrzeć więc kupilismy mu na urodziny "normalne" ale w beemce to juz troche inaczej wyglada bardziej na jakąs prowokacje lub jak pewna forma popartu.. (w stylu palmy na na rondzie w Wawie) na pewno kontrowersyjne więc nie takie złe!
pozdrawiam.
tomcio83 - 2006-06-28, 22:29
jak by to powiedziec jeden lubi cieple inny zimne lody
Menel - 2006-06-28, 22:39
bueehehe, dobre tomcio sa jakies panny tutaj ?
Filos51 - 2006-06-29, 18:31
Witam.
Zapewniam cię że ,jesli postawisz swoje auto obok E30 "fabrycznej" ale zadbanej, to niestety słabo wypadniesz w porównaniu.
BMW E30 zawsze przyciąga wzrok nawet na parkingu pod marketem jednak pod jednym warunkiem: Jeśli widać że jest (może to mocne słowa ale...) ukochaną becią właściciela/ki
i przedewszystkim JEŚLI WYGLĄDA NADAL JAK BMW !!
bez urazy
Pozdrawiam.
piotrk73 - 2006-06-29, 21:27
Witam
Przepraszam,ale brak słow na to co jest zrobione z tym autem.PASKUDZTWO i tyle.
Pozdrawiam
Marcin - 2006-06-30, 09:23
| Piotrek napisał/a: | Marcin otrzymujesz ostrzezenie za obrazę użytkownika.O gustach się nie dyskutuje , kazdy robi auto pod siebie i co się komu podoba , mnie równiez jest nie po drodze ze stylingiem Tomcia ale wysyłanie go na leczenie jest juz grubą przesadą , podoba mu się to co ma ,więc to uszanujmy.Ja cenią go za odwagę ze zdobył się na odwagę i zaprezentował nam swoje auto.Dla mnie liczy się człowiek a nie jego samochód , poza tym Tomcio wydaje się byc bardzo kulturalnym fanem bmw , dlatego sądzę iż odsyłanie go na leczenie i nazywanie wiesniakiem jest nieelegackie i nie dopuszczalne i naganne.
Pozdro
Piotr |
Widac chlopaki, ze sie wam poprawnosc polityczna udziela. Auto jest paskudne i nie bylem w stanie wyrazic sie inaczej
piotrk73 - 2006-06-30, 09:27
Zgadzam się z Marcinem w 100%
tomcio83 - 2006-06-30, 11:02
A dla wlasciciela jest sliczne i kochane
korzuch - 2006-06-30, 11:55
yo!
super
aloha
Filos51 - 2006-06-30, 19:42
Witam.
ok może tobie podoba się taki "styl" jednak niepasuje on do żadnego BMW.
Chcesz spojlery i inne bajery ?! chcesz sie wyróżniać z tłumu ?!
Jeśli tak to zrób to w prawdziwym STYLU BMW :
Pozdrawiam.
Arczi e30 - 2006-07-01, 08:57
| Filos51 napisał/a: | Witam.
[url=http://img518.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
Pozdrawiam. |
jak ktoś by zrobił taki image BMW nawet na zwykłej budzie byłby dla mnie GURU!!!!!!!
damiano_e30 - 2006-07-01, 11:08
| Arczi e30 napisał/a: | | Filos51 napisał/a: | Witam.
[url=http://img518.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
Pozdrawiam. |
jak ktoś by zrobił taki image BMW nawet na zwykłej budzie byłby dla mnie GURU!!!!!!! |
A na kombi może być Bo na allegro jest do kupienia egzemplarz z odpowiednim malunkiem:
http://moto.allegro.pl/sh...?item=111523295
nerwowy46 - 2006-07-18, 18:54
no to jestem ,ja twój guru he,he. żarcik he właśnie zrobiłem takie na zwykłej budzie replika warsteinera. i sam jestem zaskoczony wyglądem. a kolesia zostawcie w spokoju jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą jego auto? jegoo pieniądze i już. możemy mu podpowiedzieć co by było lepsze czy takie spoilery czy inne. moja propozycja obniż tylny spoiler i wstaw normalne migacze i troszke wyższe opony żeby zapełniły prześwit w nadkolach pozdrawiam nerwowy chcecie luknąć na moje? zapraszam nasze śmigiełka i e30 nerwowy325i narta
Arczi e30 - 2006-07-18, 18:59
| nerwowy46 napisał/a: | | no to jestem ,ja twój guru he,he. żarcik he właśnie zrobiłem takie na zwykłej budzie replika warsteinera. |
powiem tak ... duzo osob mogłoby cos takiego zrobic, wiele osob pewnie o tym myslało ... ale nieliczni sie na to decyduja ... i ty jestes jednym z nich i bardzo dobrze ... a guru jest dla mnie praktycznie kazdy posiadacz bmw e30 dobajacy o swoj wóz ... w sposob ogolnie pojety jako dbanie ...
tomcio83 - 2006-11-11, 08:11
Jak by to powiedziec autko sprzedane wiec to autko to juz nie aktualne
southOFheaven - 2006-11-11, 09:07
a gdzie foty nowej bestii e34:?: w sumie dobrze ze sprzedales
Yakuzatti - 2006-11-11, 10:17
nie popelnij tego samego bledu.
tomcio83 - 2006-11-11, 11:15
spoko foty beda lada dzionek. Nie juz nie bedzie takiego bestii
|
|