| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Centralny Wolskowy Klub Sportowy
Rafał - 2006-05-14, 12:57 Temat postu: Centralny Wolskowy Klub Sportowy wczoraj po meczy z krakusami kibice warszawskiej druzyny przemaszerowali ulicami maszej stolicy na starowke akurat tak sie zlozylo ze bylem w okolicy i widok kilku a moze kilkunastu tysiecy kiboli idacych Nowym Swiatem by piorunujacy
potem feta na starowce kolorowe race ,spiewy ,szampan
1 raz widzialem takie tlumy pod kolumna
wieczorkiem postaram sie zgrac foty z telefonu
elo
Arczi e30 - 2006-05-14, 13:09
jak dla mnie pseudokibice Legii Warszawa sÄ… nienormalni ....
ładna kolumna .... przy tym okradzionych kilka sklepów i porozwalanych ławek... 200 osob zatrzymanych ... jak u Nas stworzy sie taki sytem jak w Angli to kibole beda ogladac mecze ping-ponga na żywo
U mnie w Płocku tez na meczu kibole Legii szaleli ... i okradli 2 stacje beznzynowe ... bo wiele na trasie było zamknietych .... chołota jakich mało ... ciekawe jakby przyjechała do Wawy druzyna turecka lub grecka ze swoimi pseudokibcami .... to by wycieli połowe chłopków z klanu rozrabiaków Legii
Pawel-e30 - 2006-05-14, 13:25
| Arczi e30 napisa³/a: | ciekawe jakby przyjechaÅ‚a do Wawy druzyna turecka lub grecka ze swoimi pseudokibcami .... to by wycieli poÅ‚owe chÅ‚opków z klanu rozrabiaków Legii | \
Może powiinni przyjechać i były wtedy spokój i pożądek
Dla mnie też są smieszni ci ludzie co idą na mecz tylko po to zeby szukać awantury banda lamusów i tyle
dobra ide teraz przegladać VW z majówki
Arczi e30 - 2006-05-14, 13:29
| Pawel-e30 napisa³/a: |
dobra ide teraz przegladać VW z majówki |
teraz to dałeś do pieca .... wogole teraz za takie bluznierstwo powinni do ciebie przyjechac
Pawel-e30 - 2006-05-14, 13:37
zapraszam 8)
Rafał - 2006-05-14, 13:50
trzeba byo wczorj przykrecic blachy KR i na starowce zaparkowac
BADYL - 2006-05-14, 17:50
Tiaaaaaaaaa nie maja sie gdzie wyszumiec to rozbijaja wawe - prostactwo.Powinno byc tak jak było ZOMO - ze to Milicjant nie bał sie użyc pały a inni sie bali a nie tak jak teraz na odwrót.
Moze to smieszne bo przeskakiwałem wtedy z pelmika na plemink ale posłuchajcie czasem starszych osób - wiele z dawnych lat przydało by sie dzisiaj przykład u góry.
ZOMO WÓRĆ!!
Rafał - 2006-05-14, 20:09
nie wnikam czy kibicow pilki kopanej nalezy zabijac kastrowac czy gloryfikowac
generalnie tyle osob zgromadzonych w jednym miejscu robi ogromne wrazenie
foty:
duchPW - 2006-05-15, 11:45
dawno, dawno temu, gdy w Warszawie jedyną znaną kaczką, była ta, której figurkę można zobaczyć przy ul. Tamka pod Kolumną Zygmunta odbywały się sylwestry pod chmurką - wtedy też bywało tam tyle ludzi ... ale ponieważ sponsorzy nie są miastu potrzebni, więc obrano jedyną słuszną drogę i z imprez sylwestrowych pod Kolumną zrezygnowano ... co ja mówię - zakazano ich organizowania ... kwa, kwa
Mariusz - 2006-05-15, 14:39
Polecam obejrzeć film "Klatka" reż. Sylwestra Latkowskiego z 2003 roku.
Polski film o kibicach i starciach między nimi - ustawkach.
|
|