BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - To sie juz nigdy nie powtorzy!!!

WIKTOR - 2006-05-02, 00:21
Temat postu: To sie juz nigdy nie powtorzy!!!
W czwartek 4 maja dwie minuty i trzy sekundy po godzinie 1-ej w nocy 2006 roku tak zapiszemy godzine i date 01:02:03 04-05-06r. czyli 1 2 3 4 5 6 To sie juz nigdy nie powtorzy!!!!
KORDI - 2006-05-02, 01:02

Błehehehe.......ale myk...... :lol: :lol: :lol:

4 razy czytałem bo nie mogłem zczaić o co loto...... :lol: :lol: :lol:

PozdrOOfki....... :D

webretti - 2006-05-02, 01:09
Temat postu: Re: To sie juz nigdy nie powtorzy!!!
WIKTOR napisa³/a:
W czwartek 4 maja dwie minuty i trzy sekundy po godzinie 1-ej w nocy 2006 roku tak zapiszemy godzine i date 01:02:03 04-05-06r. czyli 1 2 3 4 5 6 To sie juz nigdy nie powtorzy!!!!

ehehehehe chyba pojde w ten dzien skreslic totka bo to na dokladke moje urodziny :mrgreen: 8)

Piotrek - 2006-05-02, 01:24
WIKTOR napisa³/a:

co ty cpasz?

webretti - 2006-05-02, 01:28
Piotrek napisa³/a:

co ty cpasz?

smrod spalonej gumy z pod czarnej bawary sie wacha, ktory jest skondensowany w malych tabletkach (cyt. AMISZ :mrgreen: ) i spalinki przy dawaniu po garach ehehehe, ale sam jestem ciekaw jak on to wymyslil :mrgreen:

pozdowki 8) :mrgreen:

KORDI - 2006-05-02, 01:29
Piotrek napisa³/a:
WIKTOR napisa³/a:

co ty cpasz?

Nie wiem co......ale też to chce bo chyba jest zarąbiste....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PozdrOOfki..... :D

webretti - 2006-05-02, 01:31
KORDI napisa³/a:

Nie wiem co......ale też to chce bo chyba jest zarąbiste....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

juz zmieniłem, masz odpowiedz wyzej :wink: :mrgreen:

AMISZ - 2006-05-02, 01:34

:lol:
KORDI - 2006-05-02, 01:35

Błehehe...... :lol: :lol:

Ciekawe czy to nie jest zakazane i karalne........ :lol: :lol:

Bo sieka nieźle....... :lol: :lol: :wink:

Kurde po ile stoją takie pigsy,bo mam maturke za dwa dni i przydałby mi sie taki szybki umysł....... :mrgreen: :mrgreen:

PozdrOOfki...... :D

webretti - 2006-05-02, 01:37

juz ja bym tu napisal co jest lepsze od takich pigul (bo mnie AMISZ namawia ehehe sam niech napisze cwaniak jeden 8) :mrgreen: ) ale jak napisze to mnie nasze kochane kobietki patelnia w łeb zdzielą :mrgreen: :lol: 8) :mrgreen:
KORDI - 2006-05-02, 01:40

webretti napisa³/a:
juz ja bym tu napisal co jest lepsze od takich pigul (bo mnie AMISZ namawia ehehe sam niech napisze cwaniak jeden 8) :mrgreen: ) ale jak napisze to mnie nasze kochane kobietki patelnia w łeb zdzielą :mrgreen: :lol: 8) :mrgreen:

Może jakiś okład z młodych............? :mrgreen: 8) :lol:

webretti - 2006-05-02, 01:42

KORDI napisa³/a:

Może jakiś okład z młodych............? :mrgreen: 8) :lol:

nie trafiony, strzelaj dalej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AMISZ - 2006-05-02, 01:43

No kolega na dobrym tropie :lol: tylko to juz nie o okłady chodzi ........ :lol:
KORDI - 2006-05-02, 01:44

We no napisz bo ide już spać......... :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Kurde do matury trzeba sie uczyć a nie na forum przesiadywać..... :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

webretti - 2006-05-02, 01:44

AMISZ napisa³/a:
No kolega na dobrym tropie :lol: tylko to juz nie o obkłady chodzi ........ :lol:

sie wie :mrgreen: to sie ma :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
A ty AMISZ skoro taki madry na gygy to pisz skoro taki z Ciebie cfaniak, ale jeszacze sie wstrzymaj niech sie pomęczą, yshyshysh :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

KORDI - 2006-05-02, 01:45

webretti napisa³/a:
AMISZ napisa³/a:
No kolega na dobrym tropie :lol: tylko to juz nie o obkłady chodzi ........ :lol:

Teraz to żeś tak zamotał że nie wiem o co loto...... :lol: :lol: :lol: :lol:

PozdrOOfki.... :D

webretti - 2006-05-02, 01:48

KORDI napisa³/a:
webretti napisa³/a:
AMISZ napisa³/a:

Teraz to żeś tak zamotał że nie wiem o co loto...... :lol: :lol: :lol: :lol:

PozdrOOfki.... :D

no jak to o co loto :?: :mrgreen: :mrgreen: bo to trzeba miec czarny cabriolatawiec i pojechac na lansik i po jakiesc chwili bedziesz juz mial odpowiedz coz to takiego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AMISZ - 2006-05-02, 01:48

:lol: nie sie pomeczą :mrgreen: Hmm no ja nie wiem czy moge bo płec piekna moze jednak odebrac to nie tako..... :roll:

ps. uwaga na paluszki :lol:

KORDI - 2006-05-02, 01:51

Błehehehehe............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To widze AMISZ szalejesz......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tylko uważaj żebyś czasem nie "złapał"jakiejś przygody......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

webretti - 2006-05-02, 01:51

teraz to juz 2 podpowiedzi otrzymaliscie, pozostal jeszcze telefon do przyjaciela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale mam zmartwienie dla Ciebie Kordi, zgadywanka trwa dalej :mrgreen:

KORDI - 2006-05-02, 01:53

Ciekawe kiedy jakiÅ› mod wkroczy......... :lol: :lol:

Jak to nie zgadłem..... :?: :!: :cry: :cry: :lol: :lol:

AMISZ - 2006-05-02, 01:54

KORDI napisa³/a:
Błehehehehe............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To widze AMISZ szalejesz......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tylko uważaj żebyś czasem nie "złapał"jakiejś przygody......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I to nie chodzi o telenowele, wiec przygody sie nie trafiajÄ… :lol:

webretti - 2006-05-02, 01:55

KORDI napisa³/a:

czy telefon do przyjaciela jako trzecie kolo ratunkowe, to telefon do Moda :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KORDI - 2006-05-02, 01:57

webretti napisa³/a:
KORDI napisa³/a:

czy telefon do przyjaciela jako trzecie kolo ratunkowe, to telefon do Moda :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No,no.....tylko zastanawiam sie do którego zadzwonić........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak sie fajnie pisze jak każdy wie o co chodzi ale każdy myśli że inny nie wie...... :lol: :lol: :lol:

AMISZ - 2006-05-02, 02:02

Radze wybrać doswiadczonego Moda bo wiecej kól nie będzie :!:

kolego KORDI prosimy o udzielenie odpowiedzi......

KORDI - 2006-05-02, 02:06

A jaka będzie nagroda za poprawną odpowiedź......? :mrgreen:

Czy skozystanie z usług "*czarnego cabriolatawca"......?? :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

*-cyt.webretti.... :lol: :wink:

webretti - 2006-05-02, 02:06

pik pik pik pik pik ......bzzzzzzz.........czas minÄ…Å‚ :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AMISZ - 2006-05-02, 02:11

Tylko niech kolega KORDI nie mówi, ze sie dodzwonic nie mógł :lol:
webretti - 2006-05-02, 02:13

duzo bylo czasu i duzo podpowiedzi, ale juz nie nasza wina ze Mod spał :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: , a zeby znac odpowiedz trzeba wkroczyc w nasze szeregi cabriolatawcow, odpowiedz sama sie nasunie, dobrze mowie Amisz :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AMISZ - 2006-05-02, 02:14

Nic dodać nic ujac jak bym sam to powiedział :)
KORDI - 2006-05-02, 02:17

Czyli to była podchwytliwa odpowiedź............... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

webretti - 2006-05-02, 02:19

KORDI napisa³/a:
Czyli to była podchwytliwa odpowiedź............... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

eeee kolega juz nadprogramowa odpowiedz tu daje i znow lipa :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KORDI - 2006-05-02, 02:23

Żeby nie było że rezygnuje......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jak nie zgadłem ani razu......? :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:

Chyba nie musi być dosłowna odpowiedź.......... :lol: :lol: :lol:

webretti - 2006-05-02, 02:25

Kordi, czemu chcesz iść spać, przecież musisz dowiedzieć się najpierw odpowiedzi na najprostsze i podstawowe pytania świata i to jeszcze przed maturką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KORDI - 2006-05-02, 02:28

webretti.....!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ehh.....już nie moge bo mnie brzuch ze śmiechu boli....... :lol: :lol: :lol:

AMISZ - 2006-05-02, 02:28

:D To teraz choc tak poza konkursem sluchamy odpowiedzi???

Moze beda nagrody pocieszenia, a jesli jestes ciekwy jakie to musisz odpowiedziec :mrgreen:

KORDI - 2006-05-02, 02:32

Ehh....reasumując( :lol: :lol: )wszystkie wasze wypowiedzi...(ewentualny gniew kobiet na forum,lans po miescie cabrioletem,i zbieżoność mojej odp."okład....")tylko jedna odpowiedź sie nasuwa........ :lol: :lol:

webretti - 2006-05-02, 02:32

KORDI Ty nie przesylaj pozdrowek i nie idz spac, tylko nam tu szybko odpowiadaj, masz jednÄ… szanse jeszcze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AMISZ - 2006-05-02, 02:38

Nie poddawaj sie masz okazje potrenować przed matura :lol:

ps. nie wolno isć nie przygotowanym 8)

[ Dodano: Wto Maj 02, 2006 3:52 am ]
takim oto milym akcentem zapraszamy na reklamy :lol: , a nasz kochany KORDI udzieli odpowiedzi po slodkim nyny.......

webretti - 2006-05-02, 02:55

naszą obecność tu sponsorowały dobre kanapki i drink własnej roboty, ehehehe :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

do zobaczenia w następnym odcinku z cyklu, Jak nasz KORDI nie udzielając odpowiedzi oblał z ustnego przed maturą* :lol: :lol: :lol:

*to nie chodzi o mature, wiec zeby nie bylo na mnie jak mu cos nie tak pojdzie :wink:
a swoją droga to połamania pióra na tej juz prawdziwej maturce i nie bierz przykładu z wujcia webrettiego i nie szlajaj sie nigdzie po nocach między maturami, bo nie udzieliłes odpowiedzi więc masz zakaz :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

AMISZ - 2006-05-02, 02:59

Jak by ktos cos mówil, ze nie na temat lub sie Ot robi to chciał bym skromnie zauwarzyc, ze ten temat sie nazwywa "To sie juz nigdy nie powtorzy!!!" i chyba walsnie tak stało :lol:
webretti - 2006-05-02, 03:01

Mature ma sie tylko raz w zyciu wiec nigdy sie nie powtarza :mrgreen: prawda pani Beger :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: 2006-05-02, 02:05 ]
ups pardon, to chyba sie u Was pisze prze 2x po srodku tak jak leper przez 2 PE, Lepper, czyli powinno być Begger, dobrze czy coś pokręciłem :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bo u Was wszystko jest 2x, nawet listy wyborcze :lol: :lol: :lol: :lol: