BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - co objechales z pod swiatel swoja beta ?? :)

HeMP - 2006-04-25, 23:21
Temat postu: co objechales z pod swiatel swoja beta ?? :)
wpisujcie jakie furki i jaka furka :D ? objechaliscie ulicznych scigantow z pod swiatel...

wciagnieta nowiutka lancia lybra 1.8 przez moja e30 m40 1.8 mysle ze jak na tak stara betke ladny wynik ... acha i nie przypadek bo lapalem sie 2 razy i wynik ten sam.. :D

pozostaje tylko kwestia kierowcy...

--==maly==-- - 2006-04-26, 00:01

Autobus marki IKARUS lini 520 :shock:
Jasiek1 - 2006-04-26, 00:09

Witam, kiedys swoja E30 318i objechałm raczej nowego wtedy Seata Leona 1,6. Wyścig był ostry ale przy wiekszej predkości Leon nie dał rady :D To taki z bardziej pamietnych wyścigów od swiateł do swiateł. W tej chwili jezdze TDS-kiem, więc nie mam za bardzo sie czym chwalic, bo uwazam, ze diesel to jednak posiada ale ..... muły mechaniczne :wink: Czasami jednak jak te stado mułów sie spręży to pogoni nie jednego benzyniaka ale różnie to bywa. Pzdr.
Menel - 2006-04-26, 00:13

ee..ja tam sie boje autobusow..wiec zawsze wygrywaja..i szczerze to zawsze daje sie spuscic malolatom jak staja kolo mnie ,u nich pisk,leca do przodu i maja usmiech na twarzy.takim daunom tez sie cos w zyciu nalezy.. 8)
moze w druga strone tematu.zawsze przegrywam z kumplem ktory ma civica 1.6 vteca 91 rok.

ps. uwazajcie, bo jak znam zycie zaraz wpadna tu ci najwieksi kulturalni kierowcy i beda jechac rowno po tych ktorzy sie scigaja bo przeciez jest to zagrozenie ruchu drogowego i innych np.pieszych bleble ble..itd itd.

KORDI - 2006-04-26, 00:42

menel napisa/a:

ps. uwazajcie, bo jak znam zycie zaraz wpadna tu ci najwieksi kulturalni kierowcy i beda jechac rowno po tych ktorzy sie scigaja bo przeciez jest to zagrozenie ruchu drogowego i innych np.pieszych bleble ble..itd itd.

Błehehehe........menel Ty to mnie rozbrajasz swoimi tekstami....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A co do tekstu to ja dostałem kilka razy ładny łomot od kumpla Vectry 2.0 GT(z limitowanej jakiejś tam wersji-140źrebaków :shock: )a jechałem 1.8M10..

A ze świateł też sie nigdy nie ścigam.....

A z pamiętnych wyścigów było jeszce (ale to normalnie sie ścigaliśmy z kumplami)objechanie(do końca 3ki)Accorda 2.0 z 99r.,a wygrał Polonez 1.4........ :mrgreen:

PozdrOOfki..... :D

Mariusz - 2006-04-26, 07:06

Dla mnie lamerski temat ;-)

To porządne forum.

korzuch - 2006-04-26, 07:25

yo!
Ja raczej patrze na jezdnie zeby w dziure nie wjechac :D
pozdro

BADYL - 2006-04-26, 09:13

korzuch napisa/a:
yo!
pozdro

A ja ostatnio objechałem komornika z mojej deski rozdzielczej - oszukałem go i nie dałem mu sie zapalic.

Łukasz - 2006-04-26, 09:36

z większych sukcesów to objechałem rowerzystę na rolkach, i wyprzedziłem w butach marki Alka gościa na motorynce. Zdarzyło mi się też wyprzedzić kilka babciuff przy wsiadaniu do busa. Tu było najtrudniej bo babcie są najszybsze ze wszystkich zwierząt!!!!
duchPW - 2006-04-26, 12:07

ja objechałem ferrari enzo... ale okazało się, że jadę na rowerze, a w ogóle, to umiem latać

P.S. Menel masz rację - to jest forum dla kulturalnych kierowców, więc tematy tego typu są nie tylko nie na miejscu, ale godzą w dobre imię klubu, więc proponuję zbanować wszystkiech którzy biorą udział w tej obrazoburczej dyskusji - sobie, to sam chyba zaraz dam ostrzeżenie

HeMP - 2006-04-26, 12:27

buuuhahahahahahahahahha nie moge :lol: :lol: :lol:

temat godzi w kulturalnych kierowcow :lol: :lol: :lol:

to porzadne forum.

ps.
widze Menel ze miales racje...

Daniel - 2006-04-26, 12:36

To ja wtrace swoje "trzy grosze" - objechałem rondo 2 razy po kolei 8)
sybir - 2006-04-26, 13:43

Mnie dzisiaj objechał Star 330 turbo . Na jedynce szliśmy równo, na
dwójce mu odszedłem.
Przy 140 mnie doszedł, ale tylko dlatego że musiałem hamować
bo były garby. Potem tylko słyszałem gwizd była chmara kurzu, a na zakręcie
się złożył i poszedł bokiem przy jakiś 180. I tyle go widziałem.
Mówię wam miał takiego kopa że szok :shock: :)
sie ma

duchPW - 2006-04-26, 13:50

mnie objechała kierowniczka za to, że zamiast pracować przesiaduję na forum ... ale co poradzić - na razie nie mam w domu netu
Łukasz - 2006-04-26, 14:03

K...szok :shock:
jadę dzis malarem kolegi do pracy, bo beta sie rozkraczyła, panewki jej brzuchem wyskoczyły, wiec jade tym malarem, a tu na swiatłach staje trabi z płomieniami po bokach to ja zapinam 1 i czekam, pomarańczowe poszli, idziemy równo, zmieniam na 2 bieg i odjeżdżam o długosc po wrzuceniu III biegu przy 110 mam go jakies kilka długosci z tyły, hamuje na switałach, trabi dojeźdzą ledwo, ledwo, za kiera hipis bez włosów.

Opis malara: splanowana głowica, koło zamachowe odchudzone, silnik z sejcento 1.1, butla nitro ale pusta , półklatka, opony 175, fotele kubełkowe, mały bak 20litrów.
Do setki z 9 sekund, idzie jak burza.

Pozdr

korzuch - 2006-04-26, 14:13

yo!
Mi dzis rano koń narobił na maske :D :mrgreen: :D i ruszył z kopyta :D
pozdro

duchPW - 2006-04-26, 14:13

zaraz nas jakiś mod objedzie za pisanie głupot - jakby co, to wszystko wina HMP ... i menela (bo to jego kumpel)
RoboCop - 2006-04-26, 16:14

a ja chętnie poczytam co kto objechał albo przez co został rozjechany
u mnie w mieście jeszcze jst sporo aut, z którymi sie nie spróbowałem :mrgreen:

Gniewek89 - 2006-04-26, 16:49

A ja mam takie pytanie czy zawsze Hondy CRX 1,6 VTEC spuszczaja wam wpie***** :?: :?:
Ostatnio kumpel mnie przewiozl takim gokartem i powiem wam ze zwiatpilem czy Beeta by mu dala rade

Menel - 2006-04-26, 18:41

byl juz temat o hondach vtecach i jest tu wielu niedowiarkow. honda wazy okolo 900kg 150KM .beta 325 wazy 1200kg 170KM wiec chyba wiadomo kto kogo objedzie ze swiatel.

ps. ja tam HMP nie znam ,nie wiem gdzie mieszka i nie bylo mnie tu. pa 8)

Bruner - 2006-04-26, 20:31

A tak z innej beczki - widzieliscie kiedys jakie emocje budzi u kierowcy Renault Thalii 1.4 "wyscig" z czarna E30 320 ruszajaca spokojnie ze swiatel? Kiedys odwozilem kumpla po nocnej zmianie na dworzec (wtedy jezdzilem jeszcze czarnula), mamy duzo czasu wiec sie nie spiesze, dojezdzam do swiatel, widze ze na prawym pasie stoi z 5 samochodow to nie zastanawiajac sie staje na lewym. Po prawej mam Thalie, swiatlo sie zmienia, ruszam w miare spokojnie ale zwawo, niczego sie nie spodziewajac patrze w prawo czy przy zmianie pasa nie przychacze tego badziewia (jakies 100 metrow za swiatlami koncza sie 2 pasy, wiec trzeba sie wbic na prawo). Odwracam sie i widze prawie rowno ze mna Thalie, koles zaciska zeby, przygryza wargi, na twarzy ma nieopisana zacietosc, jak zobaczylem jego mine i to jak sie na mnie zawzial to ze smiechu dalem sie wyprzedzic i prawie wjechalem na kraweznik :lol: :lol: :lol:
RoboCop - 2006-04-26, 20:51

he he Brunio, ja mam na okrągło takie sytuacje :lol:
najczęściej jak jade z moją żoną i co zrobić, przecież muszę zdążyć na ten właściwy pas...
praktycznie nigdy nie zdarza mi się tak z autami, z którymi chciałbym się spróbować... no, ostatnio miałem tak z Passatem W8(nawet nie wiedziałem, że takie ustrojstwo istnieje :roll: )...

Piotrek - 2006-04-26, 21:31

korzuch napisa/a:
yo!
pozdro

Dokładnie :D

Mariusz napisa/a:
Dla mnie lamerski temat ;-)

To porządne forum.

Masz racje ,zgadzam się

Sosen - 2006-04-26, 21:40

Mi się kilka razy zdarzyło stać na światłach a z boku jakiś normalny samochód i nie wiedzieć czemu zaraz po ruszeniu koleś zaczyna pociskać, ja normalnie ruszam i jedziemy równo z tą różnicą że ziutek klepie swoją padlinę do dechy a ja po prostu jadę normalnie, nieraz daję sobie siana ale nieraz dodam gazu do końca i w momencie kiedy obrotomierz przekroczy 4kRPM zabawa się kończy bo odjeźdżam i tyle na temat. Oczywiście w mieście nie przekraczam 50 km/h bo większa prędkość jest niezgodna z prawem, a ja jeżdżę przepisowo :wink:
Meecowhy - 2006-04-26, 22:02

:d siubi dubi ... ja tam nie zastrzymuje sie na światłach ....
jestem jak Chuck Norris .... mam zawsze zielone !! !! ZAWSZE !!

puz - 2006-04-26, 22:41

a ja z uporem maniaka sprawiam manto mojemu szefowi kiedy tylko spotkamy się na światłach, a jemu ciągle mało, miał juz w tym czasie 3 furki renowke 19, opla astre, a teraz sprawił sobie passata no i raz się sądził fiesta córki. Poza tym nie wierze, ze wszyscy są tacy grzeczni i kupili beemki po to żeby spacerowo pomykać po mieście. ze sprintów które mi zapadły w pamięć to baty od 911 i camaro jeszcze kiedyś objechała mnie laska alfa nie pamiętam co to za model ale potwor wielki no i ja 5 osób na pokładzie ale miły blond pyszczek w alfie i jej uśmiech zrekompensował docinki kumpli. A jak mnie głupawka dopada zawsze zostaje TRN w piątkowy wieczór a tam jest z kim stanąć.
slawo - 2006-04-26, 23:18

menel przesadzasz z tymi crx-ami ;) kupa zlomu wymyslona przez cpunow, u mnie jest ten 150konny i loje mu dupsko co kilka dni,moze za duzo tego syfu slucha bo az blachy odpadaja jak wlaczy kasprzaka i nie nadaza ;)
damiano_e30 - 2006-04-27, 00:21

mój brachol jak miał 525 lubił sie bawić z kierowcami lanosów i tym podobnych wynalazków. kiedyś wjeżdżamy na dwupasmówke, jedziemy spacerkiem 140 lewym pasem a tu na tylny zderzak wsiada biały lanos. braszka spokojnie włącza kierunek i zjeżdża na prawy. no to kolo w lanosie nas wyprzedza z bananem na obliczu bo właśnie łyknął beemwe. A brachol wtedy redukcja na 3, gaz w podłoge i tyle nas widział kierownik dajewo... 8)
Łukasz - 2006-04-27, 10:11

damiano_e30 napisa/a:
mój brachol jak miał 525 lubił sie bawić z kierowcami lanosów i tym podobnych wynalazków. kiedyś wjeżdżamy na dwupasmówke, jedziemy spacerkiem 140 lewym pasem a tu na tylny zderzak wsiada biały lanos. braszka spokojnie włącza kierunek i zjeżdża na prawy. no to kolo w lanosie nas wyprzedza z bananem na obliczu bo właśnie łyknął beemwe. A brachol wtedy redukcja na 3, gaz w podłoge i tyle nas widział kierownik dajewo... 8)

hmm...to strasznie długaśne biegi miał ten Twój brachol, redukcja na 3 przy 140? :wink: :mrgreen: :lol: wow

Slawo, co fakt, to fakt - zdrowy CRX złoi tyłek 325 E30 aż miło - w końcu CRX to okolice 7 sek do paki, a 325(zdrowe :wink: ) okolice 8 sek, to jest róznica.

Oczywiście dochodzi też kierowca, ale załóżmy, że obaj znają swoje auta i dobrze machają lewarkiem.

Dostałem łomot od A8 4.2 quattro, Subaru Sti, porszaka 911 serii 966, i niecałą długość samochodu od Clio 2.0 sport.

Złomotałem za to kilka seicento sportingów :wink: , E46 320d, serię 1 120d, vectrę 3.0 V6 diesla, Avensisa d4d 177km, c4 vts, nowe audi a4 2.0 tdi i kilka polonezów 1.4 rover :wink: i kilka ład.

Z crxem nie stawałem zdrowym , ale sądzę, że do 100km/h mógłbym dostać bez problemu (jeśli trzyma parametry i jest sprawny kierownik to to małe guffno ma 6.9 do paki, ale prawdziwe, a nie gtechowe), sytuacja mogłaby się zmienić po 130,140 km/h.

Pozdro

RoboCop - 2006-04-27, 10:28

Łukasz napisa/a:

Z crxem nie stawałem zdrowym , ale sądzę, że do 100km/h mógłbym dostać bez problemu (jeśli trzyma parametry i jest sprawny kierownik to to małe guffno ma 6.9 do paki, ale prawdziwe, a nie gtechowe), sytuacja mogłaby się zmienić po 130,140 km/h.

wydaje mi się że powyżej 130-140 też nie da rady... mielismy taka w klubie, ale nie miałem się gdzie z nim spróbować poza miastem... ale jeździł z nim koleś 525i M50 i mówił, że nie daje rady - ale e34 jest dużo cięższe, może dlatego...
spod świateł (jeszcze jak miałem 1,6 M40) robiłem na 1 i 2 biegu CRX-a kolesia, ale przy 3 oglądałem juz tylko jego zad...

Łukasz - 2006-04-27, 11:04

Tu bym polemizował Robert, myślę raczej, że dzięki małej masie i stosunkowo dużej mocy raczej dostałbym do paki, a później zacząłbym powoli odrabiać straty z racji wyższej mocy i momentu (ciężki też nie jestem, bo 1100 kg).
Pozdrawiam

RoboCop - 2006-04-27, 11:08

hmmm... nie wiem... nawet nie mam jakiegoś rzetelnego testu takiego V-Teca, żeby móc poczytać... a auto o którym pisałem, już teraz ledwo jeździ - zostawiając za sobą zasłonę dymną -ale tak mają wszystkie stare Hondziny ... i dobrze :D

zresztą to 525i M50 też nie wytrzymało naszych rajdów :lol: jest już nowy silnik...
i właściciel :twisted:

Marcin - 2006-04-27, 11:18

Do wyscigow z CRX i Vtecami stworzono S14 i to je powinnismy porownywac :mrgreen: Szkoda tylko, ze S14 jest poza zasiegiem (finanse) wiekszosci z nas w przeciwienstwie do Vtecow. Ale to swiadczy tez o tym, ze S14 to geniusz.

P.S. Piszac o S14 mam na mysli oczywiscie silnik BMW z 320is oraz M3 a nie kolejna generacje Nissana 200SX :mrgreen:

RoboCop - 2006-04-27, 11:21

masz racje Marcin V-Teci to takie M-Powery dla fryzjerów* :lol:

*kiedyś (a może nadal) Audi uchodziło za Mercedesa dla fryzjerów :mrgreen:

damiano_e30 - 2006-04-27, 11:26

Łukasz napisa/a:

hmm...to strasznie długaśne biegi miał ten Twój brachol, redukcja na 3 przy 140? :wink: :mrgreen: :lol: wow

Długie biegi to miał mój koleś w e28 520- 115 km/h (słownie: sto piętnaście) na jedynce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Menel - 2006-04-27, 13:58

slawo napisa/a:
menel przesadzasz z tymi crx-ami ;) kupa zlomu wymyslona przez cpunow, u mnie jest ten 150konny i loje mu dupsko co kilka dni,moze za duzo tego syfu slucha bo az blachy odpadaja jak wlaczy kasprzaka i nie nadaza ;)

slawo,ale ty masz "podobno" okolo 200 koni po chipe itd :lol:
i tak jak lukasz pisal,do 100-140km/h bety dostaja baty a potem juz honda zostaje w lusterku.

Łukasz - 2006-04-27, 14:13

Tu się nie ma co spierać chłopaki :wink:
Jak juz napisałem ze zdrowym CRXem do paki mogłoby sie co najwyżej zdrowe M3 E30 200 konne złapać - które także ma 6.9 do paki i nieco, nieco (choć nie do końca) podobną charakterystykę mocy (choć moment dużo wiekszy, ale tez jest cięższe).

Slawo po baranach i po Dinanie( i innych modach) idzie podobnie do 325, więc powienien mieć jakies 160 KM w swojej ecie, a nie 200 :wink:

slawo - 2006-04-27, 14:55

menel napisa/a:

i tak jak lukasz pisal,do 100-140km/h bety dostaja baty a potem juz honda zostaje w lusterku.

strasznie Cie zazdrosc wziela o tego Dinana ;) chcesz to sie zlituje i kopie Ci zrobie ;)

sarna1 - 2006-04-27, 16:03

slawa eta idzie lepiej od 325i Wiem bo sie z nim bralem a moja chodzi rewelacyjnie.
metaldaw - 2006-04-27, 20:44

sarna1 napisa/a:
slawa eta idzie lepiej od 325i Wiem bo sie z nim bralem a moja chodzi rewelacyjnie.

Również to potwierdzam!

Osobiście uważam, że moja SuperETA chodzi rewelacyjnie - ale Sława jest o niebo lepsza wiem bo kilkakrotnie miałem możliwość sie z nim mierzyć.

Menel - 2006-04-27, 20:59

slawo napisa/a:
menel napisa/a:

strasznie Cie zazdrosc wziela o tego Dinana ;) chcesz to sie zlituje i kopie Ci zrobie ;)

hehe,slawo nie odbieraj mnie tak negatywnie :wink: .po prostu nie byles na hamowni i tylko dlatego tak twierdze.a z tymi hondami to dobrze napisales ze to kupa zlomu.ze zdrowa bys raczej nie dal rady 8)
metaldaw,nie porownuj swojej ety do slawa bo to dwa rozne swiaty.ty masz serie a slawo troche chyba przy swojej siedzial i grzebal ...wiec dlatego czujesz roznice.

luksiarz - 2006-04-27, 21:11

vectre 2,2DTI 125 koni rocznik 2001 od zera do setki trzymał mi sie na dupsku po 120km/h znacznie zaczoł wymieękac :P
slawo - 2006-04-27, 21:48

menello luzik ;) tak jak juz pisalem - o ile wypali hamownia bedzie w Borsku - jak tylko jeszcze kilka osob sie zdeklaruje, sma jestem ciekaw jaki to teraz ma potencjal ;)
Sosen - 2006-04-27, 22:12

Eta Sława to wścieklizna!!!
Menel - 2006-04-27, 22:31

Sosen napisa/a:
Eta Sława to wścieklizna!!!

no i wlasnie taka musi byc.zwykla eta to grzech :lol: to tak jak miec e36 M3 i jezdzic nia do pracy 50/h lub po bulki do sklepu :lol:

slawo - 2006-04-28, 09:08

hyhy dzieki chlopaki....spokojnie ;)
JEZDZI JUZ FAJNIE, ale jeszcze troszke lepiej by mogla.....
czyzby to glod mocy mnie dopadl? ;)

puz - 2006-04-28, 20:50

slawo napisa/a:
hyhy dzieki chlopaki....spokojnie ;)
JEZDZI JUZ FAJNIE, ale jeszcze troszke lepiej by mogla.....
czyzby to glod mocy mnie dopadl? ;)

im wiecej jest pod maską tym wiecej sie chce :D

sarna1 - 2006-04-28, 22:43

no co ty :d ja juz odkladam na M5 touring :D i pewnie w przyszlym roku ......
MARAS - 2006-04-28, 22:48

Z ciekawszych wygranych pod sygnalizatorem to utkwiło mi
Omega 2.6i kolegi z pracy... sie do mnie z tydzień buc już nie odzywa :)
Vectra 2.2DTI (kij wie co to za oznaczenia) kolegi z pracy lubie go zostawiac w lusterku...codziennie
TIPO 2.0 podobno to ma 150 kucy... chyba w polu :)dopuki go nie objechałem opowiadał wszystkim że idzie 7.0 do paki... już nie opowiada...:)
Calibra 2.2T następne mocne auto kolegi w mojej firmie wiecie lexus lampy gleba tona plastiku na progach i zderzakach... ciemne szyby także miał być potwór tylko chyba cosik to turbo nie działa ... :)
jakąś padniete VW corrado G60 huczało grzmiało wyło ... a dymiło to padło... i gdzies skręciło ze wstydu...
A jakiś czas temu
BMW e46 320D sądziłem, że technika dieslowska poszła do przodu chyba sie myliłem...
ale uznanie (to znaczy gest z kciukiem w górze) podobało mi się... co beemiarz to beemiarz...

a porażka...
objechało mnie PUNTO niby tylko gleba ale coś za pewnie koleś siedział... czułem się jakbym jechał dieslem ...akurat na 100 tys. puntaków musiałem trafć na uturbionego :)

druga porażka nowe M6 mi uciekło na obwodnicy... :) jechałem ok. 160 a obok przejechał "pilot" czarnego M6 czułem się tak jakbym ja wcisnął hebel do podłogi a on jechał dalej przedziwny odgłos silnika aż ciarki przeszły niski i chrapliwy... no to ja lewy pas... rzuciłem się w pogoń...mam go na celowniku....JEST MÓJ.... 190...200... zniknął za wzniesieniem... Uczucie tak jakbym gonił HORYZONT... albo TECZĘ... aż mnie się głupio zrobiło jak mnie Ela pukała w ramię .... "ZANIM.... SZYBCIEJ.... UCIEKA CI.... GOŃ GO.... NIE ZWALNIAJ... UDA SIĘ...." tak sobie pomyślałem spoglodając na dochodząca do czerwonego pola wskazówką....czym?....? :roll: ale przynajmniej spróbowałem i wiem jak to odjeżdża... jak odrzutowiec.... :D

webretti - 2006-04-28, 22:50

wyszedłem z kanału, ustawiłem co mogłem, a czego nie mogłem nie zrobiłem i wyjechałem na miasto chociarz troche pośmigać w deszczu i kilka bąków na krzyżówkach pokręcić pod okiem Panów policjantów :mrgreen: , później na światłach stanęło dwóch starszych Panów w Jaguarze :mrgreen: i do połowy 2 biegu byli moi :mrgreen: ale później mnie zrobili jak chcieli :? no sami wiecie, ESP, EBD i te sprawy bo u mnie to już dupcia latała od jednej kreski do drugiej kreski :( ale i tak było warto :mrgreen: przynajmniej odbiłem sobie na nawrotkach po idealnie gładkich asfaltach :mrgreen:
Menel - 2006-04-28, 22:52

hehe..dostac baty od punto to cos jak dostac baty od lanosa :lol: a kreca sie tu po warszawie takie uturbione i az wstyd stanac z takim na swiatlach 8)
webretti - 2006-04-28, 22:58

menel napisa/a:
hehe..dostac baty od punto to cos jak dostac baty od lanosa :lol: a kreca sie tu po warszawie takie uturbione i az wstyd stanac z takim na swiatlach 8)

Menel o Lanosie to mi nic nie mów, bo jak kupiłem swojego i wracałem z Gostynia to mnie ojciec w Lanosie zrobił w balona :? ale co się dziwić, lekkie gówno, wałek sportowy, głowica od 2.0 Lanos sport i kilka bajerów przerobionych na Żeraniu :mrgreen: ale później już prawie pod domem jak wjechaliśmy na Obwodnicę S6 to juz mi Lanos nie podskoczył, do 100km/h równo ale później szybko został w tyle :mrgreen:

HeMP - 2006-04-29, 00:04

zprzegranych zapamietalem jak dostalem od fiata sieny hl ... ne dosc ze to 1.6 ,chyba, to jeszcze takie brzydactwo... fiacik mial tylko felge i zawias....
jaras87 - 2006-04-29, 14:26

.... moje 335i regularnie i baardzo dostaje od ... crx`a
:/ skubany na początku ma problemy z trakcja to nie jest tak zle ... ale potem ... :|
nie mam szans ... crx 1.6 v-tec turbo 195km/205nm ... koles startuje w poniedziałek na bemowie ;P hehe

z wygranych .... ;] hym nie no

to albo dostaje mocno ... jedzi nie daleko mnie merol amg... zero szans

albo wygrywam mocno ... jakies golfy 2 gti itd