| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - STOP CIOTOM DROGOWYM
--==maly==-- - 2006-04-17, 19:56 Temat postu: STOP CIOTOM DROGOWYM
ma ktos moze powyzszy rysunek w duzej rozdzielczosci? marze o takiej naklejce na klape...
Menel - 2006-04-17, 20:46
buaahahaha, stare ale jare
nokerman - 2006-04-17, 21:50
dzisiaj taką spotkałem - nie chciało musię włączyć kierunku że łaskawca zjeżdża na pobocze no ale nowom fabiom jechał + trzy na pokładzie
FOK
KotSylwester - 2006-04-17, 22:03
http://hondatech.pl/viewt...3ec99fe622645d9
http://tcs.null.pl/Forum/...ciotom+drogowym
wpisałem w google: Stop ciotom drogowym
Używaj szukajki.
speed - 2006-04-17, 22:29
A czy ktos ma dostęp do takich naklejek Ja bym bardzo chetnie nakleil sobie na klape taka naklejeczke
Piotrek - 2006-04-17, 22:36
jak dla mnie to obciach jezdzic z czyms takim
damiano_e30 - 2006-04-17, 23:08
| nokerman napisa/a: | dzisiaj taką spotkałem - nie chciało musię włączyć kierunku że łaskawca zjeżdża na pobocze no ale nowom fabiom jechał + trzy na pokładzie
FOK |
To może nie to że mu nie chciało tylko te za bardzo absorbowały jego uwage
A te naklejki to fajowe, ostatnio zauważyłem że kolesie w hondach bardzo lubią naklejki
jaqub - 2006-04-17, 23:37
| damiano_e30 napisa/a: | | nokerman napisa/a: | dzisiaj taką spotkałem - nie chciało musię włączyć kierunku że łaskawca zjeżdża na pobocze no ale nowom fabiom jechał + trzy na pokładzie
FOK |
To może nie to że mu nie chciało tylko te za bardzo absorbowały jego uwage
A te naklejki to fajowe, ostatnio zauważyłem że kolesie w hondach bardzo lubią naklejki |
czyms trzeba zaklejac purchle rdzawe na nadwoziu
damiano_e30 - 2006-04-17, 23:41
| jaqub napisa/a: |
czyms trzeba zaklejac purchle rdzawe na nadwoziu |
buahahahaha
Menel - 2006-04-18, 00:17
| Cytat: | | czyms trzeba zaklejac purchle rdzawe na nadwoziu | .
a to w takim razie wezme okolo 30 szt
| Cytat: | | jak dla mnie to obciach jezdzic z czyms takim |
piotrze, dlaczego ? wiem ze masz zglebiona bete i chyba dlatego sie boisz ze beda cie za takiego brali nie peniaj ,mam tak samo i nawet mandat za to dostalem a za tydzien bedzie jeszcze gorzej..
damiano_e30 - 2006-04-18, 00:22
| menel napisa/a: | | Cytat: | | czyms trzeba zaklejac purchle rdzawe na nadwoziu | .
a to w takim razie wezme okolo 30 szt
|
Nie no menel jak tak to musisz być swoją benią w Toronto koniecznie
Z tymi nalepkami wygrasz konkurs na najładniejsze auto zlotu na 100%
Menel - 2006-04-18, 00:26
gorzej damiano jak mira wreczy mi puchar malinowego ptaszka czy jak mu tam bylo wiecie o co chodzi...
damiano_e30 - 2006-04-18, 00:32
| menel napisa/a: | gorzej damiano jak mira wreczy mi puchar malinowego ptaszka czy jak mu tam bylo wiecie o co chodzi... |
nie wiem o co chodzi z tym pucharem, brzmi podejrzanie. Chyba jednak zostawie mojego szrota w domu bo i mnie to spotka jeszcze
Menel - 2006-04-18, 00:39
gdzies to bylo napisane ze mira bedzie wreczac puchar na naj bardziej wiesniacka beemke..wole nie ryzykowac i nie startowac w tym konkursie.pomysla jeszcze ze ta moja rdza to standartowa (bo sie nie znaja na rost style ) i bede w finale.najgorsza hanba byloby chyba stanac w finale z ta pseudo alpina e36 ala kameleon rdzy w niej nie widac bo koles szpachluje i zmienia styl chyba co miesiac
damiano_e30 - 2006-04-18, 00:45
| menel napisa/a: | gdzies to bylo napisane ze mira bedzie wreczac puchar na naj bardziej wiesniacka beemke..wole nie ryzykowac i nie startowac w tym konkursie.pomysla jeszcze ze ta moja rdza to standartowa (bo sie nie znaja na rost style ) i bede w finale.najgorsza hanba byloby chyba stanac w finale z ta pseudo alpina e36 ala kameleon rdzy w niej nie widac bo koles szpachluje i zmienia styl chyba co miesiac |
No teraz to już na 99% nie jade, chyba że nie będe wjeżdżał na płyte, tylko stane na parkingu.
Zbyt okrutnie ostatnia zima obeszła sie z moją padlinką
speed - 2006-04-18, 11:25
No my tu gadu gadu a ja dalej nie wiem czy ma ktos dostep do takich naklejek
Łukasz - 2006-04-18, 11:40
zrób sobie po prostu, kupujesz papier błyszczący , samoprzylepny, ściągasz z netu graf i drukujesz
KotSylwester - 2006-04-18, 12:11
speed, kup sobie okulary, ok? NAD Twoim pierwszym postem w tym topicu, jest mój z linkami.... wystarczy wytężyć wzrok!!
center - 2006-04-18, 12:57
jest gdzie mozna kupic, jak zrobic tez juz jest wiec mysle ze z tego ambitnego tematu wiecej sie nie wycisnie..pozdrawiam
|
|