| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E36] Rafals ->> 328i Coupe
Rafals - 2006-04-16, 03:41 Temat postu: [E36] Rafals ->> 328i Coupe Witam
Jako ze odebralem dzis auto od lakiernika i spotkalem sie Grzeskiem vel. GP-T1000 postanowilismy zrobic pare fotek.
Przepraszamy ze nie umyte auta - to sie wiecej nie powtorzy
Fotki wyszly nawet fajne wiec za zgoda wykonawcy postanowilem je wrzucic
Prowizje od Geanta za reklame odbierzemy wkrotce
Czego sie nie robi dla dobrego ujecia
Po dlugiej sesji na prosbe Grzeska musialem sie zrewanzowac i rozgrzac opony link
Niestety nie spodobalo sie to straznikowi ktory przez megafon powiadomil nas ze przesadzilismy i ze wezwal policje, wiec trzeba bylo sie wycofac
Na parking pod M1
Tutaj probowalsmy zrobic zdjecia w ruchu ktore niestety nie wychodzily, ale efekt ciekawy
Gdy foki zaczely juz wychodzic osobiscie przyszedl Pan straznik i nas przeprosil mowiac ze nas rozumie ale jest odgorny nakaz zakazu jezdzenia autami po parkingu - zrobil to z kultura wiec nie mamy do niego prentensji
Kaczor - 2006-04-16, 07:46
Fajne fotki
CyRyL - 2006-04-16, 09:57
w czerwonej bawarce przydalaby sie wieksza i fajniejsza felga nie uwazasz??
masz to w planach
pozdro 8)
Rafals - 2006-04-16, 10:09
| CyRyl napisał/a: | w czerwonej bawarce przydalaby sie wieksza i fajniejsza felga nie uwazasz??
masz to w planach |
czerwona jest od kumpla, wiec to jego sie trzeba pytac - foto
Adi - 2006-04-16, 10:22
no fajne fajne i autka i fotki
CyRyL - 2006-04-16, 10:25
wiec moze wyraze swoja opinie na temat twojej ślicznotki
zajefajna
wszystko jest, gleba, felga i przede wszystkim ten motor
pozdro 8)
Meecowhy - 2006-04-16, 10:42
swietne auto i niezle fotki ...
GP-T1000 - 2006-04-16, 13:50
| CyRyL napisał/a: | w czerwonej bawarce przydalaby sie wieksza i fajniejsza felga nie uwazasz??
masz to w planach |
w planach sa, jak i wiele innych rzeczy, ale kasy brak niestety...
| Rafals napisał/a: | Po dlugiej sesji na prosbe Grzeska musialem sie zrewanzowac i rozgrzac opony link
Niestety nie spodobalo sie to straznikowi ktory przez megafon powiadomil nas ze przesadzilismy i ze wezwal policje, wiec trzeba bylo sie wycofac |
mnie sie podoalo strasznie i nie tylko mnie... link jest do krotkiego urywka filmu, a sam film nie oddaje nawet polowy efektu jaki byl na zywo, jednak co 2,8 to 2,8. Rafals krecil az milo ... szkoda ze straznikowi sie nie podobalo
w planach bedzie kolejna sesja wiosenna plus moze jeszcze jedno E36 coupe
fil - 2006-04-16, 13:51
silesia rulez chopaki!!...tez sobie szalalem w tych miejscach ..czerwona fajna
granatowa + za 2.8 ...see ya on the streets
patryk w-wa - 2006-04-16, 16:35
Dwa brudasy
Naprawde super autka bardzo ładnie sie prezentuja.
Kowal - 2006-04-16, 23:21
Super fotki i super Bawarki! Zwłaszcza 328 he he
REMUS - 2006-07-16, 12:37
Ładna i silniczek też zdrowy.
Rafals - 2006-10-10, 22:36
Jako ze dzis byl troche luzniejszy dzien postanowilem porobic pare fotek i sie pochwalic nowymi nabytkami.
To co zdzialalem dzis po paru godzinkach ( nie wiedzialem ze wyciecie dziury moze byc takie czasochlonne )
a wiec kolektor m50b25 + podstawa od m52
Poprzedni wlasciciel skrzywdzil auto takim lampami o dziwno osobom spoza swiata BMW podobaly sie bardziej niz oryginaly od emki.
rozporka
liczniki od ///M niestety mam tylko takie foto
V max (bylo 250km/h ale jechalem sam i nie mial kto fotki zrobic)
nowe fotele w rzeczywistosci sa biale tylko na fotce cos takie ciemne wyszly.
no i fele 8x17
pierwsza przymiarka:
i po polerce, srodki sie maluja na srebrno, srobki oczywiscie w chromie
do tego doszlo i czeka w kolejce jeszcze:
4x el szyby
czarna posufitka
ksenonki
podlokietnik
progi od emki
i pewnie cos jeszcze ale nie pamietam
Lusterek od emki niestety juz brak bo zaje.... ale juz nad tym pracuje poki co mam prawe z adapterem ( jak ktos chetny to sie zamienie prawym adapterem za lewe lusterko bez adaptera )
hmm... tylko kiedy ja to zaloze
pozdro
fil - 2006-10-11, 08:16
lol..!.nie widzialem jeszcze bbs rs w e36..a kolega z okolicy jest wiec i na zywo moze moze bedzie okazja kiedys je oblukac...pozdrawiam
p.s. co to za rozpora bo wyglada jakby byla do r4 ale pewnie sie myle
Rafals - 2006-10-11, 10:01
| fil napisał/a: | lol..!.nie widzialem jeszcze bbs rs w e36..a kolega z okolicy jest wiec i na zywo moze moze bedzie okazja kiedys je oblukac...pozdrawiam
p.s. co to za rozpora bo wyglada jakby byla do r4 ale pewnie sie myle |
A ja juz tak i powiem ze wygladalo to cudnie czarna m3 turbo z RS w pelnej polerce
A co do rozporki to do 6 cylindrowych sa proste a do 4 sa lamane w polowie.
Kowal - 2006-10-12, 00:07
Extra pomysł BBS RS na E36 to rzadkość . Po za tym dodatki super! Jak zamontujesz felgi, licznik, rozpórke i lampy to zapodaj kilka nowych fotek! Pozdro!
Rafals - 2006-10-14, 20:55
W koncu odebralem srodki z malowania
efekt koncowy
kamil328 - 2006-12-26, 12:30
o kurcze Rafals zazdroszcze ci tych foteli . mozesz pokazac je dokladniej na fotkach. Skad dorwales taki srodek i ile dales? poluje na taki od dawna wlasnie w tym kolorze. Dodam ze tez smigam 328 coupe w montrealblau metalik.Prawie identyczna jak twoja. hehee
Gniewek89 - 2006-12-26, 13:48
rafals fura kozacka , ale prosimy o wiecej fotek śniegu
aż mi slinka poleciała
urbi - 2006-12-28, 13:55
fajne kolka ... ale czarne srodki bym zrobil
Yakuzatti - 2006-12-28, 19:42
ej, skad on ma snieg?
Rafals - 2006-12-29, 00:17
kamil328 Jak znajde fotki to Ci wysle na pw
Gniewek89 i Yakuzatti Śnieg zeszloroczny, ale zrobilem dzis rano w Szklarskiej Porębie fotke na sniego specialnie dla forumowiczow jednak wkleje ja dopiero jutro
Swoja droga to pewnie sniegu wiekszosc z nas ma juz pod dostatkiem
Ja mam juz dosc bo jazda 200 km po bialych drogach z predkoscia max 50km/h do najprzyjemniejszych nie nalezy.
urbi Srodki moze beda czarne ale wtedy nie wyladauja w e36
Yakuzatti - 2006-12-29, 16:21
| Rafals napisał/a: | | urbi Srodki moze beda czarne ale wtedy nie wyladauja w e36 |
tak trzymaj!
btw. zapraszam na temat o spotach na slasku. Trzeba rozruszac impreze.
czarek - 2007-01-11, 17:35
napisz cos wiecej o przerobce kolektora
juz zalozony??
hamowales auto przed montazem??
Gasper - 2007-01-11, 19:10
Ossssszzzzzz Tyyyy... Masz siedzenia z emki
Muszę nadgonić zaległości
Rafals - 2007-01-11, 22:08
czarek kolektor jeszcze nie zalozony, bede go zakladal w czasie ferii jak bedzie czas. Auta nie hamowalem. Najwiecej info znajdziesz tutaj .
Gasper gon gon tak zeby coraz wiecej cieszacych oko beemek bylo
czarek - 2007-01-11, 22:44
juz studiowalem ten artykul kilka razy
interesuja mnie relacje uzytkownikow podczas jazdy na codzien
Yakuzatti - 2007-01-16, 18:27
ooo zesz! nie zauwazylem tych foteli od eM
Na slaskowy zlot masz wpadac
Rafals - 2007-01-16, 20:09
| Yakuzatti napisał/a: | ooo zesz! nie zauwazylem tych foteli od eM
Na slaskowy zlot masz wpadac |
Dzieki za zaproszenie ale zle wspominam te zloty, tak wiec wole sie przejechac np. do Skarbimierza niz na uroczysko i zloty bmw-manii.
Pozdro
fil - 2007-01-17, 14:28
| Rafals napisał/a: | | Dzieki za zaproszenie ale zle wspominam te zloty |
tak niegrzecznie spytam..:moglbys rozwinac te mysl?
okero21 - 2007-01-20, 15:36
Rafals , no gdzie te foty śniegu z tego roku bo my tu w W-awie do dziś szaro mamy
Yakuzatti - 2007-01-20, 17:32
| Rafals napisał/a: | | Dzieki za zaproszenie ale zle wspominam te zloty |
Hmm...nie wiem, ale chyba nie byles od wrzesnia na zadnym, gdzie byli ludzie z beemki. Naprawde Ci ktorych poznalem tzn: fil, Grigori, Adi, center, RoboCop, djscream... to naprawde wporzadku ludzie.
skotniol - 2007-01-20, 21:59
Na tych RS-ach kozak jak nic
| Cytat: | | Auta nie hamowalem |
Jesli byłbys chetny na pomiar daj znac bo szukam paru osób na hamowanie w ELPROSYSie bedzie lepsza cena
Pozdr
Rafals - 2007-01-21, 14:54
| okero21 napisał/a: | Rafals , no gdzie te foty śniegu z tego roku bo my tu w W-awie do dziś szaro mamy |
Jak widac foty stare ale sa
| Yakuzatti napisał/a: | | Hmm...nie wiem, ale chyba nie byles od wrzesnia na zadnym, gdzie byli ludzie z beemki. Naprawde Ci ktorych poznalem tzn: fil, Grigori, Adi, center, RoboCop, djscream... to naprawde wporzadku ludzie. |
Bylem na paru manii i od jednego zlotu powiedzialem sobie ze moja e36 ma juz dosc zlotow . Jak zmienie auto to zaczne sie pojawiac na zlotach.
| skotniol napisał/a: | Jesli byłbys chetny na pomiar daj znac bo szukam paru osób na hamowanie w ELPROSYSie bedzie lepsza cena
Pozdr |
Napisz cos wiecej, byc moze kumpel bedzie chetny
|
|