BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Prospekty BMW .... na główną strone beemka-klub

Arczi e30 - 2006-04-13, 20:50
Temat postu: Prospekty BMW .... na główną strone beemka-klub
Witam!
Na stronce głównej mamy skany z gazet ....
Pomyslałem że można by też zamieszczać tam skany z prospektów ...
Sam mam 3 prospekty i dojdzie jeszcze 1 ... wszystkie o BMW Serii E30 .... po Świetach je zeskanuje i umieszcze na swoim ftp do ściagniecia dla wszystkich ....
Jesli na stronce jest miejsce można by je jednak umieszcze na jej serverze w skanach strona do strony ....
Jesli takowe miejsce nie istanieje to moge użyczyc swojego dość stabilnego servera ....

Mam nadzieje ze do pomysłu dołączy sie Chris, który wygrał ( na allegro ) niezwykle żadki i drogocenny prospekt z wyposazeniem dodatkowym do e30 :wink:

Co wy na to....

BADYL - 2006-04-13, 21:19
Temat postu: Re: Prospekty BMW .... na główną strone beemka-klub
Arczi e30 napisa³/a:
Witam!
Na stronce głównej mamy skany z gazet ....
Pomyslałem że można by też zamieszczać tam skany z prospektów ...
Sam mam 3 prospekty i dojdzie jeszcze 1 ... wszystkie o BMW Serii E30 .... po Świetach je zeskanuje i umieszcze na swoim ftp do ściagniecia dla wszystkich ....
Jesli na stronce jest miejsce można by je jednak umieszcze na jej serverze w skanach strona do strony ....
Jesli takowe miejsce nie istanieje to moge użyczyc swojego dość stabilnego servera ....

Mam nadzieje ze do pomysłu dołączy sie Chris, który wygrał ( na allegro ) niezwykle żadki i drogocenny prospekt z wyposazeniem dodatkowym do e30 :wink:

Co wy na to....

Ja mam tego od groma dzieki RoboCopowi - prospekty które maja po 80 stron.