BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Pilne wspomaganie kiery padlo!!

SUCHARUS - 2006-04-12, 23:13
Temat postu: Pilne wspomaganie kiery padlo!!
Witam jak w temacie dzis stracilem wspome nie wiem co jest bo jeszcze nie patrzylem (w nocy nie ma jak zabardzo) i moze dostal bym jakies wskazowki co moglo pasc.......otoz cala sprawa wygladala tak ze........kierownica byla skrecona do oporu w prawo przez jakis czas i silnik pracowal na duzych obrotach no i wtedy sie chyba to stalo....otoz dzieje sie teraz tak ze nie ma wspomagania.....gdy sie skreca kola to w zbiorniczku plyn jest ciagle w tej samej pozycji jakby nei byl pompowany do silownika pompka z tego co zdazylem zauwazyc kreci sie nie ma lozow i zadnych wyciekow........hmmm nie wiem czy dobrze mysle ale czy to moze byc ze zawor przeciazeniowy na pompie sie zawiesil i pompa ciagle zrzuca plyn na zbiorniczka?????? czy moze mam sie juz szykowac na kupno 2 pompy????
nokerman - 2006-04-13, 06:32
Temat postu: Re: Pilne wspomaganie kiery padlo!!
SUCHARUS napisa³/a:
........kierownica byla skrecona do oporu w prawo przez jakis czas i silnik pracowal na duzych obrotach no i wtedy sie chyba to stalo....

pisz po ludzku ze upalałeś dętki tudzież kręciłeś bąki :mrgreen:

adrian e30 - 2006-04-13, 08:33

zawiesil sie prawdopodobnie zaworek w pompie, jak to zrobic nie wiem, moze popukaj w pompe mlotkiem 5kg, jest szansa ze sieodwiesi :P
SUCHARUS - 2006-04-14, 06:25

nom baki sie krecily :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: dostala pompa nie wiem jakim cudem po prostu sie zatarla i ukrecil sie walek napedu pompy olej byl w spomie wszystko ok dziwna sprawa.......bierznie w srotku pompy sie normalnie skleily....