BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BMW Trends nowa gazeta.

Biały - 2006-04-04, 21:01
Temat postu: BMW Trends nowa gazeta.
Witam. Mam proźbę do osób które miały kontakt z tą gazetą. Może ktoś mógłby wrzucić skany 1 i 2 numeru?? Zamówiłem prenumerate ale zanim sie z nimi dogadam do końca i zanim mi je przyślą to chciałbym zobaczyć na co idą moje pieniądze a sądze, że nie tylka ja chce to zobaczyć. U mnie w moim miesteczku gazeta jest niestety niedostepna.
KORDI - 2006-04-04, 21:35

Temat był już kilka razy poruszany......

Poszukaj w offtopicu......

PozdrOOfki..... :D

J E L I T O - 2006-04-04, 21:37

Heh, zamówiłeś prenumeratę tej gazety nawet nie oglądając jej żadnego numeru? hehe.
Biały - 2006-04-05, 15:36

A co tu oglądać?? Jest o bmw to mi wystarczy. Taka straszna chyba nie może być jak jest o tym co uwielbiam :D
duchPW - 2006-04-05, 15:39

ja tam uwielbiam arbuzy (akurat mówię o owocach :P )... ale solonych bym jeść nie chciał, albo co gorsza zepsutych - zwłaszcza jeśli kosztują 2x tyle co świeże
KORDI - 2006-04-05, 19:38

PioterW napisa/a:
ja tam uwielbiam arbuzy (akurat mówię o owocach :P )... ale solonych bym jeść nie chciał, albo co gorsza zepsutych - zwłaszcza jeśli kosztują 2x tyle co świeże

Trafna metafora........ :mrgreen: :lol:

Popatrz też w dział skany z gazet....powinno coś tam być......

KotSylwester - 2006-04-05, 19:52

Proponuje przenieść temat do offtopicu jak kolega przeczyta np pierwszy numer:)
KORDI - 2006-04-05, 20:02

KotSylwester napisa/a:
Proponuje przenieść temat do offtopicu

A nie jest..........?? :roll:

PozdrOOfki.... :D

Biały - 2006-04-05, 21:00

KORDI napisa/a:
PioterW napisa/a:

Trafna metafora........ :mrgreen: :lol:

Popatrz też w dział skany z gazet....powinno coś tam być......

Metafora trafna chociaż z drugiej strony porównywanie bmw do arbuzów jakoś mnie troche razi :lol:

KotSylwester - 2006-04-06, 07:43

Sorrka pomyliło mi się, skrót myślowy, miało być:

Proponuje przenieść temat z offtopicu do Humorku

mira_croft - 2006-04-06, 17:19

bo chłopaki doszukali się mase błedów na temat betek i dlatego raczej scpetycznie podchodzą do tej gazety akurat......no oby następne były lepsze :mrgreen:
Miruska

Arczi e30 - 2006-04-06, 18:34

A CO MI TAM JA BEDE KUPOWAł ....
webretti - 2006-04-06, 18:36

truskawka napisa/a:
bo chłopaki doszukali się mase błedów na temat betek i dlatego raczej scpetycznie podchodzą do tej gazety akurat......no oby następne były lepsze :mrgreen:
Miruska

nie ważne jak się zaczyna, ale wazne jak sie konczy yh yh yh :lol:

mira_croft - 2006-04-07, 10:21

ja nie mowie ze jest żle....poprostu mowie czemu chłopaki tak podchodza nagetiv do niej:)
Miruska

Łukasz - 2006-04-07, 10:39

Dobre pisma o BMW to choćby "Performance BMW" i "BMW World" - sprawnie , dobrze napisane, dobrze "złamane"(tak sie mówi o układzie tekstów i zdjęc na stronach w pismie), merytorycznie na najwyższym poziomie, no i estetyczne. Cena to około 34 pln, no i by english, ale warto.

Pozdr

BM 6 - 2006-04-07, 11:17

webretti napisa/a:
truskawka napisa/a:
Miruska

nie ważne jak się zaczyna, ale wazne jak sie konczy yh yh yh :lol:

Właśnie kupiłam nowy, kwietniowy numer i muszę powiedzieć, że zachwyciły mnie przepiękne zdjęcia wspaniałych samochodów /oczywiście jedynie słusznej marki BMW/.
Jest na czym oko "zawiesić", być może zasługa dobrego papieru i farby.
Jeżeli chodzi o treść, to widzę, że jest to coś w rodzaju "short press". Informacje krótkie i z różnych dziedzin coś, jakby TELEEXPRESS.
A jak to się skończy, to nie wiem. Widzę, że zaczynają się reklamy w coraz większej ilości i z dziedzin nie związanych z marką BMW. Oby nie zdominowały następnych numerów tego, tak świetnie zapowiadającego się magazynu miłośników samochodów BMW.
Pozdrowienia i całuski - M.

Biały - 2006-04-13, 23:07

Może ktoś z większego miasta podejśc do Empiku zakupić aktualny numer a najlepiej wszystkie dostępne i wystawić dla mnie na allegro i podać mi link aucji bo u mnie ta gazeta jest niestety niedostępna. Pozdrawiam i z góry dzięki.
BM 6 - 2006-04-14, 12:00

Biały napisa/a:
Może ktoś z większego miasta podejśc do Empiku zakupić aktualny numer a najlepiej wszystkie dostępne i wystawić dla mnie na allegro i podać mi link aucji bo u mnie ta gazeta jest niestety niedostępna. Pozdrawiam i z góry dzięki.

A czy nie możesz zaprenumerować tej gazety?
Podaję namiary:
Prenumerata i numery archiwalne - e-mail: prenumerata@trends.com.pl
Tel. nr +48 598 410 570
fax nr +48 598 410 670
http://www.trends.com.pl
Pozdrowienia i całuski - M.

Biały - 2006-04-14, 21:14

Kontaktowałem się z nimi i wszystko było pięknie. Odpisali mi i udzielili informacji ale jak spytałem o konkrety to kontakt się urwał :( Pisałem do nich jeszcze później 2 razy ale nie dostałem odpowiedzi. Jak narazie zakupiłem na allegro 1,2,3 numer wiec jestem szczęśliwy.