| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] center ->> 320i
center - 2006-03-31, 10:56 Temat postu: [E30] center ->> 320i w koncu ja tez sie pochwale, a co mi tam..
beemka bez zadnych cudow, 2.0 83r., z dodatkow moge sie pochwalic klima i fajna tapicerka
no ale jest moja i ja uwielbiam...
co do fot, to stoi na zimowkach, na glebe jakos nie bardzo mam ochote patrzac na nasze drogi, ale moze jak dodatkowa kasa wpadnie to sie zdecyduje...
no i ten bok co juz jest zaszpachlowany pomaluje, juz za pare dni powinien byc zrobiony
na reszte propozycji czekam 8)
nokerman - 2006-03-31, 11:00
Center nie denerwuj menela pomaluj ją na szwarca, załóż 17/9 i gleba -60
PS coto za wyświtlacz??
jakto Paktofoniki słuchasz a na murze TECHNO co na to koledzy z bloku
Adi - 2006-03-31, 11:05
Widziałem na żywo w Katowicach pod Ikea. Jak dla mnie to jednak za wysoko chociaż Cie rozumię bo ja już czasm mam dość omijania każdej dziurki. A felgi na lato jakieś inne czy te same? Jak te drzwi i błotnik zrobisz będzie całkiem ok. A brewki czarne zostana?
Pozdrawiam!
--==maly==-- - 2006-03-31, 12:08
Zrob zdjęcia,żeby było coś widać. Wypas masz super zwłaszcza jak na ten rocznik nie widziałem jeszcze na tym forum e30 z takim wypasem.
KORDI - 2006-03-31, 12:31
Ogólnie fajna.....
Plus za wypas.......
Ale wciśnij głębiej to radio.........
PozdrOOfki.....
center - 2006-03-31, 15:00
radia sie glebiej nie da wcisnac, to taki syf ze sie z tym nawet mocowac nie bede..
brewki zostaja czarne..
wyswietlacz to voltomierz...
felgami na dniach zaczynam sie bawic, rant juz robilem w wakacje tylko troche go zapuscilem przez zime, wiec lekka polerka i srodek psikam na srebrno..
a fotki pokazuja to co najfajniejsze, tak ladnie ja obpstrykam jak bedzie umyta i pomalowana..
sybir - 2006-03-31, 15:48
Wg mnie nie pasują czarne brewki, radio, koła mimo że to pewnie zimówki.
Nadkola były robione? bo specjalnie nie zgniły. Ogólnie fajne wnętrzne.
sie ma
dankam - 2006-03-31, 16:02
brewki liiipaaa a tak to fajna ! no i troszke te felasy
Menel - 2006-03-31, 18:12
| Cytat: | | Center Idea nie denerwuj menela Mr. Green pomaluj ją na szwarca, załóż 17/9 i gleba -60 | hmmm...
no faktycznie pare malych zmian bym dokonal i nie zwiazanych nawet z kosztami
radio wypad bo to dobre do lanosow i zalatw zwyklego seryjnego blaupunkta z 80/90 lat
brewki wypad
felgi ala bbs czyli albo uda ci sie zlapac RM lub zwykle seryjne
gleba wieksza ale bez przesady
i rob ja w stylu clasic lub retro
piotrk73 - 2006-03-31, 19:02
Witam
Troche pracy i będzie fajna.Jak na ten rocznik niezły wypas.
Meecowhy - 2006-03-31, 19:05
no wypasik ... daj foty jak pomalujesz,
ATS CUP pasuje jedynie do golfa... moim zdaniem ...
urbi - 2006-03-31, 19:47
on chyba takie foty porobil zeby rdzy nie bylo widac ... bo nic na nich nie widac
porob jakies normalne bez cudowania i wtedy pogadamy
Miki - 2006-03-31, 19:54
Center ładna ladna
tylko mam pytanie czy w 1983r byla juz 4stopniowa regulacja prekosci nawiewu czy cos kombinowales?
center - 2006-03-31, 19:58
ale jestescie zrzedy...
prosze bardzo, ale to stare foty
urbi - 2006-03-31, 23:33
o kurde ale ursus
z tymi oponami to przesada
siup ja o pietro nizej
zrob tez cos z wydechem i zdejmij brewki bo jakos nie pasuja do caloksztaltu - znacznie to poprawi jej wyglad
no i zrob cos z tymi felgami !
tak to fajny wypasik
aha no i poszukaj nie malowanych lamp takie smoly ZLE WYGLADAJA
a no i chlapaczom powiedz sio ! przynajmniej do przyszlej zimy
Menel - 2006-03-31, 23:39
ty, urbi...podobno jakis porzadek mial byc a ty tu na dzien dobry wyskakujesz z wsia i badylarzami chyba jako nowy mod troche nauki i przykladu dla innyych by sie przydalo.
tylko nie strzelaj na prawo i lewo ostrzezeniami bo bede musiaj zdezertreowac na inne forum
center, tak jak powiedzialem..idz w clasic styl. zapomnialem wczesniej dodac jeszcze abys te czarne szybki zerwal.
urbi - 2006-03-31, 23:45
hehe nie czepiaj sie napisalem juz ladnie ale u mnie jest tak ze jedziesz za wisle i kazdy tuner ma czarne lampy tylne
zedrzyj folie jak mowi menel masz bardzo ladne wnetrze - niech je ludzie zobacza
chyba ze czesto robisz cos czego lepiej ludziom nie pokazywac
no i zderzaki w chromie jak by sie dalo ...
a wlasnie co to za jakis wyswietlacz ? tempereatura ? czy co ?
Menel - 2006-03-31, 23:51
wyswietlacz to chyba woltowierz ...i wlasnie tez zapomnialem o chromowanych zderzaczkach to podstawa.
korzuch - 2006-03-31, 23:52
yo!
mam nadzieje ze na majówke dojedziesz i wypalimy faje pokoju auto gut
pozdro
Bruner - 2006-04-01, 00:05
| menel napisał/a: | zapomnialem o chromowanych zderzaczkach to podstawa. |
Porobilo sie, Menelowi sie chromy spodobaly
Swiat zwariowal, czas umierac
Menel - 2006-04-01, 00:38
kurcze , powiem szczerze ze spodobaly mi sie po tej e30 323..twojego kumpla bruner.stary sie robie i mysle juz o kolekcjonowaniu. i taki retro lub clasic style przydalby sie do kolekcji.a wolalbym wlasnie 323 niz 325.
Pawel-e30 - 2006-04-01, 08:41
ja bym wolał na stalówkach pomykać jak na tych pseudo alu
Z tyłu lampy tragedia wstaw zwykłe seryjne
Ten komin hmmm bez komentarza
Radio tak jak menel napisał znajdz jakiegoś blaupunkta seryjnego
Chlapacze center prosze cię to najbardziej mnie rozbawiło
Po za tym ładny kolor
Ps. Pisze to co bym zmienił żeby doprowadzić ją do stanu używalności 8)
center - 2006-10-11, 22:54
a ostatnio kawalek fajnego miejsca znalezlismy i postanowilismy cos pstryknac w moim autku, z tego co widzialem na poprzednio dawanych fotach to felunek sie odmlodzil i mysle ze zdjecia super wyszly..
dzieki bardzo Yakuzattiemu za sesje..
kamil.k - 2006-10-12, 07:45
kozak na dol ja troche bo zawadzisz o cos dachem
Lord Lukasz - 2006-10-12, 08:14
od czego masz tam zawias jeszcze takiej terenówki nie widziałem, ale pomijając to ładnie sie betka prezentuje, jakieś fotki ze środka zapodaj jeszcze.
Co do fotek to albo telefonem robiles albo ktoś kontrast zabardzo podciągnął
tomcat944 - 2006-10-12, 08:47
hej,
oo widzicie, lekka modyfikacja felg i juz jest lepiej...
nie widac dokladnei czy byly polerowane czy nie ale jesli nie byly to ranty KONIECZNIE,
KO NIE CZNIE dobry parapet musi sie blyszczec...
no i moze rzeczywiscie troche ja obnizyc, tak z 40/40 albo 60/40...
P.S. nie widac czy robiles cos z wydechem, jesli nie to zrob....
i bedzie bardzo, bardzo..... hihihi
center - 2006-10-12, 14:23
parapet jest polerowany, jeszcze pare razy pasta i bedzie git..
wydech poszedl seryjny od rur kolektora az do konca bo mi sie poprzedni caly posypal, darl sie jak malo co a teraz mam bloga cisze i tak ma zostac...
zawias pewnie seria jest, glebic nie chce narazie, rozkopy mam w miescie ze szok, zima idzie to 2, a sprzedac ja chce to 3...
jedyne co bede jeszcze robil to komora silnika i tyle..
Yakuzatti - 2006-10-12, 15:53
Moja kolej. Beemka sliczna moim zdaiem, wyjatkowa, a jak na 83r to az cieszy oko. Felgi pasują do auta. W srodku mieciutka brazowa skora (bylem, widzialem, siedzialem, jechalem), naprawde stan bardzo odbry jak na te lata. Obnizenie? Byloby fajnie, ale skoro na sprzedarz to po co.
Miki - 2006-10-12, 17:58
center jak juz dales propozycje do kalendarza to foto nr 2 albo 3 bylo by lepsze chyba ...taka moja mala skromna uwaga
center - 2006-10-12, 18:25
no wlasnie mam te 4 foty i nie wiedzialem ktora wybrac..
ta wydawala mi sie najlepsza, ale zawsze moge zmienic
nerwowy46 - 2006-10-14, 10:18
ja myślę że jak byś dorwał jeszcze jakieś progi i dokładkę z tyłu żeby pasowało to wszystko do przednieji troszkę na ziemię z nią. ale to tylko moje zdanie pozdrawiam
|
|