| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Alaskan Malamut...pilnie proszÄ™ o pomoc:(
mira_croft - 2006-03-30, 17:58 Temat postu: Alaskan Malamut...pilnie proszę o pomoc:( słuchajcie zanlazałm psa w lesie....suczke Alaskan Malamut...pies jest zadbany, szaro biały z brazowymi oczyma...wygalda łądnie jak na zgube...nie moge znaleść włascicieli wiec jutro musze go oddać do ciaputkowa- zwierzyńca...pies sie zmarnuje...czy ktoś nie chiałby by pzygarnać jej....ja mam suczke i kota juz nie mogę....może ktoś ja weżmie jest wyuczonym psem i się słucha!
ps. pies był u weterynarza, jest zdrowy i chyba był szczepiony - miał obroże jak sie znalazł
Miruska
webretti - 2006-03-30, 18:06 Temat postu: Re: Alaskan Malamut...pilnie proszÄ™ o pomoc:( a gdzie go znalazlas?? w jakim lesie w gdyni?? moze na chwarznie to wtedy wiem czyj to pies.........
mira_croft - 2006-03-30, 18:09
takkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!
Miruska
webretti - 2006-03-30, 18:11
| truskawka napisa³/a: | | takkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!! |
jesli na chwarznie przy Sokółce to musisz poszukać właściciela na ul. Kańskiego na Sokółce na osiedlu Hossy, właściciel jezdzi szarosrebrnym BMW E32 "7" na Kwidzynskich blachach
mira_croft - 2006-03-30, 18:12
nie wiesz jaki numer telefonu moze ma ten gosc???????
albo nazwisko to go znajde szybciej!!!!!!
Miruska
webretti - 2006-03-30, 18:13
| truskawka napisa³/a: | nie wiesz jaki numer telefonu moze ma ten gosc???????
Miruska |
niestety, ale niewiem czy mu zginął pies, wiem że chyba jako jedyny ma Alaskana na tym osiedlu, a piesek czesto siedzi w ogródku
P.S. to Ty mieszkasz na chwarznie na sokolce????????
jedynie co to mozna by rozwiesic na klatkach wejsciowych do budynkow ze sie znalazl taki pies i napewno sie znajdzie szybko wlasciciel, ale dziwne ze on sam do domu nie wrucil, bo nasza dobermanka jak za sarnÄ… poleci to mozna godzinami jej szukac i dajemy sobie spokoj bo sama wraca do domu po 2 godz.
mira_croft - 2006-03-30, 18:18
ja mieszkam w gdyni....ale chwarzno przez las ode mnie to 10 minut....psy na wiosne uciekaja se, a te b lubia..bo jeszcze jeden zwiał dziś rano moim znajomym......ale ten jest niski...a moich znajomych bydle wielkie..... poza tym to suczka.....nie ma jak sie dodzownic!
ps może nazwisko znasz!!!!!!!!??????????????
Miruska
webretti - 2006-03-30, 18:21
| truskawka napisa³/a: | ja mieszkam w gdyni....ale chwarzno przez las ode mnie to 10 minut....psy na wiosne uciekaja se, a te b lubia..bo jeszcze jeden zwiaÅ‚ dziÅ› rano moim znajomym......ale ten jest niski...a moich znajomych bydle wielkie..... poza tym to suczka.....nie ma jak sie dodzownic!
ps może nazwisko znasz!!!!!!!!??????????????
Miruska |
popytam i wybadam sprawe, jutro bede na sokolce to sie czegos dowiem
mira_croft - 2006-03-30, 18:27
wysłalam już ekipe...zobaczymy co sie da załawtic!
czymaj kciuki bo jak nie jego pies to bieda!!!!!!!!!
Miruska
webretti - 2006-03-30, 18:29
heh to chyba juz wiem...a znasz może Plika??
mira_croft - 2006-03-30, 18:36
:mrgreen: nie bardzio
Miruska
[ Dodano: Czw Mar 30, 2006 9:55 pm ]
halooo!!!!!
zgłoś się słuchaj moi znajomi byli tam, ale nie było ani bety ani nikt nic nie wie....jesteś pewien że to ta ulica i ten koleś????
Miruska
webretti - 2006-03-31, 00:42
Wiem, że on ma takiego psa, ale czy mu zginął to niewiem, a nikogo innego nie kojarze na tym osiedlu z takim psem, a znam z widzenia prawie wszystkie mordki od 6 lat
to jest ul. Kańskiego na Chwarznie, 2 czesc osiedla Sokółka Hossy...reszte bede w weekend wiedzial
RoboCop - 2006-03-31, 07:00
| webretti napisa³/a: |
P.S. to Ty mieszkasz na chwarznie na sokolce????????
|
webretti Ty się tak bardzo nie interesuj gdzie mieszka nasza Miruśka
alaskany są tępe-to opinia jednego z moich kumpli - wielbiciela tej rasy (nie to co dobermany) i dlatego tamta sunia nie trafiła do domu, ja bym ja wziął bo mam tylko kota, ale e30 za małe na psa - chyba że ktoś się zamieni za Touringa e34 - to biorę...
ps. swoją drogą to ciekawy zbieg okoliczności, że Pani Mod z Najlepszego Forum BMW,
znajduje psa należącego do gościa jeżdżącego śmigłem
J E L I T O - 2006-03-31, 07:29
No właśnie Robocop. Akcja zaczyna rozwijać się jak w serialu !!
Ciekawe czy siÄ™ pobiorÄ…
RoboCop - 2006-03-31, 07:44
Jak tu wpadnie Pan P... to Wam wszystkim da
mira_croft - 2006-03-31, 10:23
ale wy jesteście guptaski ........i kto tu ogląda brazylijskie seriale hihihi
Miruska
nokerman - 2006-03-31, 10:53
nie wiem jak Wy
ale jak ja sie patrzę w ten avatarek to normalnie jest coraz piękniejsza
ehhh...
BM 6 - 2006-03-31, 11:06
| nokerman napisa³/a: | nie wiem jak Wy
ale jak ja sie patrzę w ten avatarek to normalnie jest coraz piękniejsza
ehhh... |
Masz rację Nokerman, ja też to zauważyłam, ale mnie nie wypadało tak napisać, jak Tobie.
A może to jest zaczarowany avatarek i wciąż naszą Mirusię upiększa, ile razy pojawi się na forum????? Jednym słowem Nokerman, Ty masz OKO !
Pozdrowienia i całuski - M.
Arczi e30 - 2006-03-31, 11:12
piszcie co z psem .... bo jestem ciekawy czy bedzie happy end
nokerman - 2006-03-31, 11:21
| Arczi e30 napisa³/a: | piszcie co z psem .... bo jestem ciekawy czy bedzie happy end |
pobiorą się, pies zdechnie, i będą żyli długo i szczęśliwie
może być
RoboCop - 2006-03-31, 11:33
| nokerman napisa³/a: | :mrgreen: może być |
mira_croft - 2006-03-31, 14:21
piesio odnalazł właściciela ....jupi. zdolniacha jesem
ps. Noker i Mariolka....dziekuje...milutko mi
Miruska
webretti - 2006-03-31, 15:46
| truskawka napisa³/a: | piesio odnalazÅ‚ wÅ‚aÅ›ciciela ....jupi. zdolniacha jesem
ps. Noker i Mariolka....dziekuje...milutko mi
Miruska |
napisz czy właściciel to ten o którym myślałem
pozdrawiam i cieszę się, że się juz odnalezli..................
Lord Lukasz - 2006-03-31, 16:35
Taki nudny koniec ? napiszcie kto był właścicielem i czy sie ucieszył bo być może calowo tego pasa tam zawiozł ??
mira_croft - 2006-03-31, 21:16
właściciel to zupełnie nie ten gość....więc nie ma o czym opowiadać..a suczka zwiałą na spacerze i sobie zawędrowałą do mnie ...z reszta to piekny pies i ciezko byloby go zostawić w lesie by se polazł!!
ps. uważam ze bardzo piekny koniec, bo kurde mam już księciunia i pan od e32 nie interere mnie
Miruska
Meecowhy - 2006-03-31, 21:22
a miało byc tak pieknie......
ChriS - 2006-03-31, 22:08
Jak to w bajkach bywa wszystko się dobrze skończyło.
P.S. Mira tylko nie całuj swojego księciunia bo Ci się w żabę zmieni
mira_croft - 2006-03-31, 22:58
wiesz co Chris...on się wcale nie chce zmienić w żabkę....on woli być niedzwiadkiem ...a propos żabek.....moja Alpina dzisiaj pierwszy raz miała spięcie z zabką........ło mamo niesamowita akcja była i kupe szczekania.....ale najlepsza była zabka.....olała mojego 25 kilagramowego psa
Miruska
|
|