BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Małe zoo :)

yoshi - 2006-03-30, 16:21
Temat postu: Małe zoo :)
Poniewż jestem daleko za liderami nabijania postów, to trzeba sobie nabić jednego :D

No a teraz do rzeczy jakie macie zwierzęta w domu, pomijamy: rodziców, rodzeństwo, sąsiadów, dziadków i wszstko co chodzi w pionie i na dwóch nogach (o lasce też) :P

- a zatem u mnie w domu jest pies marki ChowChow (wyrawała go moja mama z chińskiego baru :wink: ), jest tez (tzn. moja siostra ma) chomik, no i żonka ma kota patrz po lewej :P

ja w sumie mam tylko kilka koni pod maską moje Rekina :) a wlaśnie mam rybe - REKINA :lol:

webretti - 2006-03-30, 16:27
Temat postu: Re: Małe zoo :)
no ja to mam całą stajnie spora pod maską heghehehe :mrgreen: :lol:
Arczi e30 - 2006-03-30, 16:37

Jak ja napisze to nikt nie uwieży....

- mam w domu 2 dorodne ślimaki afrykanskie Achatina glutinosa inaczej mozna je nazwac slimakami olbrzymymi ... rosna do 25cm i ważą do 700g ... moje sa srednie maja z 12cm ale maja dopiero 1rok a zyja okola 7-8lat

tutaj przykładowe zdjecia bo nie robiłem swoim pupilom fotek

http://www.achatina.ru/Photo/Page.Eng/Photo07.htm

bardzo przyjaze, nie włażą do muszli jak je sie bieze na rece, prktycznie wogole sie nie boja, wcale sie nie chowaja ..... są jednak bardzo żarłoczne .... ale i faje w dotyku :wink:

urbi - 2006-03-30, 17:09

ehhh chcialem napisac o tatusiu a tu nie mozna :( :cry:

mam tez potwora, czarny, stoi pod blokiem zazwyczaj. nauczylem go paru sztuczek, jak sie go ucisnie w pewne miejsce to ryczy i nieraz piszczy. kochane stworzonko :wink:

pudzian - 2006-03-30, 18:40

a umnie wodomu mamy krolik miniaturka,i obecnie dwa male pieski jakies kundelki :wink: a jeszcze tydzien temu byl jamnik ale moj sasiad zastrzelil go :cry: a taki fajny byl kiler pozdro
ps i jeszcze mam tygrysa pozdro

slawo - 2006-03-30, 18:46

czy hemoroidy sie licza? ;)
Gasper - 2006-03-30, 18:52

Ja mam starego pieska - mieszaniec husky. Już przygłucha i chora.
Menel - 2006-03-30, 19:40

krolik ktorego jeszcze pitbullek nie zjadl :lol:
Meecowhy - 2006-03-30, 19:46

<==== to cos w awatarze...
Aaron'a pożeracza Volkswgenów i kobiecych serc :D

VinCent318iS - 2006-03-30, 19:47

moja narzeczona ma ratlerka często z nim wychodze na spacer z czerwoną smyczką 8)

Mariusz - 2006-03-30, 20:05

VinCent ? Co to za szczekacz ? ;)

Ja natomiast zajmuje siÄ™ terrarystykÄ… :)
Hoduję sobie pająka nadrzewnego - ptasznika olbrzymiego ;) Obecnie po 8 wylince. Jad nie jest szkodliwy dla człowieka, można wziąć go na ręcę i sobie chodzi, przynajmniej po mnie, bo jest przyzwyczajony. Jak był jeszcze młody to wolał uciekać niż próbować ataku, więc jestem spokojny.
A co je ? Na początku karaczany madagaskarskie i inne: to takie małe robaki ze skorupką. Teraz raz na miesiąc daje mu małą mysz ... taki pojedynek to prawdziwy smakołyk dla oczu.

ChriS - 2006-03-30, 20:16

Pies-kundel 19lat,2 koty: rudy i szary syberyjski-były jeszcze myszy w piwnicy ale koty zjadły.
Menel - 2006-03-30, 21:38

VinCent318iS napisa³/a:
moja narzeczona ma ratlerka często z nim wychodze na spacer z czerwoną smyczką 8)

[url=http://img224.images...6xo.jpg]Obrazek[/URL]

buaahahahahahaha :mrgreen: no nie mow ze ty trzymasz smycz i idziesz z tym czyms ? :lol:
brakuje jeszcze kogos kto napisze ze wychodzi na spacer z yorkiem na reku :mrgreen:

LuKaSzQ18 - 2006-03-30, 22:31

a ja mam oto takie 2 owczarki niemieckie Zorke i Cywila :) i jeszcze jednego w domku Misika mieszańec pospolity

korzuch - 2006-03-30, 22:46

yo!
Chińskie bajki zorka 13 :D
pozdro

metaldaw - 2006-03-30, 22:47

ja mam 129 kucy ale jeszcze chce mieć barany :wink:
VinCent318iS - 2006-03-30, 23:04

menel napisa³/a:
VinCent318iS napisa³/a:

[url=http://img224.images...6xo.jpg]Obrazek[/URL]

buaahahahahahaha :mrgreen: no nie mow ze ty trzymasz smycz i idziesz z tym czyms ? :lol:
brakuje jeszcze kogos kto napisze ze wychodzi na spacer z yorkiem na reku :mrgreen:

no co ja tam się nie wstydze a nawet czasem mnie bawi jak ludzie się śmiesznie patrzą
PS:Yorków nie lubie :lol:

grucha - 2006-03-31, 00:54

A u mnie w zagrodzie mieszka jeden czarny smok :mrgreen: którego pilnuje pies- mieszaniec jakiś. Mam też kota który całymi dniami śpi. :D
webretti - 2006-03-31, 00:56

a ja mam kota na punkcie innego zwierzaczka :mrgreen: :lol: wiec razem to juz 2 zwierzaki, hehehe

pozdro

Melis - 2006-03-31, 07:10

owczarek niemiecki (szaleniec), mieszaniec kaukaza z bernardynem (wciągnie wszytko co się da), mały kundelek (nie do zniszczenia... przyjął kiedyś moją beemke na grzbiet... po 46 godzinach wrócił do formy), 2 koty... no i przez rok przewinie się ok. 60 000 brojlerków :lol:
Pscolka - 2006-04-01, 19:00

Moje małe zoo:
świnka morska ktora nazwalam Bekon, króliczke miniature wabiaca sie Królik, 4 ptaszki zeberka,labrador ale ten juz sie wabi normalnie :lol:

pozdrawiam
Pscolka

ps: pozatym mam jeszcze kotka na punkcie Kotka :lol:

KORDI - 2006-04-01, 19:44

Mam obecnie psa bardzo ambitnym imieniem-Misiek... :lol: :lol:
Miał to być mieszaniec owczarka niemieckiego a wyszło jakieś cholera wie co duże białe i cholernie kudłate...... :mrgreen: :lol:
Drugi to coś małe,biało czarne i podobno tez pies wabi sie(to znaczy ja tak na niego wołam.... :mrgreen: )-SZKIELETOR........... :lol: :lol:

Noi chyba z 7 kotów.... :mrgreen:

Kiedyś miałem ZAJĄCA.....przez rok go miałem od maleńkości....(da sie udomowić.... :D )

Rybki,żółwia,wiewiórke,chomika i jeszcze jakieś już nie pamiętam..... :mrgreen:

Ogólnie to mój ojciec jest lekarzem weterynarii....... :mrgreen:

PozdrOOfki...... :D