| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - WYRZUCONY Z FORUM??????
Maciek e36 - 2006-03-29, 23:44 Temat postu: WYRZUCONY Z FORUM?????? Dzisiaj wchodze na strone Beemka klub klikam na forum i wyświetla się komunikat: zostałes wyrzucony z tego forum skontaktuj sie z administratorem nie mam pojęcia za co miał bym być wyrzucony, dzieki KIRKOWI moge dalej korzystać z forum może ktoś wie o co tu chodzi albo komuś się nudzi
Menel - 2006-03-29, 23:50
a kiedy ostatni raz cos pisales? moze po ostatniej zmianie technicznej cos sie powalilo? albo cos tam cos tam przeczytalem kiedys ze trzeba raz na jakis czas cos pisac bo wywala moge ci oddac 1 post tygodniowo
ps. {biiiiip} piesek 8)
urbi - 2006-03-30, 00:42
a moj pitbull rasta madafaka zabijaka gryzon
ps. to to nie moje - ja zwierzat nie posiadam
webretti - 2006-03-30, 00:59
| urbi napisa/a: | a moj pitbull rasta madafaka zabijaka gryzon
ps. to to nie moje - ja zwierzat nie posiadam |
hehe jak ja sobie wkleje w avatarku zwierzaka, to bedziemy tu mieli małe zoo
korzuch - 2006-03-30, 07:14
yo!
małe ZOO
pozdro
RoboCop - 2006-03-30, 07:22
| menel napisa/a: | a kiedy ostatni raz cos pisales? moze po ostatniej zmianie technicznej cos sie powalilo? albo cos tam cos tam przeczytalem kiedys ze trzeba raz na jakis czas cos pisac bo wywala moge ci oddac 1 post tygodniowo |
tak jakoś jest, ze jak się długo nie pisze to się wylatuje - już nieraz dostałem powiadomienie z tuning.pl że jak nie bede pisał, to mnie wywalają... tylko na BKP
jest 4 czy 5tys forumowiczów a pisze może 50 - bo nie usuwają...
Menel - 2006-03-30, 10:50
| Cytat: | | już nieraz dostałem powiadomienie z tuning.pl że jak nie bede pisał, to mnie wywalają. |
buaaahahahahahaha robo cos przeczuwalem ze masz zapedy na tjuning szoł i sie wydales nie chcacy
RoboCop - 2006-03-30, 12:16
... sie wydało ale i tak śląskiegotuningklubu nie kojarze
Łukasz - 2006-03-30, 12:20
Robo zapytaj kolegów o jakies fajne zderzaki do e30, najlepiej z duzymi dyfuzorami i dużą ilością wielkich otworów, musze sie wylansować na wiosnę
Pozdro Robert i don't worry, każdy ma coś za uszami
Menel - 2006-03-30, 13:59
lukasz , spozniles sie bo mogles sie spytac o to kolege 1bizkit ale wylecial z forum i chyba bardzo dobrze 8) nalezalo mu sie za texty na forum po ktorym lada na slasku.
BADYL - 2006-03-30, 14:33
Nie zostałes wyrzucony ani nic bo dostał bys stosownego maila co,gdzie,jak i dlaczego.
Zaboklowowalismy niedawno pewien numer IP a ze ktos z niego korzystał bo jest zienny to teraz wypadło na ciebie.Wszystko wróciło do normy.
Zamykam temat chyba ze ktos chce podyskutowac to zapraszam na PW.
|
|