BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - szukam pracy

TONY H. - 2006-03-26, 22:33
Temat postu: szukam pracy
Czesc. Szukam Pracy dla kobiety (mojej Żony :) ) Moze ktos wie gdzie jest jakaś posada do wzięcia albo moze Ja gdzies wkręcić bo w tej juz wykańcza się psychicznie :cry: :cry: co sie odbija równiez na mnie :?
Warszawa albo cos po zachodniej stronie :roll:
Dzięki

Gniewek89 - 2006-03-26, 22:45

Jak jest fryzjerka to niech uderza do mojej mamy.
duchPW - 2006-03-27, 01:03

nie napisałeś jakiej pracy szuka - raczej Ci nie pomogę, bo brak mi takiej mocy ... ale może komus mocnemu będzie łatwiej
TONY H. - 2006-03-27, 09:09

:D Dzięki ale jako fryzjerka chyba nie da rady :D :D
W ostatniej pracy siedzi juz 8 lat, zajmuje sie udzielaniem kredytow w pewnej firmie ale jej marzeniem bylaby taka sama praca ale w banku. Ogólnie w banku nawet na kasie jest spox praca i na ogół extra kasa ale nie bedzie wybrzydzac i moze sie przekwalifikowac :D :D

Dzieki za chęci

BADYL - 2006-03-27, 14:34

TONY H. napisa/a:
:D Dzięki ale jako fryzjerka chyba nie da rady :D :D
W ostatniej pracy siedzi juz 8 lat, zajmuje sie udzielaniem kredytow w pewnej firmie ale jej marzeniem bylaby taka sama praca ale w banku. Ogólnie w banku nawet na kasie jest spox praca i na ogół extra kasa ale nie bedzie wybrzydzac i moze sie przekwalifikowac :D :D

Dzieki za chęci

Niech sprzeda siostre tylko najpierw niech nauczyc sie gotowac cos innego niz rosoł :)

A co do pracy popytam.

TONY H. - 2006-03-28, 11:01

Ok, dzięki Kiras
Arczi e30 - 2006-03-28, 11:08

Kiras to może coś i dla mnie by było bo chce sie przeniesc z Płocka do Warszawy :wink:
Jak taki dobry jestes i wszystim pomagasz :P

Moje zdolnosci są wszechstronne ... i potrafie gotowac inne zupy niz rosół .. potrafie zrobić np. frytki :twisted:

LuKaSzQ18 - 2006-03-28, 12:02

arczi ja bym proponował szukania dla ciebie pracy w ochoronie ;) slyszałem że jak keidyś chłopak poszedł po swoje rzeczy do ciebie to go ganiałeś z nożem po piwnicy;) nadajesz się do tego.
Łukasz - 2006-03-28, 12:23

:lol: :mrgreen: do Al Kaidy :lol:
Arczi e30 - 2006-03-28, 12:49

LuKaSzQ18 napisa/a:
arczi ja bym proponował szukania dla ciebie pracy w ochoronie ;) slyszałem że jak keidyś chłopak poszedł po swoje rzeczy do ciebie to go ganiałeś z nożem po piwnicy;) nadajesz się do tego.

no co ty zmieniłem branże ... na zupełnie inną .... kupiłem sobie tasak :twisted:
a moje inne umiejetność pozwola mi nawet na MOSAD co to Al-Kaida
niemam jednak rynsztunku bojowego w komplecie.. bo tasak nie miesci sie w bagazniku e30-tki .... na lato bedzie 7-mka tam juz wejdzie :wink:

Mariusz - 2006-03-28, 20:31

Arczki, ale MOSAD w '74 w Lilehammer dał ciała za landryny ;)