| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Wirtualny salon BMW
Domel - 2006-03-21, 09:22 Temat postu: Wirtualny salon BMW
| Cytat: | Prawdziwe BMW z wirtualnego salonu
(BMW, 20 marca 2006, 00:01)
"Spotykamy siÄ™ czÄ™sto z przekonaniem, że BMW to droga i trudno dostÄ™pna marka" – mówi Jerzy KoziÅ„ski, szef sprzedaży BMW Polska – "Teraz, dziÄ™ki naszemu Wirtualnemu Salonowi, wystarczy jedno klikniÄ™cie aby siÄ™ przekonać, że jest inaczej ".
BMW Polska zamierza dotrzeć jak najbliżej odbiorcy z ofertą sprzedaży samochodów z rocznika 2005. Aby ułatwić kontakt z marką i dodatkowo uczynić z tego proste i interesujące doświadczenie, wykorzystuje niekonwencjonalne działania.
W tym celu powołała do życia Wirtualny Salon BMW. Pod adresem www.bmw.pl zainteresowane osoby mogą w łatwy sposób poznać szczegółową ofertę modeli i bezpośrednio skontaktować się ze sprzedawcami.
Dodatkowo ofertę wspierają niezwykle atrakcyjne produkty BMW Financial Services, zarówno w postaci kredytu jak i leasingu.
BMW
REKLAMA - Artykuł sponsorowany
Artykuł przygotowany przez BMW
|
webretti - 2006-03-21, 18:13 Temat postu: Re: Wirtualny salon BMW Ja też dostałem ofertę od ASO BMW na modele z 2005 yh yh yh, ciekawe skąd mają dranie mój adresso
metaldaw - 2006-03-21, 18:41
pewnie twoja beta zdradziła adres "centrali"
Mariusz - 2006-03-21, 20:29
A pojeździć też można ?
webretti - 2006-03-21, 20:40
| Mariusz napisa³/a: | A pojeździć też można ?
|
ja wypełnisz formularz odpowiedni to podstawią Ci auto pod dom z kierowcą, albo nawet co 30 min. inny model do testów, heh i to się nazywa profesjonalizm w kazdym calu
GERMAN Perfektion Rulez
LIBERALIZM Rulez
|
|