| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Maybach kontra BMW
pudzian - 2006-03-04, 08:25 Temat postu: Maybach kontra BMW http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=724338
widzieliscie juz to skad oni maja kasee pozdro
slawo - 2006-03-04, 09:19
taa....rutkowskiego lubie, ale ten drugi to jełop
Grucha Jr - 2006-03-04, 11:22
A ja kiedyś Rutkowskiego spotkałem na stacji Statoil przy Puławskiej o 2 w nocy. Był najnowszą czarną 6-stką cabrio z jakąś blondyną... Niezłe sztuki
PS Mam nawet autograf
center - 2006-03-04, 12:38
ja rutkowskiego widzialem kolo prokuratury, ale wtedy z cala 'patrolowa' obstawa byl
kasy maja ladnie, ale ten posel jak go w tv widzialem kiedys to taki prostak ze ho ho...
przynajmniej na takiego wyglada i tak sie zachowuje, nie chce nikogo oceniac po tym co widzialem, ale on...
Gniewek89 - 2006-03-04, 12:41
Ten Rutkowski to mieszane wemnie uczucia budzi bo zjednej strony to dobry detektyw i biznesmen ale ta jego wiejskos to mnie przeraza widzieliscie zdjecia jak po parlamencie EU chodzil ubrany w jakies kowboskie fataaszki (mial nawet kapelusik kowbojski) wtedy stracilem o nim dobre zdanie i szybko go niezmienie
KotSylwester - 2006-03-04, 12:44
Kiedys o Rutkowkim był bardzo obszerny wywiad chyba w gazecie WPROST. Zjechali go równo że pozer, dorobił się kiedyś, teraz posłuje bo ma problemy z prawem i krucho u niego ze zleceniami więc wziął sie za TV i "szpanuje sprawami dla nowicjuszy" jak wypowiadał się inny detektyw z branży...
Bajka - 2006-03-04, 13:58
kto zwycięży w wyścigu? może jakieś zakłady zrobimy?
BADYL - 2006-03-04, 15:09 Temat postu: Re: Maybach kontra BMW
| pudzian napisa³/a: | http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=724338
widzieliscie juz to skad oni maja kasee pozdro |
To to nic!!!!!!!!!!!!!!czytałem jak misztal powiedziałe ze ma zamiar zakupic bugatti veyron tylko musi poczekajc 3 miesiace jak bedzie miał kase.
Piotrek - 2006-03-04, 15:42
facet jest niedowartosciowany , większy szacunek mają u mnie ludzie których stać na wszystko a nie obnoszą się tak ze swoim bogactwem.Obydwoje to cepy na układach i układzikach i wcale im nie zazdroszczę bogactwa
Gniewek89 - 2006-03-04, 20:45
Tu akurat sie niezgodze juz to widze jak mowisz na zlocie z reka na sercu ze niechcialbys miec kolekcji samochodów z najwyzszej polki Ja tam gosci nie lubie ale takie taka kase na wlasne stadko to chcialbym miec.
Swoja drogÄ… ciekawe gdzie on tym Veyronem bedzie jezdzic
No a najgorsze jest ze np za to co spali Veyron my placimy
ChriS - 2006-03-04, 21:03
Jak kogoś stać na Bugatti to myślę że na prywatny tor wyścigowy też uzbiera np.stare lotnisko+remont.
Tomek3er - 2006-03-05, 13:20
| ChriS napisa³/a: | | Jak kogoÅ› stać na Bugatti to myÅ›lÄ™ że na prywatny tor wyÅ›cigowy też uzbiera np.stare lotnisko+remont. |
Dokładnie...
webretti - 2006-03-06, 15:22
http://moto.wp.pl/wiadomo...28&ticaid=11330
czyżby zazdrość przez Was przenawiała Panowie
Każdy z Was jak by miał fortunę to by lał na biednych, a póki się jest samemu osobą o małym portfelu to zawsze się wytyka takich bogatych i obsmarowuje. A ja mam to , hmmm nie powiem gzie, zachowam się kulturalnie i nie będę używał słów nieparlamentarnych
Stawiam na BMW 8)
|
|