BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - jakie lokale w Wawce ?

Marcin e30 - 2006-03-02, 23:37
Temat postu: jakie lokale w Wawce ?
Witam.

Pytanie głównie do warszawiaków - podajcie mi namiary na jakieś ciekawe lokale ( z romantycznym klimatem) w Warszawie (najlepiej Praga Południe) - potrzebuje iść gdzieś z kobietą 8 marca :mrgreen:

tylko żeby mnie ceny nie wykończyły :wink:

z góry dzięki

Piotrek - 2006-03-02, 23:41

może Mc Donald ? 2x frytki i 2 cole i w 10 się miescisz :mrgreen:
Marcin e30 - 2006-03-02, 23:52

Piotrek napisa³/a:
może Mc Donald ? 2x frytki i 2 cole i w 10 się miescisz :mrgreen:

niby ok ale klimatu mi brakuje w Makach :wink:

Pawel-e30 - 2006-03-02, 23:54

tak sie sklada ze jestem z pragi poludnie :lol:
Ale ja bym w centrum celowal najlepiej ul. Wspólna :lol:

cos ciekawego wychaczyleÅ›?? :mrgreen:

BADYL - 2006-03-03, 09:07
Temat postu: Re: jakie lokale w Wawce ?
Marcin e30 napisa³/a:
Witam.

Pytanie głównie do warszawiaków - podajcie mi namiary na jakieś ciekawe lokale ( z romantycznym klimatem) w Warszawie (najlepiej Praga Południe) - potrzebuje iść gdzieś z kobietą 8 marca :mrgreen:

tylko żeby mnie ceny nie wykończyły :wink:

z góry dzięki

Z klimatem powiadasz - polecam mała knajpke na ul.Poznanskiej (blizej al.jerozolimsich zaraz przy tym odremonotowanym hotelu),pizza swojskie jadło (spagetti to spagetti a nie jakies wywar produkowany w radomiu - naprawe polecam

Mc - 2006-03-03, 09:45

Może "Podwale" na Starym Mieście lub "Szwejk" na pl. Konstytucji (przy hotelu MDM), żarełko super smaczne, a i ceny nie są zaporowe.
Z klimatycznych lokali jest jeszcze "Adler" przy placu Trzech Krzyży, tyle że ceny tam są troszkę wyższe :)

A teraz coś dla Panów w dniu kobiet:
Jeden z pub'ów (dobrze nam znany :) ) w dniu kobiet organizuje następującą akcję: wjazd 20 zł i picie piwa i gorzałki do bólu za free.
Czy to aby święto kobiet ?? ? :)
Przecież to prezent dla mężczyzn... :) :):)

Marcin e30 - 2006-03-03, 17:28

Dzięki chłopaki, napewno się adresy przydadzą :D

Pawel-E30 napisa³/a:
cos ciekawego wychaczyleÅ›?? :mrgreen:

napewno jest wyjÄ…tkowa :D

Menel - 2006-03-03, 23:46

co do mc donaldow...bardzo fajny jest pod dworcem centalnym. w przejsciu podziemnym. naprawde bardzo fajny i romantyczny klimat. plusem jest ze nie jak wiekszosc restauracji wyroznia sie brakiem wc. to jest cos a nie jakas komercja 8)
MrKrYH_e34 - 2006-03-04, 12:00

Novy Bolek Pola mokotowskie jedzonko np kielbaska i fryty do tego zimne piverko mozna posiedziec i potanczyc mila atmosfera czasem imprezy klubowe czasem bal gejowski naprawde mozna wiele zobaczyc hehe pozdro ;)
Menel - 2006-03-04, 17:04

szukaj lokali tak oznaczonych :

:lol:

Sobek - 2006-03-04, 17:14

menel napisa³/a:
szukaj lokali tak oznaczonych :

[url=http://img398.images...1ek.jpg]Obrazek[/URL]

:lol:

Hehe Menel znasz taki lokal :?: dziewczyny tam juz sa :?: czy trzeba przyjsc ze swoja :?: moze kiedys bym zajechal :!: :wink:

pozdro :wink: