| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - jakie lokale w Wawce ?
Marcin e30 - 2006-03-02, 23:37 Temat postu: jakie lokale w Wawce ? Witam.
Pytanie głównie do warszawiaków - podajcie mi namiary na jakieś ciekawe lokale ( z romantycznym klimatem) w Warszawie (najlepiej Praga Południe) - potrzebuje iść gdzieś z kobietą 8 marca
tylko żeby mnie ceny nie wykończyły
z góry dzięki
Piotrek - 2006-03-02, 23:41
może Mc Donald ? 2x frytki i 2 cole i w 10 się miescisz
Marcin e30 - 2006-03-02, 23:52
| Piotrek napisa³/a: | może Mc Donald ? 2x frytki i 2 cole i w 10 siÄ™ miescisz |
niby ok ale klimatu mi brakuje w Makach
Pawel-e30 - 2006-03-02, 23:54
tak sie sklada ze jestem z pragi poludnie
Ale ja bym w centrum celowal najlepiej ul. Wspólna
cos ciekawego wychaczyleÅ›??
BADYL - 2006-03-03, 09:07 Temat postu: Re: jakie lokale w Wawce ?
| Marcin e30 napisa³/a: | Witam.
Pytanie głównie do warszawiaków - podajcie mi namiary na jakieś ciekawe lokale ( z romantycznym klimatem) w Warszawie (najlepiej Praga Południe) - potrzebuje iść gdzieś z kobietą 8 marca
tylko żeby mnie ceny nie wykończyły
z góry dzięki |
Z klimatem powiadasz - polecam mała knajpke na ul.Poznanskiej (blizej al.jerozolimsich zaraz przy tym odremonotowanym hotelu),pizza swojskie jadło (spagetti to spagetti a nie jakies wywar produkowany w radomiu - naprawe polecam
Mc - 2006-03-03, 09:45
Może "Podwale" na Starym Mieście lub "Szwejk" na pl. Konstytucji (przy hotelu MDM), żarełko super smaczne, a i ceny nie są zaporowe.
Z klimatycznych lokali jest jeszcze "Adler" przy placu Trzech Krzyży, tyle że ceny tam są troszkę wyższe
A teraz coś dla Panów w dniu kobiet:
Jeden z pub'ów (dobrze nam znany ) w dniu kobiet organizuje następującą akcję: wjazd 20 zł i picie piwa i gorzałki do bólu za free.
Czy to aby święto kobiet ?
Przecież to prezent dla mężczyzn... :):)
Marcin e30 - 2006-03-03, 17:28
Dzięki chłopaki, napewno się adresy przydadzą
| Pawel-E30 napisa³/a: | cos ciekawego wychaczyleÅ›?? |
napewno jest wyjÄ…tkowa
Menel - 2006-03-03, 23:46
co do mc donaldow...bardzo fajny jest pod dworcem centalnym. w przejsciu podziemnym. naprawde bardzo fajny i romantyczny klimat. plusem jest ze nie jak wiekszosc restauracji wyroznia sie brakiem wc. to jest cos a nie jakas komercja 8)
MrKrYH_e34 - 2006-03-04, 12:00
Novy Bolek Pola mokotowskie jedzonko np kielbaska i fryty do tego zimne piverko mozna posiedziec i potanczyc mila atmosfera czasem imprezy klubowe czasem bal gejowski naprawde mozna wiele zobaczyc hehe pozdro
Menel - 2006-03-04, 17:04
szukaj lokali tak oznaczonych :
Sobek - 2006-03-04, 17:14
Hehe Menel znasz taki lokal dziewczyny tam juz sa czy trzeba przyjsc ze swoja moze kiedys bym zajechal
pozdro
|
|