| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Problemy z silnikiem m40b16
LuKaSzQ18 - 2006-02-25, 08:55 Temat postu: Problemy z silnikiem m40b16 Witam koledzy mam taki problem. Mam gaz w tym samochodzie ale na gazie nie jeżdze silnik dławi się to zancyz jak ruszam nie ma jakby siły po czym za chwile łapie i tak jest w koło dodam ze na gazie chodzi tak samo.Auto od w wtorku stoi nby u najlpeszego elektryka w Płocku ale i tak on nic nie pomaga co dzien jak dzownie mowi ze nie postawiali diagonzy moze ktoś mial taki przypadek w swoim aucie prosze o jakies sugestie
KAMILOS - 2006-02-25, 10:54
witam a sprawdzałeś kable wysokiego napiecia
Bo miałem też coś podobnego jak ruszałem to nie chciał jechać ledwo się toczył przyczyną był jeden kabel wysokiego napięcia
PZDR
LuKaSzQ18 - 2006-02-25, 13:04
elektronik sprawdzał wszsytko kable kopółka palec w silniku błędów niema..hm mowisz ze jeden kabl? ja kiedys wymienialem kable ale gosciu wymienil mi tylko 3 po powiedział ze 4 sie nieda ? kurde zachodzi mi podejżenie że może ten elektronik tez tego czwartego nie sprawdził?
pudzian - 2006-02-25, 14:38
co to znaczy ze 4ech sie nieda umnie wlasnie 4 byl do wymiany ale wymienilem wszystkie druciarstwa sie nierobi pzodro
KAMILOS - 2006-02-25, 14:40
Może a strzela ci z wydechu albo na katalizatorze
Bo mi strzealło i mi powiedziel że katalizator jest zapchany i pojechełem go wyciąć i znowu tak było. Tam powiedzieli żebym sprawdził kabel i zmieniłej i było wszystko oki
PZDR
|
|