BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Manieczki - występy gościnne

Mc - 2006-02-19, 21:04
Temat postu: Manieczki - występy gościnne
Po dyskusji z kilkoma osobami z klubu doszliśmy do wniosku, że fajnie by było wyskoczyć do Manieczek w któryś weekend na mega party. Jakiś nocleg, wieczorem dyskoteka, potem odpoczynek i powrót do domu.
Parę osób jest już chętnych :)
Co wy na to ?

Jacek E30 - 2006-02-19, 21:35

Ja w Maniach jestem conajmniej raz na miech a czasami nawet dwa!!!
Najlepiej nie raz spojrzeć na stronke www.ftb.pl bo tam przeważnie są zapowiedzi ciekawych imprez, pozdro.

Menel - 2006-02-19, 21:39

to jak w koncu jest z tym klubem ekwador? mial byc zamkniety,wlasciciel mial otworzyc cos w poznaniu..takie ploty do mnie doszly...
AMISZ - 2006-02-19, 22:18

Jest otwarty imprezy sa tez, nawet czesto Kris tam gości :)
Jacek E30 - 2006-02-19, 23:21

Tzn Ekwador jest ale juz pod nazwa VOICE CLUB a ten właściciel co miał "E" to teraz coś będzie miał w Poznaniu!!!
Manieczki będa istnieć zawsze w końcu to najbardziej znany klub w tym kraju :wink:
Po prostu zmienił się tylko właściciel no i nazwa reszta uwieżcie mi została ta sama :lol:

Piotrek - 2006-02-19, 23:23

a gdzie jest ten Ekwador? daleko od Krakowa?
sarna1 - 2006-02-19, 23:42

Pod Poznaniem :) i jest tam fajnie.
Jacek E30 - 2006-02-19, 23:44

PIOTREK Manie sa od mojego domu 27 min na pełnym bucie :lol:
Piotrek - 2006-02-19, 23:46

aha ,no to nie daleko od Kraka :D jakies 400km w jedną stronę.Ja tez sie piszę w takim bądz razie.Wpuszczają w dresie? :mrgreen:
Jacek E30 - 2006-02-19, 23:54

Pewnie, że tak!!! Pokroje ludzi są tam przeróżne ale muzyka jedna i najlepsza........
Menel - 2006-02-19, 23:58

w dresie to podstawa...
jak masz biale rekawiczki to tez sie klaniaja...
w lato to bez krotkich spodenek to nawet sie nie zblizaj :lol:
bylem pare razy z ekipa od jacka.k i bylo zajebiscie...ochrona za plecami :lol:

MrKrYH_e34 - 2006-02-20, 11:56

Menel od kiedy do maniek wpuszczaja z bialymi rekawiczkami ?? ? chyba wpuszczali z 5 lat temu heheh ... dla sprostowania nie bierzcie takich czarow jak rekaniczki i gwizki bo to wioska po maxie i z takoch ludzi jest oglnie darcie .. to BYLO i juz nie wroci !! ! . impreze manieczki wykupila siec dyskotek czy klubow VOICE CLUB za ponoc 580 tys zl ..
NIe jest wazne czy sa tam dresy czy wiara w gangach .. Tam jest cos czego nie ma w wielku klubach czyli MEGA KLIMAT !! jest od groma koxow ale nikt do nikogo nie sapie bo wiara tam przyjerzdza dobrze sie tam pobawic i miec niesamowite loty .. a nie na jakies zadymy pozdro JESTEM ZA !! !

Grzesio - 2006-02-20, 14:05

Ja proponuję po Toruniu tam udrzyć, wiadomo długi weekend i 1 majowa impra napewno będzie :D Ja się też pisze :wink:
Menel - 2006-02-20, 21:54

Cytat:
Menel od kiedy do maniek wpuszczaja z bialymi rekawiczkami ?? ? chyba wpuszczali z 5 lat temu heheh

buahaha...a krych, nie lubisz bialych rekawiczek? fajnie by pasowaly do bialej koszulki i ultrafioletow :lol:

Piotrek - 2006-02-21, 00:13

są gdzies umieszczone w necie sample z Manieczek?
Meecowhy - 2006-02-21, 00:37

dres juz sobie pozyczylem od kumpla teraz tylko do auta jakas plyta z UMCY UMCY ŁUBU DUBU zeby sie do łomotu przyzwyczaic... :D a jak wypali to zapraszam do KATOWIC na MAYDAY :D

"fantazja fantazja bo fajntazja jest do tego,
aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się
na całego...."

YEAH I LAW ŁAJT RĘKAWICZKAS !! !

:twisted: nie obrazajac nikogo ale ciezko jest mnie przekonac do innego brzmienia niz brzmienia gitarowego... :twisted:

korzuch - 2006-02-21, 07:14

Meecowhy napisa/a:

yo!
Co to za ośrodek psychiatryczny :?: :D wydaje mi sie ze byłem juz kiedys w takim :D :mrgreen: :D
pozdro

duchPW - 2006-02-21, 15:10
Temat postu: korzuch Ty wariacie!!!!!!!!!
korzuch w tym nie byłeś, ale tam tez jest fajnie* - w każdym bądź razie nie gorzej niż w tym, w którym byliśmy ostatnim razem i z którego za nic nie chciałeś uciec (a plan był już "zapięty na ostatni guzik" :evil: ) .... przez co i ja musiałem zostać

:lol:

*wiem, bo mówił mi mój sąsiad z celi, który tam uiekał przed odsiadką, póki nie anulowali mu żółtych papierów