| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BMW trends - Nr. 1 (2) 2006
LUKAS - 2006-02-18, 15:44 Temat postu: BMW trends - Nr. 1 (2) 2006 Kupiłem przed chwiląnowu numer BMW trends.
Na 37 stronie "BMW na www" w Polskich forach internetowych znalazł się między innymi Nasz adres www.beemka-klub.pl
Przyznać się czyja to sprawka
Gazetka kosztuje 9,95zł, więc nie ma tragedi
PZDR!
Piotrek - 2006-02-18, 15:47
mielismy propozycje aby w tym wydaniu znalazł sie artykuł o naszym klubie....
LUKAS - 2006-02-18, 15:55
| Piotrek napisa/a: | | mielismy propozycje aby w tym wydaniu znalazł sie artykuł o naszym klubie.... |
Dobry pomysł
Czy ktoścośpisał do nich w tej sprawie
Bruner - 2006-02-18, 16:22
Lukas, co Cie tak dziwi? W pierwszym numerze tez byl nasz adres
BADYL - 2006-02-18, 16:24
| LUKAS napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | | mielismy propozycje aby w tym wydaniu znalazł sie artykuł o naszym klubie.... |
Dobry pomysł
Czy ktoścośpisał do nich w tej sprawie |
Mielismy duzo propozycji ale niestetsy jedna jub dwie osoby nie sa w stanie ogarnac wszystkiego.
LUKAS - 2006-02-18, 16:38
| Bruner napisa/a: | Lukas, co Cie tak dziwi? W pierwszym numerze tez byl nasz adres |
Nie mam pierwszego numeru
Kirek - Ja rozumiem, ale coś takiego powinna wysłać osoba z zarządu ...
BM 6 - 2006-02-18, 16:47
Lukas! Nie denerwuj się, bo nasz adres nie jest zastrzeżony. A jeśli ktoś robi nam reklamę to dobrze, tylko niech nie przekręca nazwy klubu, nieprawdaż? Jeśli chcesz przejrzeć pierwszy numer, to mogę Ci udostępnić, ponieważ mam obydwa. Adres znasz.
Pozdrowienia i całuski - M.
BADYL - 2006-02-18, 16:56
| LUKAS napisa/a: | | Bruner napisa/a: | Lukas, co Cie tak dziwi? W pierwszym numerze tez byl nasz adres |
Nie mam pierwszego numeru
Kirek - Ja rozumiem, ale coś takiego powinna wysłać osoba z zarządu ... |
Hmmm brak mi słów poprostu - wogole zero zainteresowania tego co tu sie dzieje,opis naszego klubu miał byc w pierwszym numerze potem w drugim ale nie ma na to czasu.Praca,nauka,sesja.
A osoba z zarzadu????a moze nie wiesz kto teraz jest w zarzadzie????
Wszystko miało byc : koncerty,wywiady,autografy.
Gniewek89 - 2006-02-18, 18:41
a jak druge wydanie bo pierwsze ponoc nie zachwycalo
BM 6 - 2006-02-18, 20:01
| Gniewek89 napisa/a: | | a jak druge wydanie bo pierwsze ponoc nie zachwycalo |
Poszukaj temat >>BMW TRENDS już w Empikach<< i tam poczytasz sobie, bo nie chce mi się drugi raz pisać o tym samym. Miłej lektury.
Pozdrowienia i całuski - M.
--==maly==-- - 2006-02-18, 20:17
Nie jestem pewny czy to w BMW trends ale chyba tak bo w jakiejś Gazecie widziałem na okładce niebieskie E-36 sedan na blachach PO XXXX i był bym super wdzięczny za skany tego artykułu.
BM 6 - 2006-02-18, 21:27
| --==maly==-- napisa/a: | | Nie jestem pewny czy to w BMW trends ale chyba tak bo w jakiejś Gazecie widziałem na okładce niebieskie E-36 sedan na blachach PO XXXX i był bym super wdzięczny za skany tego artykułu. |
Jest w drugim numerze w artykule PREZENTACJE, jako hot blue, o tuningu, ale nie mam możliwości zeskanować tego. Może ktoś inny zrobi - pozdrawiam - M.
Bruner - 2006-02-18, 22:49
Nie chce mi sie powtarzac, wiec wkleje to co napisalem w tym poscie o ktorym pisala Mariola.
| Cytat: | Wlasnie kupilem, powiem ze jestem mile zaskoczony. Nie wglebialem sie jeszcze w tresc, wiec nie wiem czy sa bledy i jakie, ale na pierwszy rzut oka wyglada na to ze panowie z redakcji wzieli sobie do serca uwagi czytelnikow. Nie ma pasztetow w rodzaju slynnej Alpiny, lambo doors, spoilery i leksusy tez zniknely i nikt sie nimi nie podnieca, tylko przy okazji relacji z Essen jakies kombinacje widac na 2 fotkach. Zamiast tego pojawily sie klasyki - 2002 i Isetta. Dla amatorow tuningu/stylingu tez sie cos znalazlo, ale sami autorzy napisali: "E36 po zmianach w firmie HOT nie szokuje. Ale nie o to przeciez chodzi. Tutaj liczy sie smak, a nie rozmach modyfikacji." Widac wiec ze wreszcie ktos zakumal ze trzeba pojsc w inna strone i zamiast tony szpachli wystarcza ladne fele i Mtechnic Oprocz tego jest AC Schnitzer E60, nowe M6 (chyba troche zbyt skrotowo opisane, tylko 4 strony z czego 2 to zdjecia), 118d, wspomniane juz 2002 i Isetta, oraz obszerny artykul o historii serii 5. Jest tez pare slow o nowosciach BMW zaprezentowanych w Detroit, relacja z Essen, aktualnosci, troche sportu itp pierdoly Generalnie 2 numer zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie, nie spodziewalem sie az takiej zmiany na lepsze. Jesli to nie jest tylko chwilowa zmiana i tak beda wygladac kolejne numery, a tresc okaze sie na odpowiednim poziomie to napewno bede kupowac. Dobra robota panowie, tak trzymac. |
Gniewek89 - 2006-02-18, 23:33
Bruner ty to mnie zawsze poratujesz Thnx. To widac kupienie drugiego numeru to po prostu obowiazek zeby gazetka nie padła
Menel - 2006-02-19, 00:15
ogolnie mowiac : nic nie ma o E30 wiec wielka kaszana ..nie ma po co tego kupowac.
mozna sobie przejzec na polce w empiku i koniec..
jak sie pojawi jakas ladna e30 a lepiej nawet dwie i jeszcze lepiej 3 to inaczej porozmawiamy o tym brukowcu
to tyle ode mnie
pozdro chlopaki
Łukasz - 2006-02-19, 15:47
przepraszam, ale to pismo nadaje się najwyżej na dłuższe posiedzenie na TRONIE
korzuch - 2006-02-19, 15:51
| Łukasz napisa/a: | przepraszam, ale to pismo nadaje się najwyżej na dłuższe posiedzenie na TRONIE |
yo!
No w moim przypadku tak było na 2 razy dokładnie
pozdro
LUKAS - 2006-02-19, 16:15
No chłopaki no jest pora obiadowa ... ja jem
Menel - 2006-02-19, 18:35
| Łukasz napisa/a: | przepraszam, ale to pismo nadaje się najwyżej na dłuższe posiedzenie na TRONIE |
dzieje sie cos bardzo zlego,oj dzieje sie dzieje bo...znowu popieram łukasza
Baur - 2006-02-19, 18:51
Kupiłem pierwszy numer... kupiłem drugi numer...
http://www.mapet-tuning.c...topic.php?t=919
Arczi e30 - 2006-02-19, 20:19
ja jeszcze nie kupiłem ale nieomieszkam kupić .... co do "tronu" to prawda.. a to dlatego ze niema sie czasu czytac... i w samej gazecie tez niema duzo tresci bo jest poprostu "cienka" w sensie mało stron ale pierwszy numer mi sie podobał i trzeba kupowac Polska gazete o BMW
RoboCop - 2006-02-22, 11:12
napewno nr 2 jest "dojrzalszy" niż 1... szkoda tylko, że zapomnieli o e30... myślę, że gazeta będzie coraz lepsza... jest jedyna na rynku, wiec nie narzekam tylko kupuje...
ps. jak ktoś jest zainteresowany jak wygląda Admin z BKP, to jest tam Jego foto
Łukasz - 2006-02-22, 17:23
| RoboCop napisa/a: | napewno nr 2 jest "dojrzalszy" niż 1... szkoda tylko, że zapomnieli o e30... myślę, że gazeta będzie coraz lepsza... jest jedyna na rynku, wiec nie narzekam tylko kupuje...
ps. jak ktoś jest zainteresowany jak wygląda Admin z BKP, to jest tam Jego foto |
Robi, a po cholere nam zdjęcie Admina?
RoboCop - 2006-02-22, 18:23
...ktoś w innym temacie pytał kto to jest.... w tym numerze przedstawiany jest BKP i na ostatnim zdjęciu, z przedstawianych klubowiczów - - - JEST!!!!
a myślałem, że tak naprawde to On nie istnieje...
Menel - 2006-02-22, 23:39
no no..
napewno wielu kolegow skorzysta z tego zdjecia
nie chcialbym byc na jego miejscu bo wiadomo ze niepoczytalni zyja miedzy nami
a e30 moze sie doczekamy... w 10 numerze
RoboCop - 2006-02-23, 09:39
może z czasem zajarzą o co chodzi - w "BMW SCENE" czy "BMW Tuning" e30 jest zawsze i w każdym numerze... w kraju nie ma dużo fajnych aut - może powinni zacząć współpracować z zachodnimi periodykami...
|
|