| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - ..:: Opisz poprzednika - zabawa ::..
nokerman - 2006-02-02, 22:51 Temat postu: ..:: Opisz poprzednika - zabawa ::.. Bardzo fajna zabawa zapożyczona z innego forum.
Chodzi o to, że następna osoba opisuje swojego poprzednika. Wystarczy napisać kilka znań na jego temat, co się o nim myśli itp....
Zapraszam do opisywania
Piotrek - 2006-02-02, 23:06
pierwszy moderator na swiecie który jest nizszy od stołu z klawiaturą ale ogólnie spoko gosc , zawsze pomoze , erotoman
Menel - 2006-02-02, 23:32
buaaahahaha
juz wiem skad sciagniete jest to zadanie
mam na gronie takie forum jak " wyzsza szkola lansu i bansu" i widze ze noker tam lata
a tak poza tym to piotrek jest spoko.mial zajebista fure e30stke. nawet raczej najlepsza na tym forum,nie wazne ze 320 .liczyl sie lans i bounce i szkoda jej.spoko ziom
ooooooo zmiana opisu. dowiedzialem sie ze piotrek jednak nie jest taki glupi i ma nadal swaja beatke.
no no tez bym jej nie oddal bo jednak cosik nia reprezentuje.
pozdro piotrek 8)
i odsniez ja czasami bo wiesz..o niunie trzeba dbac 8)
urbi - 2006-02-03, 00:05
ciekaw jestem czy faktycznie pje tyle co mowi
tak to super gosc - chetny do pomocy, lubie z nim pogadac o maryny nocami na gg bo tylko on jest taki wariat zeby siedziec tak dlugo jak ja 100 lat dla niego, jego kobiety i bety
pozdro
Menel - 2006-02-03, 00:49
no niestety pije tyle co pisze bo wiekszosc z was wie dlaczego..mala tragedia w rodzinie.
ale poza tym lubie sobie wypic ale nie byle co. tylko prawdziwy ruski spiryt zrobiony wlasnymi sposobami.
a urbi? eeh takie male dziecko tez taki bylem 13 lat temu dobry tjuner rosnie z chlopaka i aby tak dalej aby sie nie przestawil na jakas calibre
nokerman - 2006-02-06, 09:26
a ja tam menela osobiście nie znam
ale lubie chłopaka bo umie się obsługiwać imegeshack'iem i fachowo podaje nam foty - bez druciarstwa (jakby to łukasz napisał) 8)
PS a pomysł zaciągłęm nie z grona żadnego (śjakoś mię nie zapraszają) ale z jakiegoś forum giercowego
Łukasz - 2006-02-06, 11:29
To kogo ja mam k... opisać
Wszystkich "czech"?
Noker -dobry człowiek, co muchy nie skrzywdzi , rozsądny , 8) człowiek z rodziną na karku i nadal "trójką" w automacie (jak tak można ), nie "burdzi" się na forum i ma czasem niezłe akcje.
Słyszałem, że nieźle lubi dać w szyję, ale nie ma głowy do tego
duchPW - 2006-02-06, 11:31
Łukasz, to gość, który chce mieć najszybsze auto.... choć nie lubi szybko jeździć, ale jeszcze bardziej nie lubi druciarstwa
poza tym, to oczywiście równy chłop
korzuch - 2006-02-06, 11:39
yo!
Menela nie znam osobiście noker wali w czape i ma łeb do tego poweirdzone i sprawdzone piteks z otfoska wali na maxa ale sie nie zatacza łukasz nadaje sie na kierowce pekaseu z zagórek dolnych
pozdro
KORDI - 2006-02-06, 15:45
Hehe..Korzuch-swój chłop....
Posty zawsze rozpoczyna swoim "yo!"...
zawsze potrafi do wszystkiego podejść z humorem i dystansem,bez niepotrzebnych emocji...
Uczynny koleś co wykazał wysyłając ludzom płytki po zlocie w tarnowie nie chcą za to żadnej kasy....(za co u mnie ma przy najbliższym spotkaniu flaszke..... )....
PozdrOOfki....
BM 6 - 2006-02-06, 15:54
A cóż to za plotkarski temat ? I kto to założył, "Nokerus" ?
"Chopie" ! Miałam Ciebie za poważniejszego, niż jesteś, bo jesteś czasami "zakręcony". Całe szczęście, że pozytywnie.
Grzesiu!
Uwielbiam Twoje "odjazdowe i wystrzałowe przerzutnie" /tzn.: porównania i określenia/ których nie szczędzisz w swoich postach, ale masz rację, bo:
>>Jeśli twoja silna wola jest silniejsza od ciebie, to z życia nie masz żadnej przyjemności<<
Pozdrowienia i całuski - M.
ŚP+jinos+ - 2006-02-06, 16:17
No i koniec tematu, bo nie znam Marioli
Piotrek - 2006-02-06, 16:21
| jinos napisa/a: | No i koniec tematu, bo nie znam Marioli |
Proponuje zamknąć temat ponieważ jinos ma fajną swoją beemkę no ale chyba sie jej wstydzi a w avatarku dopuscił się plagiatu ,
KORDI - 2006-02-06, 16:22
Jak można nie znać Mariolki......??????????????????????
Piotrek - 2006-02-06, 16:25
| KORDI napisa/a: | | jinos napisa/a: | No i koniec tematu, bo nie znam Marioli |
Jak można nie znać Mariolki......?????????????????????? |
następny plagiat się odezwał co to za trupa masz w avatarku??
KORDI - 2006-02-06, 16:26
Błahahaha........Piotrek nie siej propagandy.....
A ta bejka to najładniejsze e30 jakie widziałem.....
A Ty co masz w avatarku.....??
Twój piesek.....??
Piotrek - 2006-02-06, 16:28
| KORDI napisa/a: | Błahahaha........Piotrek nie siej propagandy.....
A ta bejka to najładniejsze e30 jakie widziałem..... |
Kordi - fajny chłopak ,wesołek i nabijacz postów (tak jak ja) będą z niego ludzie ale jak narazie to lizus i kłamca
KORDI - 2006-02-06, 16:29
Ta ściema to wspólny pomysł........
Piotrek równy gość wie jak pięknie zrobić auto....naczelny nabijacz postów....
BADYL - 2006-02-06, 16:32
Kordi jak sama miejscowosc w której mieszka Pacanów mówi wiele - wesoły,swój ziom,do tanca i do rożańca koziołek matołek.
Pscolka - 2006-02-06, 17:17
Kiras: duze dziecko.... ale za to jakie kochane
Najbardziej na swiecie lubi swoja Zosie i marke BMW
Z tym chlopakiem nie da sie nudzic 8)
BADYL - 2006-02-06, 17:34
Jak zabawa to zabawa nie moge sie powstrzymac sorry:
Pscołka Maja to niezła figlara robi Kirkowi za kielich nektara - Kirek ma zeza i ciagle smierdzi siedzi na kwatku i sobie .... (spiewa).
center - 2006-02-06, 17:35
to juz pojechales po bandzie...jak mozna nie znac Marioli...
bardzo charakterystyczna, wiecznie usmiechnieta i pozytywnie nastawiona 1 dama zlotow...
no i zawsze pod reka ma jeden ze swoich "specjalow", ktory zawsze podgrzewa atmosfere
Pscolka - 2006-02-06, 17:37
No i sie wydalo kogo Kirek lubi najbardziej hehehe
najbardziej niz te swoje samochody
pozdro
Pscolka
ps: nieprawda ze za jeden bo za dwa browary tzn nektary hehe
MrKrYH_e34 - 2006-02-06, 17:57
i co ja mam teraz opisac pscolke hmm a wiec urocza namietna skromna b kobieca dojrzala potrafiaca godzinami ze mna gadac - choc nigdy tego nbie robila hehe kochajaca mojego brata kirka, aha pscolecka ma jeszcze jedna zalete ma bardzo bardzo fajne znajome w ogole opisywalbym godzinami fajna zabawa ja chce jeszcze opiswyac kobiety pozdro heheh
KORDI - 2006-02-06, 18:09
Oooo....... Kryha to nie przepuszcze musze go opisać.....
MrKryh-czyli Przemek....
Jedna z najbardziej pozytywnie zakręconych osób które poznałem tutaj.....chłopak na prawde do rany przyłożyć....
BABIARZ....hehe....tzn baaaaardzo lubi kobiety i wszystko co z nimi związane....
Super koles na imprezy,i podrywy.....
Ale kiedy trzeba potrafi zachować powage i odpowiedni nastruj.....
Można pogadać na każdy temat....I o maryny,i o problemach dzieci w Etiopii....
Pozdro Przemas......
BM 6 - 2006-02-06, 18:45
Kordi - zdolny chłopak, szybko się uczy, jednak pamiętaj, że wiedzę możesz przejąć od innych, ale mądrości musisz się nauczyć samemu.
BADYL - 2006-02-06, 18:51
| BM 6 napisa/a: | Kordi - zdolny chłopak, szybko się uczy, jednak pamiętaj, że wiedzę możesz przejąć od innych, ale mądrości musisz się nauczyć samemu.
Pozdrowienia i całuski - M. |
To nie jest zwykła uzytkownicza forum to chiquita - mariola gdzie sie takie kobiety rodza
urbi - 2006-02-06, 20:25
kirek - pijus, ponoc kradnie w delikatesach, teroryzuje starsze sasiadki, recydywa
BM 6 - 2006-02-06, 20:30
| kirek napisa/a: | | BM 6 napisa/a: | Kordi - zdolny chłopak, szybko się uczy, jednak pamiętaj, że wiedzę możesz przejąć od innych, ale mądrości musisz się nauczyć samemu.
Pozdrowienia i całuski - M. |
To nie jest zwykła uzytkownicza forum to chiquita - mariola gdzie sie takie kobiety rodza |
Kochany Kirasku!!!
Takie kobiety rodzą się w Puławach i dlatego mam sentyment do Nokermana, ale Ciebie bardzo lubię.
Piotrek - 2006-02-06, 21:17
Center - swój chłop , sympatyczny kolega.Jedynym minusem jest to ze co zlot to go trz ciągnąć na lince
Sorry Jędrek
mira_croft - 2006-02-06, 22:14
Piotrek!
wesołe to przystojne, słodkie b kulturalne i z mojego ulubionego miasta SMOKAAA i wiecznie sie pyta kiedy slub moj z Pepisem
Miruska
ChriS - 2006-02-06, 22:27
Miruska.
Perełko Ty nasza .Brak mi słów by Ciebie opisać
mira_croft - 2006-02-06, 22:36
Chris!
przysztojne to ciepłe i b miłe i nadzwyczaj cierpliwe!!! wiecznie usmiechniete i zapalone do pomocy oraz brykaania betką
Miruska
center - 2006-02-07, 02:10
| Piotrek napisa/a: | Center - swój chłop , sympatyczny kolega.Jedynym minusem jest to ze co zlot to go trz ciągnąć na lince
Sorry Jędrek |
raz sie zdarzylo i cale zycie bedzie wypominal...
a przy okazji mira bo to przez nia, to ona sie z pepisem dosiadla w kraku do mnie i sie zepsulo 8)
a tak serio to gwiazda jakich malo, nie wierze ze jest osoba ktorej nie oczarowala...
KORDI - 2006-02-07, 17:55
Hmmm....Center...słabo znam...
Jędrek... Zwycięzca konkursu zrobinego przeze mnie......
Wydaje sie być równy gość.....
PozdrOOfki.....
Pscolka - 2006-02-07, 18:57
Kordi MAXYMALNY nabijacz postow
Ta zabawa zaraz sie przeksztalci w opisz Kordiego
Proponuje zeby pisaly te osoby ktore jeszcze nie braly udzilu w zabawie, tak bedzie
bardziej sprawiedliwiei smiesznie no i najwazniejsze ktore znaja osobe ktora jest wyzej.
Pozdro
Pscolka
ps: prosze potraktowac tego posta jako dygresje do tematu
Bruner - 2006-02-07, 21:30
Pscolka - kiedys przez przypadek wzialem ja na majowke i juz u nas zostala Wedlug niepotwierdzonych plotek to moja kuzynka - dyplomatycznie nie potwierdze ani nie zaprzecze Jest blondynka i nie radzi sobie ze zmiana avatara, wiec musze to robic za nia, ale pozatym jest wporzadku
slawo - 2006-02-08, 12:22
Brunio to dusza towarzystwa ,wszedzie go pelno, jego nie da sie nie lubic.Brunio to urodzony organizator i dzialacz!! a przy tym ostoja spokoju.
mira_croft - 2006-02-08, 12:35
Slawo!
super tatuś.......a reszta nie ważne
Miruska
MrKrYH_e34 - 2006-02-08, 13:13
MIRRRRAAAAAA samo to slowo mowi wiele ... jej opis jeszcze wiecej "gwiazda" ... moim skromnym zdaniem mira moja siostrzyczka ;* jest pracowita ostatnimi czasy wyciszona i zaniedbujaca swojego brata .. jest tak wplywowa jak tsunami na srilanke, ambitna niepozorna, wesola, wiscibska dociekliwa i dokladna .. strasznie zalatana ale mysli o jednostkach super osoba do pogaduchy ... boshe co tu pisac poprostu super babka ...
mira_croft - 2006-02-08, 13:31
MOj brat:)
moj brat to maniak seksualny, zwariowany i wiecznie wesoły maniak seksualny, psystojny maniak seksualny, ukochany maniak seksualny, slodko-cieplny maniak seksualny, kocha kobiety...a kobiety Jego . Twoja sisi Cie dupku kochaaa...tylko że ma za duzio na głowie:).jak zwykle facetow
ps. jest najszłodszym braciszkiem w moim zyciu jaki sie trafił bo drgi to najszłodszy krzykacz, a czeci to najszłodszy misiek
Miruska
BM 6 - 2006-02-08, 15:56
Mira - to kumpela "w dechę" ! Tylko, kiedy przestanie się o wszystkich martwić i za wszystkich myśleć ?
metaldaw - 2006-02-08, 16:15
BM 6 - potocznie nazywana "Lufa" - wporzo kobita, na dodatek w potrzebie poratuje klinem (i to jakim ) ...
|
|